13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#12932 -
#12931 XD
hát azért nápolyt nem sérteném meg ezzelXDXD
-
#12930 a magyar nápoly:D -
#12929 fújj
miskolc afrika
miskolc afrikaXD -
#12928 én igen :) -
#12927 xD
egyébként mind Miskolciak vagytok?:D -
#12926 És jó volt a Siófoknak szurkolni? :DDD -
#12925 jaja, arra a meccsre én is emlékszem, én is kint voltam -
#12924 Miskolci egyetemista(volt?) amúgy, sokat nem kellett utaznia. -
#12923 -
Hunor88 #12922 Nagy arc lehetett :D + nem volt szomjas :D -
#12921 Á, végig cigányozott asszem, de ennyi öröme legyen :D -
Hunor88 #12920 Azon a meccsen én is kint voltam :D -
#12919 Csak gondolom az nem mezt kapott hanem jól agyonverték -
#12918 Itt Diósgyőrben volt másfél éve kb egyetlen egy siófok szurkoló :D -
Hunor88 #12917 Ilyen szurkolót egyet se találni más országban :) -
#12916 "...a hazai szurkolók is üdvözölték a magányos riválist: a Samp-drukkerek tapssal és éljenzéssel köszöntötték, a férfi pedig integetéssel viszonozta kedvességüket. Az estére pedig a Sampdoria figyelmes klubvezetése tette fel a koronát, a mérkőzés után egy hazai mezzel ajándékozták meg a vendégszektor egyetlen tagját."
-
#12915 Nem semmi :DD -
Hunor88 #12914 Végig itt volt a megoldás előttünk! :D
Effe én kezdenék félni a te helyedben! :D -
#12913 két angol biztos nem fogja megnyerni,amíg engedi a kapacitásuk a bajnokság mellett,addig mennek,de kifognak hullani ők is még a top4 előtt. Lyon,Atletico,Ajax viszont simán megnyerheti -
#12912 Én a Zenitet és a Batét se írnám le, 1 meccsen jól tudnak játszani -
#12911 te sem gondolod komolyan, hogy ilyen hannover meg stuttgartok egy szinten állnak az említett 3 olasz csapattal?
nem beszélve pl Lyon/ATM/Fener/Ajax/Chelsea/Tottenham -
#12910 nagyon lenézed te a németeket:)
mert aztán a nápoly, meg a lazio olyan kurva erősXD
nem beszélve az interről (bár még mindig a legerősebb olasz csapat az el-be) -
#12909 :DDDDDDDDDd
hát amekkora hatalmas hülyeségeket kurva sok pontja lesz az olaszoknak :SAD:SADAD:AS -
#12908 hát pl 2 éve a schalke elődöntőig ment a bl-be ahhoz képest, hogy nem volt reális ereje előrevetítve.
EL meg egy sokkal univerzálisabb sorozat.
kissebb játékerővel rendelkező csapatok is elmenetelhetnek benne.
pl az athletic bilbao ami tavaly döntőzött most zuhant ki a csoportból.
pontosan reálisan nézve ott az esély arra, hogy egy német csapat eljut a döntőig.
EL-t a nagyobb csapatok meg nem annyira szokták komolyan venni ez is közrejátszhat.
Én nem várok sokat tőlük, de a leverkusennek drukkolok egy jobb eredményért és a hannovernek is huszti miatt(amúgy ki nem állhatom a hannovert:D).
Döntő nem valószinű, de egy elődöntő kinézhet...idén inkább a bl-ért drukkolok. -
Hunor88 #12907 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Olaszország majd megkéri Szücsyt, hogy gyűjtse az olasz csapatok helyett a pontokat :D -
#12906 -
Hunor88 #12905 Alap :) -
Hunor88 #12904 Az nem selejtező lesz haver hanem döntő :D -
#12903 olasz csapat EL/UEFA kupában a legjobb 8 közé is utoljára a 2008/2009-es szezonban jutott,míg a németek igyekeznek komolyabban venni még ezt a szériát is. Amint kiéleződik a versenyfutás a bajnokságban,kihullanak az olasz csapatok az EL-ből. Az Intert érzem úgy,hogy megnyerheti az EL-t,a Napoli vélhetően bajnoki címért akar/fog küzdeni,a Lazio meg BL/EL helyért. -
#12902 A BL-ben viszont a Bayern abszolút esélyes (a Barcával karöltve), ott meg simán kinéz egy német siker.
Matyi butaságára már nem is reagálok, égesse csak magát tovább. :DDD -
#12901 majd kiderül tavasszal
egy Napoli, Lazio, Inter akár döntőig mehet játékerő alapján, viszont a német csapatok egyike sem, ha reálisan nézed -
#12900 XD
Milan azért erő csapat, csak jelen pillanatba egy gyengébb időszakát éli.:)
-
#12899 északon van ugye inter, juve mint erős csapatok
délen meg napoli,lazio
vannak ien eszakon meg kozep csapatok mint a milan, delen palermo
eszak erosebb lenne :D -
#12898 szerintem észak,torinó meg milánó miatt -
#12897 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aztakurva ez nagy volt :D
1 szucsypont a legalapabb
3 szucsypont 1 tökorrú pont
3 tökorrú pont most már 1 fotelpont
fotelpontot kinullázhatja ha kimegy 1 meccsre :D -
#12896 észak, de csak a chievo miatt XD -
#12895 Ha most Olaszország ketté vállna észak és dél itáliára(vhol hallottam, hogy vmi párt ezzel nyomatja hogy külön akarnak vállni déltőlXD)
melyik bajnokság lenne az erősebb?
-
#12894 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
geci ez kivételesen ütött :D -
#12893 az olaszok derekasan teljesítenek idén, de a németek jobban így előzni nem valószinű, hogy fognak.
Az angol,spanyol meg túl elől van ahhoz vmi irdatlan csoda kéne, hogy ők lejjebb csússzanak.
franciák meg pocsékul nyomják eddig szóval nem látok sok esélyt, hogy behozzák az olaszt egyhamar.