13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#7608 na ezt most felejtsd el:DD
hoztam megint képeket
-
#7607 Őt nem csak a válogatottban, hanem rozsaszín mezben is megnézném :Ddddd -
#7606 meglehet:)
nem is bánom,legalább nem fog megsérülni...viszont Chiellinit megnézném a nagyválogatottba -
#7605 Lajosom, akkor azért volt zárójelben Quagliarella :) -
#7604 Iaquinta nem fog játszani,megbetegedett -
#7603 ITALIA (4-3-3): 1 Buffon, 22 Oddo, 6 Barzagli, 2 Panucci, 3 Grosso, 8 Gattuso, 21 Pirlo, 13 Ambrosini, 16 Iaquinta (27 Quagliarella), 9 Toni, 11 Di Natale.
In panchina: 14 Amelia, 4 Chiellini, 5 Gamberini, 10 De Rossi, 20 Mauri, 27 Quagliarella (17 Foggia), 26 Lucarelli.
Allenatore: Donadoni.
GEORGIA (4-4-2): 1 Lomaia, 13 Khizanishvili, 35 Kandelaki, 16 Asatiani, 17 Ghvinianidze, 7 Tskitishvili, 18 Menteshashvili, 5 Kvirkvelia, 22 Kankava, 46 Tatanashvili, 30 Demetradze.
In panchina: 12 Makaridze, 37 Shashiashvili, 77 Kenia, 20 Mujiri, 15 Jakobia, 43 Siradze.
Allenatore: Toppmöller.
Arbitro: Melja Davila (Spa)
-
-
#7601 én se értettem
mondjuk elvileg Chiellini fog kezdeni -
kretyás #7600 Grosso mit keres még a keretbe? -
#7599 nagyon jó képek :)
olaszoknál nélkülözhetetlen a humor :) (reméljük az eredmény is párosul) -
-
#7597 Nem csoda, hogy Európában mindenki utálja a francikat.
Főleg a kis kvázimódó rakhatna lakatot a szájára. -
#7596 nagyon fogom majd a franciákat sajnálni, állandóan ez az arcoskodás:C -
#7595 A skót nemzeti csapat nagy lépést tett a továbbjutás felé az elmúlt körben, amikor legyőzte az addig listavezető Franciaországot. Skócia ezzel élre állt, mögötte egy ponttal Olaszország követi, a squadra azzurra mögött pedig szintén egy ponttal állnak Henryék. A francia válogatott és a Bayern München szélsője, Franck Ribery szerint a hármas versenyfutásból az olaszok kerülnek ki a legrosszabbul, a világbajnok nem tudja majd kvalifikálni magát a jövő évi Európa-bajnokságra.
- Nem aggódom, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy a skót válogatott és mi jutunk tovább – mondta magabiztosan Ribery. – Skócia ellen veszíteni nem volt a terv része, egy kicsit megnehezítettük a saját dolgunkat. De biztos vagyok benne, hogy Olaszország kiesik, mi viszont továbbjutunk. -
Kapusok: Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluca Curci (Roma)
Védők: Andrea Barzagli (Palermo), Daniele Bonera (Milan), Giorgo Chiellini (Juventus), Alessandro Gamberini (Fiorentina), Fabio Grosso (Olympique Lyon), Massimo Oddo (Milan), Christian Panucci (Roma)
Középpályások: Massimo Ambrosini (Milan), Daniele De Rossi (Roma), Gennaro Gattuso (Milan), Stefano Mauri (Lazio), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Andrea Pirlo (Milan)
Támadók: Antonio Di Natale (Udinese), Pasquale Foggia (Cagliari), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Cristiano Lucarelli (Shakhtar), Fabio Quagliarella (Udinese), Luca Toni (Bayern München). -
#7593 pályán lehet néha túl kemény, de téynleg nagyon jóember... -
#7592 Materazzi jó játékos, és jó ember is
bizonyíték:
mondom mindezt Juvésként. -
#7591 gondolom pár Milanos hozta össze a honlapot:DDDDD -
#7590 -
#7589 jaja, nagyon jó pléja -
#7588 az igaz hogy Marco nagy hentes, de attól függetlenül jó playa
sok válogatottból pont egy-egy ilyen keménységű védő hiányzik...
a VB nyújtott teljesítménye alapján nem tudnám utálni, nagyot játszott akkor
(az olaszok meg szvsz inkább bálványozzák mint utálják, szal nem értem a honlapot) -
#7587 Az olaszok is utálják Materazzit
Róma, szeptember 28., 16.10 Külön honlapot indítottak az Inter-védő szidására.
A jelek szerint Olaszországban sem szereti mindenki Marco Materazzit, az Inter válogatott védőjét. Erre utal, hogy nemrégiben külön honlapot indítottak, amelynek csak és kizárólag az a rendeltetése, hogy helyet adjon a Materazzit szidni akaróknak.
A www.loscarsomaterazzi.spindler.com honlapnak már az alcíme is jellemző: Materazzi, a hentes!
Az oldalon Materazzit szidó mondókák, őt ábrázoló karikatúrák, és Zidane-t istenítő (élhetően a fejes miatt) hozzászólások olvashatók.
Materazzi még nem reagált a honlap létezésének a hírére.
(enbéegyponthuuuuu) -
#7586 most hétvégén 66 előállított volt a Lazio meccs után/elött,lehet nem az összes cuccot most foglalták le -
#7585 biztos hogy ez most volt?
mert a link alapján nem hiszem...
http://www.repubblica.it/2006/05/gallerie/calcio/armi-sequestrate/1.html
de hogy húsvágó bárdot vinni egy meccsre, ehh az még nekem se jutna eszembe -
Csesza #7584 :DDDDDDDDDDdddddddddd
kibökik a szemüket :DASdasdasd -
#7583 azzal a sárga szivacsszarral szép sérüléseket lehet okozni:D -
Csesza #7582 :OOOO :ASDasdasdadasdasdsdasd
ezek állatok :D -
#7581 :O -
#7580 Lazio ultráktól hétvégén lefoglalt cuccok:o
http://www.repubblica.it/2006/05/gallerie/calcio/armi-sequestrate/1.html -