Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
egyébként továbbra sem tetszik hogy edzõk helyett a régi nagy játékosokat alkalmazzák
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De FMbe neki van a legnagyobb scout ratingje :| 😄DDDD
Mondjuk lesz egy jó kapusotok, meg Delpiero és nedved, na meg persze Bojinov, mondjuk elsõre sztem nem fog feljutni a Juve 😮
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez az album nincs meg vkinek ? 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ez a B liga -30 pont meg a többi nem elrettentõ,pár év múlva folytatódik minden
ha ez lesz a vége, akkor a Juvét sem kellene kizárni, hanem Moggit és a bírókat hûvösre tenni pár évre, "oszt jó napot"
szvsz el kell dönteni, hogy a klubokat is büntetjük-e - szerintem kellene - vagy sem. Ha igen, akkor minden bûnös húzzon lejjebb egy osztállyal (beleértve a Milant is, amelyik a politikai alku miatt nem fog). Ha nem, akkor pedig maradjon fenn mindenki és fogadjuk el, hogy az olasz bajnokságban adni-venni lehet a meccseket. Egy ilyen ügyben csak és kizárólag elrettentõ erejû ítéletnek lehet foganatja.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
a Lazio és a Fiorentina maradhat pontlevonással ill. a Milan is kevesebb minusz ponttal indulhat
Vieri egy profi futbalista, nyílván nem írt alá semmit, de valaminek történnie kellett hogy így döntött
Avanti Crociati!
REAL MADRID
Hunbasser: Vieri az a csatár akinek nem számított volna a kor,nem az a posztja hogy szét kell futnia az agyát.szerintem még így is befordult volna 5 védõvel a nyakán
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tuti hogy sg-t olvassa és megsajnálta jébalt ASFD?:SF:?_D:?_AS
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
ennyien se válaszoltak még egy kommentemre sem _Y_D:FS
REAL MADRID
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
2.Én nagyon sajnálom😞((( elmehetettvolna levezetni vhova😞((Vagy jöhetn az Interbe valamit dolgozni mint Mihalovic😊
elszerzõdök modinak 😄 igy kell oltani a flémet S?F_?AF
REAL MADRID