Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hegeace
Arra gondoltam h ne "rajtuk" mozogjon

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
thx😊 (most kivettem de mindjárt jön a végleges változat.)nem takarja el hisz mozog😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hegeace
Nagyon jó <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>!
Javaslom ha meg tod oldani a maozgó olasz keret ne takarja el a serie A-s csapatok logóit!
Legyen nagyobb vagy mind2õt kicsinyítsd le egy kicsit! De ez csak az én saját magánvéleményem<#idiota>!
Nagyon faxa lett!<#eljen>

jbal
nálam se én is keresgéltem sokat

fsgh
f@szom én csak a Tim-et hagytam ki és nem talált semmit:///

jbal
seria=serie

válogass😊

fsgh
thx!😊 csapatcímereket és nagy seria a címert kerestem😊 utobbi nincsen csak kicsibe😞

Lombardini
http://www.lega-calcio.it/

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

jbal
mi az a Seria?
Serie a,b,c

fsgh
Nem tudjátok hogy a seria-a/b/c-nek mi a hivatalos oldala?:S régen pedig tudtm...

Zsolti9014
vazze, -30 pont az neked megérdemelt? akkor grat. a vezetõket kellene örökre eltiltani, a csapatokat hagyni

Hajrá Magyarország!

GTheo
A fegyelmi bizottság elsõfokú határozata alapján a Livorno és a Parma mellett a hetedik helyezett Empolinak kellene indulnia az UEFA-kupában, hiszen éppen ezért sorolták a Milant 44 pontos levonással a toszkánok mögé. Igen ám, de a kékek elfelejtették megkérni az UEFA-licencet, és a hét elején mindenkitõl azt a választ kapták, hogy most már késõ. Márpedig ha õk nem indulnak, akkor a „mögöttük végzõ” Milant illetné a jog, ám így szembekerülnénk a fegyelmi bizottság határozatával.

Ha a Milant „erkölcsi okokból” nem engednék elindulni (erre Guido Rossi megbízott elnöknek és az UEFA-nak is joga van), az Ascoli lenne a következõ gárda, ám a fekete-fehéreknek ugyanúgy nincs meg a licencük, mint az Empolinak.
A sorban következõ Udinese lehetne a következõ induló, neki licence is van, de a friuliakat állítólag nem érdekli a második számú klubkupa, inkább a meggyengült bajnokság megnyerésére összpontosítanák erõiket.

Így még az is lehet, hogy az eredeti bajnokság 13. helyén kikötõ Sampdoria képviseli majd a Serie A-t az UEFA-kupában...

Ez lol lenne, mondjuk én a Milant nem engedném idén indulni <#ravasz1>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fsgh
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GÁBOR

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
juj de jóak, köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
nagyon jók😊))

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
Thx Hegace & Csövi 😊)

9csöves9
<#gonosz1><#eljen>

Hegeace
Szép munka!<#eljen><#taps><#taps><#taps>

fsgh

fsgh
oké így jártam^^

gabber_saviola
banner ápdét

igénytelen -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
és ezt bannernek?^^

gabber_saviola
nájsz Lajos, bent ^^

fsgh
tkéletes😊 Gabber betezed?😊

9csöves9
<#bohoc>

fsgh
csak egy tipp a hátérre!: a fehér csík tetejére valaki berakhatna még 1 csillagot😉

DJ Bee18
azért a Debrecennek illene megveri a Dudelange vagy a Rabotnicki csapatot... ÕK nem az újpest 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Matthewpamer
aham
akkor nem valószínû hogy jön Magyarországra 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola

Matthewpamer
amúgy hányadik körben kezdtek? 2.?
Lehet végén Magyarországon köt ki a Palermo!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
hát valahol el kell kezdeni 😊

Matthewpamer
Egyenlõre csak a selejtezõben :-]

gabber_saviola
Palermo nem volt benne a Calciopoliban, szal nem jöhetett ki jól belõle 😄DDDDddddddddddddddd

az már egy más kérdés, hogy bemutatkozunk a Bl-ben 😛

jah és izgulj, hogy a csapatod elkerülje a Palermót 😊

DJ Bee18
legjobban a Palermo 😄DD, indulha BL-ben 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Cucmey
Szégyen és gyalázat!!
Bár köztudott mekkora maffiavezér a Berlusconi így számítani lehetett erre az ítéletre!

gabber_saviola
mindenki tisztában van vele, hogy a milán jött ki a legjobban a calciopoliból

Palinko
ember gondolkozz már.ha berluszkónit választották volna meg egy pár hónapja,most a milan két bajnoki címet kapott volna büntetés helyett.mivel nem õt választották poltikai ellenfele kezében van a bíróság.és inkább berlusconiez rontott a helyzeten,mint javított
Hegeace
Megtörtént az ítélethirdetés az olasz futballbotrány ügyében. A négy érintett klub közül a Juventus, a Lazio és a Fiorentina a Serie B-ben, ponthátránnyal kezdi a következõ idényt, míg a Milan marad a Serie A-ban, de a következõ szezont 15 pont hátránnyal kezdi, és nem vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben sem.

A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minõsíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.

Forrás: goal.com, acmilan.com

A második hírt McFrost-nak hoztam.Jah és mind2 hír a hivatalos ács milán honlapról származik.

Mit érez igazságtalannak a milán? hogy az A ligában indul és nem a b-ben mert akkor stimmel a kijelentés egyébként meg... ppff

Jelen pillanatban az Empoli nem rendelkezik az UEFA-Kupa induláshoz szükséges engedéllyel, és így elképzelhetõ hogy nem állhat rajthoz a második számú európai küzdelemsorozatban. Ez lehetõséget adhat a Milan számára, hogy a piros-feketék indulhassanak a 2006/2007-es kiírásban.

Forrás: acmilan.com

fsgh
nem vltam itthon egy hétig...Óriási grat a csapatnak😊)) nagyon boldog voltam mikor megnyerték😊
Materazzi gólja...hmmm😊

gabber_saviola

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
lol, néztétek a Moto GP-t?
Rossi nyert, majd a levezetõ körre felvett egy Materazzi mezt! <#vigyor3>
(még megy amúgy Eurosporton)

Cucmey
Sziasztok! Visszatértem Olaszországbol!!
Csodálatos érzés volt végignézni a döntõt a tengerparton 10000 ember társaságában és ünnepelni az Olaszokkal együtt!!
Mérhetetlenül boldog voltam. Ja és utána a népünnepéj az utcákon.... Húúú az nagyon komoly volt!!!!
Vannak videók!! Majd megprobálom valahogy felrakni a netre és akkor belinkelem!! <#nyes><#nyes>

MnAdI
Az komoly flash lenne<#hehe><#vigyor>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

james69holden
most hogy így mondod <#vigyor3>

gyerekek bannerba alsó sor középen szemüvegben!

hát az tutira MOGGI 😊

vagyis én azt veszem ki belõle 😊

REAL MADRID

Gabesz amd64
aprooo vicc 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate