Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
tegnap úgy volt
aztán gondolom jött egy telefon
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Pl. pénzbüntetés, stb.
Hajrá Magyarország!
Olaszország errõl szól és továbbra is errõl fog szólni ilyen vezetõk mellett
De az, hogy a Merda Berlusconi BFC (bunda FC) BL-lel sem elégedett, már felháborító!!!
FORZA ITALIA!
SOLO LA JUVE, É GRANDE LA JUVE ALÉ!
(és egy picit Forza kisebb csapatok: Palermo, Chievo)
Hajrá Magyarország!
mi egyetlen rúgást sem érdemelnénk
Nevetséges...........
/Mi miért nem kapunk egy felet legalább? Végülis 5.-ek lettünk.../
Amúgy megjött a feliratozott, világbajnoki Totti-mez, naon zsír! 😄DD
La Figc ha deciso di assegnare lo scudetto 2005/2006, dopo gli esiti delle sentenze della Corte federale, all’Inter, vinto sul campo dalla Juventus.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
és valószínüsíthetõ hogy már az ex államfõ már pumpálja is a líra trilliárdokat az Uefának , Kaká-t , még holnap eladják akkor
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
jó lenne, de inkább n kerüljenek össze, bár amilyen a mi szerencsénk 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Pofám leszakad, az a -8 pont ennyire nagy gazdasági és egyéb gondot jelent?, ugyanmár. Mert egyéb dologgal nem sújtják. A -2 pont már igazságos? Nem is büntették a Milant szinte még így is...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem fogadja el büntetését az olasz bundabotrányban érintett három csapat: a Juventus, a Fiorentina és a Lazio is polgári bírósághoz akar fordulni az ország futballszövetségének (FIGC) keddi döntése miatt.
Minden lehetséges fórumon
A sportbíróság másodfokon a B-ligába sorolta a Juventust, 17 pontos hátránnyal kell kezdenie az idényt, és elvették két legutóbbi bajnoki címét. A Fiorentinát és a Laziót az elsõfokú, B-be minõsítõ ítélet után visszavették az A-ba, de 19, illetve 11 egység mínusszal indulnak. A Laziónak elsõ kettõ, a másik két klubnak három hazai bajnokiját semleges pályán kell lejátszania a következõ szezonban.
"Elfogadhatatlan az ítélet. Minden lehetséges fórumon fellebbezni fogunk" - idézte a dühös Juventus-elnök Giovanni Cobolli Giglit a gazzetta.it. Gigli a másodfokú tárgyalás elõtt kijelentette, a jelentõs pontlevonást kifogásolja, a B-t nem. Mivel viszont végül csak õk kerültek a B-be, már igazságtalanságról beszélt.
A Fiorentina "nem csinált semmit"
A klubok polgári perben folytathatják az ügyet, valószínûleg meg is teszik, bár az UEFA korábban intette õket ettõl a lehetõségtõl. Olasz lapok szerint így könnyen összeütközésbe kerülhetnek az európai szövetséggel, amely legrosszabb esetben akár ki is zárhatja az ország csapatait a nemzetközi kupából.
Mindez nem érdekli a Fiorentina elnökét, Diego della Vallét: "Nem csináltunk semmit és végigmegyünk az úton, hogy tisztázzuk a nevünket."
A Lazio az UEFA-kupát sajnálja
Másodfokon a Lazio büntetését jelentõsen csökkentették, de Claudio Lotito egyáltalán nem örült. "A Lazio semmit nem vétett. Az, hogy nem indulhatunk az UEFA-kupában, nem tükrözi a valóságot" - nyilatkozta, és szintén továbbvinné az ügyet.
A Milan vezetõsége elégedett lehet, maradhatnak a Serie A-ban, az elsõ, 15 pont levonást nyolcra csökkentették, indulhatnak a Bajnokok Ligája selejtezõin.
Ügyvédjük, Leandro Cantamessa pozitívan értékelt. "A teljes felmentésért fellebbeztünk, ezért nem érezhetjük magunkat gyõztesnek. Az elsõ fok döntésénél persze sokkal jobb. A Bajnokok Ligájában vagyunk, így visszafogottan tudok örülni."
A Milan elfogadja
Cantamessa azt mondta, még nem tudja, polgári perben folytaják-e harcukat, de valószínûleg nem.
A sportbíróság határozataival eldõlt, a BL-ben az Inter és a Roma fõtáblás, a Chievo és a Milan selejtezõs résztvevõ, az UEFA-kupában a Palermo, a Livorno és a Parma indulhat.
A májusban kirobbant bundabotrány legnagyobb gyõztese a Messina, amely a Juventus kizárásával az elsõ osztályban folytathatja.
Az ügyészség veszített
Az elsõ számú vesztes a Juventus, amely - a Ferencvároshoz hasonlóan - elõször hagyja el az élvonalat. Az olasz sajtó ide sorolja a két ügyészt, a kihallgatásokat lefolytató Francesco Borellit és a vádat képviselõ Stefano Palazzit is. Utóbbi a Juventusnak harmadosztályt, a többi klubnak második ligát kért a bíróságtól, jelentõs pontbüntetéssel és természetesen teljes kizárással az európai kupákból.
ezek hülyék!!!! fõleg ez "a BL-be engedett Milan sem teljesen elégedett, de valószínûleg belenyugszik a határozatba." Miaz hogy nem teljesen elégedett?😮OOOOezek nemnormálisak....tényleg +15pontot akarnak mert csaltak....
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Azt sejtettem, hogy a Milan meg fogja úszni, Berlusconi nagy ember... Mi mindenesetre megkaptuk az esélyt a scudettóra, de ehhez a vezetõségnek is lépnie kéne.
Vagyis AS Roma: most vagy soha, vegyünk csatárt!!!!!
külön gratula István Chievójának és Fájreksz Parmájának
jah és sajnálom a Juvét és remélem minél hamarabb visszakerülnek a Serie A-ba
mondjuk hogy vajon mi a teljes igazság sztem nem tükrözi ez az itélet