Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nah hogy Boneráról neis beszéljek....merda milan...
Avanti Crociati!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Fájreksz barátom tiszteletbeli Palermós 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Heló szia remélem hogy vagy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lényegtelen, örülj az úgynevezett bajnok csapatodnak, csak ne lepõdj meg ha egyesek furán néznek majd rád az ilyen látásmód miatt...
Avanti Crociati!
Így nem értem a kommenteket.
cu
Toni pedig biztosan elhagyja Firenzét, nem lehetnek olyan hülyék a vezetõk, hogy font 10 milliók helyett egy sértõdött csatárral induljanak neki a szezonnak.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
elhiszem h szereted a csapatod de azért enyhe túlzásokba esel ezzel a nagy bajnok csapatozással
egyébként valahol megértem Toni-t, de ilyen alapon nem értem miért hagyta ott a Palermo-t...gondolta firenzében több kupát nyer mint ott? ..
Avanti Crociati!
Távozni készül az olasz Fiorentina labdarúgócsapatától Luca Toni. Ezt maga a világbajnok futballista csatár vallotta be, miután érdeklõdött iránta az Internazionale és a Manchester United is. A 29 éves játékos a Serie A 2005–2006-os idényében 31 találattal végzett a góllövõlista élén.
Toni azért szeretné elhagyni eddigi „otthonát”, a Stadio Artemio Franchit, mert úgy érzi, hogy a firenzeiekkel nincs túl sok esélye arra, hogy a hazai és nemzetközi klubszíntéren nagy trófeákat szerezzen.
„Szeretném megragadni az adódó lehetõségeket, hogy nyerjek valami fontosat” – nyilatkozta a 24 válogatott mérkõzésen kilenc gólt szerzõ támadó.
„Nem csak az Inter érdeklõdik utánam, hanem Spanyolországból és Angliából is vannak kérõim. Szeretnék bajnoki címet szerezni, sõt Bajnokok Ligáját nyerni, de ha még három-négy évig itt maradok, akkor erre nem lesz lehetõségem” – tette hozzá.
Tonit egyébként alaposan felbosszantotta Diego Della Valle, a Fiorentina tulajdonosa, aki nem volt hajlandó találkozni a játékossal, hogy a jövõrõl beszélgessenek.
„Della Valle nem akar meghallgatni, csak azt nem értem, miért – dohogott a futballista. – Elszomorít ez az egész, hiszen nem megszökni akarok. Ha mindenképpen igényt tartanak rám, akkor persze maradok, és minden tõlem telhetõt megteszek a csapatért, de ilyen körülmények között nyilvánvalóan nem lesz túl jó a kapcsolatom a klubbal.”
A Fiorentina 19 pontos büntetéssel indulhat a Serie A 2006–2007-es idényében, miután érintettnek találták a világbajnokság elõtt kirobbant bundabotrányban.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Saját költemény? Mert akkor <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
De ha nem, akkor is: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Heló szia remélem hogy vagy
😮OOOOO
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ADADAD_AD_ADAF_AF_AF-f.-DA_AD:A_D:AD_:A😄.._._😄_:_A😄_:_.dDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Szevasz Lenny, itt vagy Te vén kujon?
[email protected]
Hali, mi a kotta Szilva?
[email protected] S E M P R E A C M I L A N
Ma lesz a döntés. És nem érdekel, hogy mit találsz ki Lenny, nekünk indulnunk kell a BL-ben
[email protected]
De mit találjak ki? Igazán nem tudom, hogy sikáljam el az indulásokat
Dold meg Lenny, nem érdekel, hogy hogyan ...
[email protected]
Szilvi asszem találtam egy kiskaput, ennnek bedõl mindenki
iszonyat nagy szerencsléd van Lenny
[email protected] S E M P R E A C M I L A N kilépett a beszélgetésbõl
[email protected]
Jaj és találtam nektek jó ellenfeleket a selejtezõre
[email protected] S E M P R E A C M I L A N ezt az üzenetett nem kapta meg, mivel már nem elérhetõ
😛
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ennél már csak a "nem volt kedvünk kizárni õket" lett volna gyengébb kifogás.ha nincs egyértelmûen lefektetve akkor fektessék le
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében az AC MIlan labdarúgó-csapata részt vehet az idei Bajnokok Ligája-sorozatban.
Az olaszországi bundabotrány miatt pontlevonással sújtott együttesnek a selejtezõ harmadik fordulójában a Cork City (ír)-Crvena zvezda (szerb) párharc gyõztesével kell megküzdenie a fõtáblára kerülésért.
Az AC Milan büntetését egyébként otthon csökkentették, hiszen 15 helyett "csak" nyolc pont hátránnyal kell kezdenie a bajnokságot.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!