Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Hoppá.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

CSÓKOLOM :😄_AS_::

de jbal akkor is lámer :S?F?ASDF?_DF

REAL MADRID

õõõõõõ hát hívjatok lámernek de én úgy olvastam hogy az egész focitól vonul vissza

de lehet félreolvastam

?AS:?F

REAL MADRID

Fyrex
legalább az igazadat ne akard bebizonyítani ha már gondolkodni nem tudsz kérlek...

ott a vesszõ....te jó ég... mér mi legyen ott? semmi? fura mondat lenne...

nyugi, nem szégyen belátni ha nincs igazad

Avanti Crociati!

jbal
mér lehetne így is érteni.ott a vesszõ.
Vieri visszavonult
Totti válogatott marad.
ebbõl nem egyértelmû h Vieri a válogatottól vonult vissza

gabber_saviola
lapozzatok már

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
gabber írta: "hagyd el az esgét most"

-> támogatom

szikukszukif

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

EmIn3m02
mit lehet ezen félrenézni te szerencsétlen 😄DDDDDDd

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

jbal
azért mert félrenéztem mér kell itt játszani a fejeteket?!

jbal
ez nem flém amit csináltok kicsit se.hülye köcsögök

Nuno88
aztaaa na ez jó volt 😄DDD

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bmffm856
ooo ezer bocsánat...😮

nem kell a flém

bmffm856
de abból is a kisegítõsfajtába jár (gyépésovi) 😛 <#vigyor1><#idiota>

EmIn3m02
még csak ovis<#hehe>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

bmffm856
efelé nem fehér zászlót kell lengetni...hanem vöröskeresztest...akkor legalább tudni fogja hogy a lipótra akarod bevinni...

bmffm856
nem hinném hogy van nálad szerencsétlenebb (l)user itt az esgén...

monddcsak! melyik kisegítõ suliban tengeted hétköznapjaid?

EmIn3m02
attyauristen A:S?F:?A_S?:SDF:?_DS?:_ADS:?_ADS:?_SD?:_DS

jbal
jaa oké

gabber_saviola
hagyd el az esgét most

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mondjuk amugysem hívták volna már be...Inzaghi marad?

Fyrex
ezaz de nemtud figyelmesen olvasni sajnos

Avanti Crociati!

akkor nem tévedek 😊

szerintem a válogatottságtól vonult vissza, vagy tévedek?

Fyrex
Vieri visszavonult, Totti válogatott marad

nemgondolod hogy van összefügés a két tagmondat között?

Avanti Crociati!

jbal
mér?akkor még nem gondolt erre amikor igazolt vagy mi?

Fyrex
ez fájt...

Avanti Crociati!

jbal
Vieri ha visszavonult minek igazolt a Sampdoriába?

Zsolti9014
Néhány hír: Vieri visszavonult, Totti válogatott marad, Materazzit 2 meccsre tiltották el (de miért, vazze?), Zidane csak 3 meccses eltiltást kapott, ez nevetséges, mert már visszvonult + De Rossit könyöklésért 4-re tiltották el. Corradi a Man City-nél, az Inter a Juve bajnoki címéért pitizik, követelõzik, a Milan segítette a Barcát Zambrottához.

forrás: itt

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nincs benne, ugyanis a 4 A-s csapat után ott van még egy tagmondat, ami ám-mal kezdõdik! Tehát nem a Lecce, Messina, Reggina, Siena négyes az, és nem tudni kik azok.

Hajrá Magyarország!

jbal
Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetõje néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele.
itt nem azt írták h ezek a csapatok a bûnösek

Fyrex
jólenne figyelmesen olvasni a szöveget..

Avanti Crociati!

jbal
és melyikek azok a klubok?

fsgh
Megdöbbentõ hírrel jelent meg szerdán az Il Giornale címû olasz politikai napilap: az újság szerint a nápolyi ügyészek lehallgatásaiból egyértelmûen kiderül, hogy két olyan A-ligás klubnak is a vádlottak padján a helye, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. „A nápolyi ügyészség a napokban újabb háromszáz oldalnyi lehallgatási jegyzõkönyvet fog átküldeni a labdarúgó-szövetségnek, rengeteg új információval, amelyek szintén a 2004–2005-ös idényt érintik. A lehallgatásokból kiderül, hogy két olyan egyesület is a bûnösök közé tartozik, amelyeket eddig sehol sem említettek meg”– írja a lap.

A szerdai nap során nem bukkantak elõ a nevek, de Alfredo Cazzola, a Bologna elnöke bizonyos értelemben megerõsítette az értesülést: „Én úgy tudom, hogy igazából nem négy, hanem hét-nyolc csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülnie, így az én Bolognám is visszajutna a legjobbak közé.” Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetõje néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. Az „alapügy” közben szép csendben halad elõre: minden érdekelt beadta fellebbezését az elsõfokú ítélet ellen, szerdán és csütörtökön azokon a klubokon a sor, amelyek hasznot remélnek a perbõl (Arezzo, Bologna, Brescia, Lecce, Messina, Treviso), majd szombat reggel fél tízkor a Parco dei Principi nevû ötcsillagos római szállodában megkezdõdik a másodfokú tárgyalás.

„Az elsõfokú eljárás során senkinek sem sérült a védekezéshez való joga, bár minden vádlottól ezt hallom. Nem igaz, hogy a gyors lefolyású tárgyalás egyben igazságtalan is, a lassú pedig igazságos. Sietni kell, és mi is igyekszünk tartani a határidõket” – jelentette ki Piero Sandulli, a fellebbviteli bizottság elnöke. Mint ismeretes, az UEFA azt kérte, hogy július 25-re jelöljék ki az európai kupákban induló klubokat. A másodfokú hatóság július 24. és 27. között hozza meg a határozatát. Ha lekésik az UEFA-határidõt, akkor az elsõfokú döntés alapján nevezik az olasz csapatokat.

Végül említsük meg, hogy a ligában elkezdték tanulmányozni az augusztus 26–27-re tervezett bajnoki rajt elhalasztásának lehetõségét.

lol...ezeket a klubbokat már nem tudják macerálni mert nincs rá idõ...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthewpamer
hónap=év 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
reméljük😛 de ahoz kell pár hónap tapasztalat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
de profi leszel 😊

Avanti Crociati!

fsgh
nem bántottál meg hisz tényleg kezdõ vagyok😉

Fyrex
ez az amit én így nem tudtam megfogalmazni...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nem akarlak megbántani, de jellegzetes kezdõ képszerkesztõi vonásokkal és kicsit igénytelen

amúgy az akarásod dijjazom, písz

Hegeace
Talán késõbb a helyére de most még mindenképp csak "mellé". elvégre még 2 hete sincs h megnyertük a VB-t.

Heló szia remélem hogy vagy

jbal
egy nagy hiba
nem Seria A hanem Serie

fsgh
na jó hadjuk a mozgosokat mert zavaró és hatalmas méretû(1-1,5 megás)
így aztán maradjon ez:90k-s

fõ kérdés mehet a régi helyére vagy nem?

fsgh
már nem nagyon tudom tologatni...

Hegeace
Ha 2 oszloppal eltolnád a "jelvényeket" akkor szerintem <#eljen> lenne

fsgh
na itt az utsó verzsõn...(mozgás nélkülit nem teszek most be majd akkor ha megszavazzátok)

fsgh
hát én azt mondom döntsétek el hogy elõtte,mögötte,vagy egyáltlán ne legyen benne vagy a negyedik hogy hadjam a francba mert ugysem teszitek be bannernak😛

Hegeace
ja, kicsit a "jelvényeket" jobbra tenni ás az itália járkálna mögöttük. úgy egy kicsit esztétikusabb lenne bár ezt élleg csak az én magánvéleményem<#vigyor3>

Matthewpamer
Hogyha leveszed a forza italis képet és ki nagyítod, azt mondom mehet a bannerba
nagyon zavaró a mozgása

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
mögöttük?