Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
egyáltalán nem.azon is felvoltam akadva,hogy adhatják oda annak a f...orrúnak.de muszály volt elfogadni...
mer, szted ha valaki lefejel 1 másik játékost az megérdemli a lejobb játékos díjat?!

Palinko
ezt honnan szeded?
gabber_saviola
a másik meg az , hogy pár napon belûl ettöl a Zidántól elveszik a vb MVP dijat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ennek a Zidánnak már nem ez az elsõ ilyen megmozdulása és a legdurvább itélet az lehet, hogy Mátrixot eltiltják pár meccsre, de az hogy elvegyenek egy ilyen esetért egy vb aranyat az maga lenne a vicc

a másik meg az , hogy nemhogy vb aranyat , de még egy eb aranyat sem döntenének el zöld asztalnál

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
remélem igazad van...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
ez badarság, vb címet ilyenért nem vesznek el

Palinko
ja meg én iskivagyok,de ha lehet nyugodtabban,mert nem szeretném,ha a neved mellett büntipont lenne...
Palinko
"a nemnézek többet focit"
aszem ez lesz nálam is.egyedül az ac milant nézem majd...ha..
Count Adyn
Elég kamu-szagú pl egyik válogatott edzõje nyíltan niggerezett a partvonalnál aztán semmi nem lett belõle.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bandee1987
Igen, pontosan errõl van szó. Trezeguet nem lõtte be a 11-est, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Palinko
úgy sem fogják elvenni 😄 nem történt még ilyen,meg nem is fog.
megint Zidane seggét akarják menteni.Zidaneval,vagy õnéküle is ugyanúgy végzõdött volna a mecs.berúgtuk az összes tizit.mit akarnak még?
Tojesz
De ezt szerintem nem kell komolyan venni, majd ha valami nagy olasz lap írja, de hát így én sem hiszek neki

Hegeace
Perszee szegény embert az ág is húzza gondolok itt a bundabotrányra erre még ez is! Hát menjenek a bús .....ba!

Heló szia remélem hogy vagy

<#levele><#ejnye1><#shakehead>

és eddig big respect volt Materazzi és ha elveszik a címet akkor meg jön a szapulás...

Tojesz
Kizárhatja a FIFA Olaszországot?
http://inforadio.hu/hir/sport/vb2006/hir-57280

9csöves9
akárhogyis probálom megállni,muszáj beraknom😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
hát ez kész -.-

R10
😄DDDDDDDDDdddddddddd

hát ez kész

!!!Hajrá Brazília!!!

BADE
nagyon nagy!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9

9csöves9
elmentek pihenni a bajnokok

az nagyon nagy királyság lenne

bmffm856
a vébé döntõt én is szeretettel várnám a gépemre 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Messi6502
Hellosztok!
Az sajna nincs meg,de mivel(gondolom)az olaszok a kedvenceid feltöltöm ha kell a VB döntõt.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Sziasztok! Lenne egy kérésem: ha megvan valakinek Koplárovics gólja a ManU. ellen Hajdú B. kommentárral, az tegye már fel nekem vmi ingyenes tárhelyre ha lehet. Elõre is köszi!

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Ezer thanks és örök hála Breki33<#worship><#eljen><#wave>

Mi az a bitráta?:S<#fejvakaras>Én most elkezdem tölteni, de mindjárt megyek aludni, szala többit du-tán

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zsolti9014
Zidane nyilatkozott, sztem nem igazat, itt Matirx válasza: A Zidane-interjú után ismét megszólalt az olaszok döntõbeli gólszerzõje: "Semmi olyat nem mondtam, ami a vallási, politikai vagy faji hovatartozását sértette volna. Az édesanyját sem szidtam, 15 éves voltam, amikor anyám meghalt, még manapság is érzékeny a téma számomra. Természetesen nem tudtam, hogy az édesanyja kórházban van, és minden jót kívánok neki ezúton is. Zidane egy hõs számomra, mindig is csodáltam" - zárta mondadóját Materazzi.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Ha valaki leszedi érdekelne milyen bitráta
Breki33
Nah VB zene

2 CD from This Complitation

Part 1

http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html

Part 2

http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html

And Part 3

http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html
Breki33
torrentes linket egyenlõre nem tudok
több olasz kéne bele , egész végig jók voltak
Zsolti9014
Grazie, grande Marcello!

Hajrá Magyarország!

nálam meg:

Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres

B:

Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
privibe megtudnál dobni a torrent linkkel, vagy vmi ilyesmi?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

thanks<#wave>

Bandee1987
én is sajnálom hogy lemondott, és minden tiszeteletem az övé...<#worship><#worship><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Palinko
az biztos.de fõleg a játékosokon múlt.és a játékosok biztos nem felejtik el,amit tanított nekik.
9csöves9
mindenki hálás lehet neki,fantasztikus amit csinált

Palinko
én sem értem miért mondott le.lehet már neki ez volt a célja,most átadja a helyét egy másik edzõnek.talán így gondolkodott.remélem ez nem látszik meg a teljesítményen
gabber_saviola
fillérekért ment el Pármából, de remélem vki visszahozza

Hát ezaz õ döntése, és én tiszteletben tartom, de nagyon sajnálom. Most eléggé vegyes érzések vanak bennem :/ De köszönöm neki amit tett a Squadra Azzuraért.
Picit OFF:
Ezt a kérdést lehet már feltettem de ti mit gondoltok Giuseppe Rossi-ról? Szerintem a mai labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége.
Egy kis izelítõ Giuseppe Rossi

gabber_saviola
12/07/2006 11.17.32
UFFICIALE: LIPPI LASCIA
Ora e' ufficiale Marcello Lippi ha lasciato la guida della Nazionale di calcio campione del Mondo in Germania.

9csöves9
Lippi lemondott...

jah, meg Grosso is Lahm helyére

sztem Gattuso is jobban játszott Vieira-nál...

R10
Pirlo simán Maniche helyére

!!!Hajrá Brazília!!!

james69holden
Az NS VB válogatottja

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

akkor megnyugodtam 😛

9csöves9
ide tartozik😄

ehhh... 😊(ha ugy gondoljátok hogy nem ide tartozik akkor töröljétek)

a milánoi rolling stones koncerten is tartott még az ünneplés 😊 (Mátrix & Alex)