Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért jól kitömték szegény Pescara-t 😄
bakkerman
jaja nagyot néztem,hány gólt akar ez rúgatni a csapatával?! 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A végére a Napolinál 1 védõ maradt Britos személyében, Gamberinit is és Cannavarot is lecserélte Mazzari 😄
bakkerman
Cavani durván csapatta Pescara ellen,5-1-re nyertek

Count Adyn
Hm én szezon elején fogadtam egy milanos kollégámmal hogy a Juvénak nagyobb lesz a gólkülönbsége mint ahány pontja lesz a Milannak. Eddig jó vagyok 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
<#idiota> szücsy ez már sok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ez az! Mi? 😄
szucsy89
"Itt valami bûzlik!"

Mi? 😄
Állítólag valami olyasmin törik a fejüket a vezetõk, hogy a Serie A-t lecsökkentenék 18 csapatosra.
Minek? Ettõl még nem fogják az olasz csapatok megnyerni az EL-t. Nem hiszem el, elõször a stadionokat akarják "korszerûsíteni" (igen a koeff. pontokért😄), majd a szurkolást akarják tönkretenni, most még csökkentenék a csapatokat is. Itt valami bûzlik!
limperatore
tuti azé nem mentél még ki mert a vip páholyra gyûjtesz h kényelmes fotelba nézhesd a meccset 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
fogtok engem ti még Milan meccsen látni! 😄
limperatore
san siro elotti kocsmaba leulne vele 😄

bakkerman
baszod ez dúrván kényelmes lehet! kéne egy kis pohár,vagy üveg tartó bele,meg lábemelõ!
És akkor irány a San Siro,nem szucsy? 😄DDDD

Nem is értem miért nemk ezdik el. Pedig az érne vagy 600 pontot 😄
Effe88
mekkora fotellllllllllll<#nevetes1><#taps>

limperatore
az a balfasz inter leszopatott titeket idén már 4x

WuFraZselic
csoportmeccsek alatt elsõsorban saját maguknak gyûjtik a pontokat a csapatok (jövõ szezonban ki hányadik kalapba kerül), a kiesés rendszer számít bele leginkább az ország koeffjébe

hiába jut tovább ilyen hannover, gladbach, meg stuttgart, 1 kör után mennek haza, míg egy Napoli, fõleg ha a bajnokság kezd elúszni, simán megnyerheti

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
nagyon jó csapatuk van
nem lepne meg ha EL-döntõig mennének

bakkerman
Metallist is oktat az EL-ben

DasIsFuck

Azért az a portugál,ukrán kettõs se akármi.
a portugálok még nem is olyan jók mert a porton kívül nem nagyon szoktak eredményt elérni, de az ukránoknak eggyre több csapatuk lesz ott.
Shaktar már most bl esélyes!
nem lehet õket se félválról venni már.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
megint el mentek a németek egy pár pontal😊

Mor3llo
ja meg a Chievo stadionját hátha felújítják, és akkor jönnek a koeff. pontok 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

De a Milan, Inter, Lazio és nagy valószínûséggel a Juventus is továbbjutott. Eddig szinte biztos kiesõ az Udinese (...). Ez aránylag jó.
szucsy89
balfasz Udinese és inter miatt az olaszok már megint buktak pár pontot ... 😄
Fabio Capello
valaha kiderült, hogy mi a fészkes franc történt ott, vagy az olasz rendõrség elásta az ügyet teljesen?

Effe88
5 éve

még mindig durva😞 csak ülsz az autódban, kedvenc csapatod meccsét szeretnéd megnézni erre agyonlõnek😞
R.I.P. Gabriele Sandri

limperatore
😄AS:ASD:ASD:ASD:

Effe88
XDXd szücsy a ketrecbenXD<#taps>

szerintem ilyen jelmezbe nyomul minden napXD

bocs szücsy,csak vicc<#nevetes1><#nevetes1>

limperatore
küldeném neki, ákostól a szücsy a ketrecben címû számot 😄DD

Effe88
😄😄
kiszabadultD😄😄

limperatore
😄S:SAD😄AS😄AS:AS: rommá 😄

az sg bolondja ismét formában van 😄

Effe88
igazad van<#worship>

széria bé

szucsy89
Lamela*
Effe88
na azért csak nyert a LAzioXD,Klose góllal<#eljen>
ez a szerencsétlen lamella ha gólt lõ, végén kikapnak mindig😄😄

Effe88
lamella lökött, illett volna észre venni:S

banok
15.00 Lazio-Roma
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
megint beégtél

ForzaInter
Az Inter komolyan veszi eddig, de Strama már nyilatkozta, hogy tavasztól a bajnokság lesz az elsõ helyen..

Yo, Bitch!

szucsy89
A Shaktar? Dehogy esik, most kaptak ki idén elõször (2 óriási kapushibának köszönhetõen, amúgy jobbak voltak), a bajnokságban még döntetlenjük sincs! Simán továbbmennek, valszeg elsõ helyen.

Az interrõl meg... bár alapvetõen szerintem komolyan akarják venni az EL-t, kérdés, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Ha a Juve kiesik a BL-bõl, és szoros marad a végéig a bajnoki cím sorsa, lehet beáldozzák.
Rudee
Az már jelentene valamit pluszba, de kétlem hogy az Inter komolyan venné, mikor a bajnokság hajrája is ott lesz. Nyilván azt nem fogják megnyerni 24-26 forduló után, hogy csak egy dologra koncentráljanak. Meg jön még a sok BL csoport harmadik helyezettje, akik közül néhányan biztos megpróbálják behúzni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
mi vagyunk a legerõsebbek ott, és sztem komolyan fogjuk venni

WuFraZselic
kétlem. könnyû a dolguk, a dánokat szarrá verik, aztán december elején hazai pályán minimum Xre jók a Juve ellen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
shakthar BL csoportból kiesik az EL-be valszeg,szerintem õk meg is nyernék.

Effe88
vagy metalist-anzsi

szerintem most spanyolok közelébe sem lesznek idén, portugálok se
ukránokat ott lesznek tut

bakkerman
az európa ligát sose az esélyes nyeri meg,kamu az egész európa liga,majd lesz egy stokholm-leverkusen döntõ

szabii98
fájsz 😄 hol nyernétek meg

I met God. She's black

limperatore
de a végét nézd majd mikor megnyerjük, az sokat ér nem? 😄

Rudee
Mintha az Inter minden meccsét nyerte volna 😄 A BL csoportkör alapból többet ér, mint amit azok a selejtezõkben gyûjtöttek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
neee ASD:SADSG pitbulkutyákkal

Effe88
fasza
akkor most már 14 p az elõny
nem lesz itt elõzés😊