Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
nem tudom ennek hogy tudsz örülni....sztem nem kellett volna kiosztani

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
lejjebb már itam igen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthewpamer
FORZA INTER!!!! BAJNOK CSAPAT ! BAJNOK CSAPAT !

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

jbal
jujjjjj de szánalmas.h lehet odaadni az Internek?azt mondták h nem osztják ki

Zsolti9014
látom már, köszi

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
igen, elöbb másoltam be

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
nevetséges...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Só szerint szaros. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9

tegnap úgy volt

aztán gondolom jött egy telefon

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
így van még a szövetség sem takarította el az illetékeseket,Galliani 9 hónapja is csak mutatóban van utána szépen visszaültetik a szaros székébe

Zsolti9014
A bajnoki címet az Inter kapja? Mert azt olvastam, hogy senkié nem lesz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Részben neked is igazad van, bár annyit hozzáteszek, hogy most olyanokkal töltötték fel a vezetõséget akik tiszta emberek. (A Juve az egyetlen, amely megtisztította az elnökséget).

Hajrá Magyarország!

szanics
De, a klub igen. Egy év múlva feljutnak és megy minden tovább...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
ez igaz

Zsolti9014
Azt mondom én is, hogy el kell fogadni, de a többi is ezt kapja!!!!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
ennek a berluszkóninak küldenék egy halat

Zsolti9014
Meg, ha úgy van büntessék a klubot is, de ne a CSAPATOT!!!
Pl. pénzbüntetés, stb.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
el kell fogadni,ne szépítsük a helyzetet

Olaszország errõl szól és továbbra is errõl fog szólni ilyen vezetõk mellett

Zsolti9014
Hát azért nagyobbat nem.<#awink>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
F@sz kivan, udom, a Juvémat sújtják rendesen, és ezt mi már el is fogadtuk valamennyire, bár tudjuk, nem a játékosok bundáztak, sõt nem is bunda volt, csak azt értük el, hogy tisztességesen vezessék a meccseket, a legjobb bírók. Ha visszanézzük, ezeket a meccseket leginkább döntetlenre adtuk, vagy kikaptunk. De ha tényleg volt valami, azt mondom megérdemeltük a büntit, de akkor minden érintett (az is akirõl eddig nem volt szó!) ugyanazt kapja!!!!
De az, hogy a Merda Berlusconi BFC (bunda FC) BL-lel sem elégedett, már felháborító!!!

FORZA ITALIA!
SOLO LA JUVE, É GRANDE LA JUVE ALÉ!

(és egy picit Forza kisebb csapatok: Palermo, Chievo)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem a klubra gondoltam,hanem a szurkolókra

mi egyetlen rúgást sem érdemelnénk

szanics
Sorry, de a Juve ennél sokkal nagyobb rúgást érdemelt volna (úgy, mint a többi csapat is, fõleg a Milan).

9csöves9
az ilyen szarokkal csak belénkrugnak a földön...

gabber_saviola
komolyan kezdek csalódi az Olasz labdarúgás vezetõiben

szanics
Hát bazmeg ez is marha igazságtalan. Az Inter úgy kap bajnoki címet, hogy 3. lett...
Nevetséges...........

/Mi miért nem kapunk egy felet legalább? Végülis 5.-ek lettünk.../

Amúgy megjött a feliratozott, világbajnoki Totti-mez, naon zsír! 😄DD

9csöves9
hagyják már abba könyörgöm...

gabber_saviola
SCUDETTO ALL’INTER
La Figc ha deciso di assegnare lo scudetto 2005/2006, dopo gli esiti delle sentenze della Corte federale, all’Inter, vinto sul campo dalla Juventus.

fsgh
hát ja elég durva mit össze nem vásárolgatnak...adott egy edzõ(aki szerintem jó) és mellé egy olyan tulaj akinek ezek a kifizettet összegek zsebpénz számba mennek...na de ez máe erõsen off...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
nem fogják kizárni ezeket a .......

jbal
jaj de jó.ne induljanak

Fyrex
hát nekem meg már a cselzitõl is szakad le a pofám hamár itt tartunk

Avanti Crociati!

fsgh
az igaz....

McFrost
abból telik mindenkinek fagyira

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
remélem az Uefát nem tudják lefizetni... Kákáért meg a Cselzi hajlandó 100milla eurót fizetni!!!😮

McFrost
most olvastam , hogy az UEFA fogja eldönteni indulhat a MERDA BUNDA BERLUSCONI FC a BL-ben
és valószínüsíthetõ hogy már az ex államfõ már pumpálja is a líra trilliárdokat az Uefának , Kaká-t , még holnap eladják akkor

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DJ Bee18
a Debrecen ellen <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
jó lenne, de inkább n kerüljenek össze, bár amilyen a mi szerencsénk 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

McFrost
vicc az egész , pedig azt hittem: végre egy liga amelyik kemény kezû és elfolytja a szennyet erre ez , hát enyhén nevetséges , remélem addig baszakodnak még mindenkit kicsap az Uefa

fsgh
hát ez az!!

jbal
hát ilyet.ehhez már pofa kell.de remélem már a selejtezõben kiesnek

DJ Bee18
A negyedik elítélt, a BL-be engedett Milan sem teljesen elégedett,

Pofám leszakad, az a -8 pont ennyire nagy gazdasági és egyéb gondot jelent?, ugyanmár. Mert egyéb dologgal nem sújtják. A -2 pont már igazságos? Nem is büntették a Milant szinte még így is...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fsgh
Elfogadhatatlannak tartja az olasz sportbíróság keddi döntéseit a bundavádak miatt másodosztályba sorolt Juventus, de az elsõben tartott Lazio és Fiorentina is. Minden bizonnyal polgári útra terelik az ügyet, akkor is, ha az az olasz csapatok európai kupákból való kizárásával járhat. A negyedik elítélt, a BL-be engedett Milan sem teljesen elégedett, de valószínûleg belenyugszik a határozatba.

Nem fogadja el büntetését az olasz bundabotrányban érintett három csapat: a Juventus, a Fiorentina és a Lazio is polgári bírósághoz akar fordulni az ország futballszövetségének (FIGC) keddi döntése miatt.

Minden lehetséges fórumon

A sportbíróság másodfokon a B-ligába sorolta a Juventust, 17 pontos hátránnyal kell kezdenie az idényt, és elvették két legutóbbi bajnoki címét. A Fiorentinát és a Laziót az elsõfokú, B-be minõsítõ ítélet után visszavették az A-ba, de 19, illetve 11 egység mínusszal indulnak. A Laziónak elsõ kettõ, a másik két klubnak három hazai bajnokiját semleges pályán kell lejátszania a következõ szezonban.

"Elfogadhatatlan az ítélet. Minden lehetséges fórumon fellebbezni fogunk" - idézte a dühös Juventus-elnök Giovanni Cobolli Giglit a gazzetta.it. Gigli a másodfokú tárgyalás elõtt kijelentette, a jelentõs pontlevonást kifogásolja, a B-t nem. Mivel viszont végül csak õk kerültek a B-be, már igazságtalanságról beszélt.

A Fiorentina "nem csinált semmit"

A klubok polgári perben folytathatják az ügyet, valószínûleg meg is teszik, bár az UEFA korábban intette õket ettõl a lehetõségtõl. Olasz lapok szerint így könnyen összeütközésbe kerülhetnek az európai szövetséggel, amely legrosszabb esetben akár ki is zárhatja az ország csapatait a nemzetközi kupából.

Mindez nem érdekli a Fiorentina elnökét, Diego della Vallét: "Nem csináltunk semmit és végigmegyünk az úton, hogy tisztázzuk a nevünket."

A Lazio az UEFA-kupát sajnálja

Másodfokon a Lazio büntetését jelentõsen csökkentették, de Claudio Lotito egyáltalán nem örült. "A Lazio semmit nem vétett. Az, hogy nem indulhatunk az UEFA-kupában, nem tükrözi a valóságot" - nyilatkozta, és szintén továbbvinné az ügyet.

A Milan vezetõsége elégedett lehet, maradhatnak a Serie A-ban, az elsõ, 15 pont levonást nyolcra csökkentették, indulhatnak a Bajnokok Ligája selejtezõin.

Ügyvédjük, Leandro Cantamessa pozitívan értékelt. "A teljes felmentésért fellebbeztünk, ezért nem érezhetjük magunkat gyõztesnek. Az elsõ fok döntésénél persze sokkal jobb. A Bajnokok Ligájában vagyunk, így visszafogottan tudok örülni."

A Milan elfogadja

Cantamessa azt mondta, még nem tudja, polgári perben folytaják-e harcukat, de valószínûleg nem.

A sportbíróság határozataival eldõlt, a BL-ben az Inter és a Roma fõtáblás, a Chievo és a Milan selejtezõs résztvevõ, az UEFA-kupában a Palermo, a Livorno és a Parma indulhat.

A májusban kirobbant bundabotrány legnagyobb gyõztese a Messina, amely a Juventus kizárásával az elsõ osztályban folytathatja.

Az ügyészség veszített

Az elsõ számú vesztes a Juventus, amely - a Ferencvároshoz hasonlóan - elõször hagyja el az élvonalat. Az olasz sajtó ide sorolja a két ügyészt, a kihallgatásokat lefolytató Francesco Borellit és a vádat képviselõ Stefano Palazzit is. Utóbbi a Juventusnak harmadosztályt, a többi klubnak második ligát kért a bíróságtól, jelentõs pontbüntetéssel és természetesen teljes kizárással az európai kupákból.

ezek hülyék!!!! fõleg ez "a BL-be engedett Milan sem teljesen elégedett, de valószínûleg belenyugszik a határozatba." Miaz hogy nem teljesen elégedett?😮OOOOezek nemnormálisak....tényleg +15pontot akarnak mert csaltak....

BADE
a Milan büntetése olyan,mintha nem kaptak volna semmit

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

jbal
jól beszélsz😄<#eljen>

szanics
Ez így gáz... Bár ha belegondolunk, a Juvét eltiltották, a Fiorentinát meg a Laziót pedig a kiesés szélére sodorták ezzel az ítélettel, úgyhogy meglátjuk.
Azt sejtettem, hogy a Milan meg fogja úszni, Berlusconi nagy ember... Mi mindenesetre megkaptuk az esélyt a scudettóra, de ehhez a vezetõségnek is lépnie kéne.
Vagyis AS Roma: most vagy soha, vegyünk csatárt!!!!!

9csöves9
van egy olyan érzésem hogy vissza akarják ültetni a székébe

Zsolti9014
Látszik, hogy a ligaelnök befolyása nagy volt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Galliani nevetséges 1 éves büntetését 9 hónapra csökkentették...csak így tovább

gabber_saviola
gratulálok minden európai kupában idnduló csapatnak, és kívánom, hogy eredményesen szerepeljenek

külön gratula István Chievójának és Fájreksz Parmájának

jah és sajnálom a Juvét és remélem minél hamarabb visszakerülnek a Serie A-ba

hát igen...pedig kiváncsi lettem volna rátok a bl-ben
mondjuk hogy vajon mi a teljes igazság sztem nem tükrözi ez az itélet

gabber_saviola
nekünk volt a legrosszabb, mert az elsõfoku itélet jobb volt számuunkra