13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6768 csak remélni tudom hogy nem a barbiházba rakják ki...
Puskásban lenne vajon? ölég rozoga már sajna... (az EB-re félretett 100 milliárdot így hogy nem kaptuk meg is el lehetne költeni arra amire ha megkapjuk költik...) -
#6767 jó neked már:) -
#6766 ott a helyem :) -
#6765 de király :) -
#6764 -
#6763 ezzel viszont egyetértek. csak azt mondtam, hogy sokat szenvedett és megérdemelte a gólt -
#6762 ezabaj... -
kretyás #6761 Lazioba szerettem annyi
már csak a pénzért jáccik -
Csesza #6760 most szedtem le én is az összefoglalót, nagyon nagy gólt lőtt :OOO
-
#6759 igen. tudod milyen sz@r egy hosszabb sérülés??? őt meg azért soha nem kerülték ezek. -
kretyás #6758 szenvedett?????
te viccelsz?
ez a lusta pénzhajhász **** ? -
#6757 Sztem meg is érdemelte. Sokat szenvedett szegény, pedig mekkora játékos. -
#6756 ennél szebb visszatérése nem is lehetett volna -
#6755 Vieri mekkora gól rúgott már:D -
#6754 még a Palermós időkből:
http://www.sendspace.com/file/zwk7lw -
#6753 Luka-nak ejtik -
#6752 Halihó! Lenne egy kérdésem! Luca Toni nevét hogy mondják magyarul? LUKA v. LUCSA Toni ? Elég hülye kérdés, de ez van -
#6751 igen, de nem engem kell meggyőzni:D vagyis senkit, aki a fejébe vette az olaszutálatot az úgyis kitalál valamit, mi meg tudjuk, mi az igazság!!! -
#6750 jövőre meg már itt az EB.. nem hagynak minket unatkozni:))))) -
#6749 Azért annak ellenére hogy bitang nagy Palermo-drukker vagyok :DDdddddddddd -
Csesza #6748 de azért láthattjuk meccsek óta is, hogy a Manchester sem tartozik az antifoci-t "csinálo" csapatokhoz... -
#6747 Chelsea - Liverpool 1-0
Liverpool - Chelsea 1-0
Manchester - Milan 3-2
Milan - Manchester 3-0
ennyit a védekező antifociról :D -
#6746 Azért annak ellenére hogy Juve-drukker vagyok, örülök hogy egy olasz csapat jutott a döntőbe és nagyon fogok szorítani a Milannak hogy megnyerjék.
És sok oszt.társam mondja hogy az olasz foci ilyen-olyan sz@r, meg nem is tudnak focizni, meg sunyik, stb. Hát megpróbálok velük nem foglalkozni, de nehéz.Meg hogy milyen védekező antifoci?
A VB-n második legtöbb lőtt gól, a Milan meg egy "támadó" angol csapatot vert 3-0-ra, nem 1-0-ra, 3-ra!!!
AVANTI ITALIA!!!
SEMPRE JUVE!!!
FORZA AZZURRI!!! -
#6745 :DD jól játszot az biztos. -
#6744 Bizony Gattuso nagyon pörgött, hogy éltették már mikor ronaldócskát a földbedöngölte:DD -
#6743 a legjobb az egészben hogy Gattuso csúcsformában van és Nesta is ismét kezd úgy játszani ahogyan régen
nagyon kellenek majd az eb selejtezőkre -
#6742 hibátlanul ^^ -
#6741 teljesen egyetértek
egyébként gratulálok a Milannak,tökéletesen játszottak tegnap -
#6740 asszem eza legtöbb de nem biztos:) -
#6739 amúgy tegnap összeszámoltam az olasz nemzetközi sikereket mind klub mind válogatott szinten, és nem igazán értem mire verik a mellüket kedves angol barátaink...
4 világbajnoki cím (1934, 1938, 1982, 2006)
1 európabajnoki cím (1968)
10 BL győzelem (Milan 6, Inter 2, Juve 2)
10 UEFA-kupa győzelem (Juventus 3, Inter 3, Parma 2, Roma 1, Napoli 1)
7 KEK győzelem (Milan 2, Fiorentina 1, Juventus 1, Sampdoria 1, Parma 1, Lazio 1)
ez 32 trófeát jelent. nem hinném -bár nem számoltam utána-, hogy ezzel bárki versenyezhetne...
-
#6738 hát ha május 23-án is így örülnek majd az olaszok akkor 1 éven belül világbajnok Olaszország és BL győztes egy Olasz csapat... kell ennél jobb? :) -
#6737 -
#6736 kintvoltak az Angolok a VB-n? -
#6735 -
#6734 azért nem lenne gyenge. a lesajnált calcio egy év alatt összehozna egy VB címet és egy BL serleget, míg az agyonistenített világlegjobbja angolfoci egy nagy darab nullát, mert hogy ha a Milan megnyeri a BLt senki nem fog arra emlékezni, hogy 3 angol volt az elődöntőben az tuti. mintahogy arra sem, hogy Anglia hol végzett a VB-n. kint voltak egyáltalán? -
#6733 :DDDDdddddd -
#6732 Ezt én is remélem. Meg kell mutatni az angoloknak, hogy azért nem úgy van ám az! :D -
#6731 Hihi, Fergusson azt mondta az angol bajnokság a legerősebb, az angol bajnokot mégis jól elpáholta az olasz harmadik -
#6730 Remélem most már olasz csapat nyeri a BL-t. -
#6729 köszi azoknak akik szorítanak a Milannak annak ellenére h nem a szivük csapata!!!
FORZA MILAN!!!