Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a másik meg az , hogy nemhogy vb aranyat , de még egy eb aranyat sem döntenének el zöld asztalnál
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
megint Zidane seggét akarják menteni.Zidaneval,vagy õnéküle is ugyanúgy végzõdött volna a mecs.berúgtuk az összes tizit.mit akarnak még?
Heló szia remélem hogy vagy
és eddig big respect volt Materazzi és ha elveszik a címet akkor meg jön a szapulás...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Az sajna nincs meg,de mivel(gondolom)az olaszok a kedvenceid feltöltöm ha kell a VB döntõt.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Mi az a bitráta?:S<#fejvakaras>#fejvakaras>Én most elkezdem tölteni, de mindjárt megyek aludni, szala többit du-tán
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Hajrá Magyarország!
2 CD from This Complitation
Part 1
http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html
Part 2
http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html
And Part 3
http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html
Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres
B:
Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Picit OFF:
Ezt a kérdést lehet már feltettem de ti mit gondoltok Giuseppe Rossi-ról? Szerintem a mai labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége.
Egy kis izelítõ Giuseppe Rossi
UFFICIALE: LIPPI LASCIA
Ora e' ufficiale Marcello Lippi ha lasciato la guida della Nazionale di calcio campione del Mondo in Germania.
sztem Gattuso is jobban játszott Vieira-nál...
a milánoi rolling stones koncerten is tartott még az ünneplés 😊 (Mátrix & Alex)