Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
az UEFA egyúttal azt is megerõsítette, hogy nem tekinti ártatlannak a klubot, sõt, meggyõzõdése, hogy a Milan a többi érintett olasz egyesülettel együtt komoly károkat okozott az európai futballnak.

Akkor hol a büntetés ha bûnös? Miért engedték indulni? Az a 8 pont nem valami nagy érvágás

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

McFrost
Az AC Milan némi huzavona után végül ott lehet a Bajnokok Ligája selejtezõjében. A klubtól az olasz futballbotrányban játszott szerepe miatt az itáliai szövetség visszamenõleg levont 30 pontot, az új szezont pedig nyolcpontos hátránnyal kezdheti majd meg. A 30 egységnyi levonás ellenére azonban a gárda BL-selejtezõt érõ helyen zárta a bajnokságot, azonban sokáig kétséges volt, hogy az UEFA engedélyezi-e az indulását. Szerdán ez is eldõlt: az európai futball irányító testülete lehetõvé tette a Milan számára, hogy ott legyen a legrangosabb klubtorna selejtezõkörében. Más kérdés, hogy az UEFA egyúttal azt is megerõsítette, hogy nem tekinti ártatlannak a klubot, sõt, meggyõzõdése, hogy a Milan a többi érintett olasz egyesülettel együtt komoly károkat okozott az európai futballnak. Pusztán a hiányos törvényi szabályozás miatt indulhat el Silvio Berlusconi klubja, azaz egész egyszerûen nincs egyértelmûen lefektetve, milyen esetekben élhet a szövetség a kizárás jogával.
A Milan a Crvena Zvezda-Cork City párharc gyõztesével mérkõzik majd meg a fõtáblára jutásért.
- bz -
enbéegyponthu

röhely , maffia , csalás , szörmések

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
A COPPA ITALIA elsõ fordulójnak a programja

augusztus 19.

Sansovino-Messina
Grosseto-Piacenza
Rende-LAZIO
Monza-Bari
Novara-Mantova
Teramo-Modena
Giarre-Fiorentina
Genoa-Spezia
Cavese-Lecce
Cittadella-Bologna
Benevento-SAMPDORIA
Ternana-Rimini
Ivrea-TORINO
Sangiovannese-Crotone
Pro Vasto-REGGINA
Cremonese-Vicenza
Taranto-CATANIA
Salernitana-Brescia
Cuneo-CAGLIARI
Gallipoli-Verona
Venezia-Treviso
Perugia-Arezzo
Melfi-UDINESE
Avellino-Albinoleffe
Martina-Juventus
Lucchese-Cesena
Cervia-ASCOLI
Frosinone-Napoli
Sassuolo-ATALANTA
Pavia-Pescara
Carpenedolo-SIENA
Sanremese-Triestina

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szanics
köszi 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Matthewpamer
sajna ez kevés lesz 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
nektek szorítok Én is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
01/08/2006 19.12.19
UFFICIALE: SERIE A IL 10 SETTEMBRE
Ora è ufficiale: i campionati di serie A eB slittano al 9-10 settembre. Lo ha ufficializzato oggi la Lega Calcio.
Contestualmente è stato anche comunicato che il campionato di B inizierà il 9 settembre. La fine della stagione sarà il 10 giugno 2007 con l’ultima di B mentre la A finirà il 27 maggio. Comunicate anche le date dei quattro turni infrasettimanali e delle quattro domeniche in cui il campionato si fermerà. Eccole di seguito:
- Turni infrasettimanali -
Mercoledì 20 settembre 2006
Mercoledì 25 ottobre 2006
Mercoledì 20 dicembre 2006
Mercoledì 28 febbraio 2007
- Soste -
Domenica 8 ottobre 2006 (qualificazioni Europei)
Domenica 31 dicembre 2006 (sosta natalizia)
Domenica 7 gennaio 2007 (sosta natalizia)
Domenica 25 marzo 2007 (qualificazioni Europei)
Il 26 agosto si disputerà la Supercoppa italiana. La Tim Cup partirà con il primo turno eliminatorio sabato 19 agosto, la finale rimane fissata per il 9 maggio del 2007.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
szülinapomra egy 3 pont😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Hivatalosan is elhalasztották a nyitányt

Amirõl hetek óta beszéltek, az most már hivatalos: az idei olasz labdarúgó-bajnokság csak a szeptember 9-10-i hétvégén rajtol el.

A Serie A és B eredetileg augusztus 28-án rajtolt volna, de a bundabotrány miatt két hetet csúszik a bajnoki kezdés.
A Juventus ugyanis már benyújtotta kifogását az Olasz Olimpiai Bizottsághoz az õket sújtó büntetések ellen, és a közeljövõben valószínûleg hasonlóképpen tesz a Fiorentina és a Lazio is.
A fellebbezések ügyében augusztus vége elõtt pedig nem születhet döntés, ezért döntöttek a szövetségnél a halasztás mellett. A bajnokság utolsó fordulójára így jövõ év május 25-én kerül sor.

/www.skysports.com/

szanics
Én bízom a csapatban, egy-két meccsen bármi megtörténhet.
Az viszont biztos, hogy ha a bajnokságban méltó ellenfelek akarunk lenni a bajnoki címért, akkor legalább 1, de inkább 2 csatárt meg kell szerezni a Trezeguet, Vucinic, Iaquinta hármasból.

9csöves9
😄DDDD

szerintem már kitalált valamit

McFrost
tiszta mint az Inter - olasz mint az Inter - bajnok mint az Inter
Berluszkóni nem tom hogy tûri hogy ezek lenyomják 😛

McFrost
:ASASADDDDDDddddddddddd
ne akard hogy elhalálozzak

9csöves9
én meg remélem az Inter nyeri,100 év múlva is könnyes szemmel fogják emlegetni a dicsõséges triplázást

McFrost
csodálkozom nem Milan a - Milan b lesz

9csöves9
lesz szuperkupa döntõ,az Inter és a Roma játszik egymással

james69holden
Bundabotrány: mindenki védekezik

A bundaügy másodfokú ítéletei már megszülettek, ám a botrányon még nem vagyunk túl. A szövetség nyomozóirodájának vezetõje pénteken fejezte be vizsgálódását a Reggina, az Arezzo és a Salernitana ügyében, és hétfõn adja le jelentését a szövetségi fõügyésznek, aki majd eldönti, hogy kezdõdhet-e a „második bundaper”.

Közben a Juve, a Lazio és a Fiorentina arra készül, hogy az Olasz Olimpiai Bizottság békéltetõ tanácsánál támadja meg a szövetséget, ez szükséges ahhoz, hogy utána polgári bíróságra vigyék az ügyet. A folyamat elhúzódhat a bajnoki rajt utánra is, ebben az esetben már nem az eredeti állapot helyreállítása lesz a cél, hanem az anyagi kártérítés.

A Milan közben arra készül, hogy az UEFA elõtt megvédje BL-indulását, amelyet az európai szövetség „erkölcsi okokból” tart aggályosnak.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Matthewpamer
^^

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

9csöves9
a Lens akar indulni a milan helyett,ha nem engedik a bl-be

vicces

kuktabá
Guana Palermoba ment vagy hova?<#schmoll2>

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

szanics
Így sokkal jobb <#alien2>

Zsolti9014
Nem értem, hogy nem vettem észre, természetesen nem arról van szó, hogy nem ismerem a zászlót, csak figyelmetlenség volt, de már kész is.

Hajrá Magyarország!

szanics
Nincs mit 😄DDD

Zsolti9014
B@sszus!!! Kösz, hogy észrevetted! Elõször használtam photoshopot, és ezt észre sem vettem, azt a k...

Hajrá Magyarország!

szanics
Isten ments, hogy beleszóljak, de a logódon lévõ zászlón fordítani kéne 180 fokot, úgy jobb lesz.

Zsolti9014
B.ziknak van máshol topik? Akkor oda menj.

Hajrá Magyarország!

😄

gabber_saviola
persze, utánna a pihenés jó 😛

Saccard
Ide irhat az is aki rühelli ezta a szánalmat amit az olaszok foci néven mutatnak be?<#gunyos1><#mf1>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

gabber_saviola
DP fog 4 csillagos mezben játszani? 😛

nah ez csak egy gyenge pojén akart lenni, bocsánat

Count Adyn
Felhivtam ügyfélszolgálatot hogy tuti legyen, visza lehet mondani,
és azt mondta azért késnek ennyit mert bár 3 csillaagost rendeltem de 4 csillagost akarnak hozni majd😄 Na mind1 nekem egy del piero feliarat>+1 csillag😊 meg olcsóbb is😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
sok sikert hozzá

Count Adyn
kk köszi, irtam is nekik emilt^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bmffm856
akár azt is...csak azt neten keresztül nehéz...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
hamarabb is árulta a mezeket, a lionsportban meg vissza lehet mondani asszem

DJ Bee18
így van, a provokátorokkal nem lehet beszélni, le kell fejelni õket 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

Matthewpamer
k, csak felhúzott

Hegeace
írj nekik egy e-mailt ha még függõ a megrendelés állapota

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
Mátyás nemrég asszem megigérted, hogy viselkedni fogsz

bmffm856
na akkor témaváltás...mijó vólpépörök 😊[/b]

Matthewpamer
idõben 😄

gabber_saviola
STOP <#felkialtas>

Matthewpamer
bye low skilled
megint magadra találtál
és ha dumálni akarsz
#FrienDs.hu @ quakenet ;]

bmffm856
na jólvan...

1. aki hülye azzal nem lehet beszélni.
2. a provokátorokkal sem lehet beszélni.

1+2. a hülye provokátorokkal legkevésbé sem lehet beszélni.

errõl ennyit. ciao cazzo 😊

Matthewpamer
Te meg egy cheater topikot
upsz

bmffm856
az a Fio topik...ez meg minden olasz csapat topikja...így az Internek itt semmi helye...nyiss egy argentin topikot...na oda való...

Matthewpamer
magadra ismertél? fio topikot nézd már meg
rotflol

Matthewpamer
Te a fiorentina idén hol indul?😄D jaaa hogy csak seriea aham ok

Count Adyn
Vissza tudom mondani vhogy a lionsportos megrendelést vagy nemveszem át és kész v tehetek még vmit?😊