13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6728 Hajrá Milan! :) -
#6727 2-0! -
#6726 Kaká góóóóóóóóóóóóól 1-0 -
#6725 sempre nem, az már foglalt nálam a Palermóval:DDDDDd
De természetesen AVANTI MILAN. Előre Olaszország -
#6724 merda milan:DDDD najó fura ilyenkor szurkolni mert a Milant nem szeretem viszont pár embert csípek. na énis lépek. -
#6723 én is megyek...veszem is elő a Heineken multypakkot a hűtőből.. jó meccsnézést..ide is... sempre Milan! -
#6722 :DDD jóva, végigszurkolni:DDD na befejezem inkább nézem énis. -
#6721 na most gyorsan befejezed amit elkezdtél, mert szeretném végiszurkolni és sörözni a meccset. -
#6720 én a MU-t se szeretem Milant se, inkább nem szurkolok senkinek, legalább látok egy jó meccset. -
#6719 persze nem örülnék ha nyernétek de nektek szúrkolnék:} -
#6718 persze,persze... -
#6717 :> ebben tévedsz olasz foci mindenek felett -
#6716 célozgassál csak... -
#6715 de nem is vered itt magad, merdáskodás közepette :) -
#6714 énis így vok vele, az összes többinek tudnék szurkolni(még talán a juvénak is, azért nem biztos:D) de a milannak soha, sztem Lascar te is így lennél vele ha az Inter lenne egyedül biztos nem szurkolnál nekünk. -
#6713 olasz foci ide vagy oda en egy Milannak nem tudok szoritani :l -
#6712 jelenleg az AC Milan képviseli Olaszországot európai kupákban, ezért AVANTI nekik. -
#6711 már megint csak én... -
#6710 ForzaInter látom megint hozod a formád -
#6709 merda milan!!! -
#6708 -
#6707 milant nem -
#6706 úúú aztayóédes-.- mondom hogy te nem szereted az olasz focit-.- -
#6705 remélem kaptok vagy 7-et -
#6704 életet a topicba [szin=red]FORZA MILAN!!!!! -
kretyás #6703 merda lucarelli a Fiorentinába? :| -
#6702 April 28
FT Torino 0 - 1 AC Milan
FT Fiorentina 1 - 0 Chievo
April 29
FT AS Roma 0 - 0 Lazio
FT Ascoli 2 - 3 Reggina
FT Livorno 1 - 2 Palermo
FT Messina 0 - 0 Atalanta
FT Parma 2 - 1 Cagliari
FT Siena 0 - 2 Sampdoria
FT Udinese 0 - 1 Catania
FT Inter Milan 3 - 1 Empoli
May 2
15:00 Catania ? - ? Ascoli -
#6701 Ha az egész szezont nézed, akkor talán Roma, ha a pillanatnyi formát akkor talán a Lazio (ha nem számítjuk a Fiorentina elleni meccset).
De igazából ilyen meccsekre mint a derbi nem lehet tippelni. -
#6700 SziasztoK!
kinek van nagyobb esélye az as romanak vagy a lazionak?
-
#6699 Ja, és az bánt igazán, hogy mennyire elbántak a csapatunkkal. Vagyis így legalább megtisztultunk, tehát inkább az, hogy mennyire igazságtalan büntetések születtek. Bűnbaknak kiáltották ki a Juvét. -
#6698 bocs hogy kétszer ment -
#6697 streamek vannak néha, de nekem általában nem működnek megfelelően (nemtom többieknek hogy van) emellett szöveges közvetítés a hivatalos oldalon, vagy bwinen, és összefoglalók, esetleg cikkek a meccsekről, elemzések. tényleg szar így, de az vigasztal, hogy a Juve nagy családjának tagjai vagyunk!
Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
És mégegyszer köszönet BANOK-nak! -
#6696 streamek vannak néha, de nekem általában nem működnek megfelelően (nemtom többieknek hogy van) emellett szöveges közvetítés a hivatalos oldalon, vagy bwinen, és összefoglalók, esetleg cikkek a meccsekről, elemzések. tényleg szar így, de az vigasztal, hogy a Juve nagy családjának tagjai vagyunk!
Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
És mégegyszer köszönet BANOK-nak! -
#6695 jah volt néhány stream. Na meg az Berlusconi-kupa amit adott élőben a Sport TV -
#6694 Hálisten itt van nekünk banok mester aki ellát streamekkel, meg videókkal:):) -
#6693 néha lehet streamen is nézni a meccset, bár a minség nem a legjobb, de a lényeg, hogy majd jövőre ;) -
#6692 amúgy mennyire tudtátok,tudtad,sőt hát ugye még bőven tart a szezon,szal tudod nyomon követni a juve szereplését?gondolom csak összefoglalókat tudsz nézni,vagy tévedek?naon szar lehet,nade majd az új szezonban! -
#6691 -
#6690 Én azt Juve-drukkerként leszögezném, hogy az Inter EZT a bajnoki címet megérdemelten nyerte, ugyanis azokat kell megelőzni, akikkel egy osztályban vannak. Továbbá évek óta erős a játékoskeretük, csak eddig csapatként nem működtek a legjobban. Azért én kapusposztra igazonék valakit, mert Julio Cesar nem a legtutibb pont, Toldo meg lassan visszavonul. Az idei Juve sajnos nem az egész szezonban lett volna versenyképes, csak bizonyos szakaszaiban (az A-ligában). Sajnos volt pár váratlan megingás, döntetlen, esetleg vereség. Persze a tavalyi csapat megint más lett volna, ha nem széled szét, de így legalább többnyire csak az maradt, aki szívét-lelkét odaadná a CSAPATÉRT. Megtisztultunk! De jövőre ott leszünk!
FORZA JUVE PER SEMPRE!
-
#6689 majd jövőre kiderül:)