13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6483 remélem azok, akik nem buktak le, még szarabbul érzik magukat -
#6482 Lucioano Moggi, a Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatója az elmúlt hónapokban többször foglalkozott az öngyilkosság gondolatával.
"Úgy éreztem, nincs értelme az életemnek - mondta a korábbi vezető az Italia1 nevű kereskedelmi televíziónak adott interjújában. - Ezekben a nehéz pillanatokban a hit segített abban, hogy ne kövessek el öngyilkosságot."
Moggi a tavaly nyári németországi világbajnokság előtt kirobbant olasz bundabotrány egyik kulcsfigurája volt. Bebizonyosodott, hogy játékvezetőket kényszerített arra, a Juventus számára kedvezően fújják a sípot. Ezenkívül abba is beleszólása volt, hogy melyik bírók működnek közre a torinói klub meccsein.
Moggit az Olasz Labdarúgó Szövetség öt évre eltiltotta minden futballal kapcsolatos tevékenységtől.
Lapértesülések szerint a dél-olasz Agropoliban található középiskola igazgatója február elejére meghívta Moggit, hogy tartson előadást az olasz futballról a diákoknak. A tanulók és szüleik tüntetéseket szerveztek Moggi ellen, ezért az intézmény vezetője visszavonta az invitálást.
forrás:MTI
megérdemli...(mármint nem azt hogy ngyilkos legyen hanem hogy szarul érezze magát...) -
#6481 Már vártam a beszólásodat. -
#6480 Szeretnéd mi? -
#6479 végre télleg "nyerhettek" egyet... -
nem tudjátok hol lehet ilyet találni Fiorentina címerrel? -
#6477 azt mink nyerhessünk meg -
#6476 OKé legyen ugy érjétek be a Romát mink meg megnyerjük a scuddetót. -
#6475 -
#6474 :(
részvétem a családnak -
#6473 Az alacsonyabb osztályú Sammartinese-Cancellese olasz labdarúgó-bajnokin kitört tömegverekedés közben életét vesztette egy klubmenedzser. A 40 éves áldozat a pályára rohant, hogy szétválassza a dulakodókat, majd a szemtanúk szerint összeesett. Az ügyészség a boncolástól várja a választ arra a kérdésre, hogy szívinfarktusban vesztette-e életét, vagy bántalmazták. A rendőrség 20 személy ellen indított nyomozást.
(forrás: MTI)
-
#6472 ez butaság, mivel éppen hogy csak letudtuk a bajnokság felét és baromi sok van még hátra, de igaz nagy a különbség és ezzel simán be lehet érni a végén, de beüt egy kis hullámvölgy és csá pontelőny.
De ne legyen igazam, és érjük be mi a Rómát és ne Ők az Intert :) -
#6471 11 pont...az egy kis hullámvölgy és kész...sztem nem kéne még semmit kijelenteni... de nagy a sanszunk az tény -
#6470 Ott végleg eldöntjük a bajnoki cím sorsát nem mintha már nem dőlt volna el. -
#6469 nagy meccs lesz:) -
#6468 -
#6467 -
UFFICIALE: Platini nuovo presidente dell'UEFA -
#6465 innen letölthetitek az olasz focis sport mix-et -
#6464 Gondoltam. -
#6463 sosem szurkoltam még egy Catania győzelemnek :P -
#6462 Gondolom te az Empolinak szurkolsz? -
#6461 így igaz, az elmaradt meccset pótolják -
#6460 A Catania-Empoli meccs igaz az amelyik elmaradt és most pótolják be? -
#6459 [center]
-
#6458 :)) -
DJ BP #6457 szólj Zidane-nak, akkora gyerek biztos van a rokonai közt :DDDDD -
#6456 van egy eredeti Puma olasz válogatott idegenbeli Materazzi nevével és számával ellátott, 4 csillagoscímeres mezem, ami ma -kb 2 órája- érkezett meg postán, csak sajnos az M-es méret baszottul kicsi rám, ezért eladnám. ha valakit érdeklne az dobjon meg egy priváttal...
boccsareklámért :) -
#6455 próbálatam kedves lenni -.- -
#6454 Hát igen a szombati meccs lesz a legjobb, ez kell a népnek. Egy igazi Dél-Olasz csapat, ami szemünk előtt érett naggyá és felkavarta az Olasz foci állóvizét. Lehet Őket nem szeretni a csodálatos játékukkal? Nemigazán -.- -
#6453 de olyan lehet hogy Tisztább:P -
#6452 de legalább az Interisták is rájöhetnek,hogy Olaszországban ez van ott nincs olyan hogy "tiszta" csapat -
#6451 a jelenlegi vezetőség fedhetetlen a Juventusnál,mivel a komplett vezetőség le lett cserélve nemhiszem hogy a Juvera bármit is ráhuznak az előző vezetőség könyvelési módszerei miatt -
#6450 annyira nem hápog ez mint gondolod. csak a miheztartás végett mi 2002-ben vittorio cecchi-gori hasonló jellegű üzelmei miatt kostolhattunk bele a serie c-2 világába, és mit mondjak nem egy szívderítő dolog... -
#6449 jó meccsek lesznek -
#6448 -
#6447 ő egy nagyon megbízható Interes az indexen..nagyon othon van az olasz labdarugásban...ő írta:
gejzagyerek válasz | megnéz | könyvjelző 2007.01.17 20:50:40 (48667)
Szinte az összes nagy klub terítéken volt, vagy van ezügyben... A Roma-t például az elmúlt 4-5 évben,szinte rendszeresen előszedik Borelli-ék, és szinte miden évben megvádolják Sensi-éket a mérleghamisítás vádjával, de hiába a sok vizsgálat, vagy akár, mint a második ligás Hellas Verona esetében az ősszel, a rendőrségi kommandósakció keretében végrehajtott házkutatás a klub székházában, komoly, érdemi és súlyos vádakat alátámasztó bizonyítékokat szinte sehol nem találtak még... -
#6446 bár olaszul nem tudok de ott van a Roma,Juve,és a Milan neve is..bár az összefügéseket nem tudom mert nem tudok olaszul.... -
#6445 kb. -
Csesza #6444 :)