Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
de lehet félreolvastam
?AS:?F
REAL MADRID
ott a vesszõ....te jó ég... mér mi legyen ott? semmi? fura mondat lenne...
nyugi, nem szégyen belátni ha nincs igazad
Avanti Crociati!
Vieri visszavonult
Totti válogatott marad.
ebbõl nem egyértelmû h Vieri a válogatottól vonult vissza
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-> támogatom
szikukszukif
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
monddcsak! melyik kisegítõ suliban tengeted hétköznapjaid?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nemgondolod hogy van összefügés a két tagmondat között?
Avanti Crociati!
forrás: itt
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
itt nem azt írták h ezek a csapatok a bûnösek
A szerdai nap során nem bukkantak elõ a nevek, de Alfredo Cazzola, a Bologna elnöke bizonyos értelemben megerõsítette az értesülést: „Én úgy tudom, hogy igazából nem négy, hanem hét-nyolc csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülnie, így az én Bolognám is visszajutna a legjobbak közé.” Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetõje néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. Az „alapügy” közben szép csendben halad elõre: minden érdekelt beadta fellebbezését az elsõfokú ítélet ellen, szerdán és csütörtökön azokon a klubokon a sor, amelyek hasznot remélnek a perbõl (Arezzo, Bologna, Brescia, Lecce, Messina, Treviso), majd szombat reggel fél tízkor a Parco dei Principi nevû ötcsillagos római szállodában megkezdõdik a másodfokú tárgyalás.
„Az elsõfokú eljárás során senkinek sem sérült a védekezéshez való joga, bár minden vádlottól ezt hallom. Nem igaz, hogy a gyors lefolyású tárgyalás egyben igazságtalan is, a lassú pedig igazságos. Sietni kell, és mi is igyekszünk tartani a határidõket” – jelentette ki Piero Sandulli, a fellebbviteli bizottság elnöke. Mint ismeretes, az UEFA azt kérte, hogy július 25-re jelöljék ki az európai kupákban induló klubokat. A másodfokú hatóság július 24. és 27. között hozza meg a határozatát. Ha lekésik az UEFA-határidõt, akkor az elsõfokú döntés alapján nevezik az olasz csapatokat.
Végül említsük meg, hogy a ligában elkezdték tanulmányozni az augusztus 26–27-re tervezett bajnoki rajt elhalasztásának lehetõségét.
lol...ezeket a klubbokat már nem tudják macerálni mert nincs rá idõ...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amúgy az akarásod dijjazom, písz
Heló szia remélem hogy vagy
így aztán maradjon ez:90k-s
fõ kérdés mehet a régi helyére vagy nem?

nagyon zavaró a mozgása
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!