Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
jejeeeeeeeeeeeeee -.-

megjött az Olasz Pirlo mezem, most hozzák a munkahelyemre 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
béke van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Ha ez neked jól esik, tedd azt! Téges is minõsít. (ezt azért merem mondani, mert én azon kívül, hogy az Inter sem tiszta, nem mondtam semmi rosszat, sõt én Juvés létemre nem utálTAM az Intert.)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szíved joga

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthewpamer
akkor ezentúl úgy hívom a juvet hogy gusztustalan csaló klub

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

érdekes... hogyha mi valamien "becenévvel" szólítjuk a Milan-t a Juve-t akkor bejön 1-2 ember a topikba és megkér minket szépen vagy éppen durvábban hogy fejezzük be és befejeztük én és fsgh tuti mivel nemszoktam osztani mások klubját de ez ugylátom fordítva nem mûködik

Zsolti9014
Ez igaz, de sajnos így már nem lesz több derbi d'Italia

Hajrá Magyarország!

9csöves9
azt gondolom azért eldönthetem hogy hívok egy olyan csapatot amit gyûlölök

Zsolti9014
ok, igazad van, csak nehezen emészthetõ hogy itt verik a mellüket a mi scudettónkra, de végülis valamennyire õket is megértem. Fordított szituációban én nem ünnepelném ennyire azt a címet.

Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
Most már csak az Inter az egyetlen olyan klub amelyik mindig Serie A-s volt és sose esett ki <#nyes>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
ja "hagyd már azokat a szerencsétleneket" milyen kedves módon de tényleg hagyjuk

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zsolti9014
örülj neki...

Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
Érted mi vagyunk a szerencsétlenek, akik jövõre a Serie A címvédõjeként indulunk, és BL kiemeltek vagyunk 😄DDD

haggyad, teljesen mind1 mi röhöghetünk a markunkba hogy õk ilyen balfaszok voltak (annak ellenére hogy nincs olyan juvés forumozó akivel bajom lenne)
õk most csalódottak és valamivel próbálnak felülkerekedni

ha észrevetted éppen akkor nem is a mondat elsõ fele volt a "sértõ"

9csöves9
ha észrevetted éppen szóltam neki hogy hagyja abba

fsgh
nem értem...Juvésok meg mindenki aki lebukott nem hogy azzal lenne elfoglalva hogy mi lesz a csapatával hanem a másikat szapulja...mint ha mi lennénk a hibások hogy lebuktatok...<#szomoru2><#szomoru2>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
hagyd már azokat a szerencsétleneket

Zsolti9014
Nehogy azt higgyétek, hogy az Inter tiszta, csak már olyan régóta csinálják, hogy nem tudnak lebukni...<#awink>

Hajrá Magyarország!

james69holden
nagy lesz a nyomás az UEFA-n, szvsz a Milán ki lesz zárva a BL-bõl...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Matthewpamer
hátha 4-5 év nem sok akkor tényleg nem

jbal
A tegnapi itéleteket követõen az UEFA azt fontolgatja, hogy a döntéssel ellentétben kizárja a Milant a Bajnokok Ligája küzdelmeibõl.

Bár a tegnapi döntés értelmében a vörös-feketék részt vehetnének a legnagyobb európai klubtornán, az UEFA nem köteles elfogadni a nevezésüket.

A hírek szerint az UEFA vezetõsége csütörtökön megbeszélést tart a helyzetrõl.

Forrás: channel4.com

Lombardini
Ok, hagyjuk.További jó vitázást.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Lombardini
Ezt te sem gondolod komolyan.Lehet, hogy nem is kellett volna kiosztani a bajnoki címet.Talán így lett volna igazságos.Elképzelhetõ.De ha már így alakult akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy az a csapat nyert aki tiszta eszközökkel játszik.

Az elõzõ hsz-emmel meg nem akartam megbántani senkit, elnézést ha megsértettem valakit.

gabber_saviola
hol olvastál ITT milános hozzászólásokat?

Lombardini
Olvasom itt a hsz-eket, de igen érdekes dolgokat látok.A másik milánói csapat szurkolói ahelyett, hogy örülnének, hogy nem súlyosbították, hanem enyhítették a büntetésüket, velünk vannak elfoglalva.Ahelyett, hogy örülnének a nemzetközi porondnak.

FORZA INTER!!

gabber_saviola
te sem igazán vagy nála sokkal több kispajtás

gabber_saviola
hagyjátok már abba

<#gonosz1>

Matthewpamer
Életkor: 14 alatt

nekem ennyi elég volt 😄D

jbal
így se voltatok jobbak a Milan meg a Juve ellen
nem ti ellenetek csalt a bíró
az h pl. a Juve-Palermo-n csalt a Juve attól ti nem vagytok jobbak

"az nyerte a scudettót, aki tiszta körülmények között a legtöbb pontot gyûjtötte"

jbal
hülyeség volt kiosztani
az Inter nem azért nyert bajnokságot mert jól ájtszottak és sokat nyertek hanem mert nekik adták oda

te vagy a szánalmas,jobban örültél volna ha a Roma kapja,mi?

9csöves9
1000

Matthewpamer
Ki tudja abbol a 27-bõl hány kamu 😄D

és ez így is lesz 😉

9csöves9
a döntéstõl függetlenûl továbbra is élnek Gianni Agnelli szavai:

"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag,mint a milánói csapatoknak a második."

tudom hogy én is nyert-et írtam, mivel mi nem kaptunk semmit(a bûntetésen kívûl), de te is beláthatod, hogy igazam van

gabber_saviola
nem lehet 😛

Matthewpamer
rotflol

csak a nyertünk szó itt nem nagyon állja meg a helyét...
inkább a "kaptunk egy bajnoki címet " lenne a jó kifejezés ebben az esetben

Matthewpamer
sztem te 91-be születtél nem 89-ben

jó, akkor rendben van, bár akkor is furcsa(ez nekem)

fsgh
én akortájt születtem^^ de akkor se örülök neki(annyira mintha a pályán nyertük volna...)

Matthewpamer
ez van
Végre nyertünk! Amit 01/02-be elvesztettünk azt most vissza kaptuk

9csöves9
hagyd már még nem élt amikor utoljára bajnok volt a csapata

én nem örülnék ennyire, ha így nyerne a csapatom, amelynek drukkolok, de különbözõek vagyunk

Matthewpamer
gabber lehetne egy kérésem 😛
Inter fórumba bannerja alá írd be hogy 2005/2006 bajnoka!
thx :]

Matthewpamer
tudom de én még nem :]

Elöttünk lévõ 2 csapat csalt, így jogos hogy minek a scudetto!