13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Count Adyn
    Hajrá Milan! :)
  • gabber_saviola
    2-0!
  • gabber_saviola
    Kaká góóóóóóóóóóóóól 1-0
  • gabber_saviola
    sempre nem, az már foglalt nálam a Palermóval:DDDDDd

De természetesen AVANTI MILAN. Előre Olaszország
  • ForzaInter
    merda milan:DDDD najó fura ilyenkor szurkolni mert a Milant nem szeretem viszont pár embert csípek. na énis lépek.
  • LasCar16
    én is megyek...veszem is elő a Heineken multypakkot a hűtőből.. jó meccsnézést..ide is... sempre Milan!
  • ForzaInter
    :DDD jóva, végigszurkolni:DDD na befejezem inkább nézem énis.
  • gabber_saviola
    na most gyorsan befejezed amit elkezdtél, mert szeretném végiszurkolni és sörözni a meccset.
  • ForzaInter
    én a MU-t se szeretem Milant se, inkább nem szurkolok senkinek, legalább látok egy jó meccset.
  • LasCar16
    persze nem örülnék ha nyernétek de nektek szúrkolnék:}
  • ForzaInter
    persze,persze...
  • LasCar16
    :> ebben tévedsz olasz foci mindenek felett
  • ForzaInter
    célozgassál csak...
  • gabber_saviola
    de nem is vered itt magad, merdáskodás közepette :)
  • ForzaInter
    énis így vok vele, az összes többinek tudnék szurkolni(még talán a juvénak is, azért nem biztos:D) de a milannak soha, sztem Lascar te is így lennél vele ha az Inter lenne egyedül biztos nem szurkolnál nekünk.
  • fsgh
    olasz foci ide vagy oda en egy Milannak nem tudok szoritani :l
  • gabber_saviola
    jelenleg az AC Milan képviseli Olaszországot európai kupákban, ezért AVANTI nekik.
  • ForzaInter
    már megint csak én...
  • gabber_saviola
    ForzaInter látom megint hozod a formád
  • ForzaInter
    merda milan!!!
  • LasCar16
  • ForzaInter
    milant nem
  • LasCar16
    úúú aztayóédes-.- mondom hogy te nem szereted az olasz focit-.-
  • ForzaInter
    remélem kaptok vagy 7-et
  • LasCar16
    életet a topicba [szin=red]FORZA MILAN!!!!!
  • kretyás
    merda lucarelli a Fiorentinába? :|
  • Fyrex
    April 28
    FT Torino 0 - 1 AC Milan
    FT Fiorentina 1 - 0 Chievo

April 29
    FT AS Roma 0 - 0 Lazio
    FT Ascoli 2 - 3 Reggina
    FT Livorno 1 - 2 Palermo
    FT Messina 0 - 0 Atalanta
    FT Parma 2 - 1 Cagliari
    FT Siena 0 - 2 Sampdoria
    FT Udinese 0 - 1 Catania
    FT Inter Milan 3 - 1 Empoli

May 2
    15:00 Catania ? - ? Ascoli
  • Zsolti9014
    Ha az egész szezont nézed, akkor talán Roma, ha a pillanatnyi formát akkor talán a Lazio (ha nem számítjuk a Fiorentina elleni meccset).
    De igazából ilyen meccsekre mint a derbi nem lehet tippelni.
  • trogerzsiger
    SziasztoK!

kinek van nagyobb esélye az as romanak vagy a lazionak?
  • Zsolti9014
    Ja, és az bánt igazán, hogy mennyire elbántak a csapatunkkal. Vagyis így legalább megtisztultunk, tehát inkább az, hogy mennyire igazságtalan büntetések születtek. Bűnbaknak kiáltották ki a Juvét.
  • Zsolti9014
    bocs hogy kétszer ment
  • Zsolti9014
    streamek vannak néha, de nekem általában nem működnek megfelelően (nemtom többieknek hogy van) emellett szöveges közvetítés a hivatalos oldalon, vagy bwinen, és összefoglalók, esetleg cikkek a meccsekről, elemzések. tényleg szar így, de az vigasztal, hogy a Juve nagy családjának tagjai vagyunk!
    Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
    És mégegyszer köszönet BANOK-nak!
  • Zsolti9014
    streamek vannak néha, de nekem általában nem működnek megfelelően (nemtom többieknek hogy van) emellett szöveges közvetítés a hivatalos oldalon, vagy bwinen, és összefoglalók, esetleg cikkek a meccsekről, elemzések. tényleg szar így, de az vigasztal, hogy a Juve nagy családjának tagjai vagyunk!
    Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
    És mégegyszer köszönet BANOK-nak!
  • banok
    jah volt néhány stream. Na meg az Berlusconi-kupa amit adott élőben a Sport TV
  • Count Adyn
    Hálisten itt van nekünk banok mester aki ellát streamekkel, meg videókkal:):)
  • gercse
    néha lehet streamen is nézni a meccset, bár a minség nem a legjobb, de a lényeg, hogy majd jövőre ;)
  • ProGabe #6692
    amúgy mennyire tudtátok,tudtad,sőt hát ugye még bőven tart a szezon,szal tudod nyomon követni a juve szereplését?gondolom csak összefoglalókat tudsz nézni,vagy tévedek?naon szar lehet,nade majd az új szezonban!
  • ForzaInter
  • Zsolti9014
    Én azt Juve-drukkerként leszögezném, hogy az Inter EZT a bajnoki címet megérdemelten nyerte, ugyanis azokat kell megelőzni, akikkel egy osztályban vannak. Továbbá évek óta erős a játékoskeretük, csak eddig csapatként nem működtek a legjobban. Azért én kapusposztra igazonék valakit, mert Julio Cesar nem a legtutibb pont, Toldo meg lassan visszavonul. Az idei Juve sajnos nem az egész szezonban lett volna versenyképes, csak bizonyos szakaszaiban (az A-ligában). Sajnos volt pár váratlan megingás, döntetlen, esetleg vereség. Persze a tavalyi csapat megint más lett volna, ha nem széled szét, de így legalább többnyire csak az maradt, aki szívét-lelkét odaadná a CSAPATÉRT. Megtisztultunk! De jövőre ott leszünk!

FORZA JUVE PER SEMPRE!
  • fsgh
    majd jövőre kiderül:)