13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6648 hátnemtom:D -
#6647 nso-n, origon is fennt van.
Na nem baj, újjabb + pont a magyar-horvát pályázatnak. -
#6646 Ekkorát csak nem füllentenek.. :) Vagy mégis.. -
#6645 nb1.hu:DDDDDDDD -
#6644 "A nápolyi ügyészség legújabb vizsgálata szerint az eddig felderítettekhez képest további 15 olasz labdarúgó bajnoki mérkőzés eredményeit befolyásolták a játékvezetők, akik közül nyolcat azonnali hatállyal eltiltottak.
A feljemények alapján a Juventus egykori főigazgatója, Luciano Moggi, valamint Mariano Fabiani, a Messina korábbi sportigazgatója korrupt bírók - köztük a nemzetközi porondon is érdekelt Domenico Messina, Gianluca Paparesta, Andrea De Marco és Paolo Tagliavento - segítségével csapataik javára manipulálták a meccseket a 2004/2005-ös idényben. A sípmesterek a két klub ellenfeleit többek között úgy gyengítették, hogy "megszórták" a sztárokat sárga és piros lapokkal, 2004. december 18-án pedig Paolo Bertini például egy nyilvánvaló büntetőt nem ítélt meg az AC Milannak a Juve elleni találkozón (0-0). A nyomozók mintegy ötezer telefonbeszélgetést hallgattak le, és a mérkőzések videofelvételeivel egyeztették azokat.
A futballmaffia összesen 39 összecsapásba "nyúlt bele", és eddig 48 bírót, valamint tisztségviselőt hallgattak ki, akik közül 21-et a szervezett bűnözésben való részvétellel is gyanúsítanak. "
nb1.hu
#6643 Szerintem meg vezetett szép támadásokat a Roma, csak kapusként tudom hogy mit érzett Doni, kb. a 2-3. gól után, vagy félidőben le kellett volna hozni (sajnos nekem gyakran van részem ilyen eredményben). -
#6642 nemirtam csunyát csak elmondtam a véleményem-
nagy szégyen ez Olaszországnak :S -
#6641 hamar visszamegyünk banra :DDdddddddddddd -
#6640 :DD -
#6639 banndel -
#6638 ?:DSADASD -
#6637 háháháh ennyi a merda rómának jókis zakóval mehetnek haza ;)
még ehelyett a bagázs helyett a palermos fijucskákat is szivesebben játszatnám legalább lenne egy kis "MELEGSÉG" Angliába :}}}}}}}}
JÖVŐRE meg mutatja a Lazio hogy hogy is kell az ilyen csapatok ellen focizni a Bl-ben! a mi véekezésünk 100szor jobb ennél amit ma ez a róma szégyene csapat csinál... -
Csesza #6636 igen, a miénk :) -
#6635 A mi Komanunk? Az Ukrán-Magyar gyerek? -
Csesza #6634 egyszerű, ám de mégis szép kontrát vezetett le Bonazzoli és Koman -
#6633 A ma délutáni Seria A meccsek összefoglalói itt -
#6632 kösz, ez volt a vb egyik legjobb meccse, igaz láttam vagy 3x, de lehet h leszedem -
kisko46 #6631 Sziasztok!berakok 1 torrent linket ahonnan a 2006-os WC Németország-Olaszország elödöntőt lehet leszedni!
Gondoltam megosztom vletek hátha vki nem tudta rögziteni vagy esetleg nem is látta!
Link: http://www.mininova.org/tor/381199 -
Csesza #6630 :SADSdasdasd -
#6629 :DDDDDd -
#6628 azért be ne nedvesedjetek DP-től :DDDDDddddd -
#6627 ez tényleg nagyon jó példa, kiváló játékos, kicsi korom óta a kedvencem. (a végén azért Kuttor is odabasz) -
#6626 Szép volt fiúk, szép volt! -
egyébként a tegnapi meccsel feljött az 5.helyre a válogatottsági listán,és Ő az egyetlen támadó közülük
126 Paolo Maldini Milan
112 Dino Zoff Napoli 19, Juve 93
106 Fabio Cannavaro* Parma 61, Inter 19, Juventus 20, Real Madrid
94 Giacinto Facchetti Inter
81 Alessandro Del Piero* Juventus -
#6624 Ez egy nagyon jó példa erre, a közönség megzabálja szószerint:D -
Csesza #6623 jóis, szvsz a legjobb olasz pléya -
#6622 kicsit tényleg önző volt Alex,az első cselek mindig bejöttek de mindig akart mégegyet.betudható annak hogy bizonyítani akar hiszen nincsen idén annyira szem elött
de az érezhető volt minden egyes mozdulatánál,hogy a közönség imádja -
#6621 Ott a helye... Amúgy az a jó benne, hogy nem 1 vitatható személyiség, mindenhol elfogadják és elismerik, ellentétben pl. Tottival. -
#6620 jaja szép volt a Skót mez nagyon
mikor bejött DP elég sokan tapsoltak -
#6619 Nem volt meggyőző. Remek labdákat tudott volna adni, ha nem bonyolódik bele a cseleibe. Egy kicsit most önző volt. -
#6618 tetszik ez a skót mez is
Delpi amúgy hogy játszott? látta v.ki a meccset? -
-
#6616 jó volt a csapat,teljesen megérdemelt győzelem volt,nekem Gattuso teljesítménye tetszett a legjobban
Di Natale mit keres a válogatottban? ha csak a gyorsaságát nézték akkor betehetnek nyugodtan a helyére egy gepárdot is -
#6615 Nos a várva várt győzelem megvan. Szép volt, piszok sok helyzet maradt ki megint, de kit izgat amikor 2:0-ra győzni tudtunk. Az Ukránok is nyertek így nem léptünk előre semmit sem, de még messze a vége, az a lényeg, hogy ne tudjanak elhúzni a többiek és akkor baj nem lehet.
FORZA ITALIA -
#6614 2-0 maradt a vége -
#6613 egész vb-n kutyának sem kellett ez az Oddosrác, mostmeg ahogy lelépett a kisebbik Romai klubtól máris kezdő....vicc -
#6612 2-0 TONI -
#6611 félidő:
ITA - SCO 1-0 -
Zséé #6610 Luca Toni Góóóóóóóól! :) -
Csesza #6609 és igaza is lenne ha elmenne...