13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • ForzaInter
    :DD
  • 9csöves9
    kiírhatod, 1 évig kibírom
  • gabber_saviola
    megdumáltuk :P

Imi: ok minden ki lesz írva
  • Count Adyn
    Jah írjuk ki:)
  • fsgh
    hát minket Intereseket biztos nem sértesz meg vele:P

amúgy majd az olasz kupát nyerő csapatot is kiírhatod majd ha már kiírod a bl-t és a bajnokot..
  • ForzaInter
    nem, besértődtem:DDDddd
  • Squizzi
  • Lombardini
    Jajj már öcsém. Nem láttad ott a smiley-t a mondat után? Vicc volt. Nehogy magadra vedd már.
  • Count Adyn
    Bizony, aza menős:D:D
  • ForzaInter
    jó ötlet sztem mehet.
  • gabber_saviola
    méd báj Miket? :Dddddddddddd
  • Count Adyn
    Nekemis pont olyanom van^^
  • gabber_saviola
    valakinek lenne kifogása az ellen, hogy a banner alá beraknám, hogy SerieA bajnok az Inter és AC Milan BL döntőt játszik?
  • gabber_saviola
    3 csillagos még, az a trendi
  • ForzaInter
    4 csillagos?? nekem 3 csillagos van még, rossz bele gondolni hogy eladtuk Pirlot annak idején....
  • gabber_saviola
    értem, köfi a választ ForzaInter :)

nekem is van egy Pirlos válogatott mezem, mert szimpi a srác és Ő lenne az egyik olyan focista, akit pár éven belűl szeretnék Palermo mezben látni, de tudom ennek kevés az esélye...de kedvenc halam a reményhal :Ddddddddd
  • ForzaInter
    Mivel kapcsolatnban? most akkor mindjár jön aza szöveg hogy nem is vagy Inter drukker meg hasonló... azér mert van egy olasz válogatott mezem nem jelenti azt hogy nagy Totti fan vok. Csak az Internek drukkolok, nem érdekel mások véleménye...témát le is zárhatjuk.
  • Lombardini
    Hát engem spec elbizonytalanítottál.
  • ForzaInter
    nem vok Totti fan van egy olasz válogatott mezem Totti felirattal, és haverok neveztek el Tottinak:SS amugy nem vok nagy fanja, rám ragasztották ezt a nevet, pedig nem naon szeretem mindenki egyből azt hiszi hogy Roma drukker vok:( bár aki ismer tudja hogy nem, ennyi.
  • Zsolti9014
    az biztos. elviselhetetlen, pfuj! :DDD
  • 9csöves9
    nah még két szezon benne van. egy szezon a liláknál egy szezon a farkasoknál azok eddig kimaradtak a szórásból. aztán ha marad még energiája akkor a Napoli,Torino,Genoa hármasból válogathat
  • Kit--Kat
    Remélem a rendes VB keret jön.
  • Count Adyn
    Azt számolgattam hány góllal "jobb" a milan az internél, de rájötem hogy hülyeség az egész:D
  • Squizzi
    a football k**rvája , másnéven Christian Vieri sok hiresztelés alapján a jövöjét az undorito liláknál szándékozik eltölteni. - hisz kevés csapata volt neki élete során XD XD XD - 15
  • 5w0rdf15h
    jah imádjuk
  • Squizzi
    Visszavágó lesz Milánóban ??? habár sok értleme nincs
  • Squizzi
    idén voltam az Inter-Milan rangadón , nagyon faxa volt , hatalmas élmény maga a San Siro is . Mindkét öltözöt bejárva hiszitek vagy nem a Miláné százszor jobb . AZ interesben sima fapad van és a bejárati ajto fölöt egy plasma TV , mig a Milanoséban kb. 20-30 Börülés milanos huzattal és mindegyik fölött LCD TV és középen egy nagy asztal egy oriási milan cimerrel . A WC-k fejletlenek mindkét öltözöben :):):) , a zuhanyzokra mindenki azt hiszi mien faxa de NONO ! Csak egy hosszu fa rácsokkal - arra állnak rá... A pályát meccs elött 6 oriási ventillátor szellöztette. Remélem azért ujdonságokat is takart ez a beszámolo vkiknek. Az öszi szezonban is ott leszek vmelyik meccsen ! FORZA MILAN
  • Count Adyn
    Szóval akkor Róma-Inter 6-2 -> MU-Róma 7-1 -> Milán-MU 3-0
    najó belezavarodtam a konklúziómba...
  • kretyás
    a románoknak szolni kéne h nem hokimeccs eredmény a menő a fociba :|
  • gabber_saviola
    Jol tuom, hogy Totti fan is vagy, ugye?
  • gabber_saviola
    megint egy unalmas, deffenzív itáliai focit láthatott a világ :P
  • Nuno88
    kemény
  • ForzaInter
    mennyi Inter fan
  • 5w0rdf15h
    loál
    FT AS Roma [6 - 2] Inter Milan
    1' [1 - 0] F. Totti
    6' [2 - 0] D.D. Rossi
    16' [3 - 0] S. Perrotta
    20' [3 - 1] H. Crespo
    31' [4 - 1] A.F.A. Mancini
    54' [5 - 1] C. Panucci
    56' [5 - 2] H. Crespo
    90' [6 - 2] C. Panucci

NC :D
  • james69holden
    COPPA ITALIA

AS ROMA–INTERNAZIONALE 6-2

omg
  • fsgh
    :DDDDDdd hát remélem is mert 3-1 az kevés...még rugjunk 3at:P
  • gabber_saviola
    ez a coppa Italia döntő már látom vmi vizilabda meccs lesz :P
  • Zsolti9014
    ez igaz, ha majd pontos dátum és időpont lesz meg jegyár, akkor elkezdek gyűjteni és szervezni. :DDD
  • bmffm856
    sok idő van még addig le lehet szervezni az utat :)
  • Zsolti9014
    ezzel egyetértek, úgy több esély is lenne a következő pályázatokon, meg elindulna vmi ebben az országban

De jó lenne kimenni a meccsre, csak Ózdról nem egyszerű.