Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Javaslom ha meg tod oldani a maozgó olasz keret ne takarja el a serie A-s csapatok logóit!
Legyen nagyobb vagy mind2õt kicsinyítsd le egy kicsit! De ez csak az én saját magánvéleményem<#idiota>#idiota>!
Nagyon faxa lett!<#eljen>#eljen>
Heló szia remélem hogy vagy
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Serie a,b,c
Hajrá Magyarország!
Ha a Milant „erkölcsi okokból” nem engednék elindulni (erre Guido Rossi megbízott elnöknek és az UEFA-nak is joga van), az Ascoli lenne a következõ gárda, ám a fekete-fehéreknek ugyanúgy nincs meg a licencük, mint az Empolinak.
A sorban következõ Udinese lehetne a következõ induló, neki licence is van, de a friuliakat állítólag nem érdekli a második számú klubkupa, inkább a meggyengült bajnokság megnyerésére összpontosítanák erõiket.
Így még az is lehet, hogy az eredeti bajnokság 13. helyén kikötõ Sampdoria képviseli majd a Serie A-t az UEFA-kupában...
Ez lol lenne, mondjuk én a Milant nem engedném idén indulni <#ravasz1>#ravasz1>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
igénytelen -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
akkor nem valószínû hogy jön Magyarországra 😄
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Lehet végén Magyarországon köt ki a Palermo!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
az már egy más kérdés, hogy bemutatkozunk a Bl-ben 😛
jah és izgulj, hogy a csapatod elkerülje a Palermót 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Bár köztudott mekkora maffiavezér a Berlusconi így számítani lehetett erre az ítéletre!
A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minõsíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.
Forrás: goal.com, acmilan.com
A második hírt McFrost-nak hoztam.Jah és mind2 hír a hivatalos ács milán honlapról származik.
Mit érez igazságtalannak a milán? hogy az A ligában indul és nem a b-ben mert akkor stimmel a kijelentés egyébként meg... ppff
Jelen pillanatban az Empoli nem rendelkezik az UEFA-Kupa induláshoz szükséges engedéllyel, és így elképzelhetõ hogy nem állhat rajthoz a második számú európai küzdelemsorozatban. Ez lehetõséget adhat a Milan számára, hogy a piros-feketék indulhassanak a 2006/2007-es kiírásban.
Forrás: acmilan.com
Heló szia remélem hogy vagy
Materazzi gólja...hmmm😊
Rossi nyert, majd a levezetõ körre felvett egy Materazzi mezt! <#vigyor3>#vigyor3>
(még megy amúgy Eurosporton)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Csodálatos érzés volt végignézni a döntõt a tengerparton 10000 ember társaságában és ünnepelni az Olaszokkal együtt!!
Mérhetetlenül boldog voltam. Ja és utána a népünnepéj az utcákon.... Húúú az nagyon komoly volt!!!!
Vannak videók!! Majd megprobálom valahogy felrakni a netre és akkor belinkelem!! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
hát az tutira MOGGI 😊
vagyis én azt veszem ki belõle 😊
REAL MADRID