13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • ForzaInter
    Mi ez a hülyeség úgyse rendeznek át semmit minden jó ahogy van
  • ForzaInter
    Lealázzuk az összes cspatot a Serie A-ban és bajnokok leszünk és majd akkor mondjátok hogy nem érdemeltük meg.Mindig csak azt hallom hogy nincs Juve meg a Milan nagy ponthátránya és emiatt vagyunk elsők csak azt senki sem nézi hogy ha nincs a pontlevonás a milannál akkor is 18 ponttal vezetnénk és ha a Juve első osztályú lenne akkor elsők leennénk mert mert régen a kiscsapatok ellen buktunk el nem a nagyok ellen volt olyan szezon mikor oda vissza megvertük a Juvét. Szóval leszálhatna már mindeki az rólunk most mink vagyunk a legjobbak és kész.
  • fsgh
    fura elképzelés...de jó ez így...
  • james69holden
    Átszerveznék a Serie A-t

Átszervezné az olasz bajnokságot Antonio Matarrese, a liga elnöke, hogy érdekesebbé és még jövedelmezőbbé tegye a sorozatot.

Az új, amerikai rendszerű bajnokságban tizenhat csapat indulna az első osztályban.

A rájátszás felsőházába az első nyolc csapat jutna, és egyenes kieséses rendszerben küzdenének meg a bajnoki címért.

úgyse lesz belőle semmi
  • bmffm856
    ja nem tudtad? a Treviso a legnagyobb bundás... minden meccsüket eladták, azért szereztek olyan kevés pontot, de közben lett egy valag pénzük...most meg altatják a népet, hogy a B ligában is gyengék, aztán jövőre bevásárolnak, és 2010-re Scudettot meg BL-t nyernek :)
  • 5w0rdf15h
    3. a legvalószínűbb :DDDDDDd
  • bmffm856
    szerintem:

1. nem fogják elvenni az intertől, majd moratti ismét lepénzel valakit
    2. ha valami csoda folytán mégis elvennék, akkor senki nem fogja megkapni szerintem...
    3. odaadják a Trevisonak :)
  • 5w0rdf15h
    akkor a végén a roma lesz a bajnok? :D
  • Count Adyn
    Adná az ég^^
  • 9csöves9
    azthiszem igen

igazad van,akkor inkább úgy mondom nagy elégtétel lenne
  • bmffm856
    nekem csak részben lenne elégtétel...
  • bmffm856
    itt olvastad?

ansa.it
  • 9csöves9
    én is olvastam másik helyen,nekem elégtétel lenne
  • bmffm856
    lehet, hogy mégis létezik "igazság"?

cikk
  • 9csöves9
    én kérek elnézést,biztos megzavartak a ":DD" ":DDD"-k
  • DJ BP
    Nem is viccnek szántam, az olasz kavarós nép, mint a spanyol, de talán annál jobban. Mediterránok :)
  • 9csöves9
    annyira azért nem vagy humoros
  • DJ BP
    megint bundatéma? :DD
    biztos megszoktátok, olaszok kavarnak valamit mindig :DDD
  • bmffm856
    ejj de frappáns választ sikerült ideírnod kiscsimbók :)
  • Matthewpamer
    büszke lehetsz magadra, csak én anyám rendesen - ha jó a fordítás - keresi a pénzét, nem kurva bár a tied kitudja

ja és
    Masturbate into your mother with your dirty dick.
  • bmffm856
    :DDDDDDDd
  • 5w0rdf15h
    és lényegretőrő :DDddd no meg jogos és igaz :PDDDD
  • 5w0rdf15h
    és lényegretőrő :DDddd
  • Count Adyn
    Mátyás barátunk tényleg 14-18 közt van? Mert akkor még lehet kinövi:)
  • bmffm856
    ahogy látom sikeres volt... :)
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDddddddddddddd
  • 5w0rdf15h
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddd (Y)
  • bmffm856
    egészen biztosan :)
  • Zsolti9014
    Egyébként: ha az idei évben az Inter megnyeri a bajnokságot, akkor azt mondom, teljesen megérdemlik: két igazán nagy riválisuk idén is van, a Roma és a Palermo, a Palermo elleni meccset láttam, az Inter tényleg ráerőltette játékát a szicíliaiakra. A keret pedig igazán erős, több világbajnokkal megtűzdelve.
    Van két világklasszis kapusuk (én Toldót tartom jobbnak, de J. Cesar is jó).
    Védelmüket erősíti két VB-győztes olasz: Materazzi (Interes létére egyik kedvencem), és Grosso, aki szintén (nemcsak egynyári játékos ő!), ottvan a rutinos Córdoba és Zanetti és a tehetséges Maicon és Maxwell.
    Középpályán bevethető Recoba, aki csatárnak is jó, de Vieira, Figo, Stankovic alkalom adtán Zanetti és Grosso, és még mások szintén világszínvonalon teljesítenek, valamint csatárposzton Ibrahimovic egész jó formában van, Crespo mindig jó és így még Adriano gyenge időszaka is elfér :D, jah Cruz sem rossz.
    Persze itt nem szóltam minden játékosról.
    Az edző, Mancini kezd úgy dolgozni, ahogy egy ilyen kerettel kell, bár nekem nem volt szimpatikus, most mégis kezdem megkedvelni, mivel olyan fiataloknak is lehetőséget ad, mint a magyar Filkor (aki a bajnokságban is játszott volna sztem, ha nincs 2 kényszerű csere) vagy Andreolli és mások. A sérültek ellenére újra és újra összerakja a csapatot.
    És az Interben több személyes kedvencem megtalálható: Toldo, Materazzi, Grosso, Recoba, Crespo.
  • faláb
    Te vagy az elvakult...
  • bmffm856
    vajon naívok vagytok, vagy vakok? :)
  • faláb
    Milyen mocskok?
    Moggi haverjának a vádaskodása amikor semmi bizonyítéka nincs?
  • 9csöves9
    ne magyarul mondd,azt nemértik errefelé -.-
  • faláb
    Nem akartam zavarni...
  • gabber_saviola
    csöndlegyenmostmár -.-
  • 9csöves9
    NYÚÚÚÚ PÁGÁGYÍ!
  • Matthewpamer
    max jövőre a serie b-t :D
  • bmffm856
    egyébként az mérvadó lenne... megmondom miért... mert ha -15-ről bajnokok lennénk, az azt jelentené, hogy legalább 15 ponttal jobbak vagyunk a mezőnynél... :) erről ennyit :) de ilyen sajnos úgysem lesz...
  • Matthewpamer
    If you don't shut your face, I'll jump into your mouth and shit myself
    ;]
  • bmffm856
    én sem szidok senkit (r9-et leszámítva de az már habitus közöttünk)... :)