13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • bmffm856
    csak remélni tudom hogy nem a barbiházba rakják ki...
    Puskásban lenne vajon? ölég rozoga már sajna... (az EB-re félretett 100 milliárdot így hogy nem kaptuk meg is el lehetne költeni arra amire ha megkapjuk költik...)
  • ForzaInter
    jó neked már:)
  • bmffm856
    ott a helyem :)
  • Nuno88
    de király :)
  • 9csöves9
  • Zsolti9014
    ezzel viszont egyetértek. csak azt mondtam, hogy sokat szenvedett és megérdemelte a gólt
  • ForzaInter
    ezabaj...
  • kretyás
    Lazioba szerettem annyi

már csak a pénzért jáccik
  • Csesza
    most szedtem le én is az összefoglalót, nagyon nagy gólt lőtt :OOO

• Zsolti9014
    igen. tudod milyen sz@r egy hosszabb sérülés??? őt meg azért soha nem kerülték ezek.
  • kretyás
    szenvedett?????

te viccelsz?
    ez a lusta pénzhajhász **** ?
  • Zsolti9014
    Sztem meg is érdemelte. Sokat szenvedett szegény, pedig mekkora játékos.
  • 9csöves9
    ennél szebb visszatérése nem is lehetett volna
  • bigfoot
    Vieri mekkora gól rúgott már:D
  • gabber_saviola
    még a Palermós időkből:

http://www.sendspace.com/file/zwk7lw
  • 5w0rdf15h
    Luka-nak ejtik
  • AlieN911
    Halihó! Lenne egy kérdésem! Luca Toni nevét hogy mondják magyarul? LUKA v. LUCSA Toni ? Elég hülye kérdés, de ez van
  • Zsolti9014
    igen, de nem engem kell meggyőzni:D vagyis senkit, aki a fejébe vette az olaszutálatot az úgyis kitalál valamit, mi meg tudjuk, mi az igazság!!!
  • LasCar16
    jövőre meg már itt az EB.. nem hagynak minket unatkozni:)))))
  • gabber_saviola
    Azért annak ellenére hogy bitang nagy Palermo-drukker vagyok :DDdddddddddd
  • Csesza
    de azért láthattjuk meccsek óta is, hogy a Manchester sem tartozik az antifoci-t "csinálo" csapatokhoz...
  • bmffm856
    Chelsea - Liverpool 1-0
    Liverpool - Chelsea 1-0

Manchester - Milan 3-2
    Milan - Manchester 3-0

ennyit a védekező antifociról :D
  • Zsolti9014
    Azért annak ellenére hogy Juve-drukker vagyok, örülök hogy egy olasz csapat jutott a döntőbe és nagyon fogok szorítani a Milannak hogy megnyerjék.
    És sok oszt.társam mondja hogy az olasz foci ilyen-olyan sz@r, meg nem is tudnak focizni, meg sunyik, stb. Hát megpróbálok velük nem foglalkozni, de nehéz.Meg hogy milyen védekező antifoci?
    A VB-n második legtöbb lőtt gól, a Milan meg egy "támadó" angol csapatot vert 3-0-ra, nem 1-0-ra, 3-ra!!!

AVANTI ITALIA!!!
    SEMPRE JUVE!!!
    FORZA AZZURRI!!!
  • ForzaInter
    :DD jól játszot az biztos.
  • Count Adyn
    Bizony Gattuso nagyon pörgött, hogy éltették már mikor ronaldócskát a földbedöngölte:DD
  • 9csöves9
    a legjobb az egészben hogy Gattuso csúcsformában van és Nesta is ismét kezd úgy játszani ahogyan régen

nagyon kellenek majd az eb selejtezőkre
  • gabber_saviola
    hibátlanul ^^
  • 9csöves9
    teljesen egyetértek

egyébként gratulálok a Milannak,tökéletesen játszottak tegnap
  • ForzaInter
    asszem eza legtöbb de nem biztos:)
  • bmffm856
    amúgy tegnap összeszámoltam az olasz nemzetközi sikereket mind klub mind válogatott szinten, és nem igazán értem mire verik a mellüket kedves angol barátaink...

4 világbajnoki cím (1934, 1938, 1982, 2006)
    1 európabajnoki cím (1968)
    10 BL győzelem (Milan 6, Inter 2, Juve 2)
    10 UEFA-kupa győzelem (Juventus 3, Inter 3, Parma 2, Roma 1, Napoli 1)
    7 KEK győzelem (Milan 2, Fiorentina 1, Juventus 1, Sampdoria 1, Parma 1, Lazio 1)

ez 32 trófeát jelent. nem hinném -bár nem számoltam utána-, hogy ezzel bárki versenyezhetne...
  • Nuno88
    hát ha május 23-án is így örülnek majd az olaszok akkor 1 éven belül világbajnok Olaszország és BL győztes egy Olasz csapat... kell ennél jobb? :)
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    kintvoltak az Angolok a VB-n?
  • Nuno88
  • bmffm856
    azért nem lenne gyenge. a lesajnált calcio egy év alatt összehozna egy VB címet és egy BL serleget, míg az agyonistenített világlegjobbja angolfoci egy nagy darab nullát, mert hogy ha a Milan megnyeri a BLt senki nem fog arra emlékezni, hogy 3 angol volt az elődöntőben az tuti. mintahogy arra sem, hogy Anglia hol végzett a VB-n. kint voltak egyáltalán?
  • gabber_saviola
    :DDDDdddddd
  • Lombardini
    Ezt én is remélem. Meg kell mutatni az angoloknak, hogy azért nem úgy van ám az! :D
  • Count Adyn
    Hihi, Fergusson azt mondta az angol bajnokság a legerősebb, az angol bajnokot mégis jól elpáholta az olasz harmadik
  • Cucmey
    Remélem most már olasz csapat nyeri a BL-t.
  • Nuno88
    köszi azoknak akik szorítanak a Milannak annak ellenére h nem a szivük csapata!!!

FORZA MILAN!!!