Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Zamparini nyilatkozik perpill a Rai-n

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Galliani után valószínûleg Moratti lesz az új ligaelnök...bravó

9csöves9
a híradó most kezdõdött

fsgh
és mikor kezdõdik?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
elvileg akkor lesz meg az ítélet amikor a híradó még tart,gondolom benyomnak egy "most érkezett" szuperhírt

fsgh
miért rain lesz ítélet hirdetés?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nálam van

9csöves9
másnál sincs hang a Rai-n?

tigeroo
nemaz, csak már kínjukban nem tudnak micsinálni a fõnöki székekben..:S
vicc az egész
Matthewpamer
Mekkora bunda ez az olasz foci, lazio felkerül, bilan mehet az uefába. rotflol, ja és enyhítiik a -15 pontot! [ jó hogy nem adnak +15-t nekik ]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

9csöves9
meg Juvés

egyébként továbbra sem tetszik hogy edzõk helyett a régi nagy játékosokat alkalmazzák

Zsolti9014
azaz

Hajrá Magyarország!

Hegeace
jól emléxem, Casiraghi Laziós volt?

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
jaja, most olvastam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Casiraghi és Zola vette át az U21-s csapatot

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
meg Trezeguet.... és akik tavaly cserék voltak azok B-ben virtuózok még mindíg...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GTheo
Én is utálom...
De FMbe neki van a legnagyobb scout ratingje :| 😄DDDD
Mondjuk lesz egy jó kapusotok, meg Delpiero és nedved, na meg persze Bojinov, mondjuk elsõre sztem nem fog feljutni a Juve 😮

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kit--Kat
Ha Ibrahimovic elmegy az-az egyetlen pozitívum lesz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ez az album nincs meg vkinek ? 😊

GTheo
Az lenne a vicces ha a Juvét mégse zárják ki és eladnak mindenkit, már szinte a legtöbb jobb elment, még elmegy Trez, és Ibrahimovic...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

9csöves9
egyetértek,csak az a baj ha tényleg elrettentõ erejû ítéletet mernének hozni akkor teljesen lesüllyedne az Olasz labdarúgás

ez a B liga -30 pont meg a többi nem elrettentõ,pár év múlva folytatódik minden

szanics
nagyot csalódnék
ha ez lesz a vége, akkor a Juvét sem kellene kizárni, hanem Moggit és a bírókat hûvösre tenni pár évre, "oszt jó napot"
szvsz el kell dönteni, hogy a klubokat is büntetjük-e - szerintem kellene - vagy sem. Ha igen, akkor minden bûnös húzzon lejjebb egy osztállyal (beleértve a Milant is, amelyik a politikai alku miatt nem fog). Ha nem, akkor pedig maradjon fenn mindenki és fogadjuk el, hogy az olasz bajnokságban adni-venni lehet a meccseket. Egy ilyen ügyben csak és kizárólag elrettentõ erejû ítéletnek lehet foganatja.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
sports.it szerint a fellebbezés után csak a Juve lesz a B ligában -20 ponttal

a Lazio és a Fiorentina maradhat pontlevonással ill. a Milan is kevesebb minusz ponttal indulhat

Fyrex
nemlehet tudni hogy létezik e szerzõdés

Vieri egy profi futbalista, nyílván nem írt alá semmit, de valaminek történnie kellett hogy így döntött

Avanti Crociati!

jbal
tényleg így megszegi a szerzõdést

9csöves9
igen

ingyen igazolták?

REAL MADRID

9csöves9
az lehet,de ha kötöttek szerzõdést akkor azt köteles teljesíteni

Hunbasser: Vieri az a csatár akinek nem számított volna a kor,nem az a posztja hogy szét kell futnia az agyát.szerintem még így is befordult volna 5 védõvel a nyakán

fsgh
jókor akkor hagyta volna abba mikor elment tõlünk...-.-

hunbasser
a másodvirágzást azt megnéztem volna...(sztem jókor hagyta abba,még nem kínlódik 1-2 évet)

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
jó kérdés...biztos történt vmi amitõl megvltoztatta a döntését...

9csöves9
én csak azt nem értem,hogy akkor miért vigyorgott Samp mezben az elnökkel

jbal
hehe érdekes h visszavonul.pedig most ment volna Sampba.de mondjuk télleg nem sok babér termett neki de talán másodvirágzását élhette volna

Zsolti9014
Igazából én b.tam el, de a vesszõ felsorolást is jelent, tehát én sem... ezt jól megaszontam

Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
Leb*sztátok pedig neki volt igaza, jól értelmezte a vesszõt... Egy bocsánat kijárna neki

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
jbal a sok leb*szás után biztos kinyúlt az ERÕ-vel, és megváltoztatta Vieri gondolkodását 😄DDDDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

:SAD::SA_:FSA

REAL MADRID

EmIn3m02
nemá 😄😄😄

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
nah lapozzunk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
:ADSDSADFSDAD:ADAD_AD

van benne vmi

Avanti Crociati!

EmIn3m02
"A megállapodás közel volt, valami oknál fogva a csatár mégis a befejezés mellett tette le voksát. "

tuti hogy sg-t olvassa és megsajnálta jébalt ASFD?:SF:?_D:?_AS

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

nahh történelmet írtam 😛

ennyien se válaszoltak még egy kommentemre sem _Y_D:FS

REAL MADRID

Fyrex
akkor viszont az a hibás aki az átigba beírta h átigazolt ^^

Avanti Crociati!

bmffm856
vállalom (l)userségemet...<#idiota>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
nabazzz...😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

<#idiota><#idiota>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
1.Most nagyon pofára esett sok-sok forumozó😄DDDDDDDDDDDDDDdddd hogy idézzek sok "(l)user"😄DDDDDDDDD

2.Én nagyon sajnálom😞((( elmehetettvolna levezetni vhova😞((Vagy jöhetn az Interbe valamit dolgozni mint Mihalovic😊

gabber_saviola
:AASDasdasdasdasdadasd

Fyrex
lál ezt nemhiszem el 😄S😄:SD:AD: kamu

Avanti Crociati!

most aztán csönd van mi ?S:?F:SAF

elszerzõdök modinak 😄 igy kell oltani a flémet S?F_?AF

REAL MADRID