Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
<#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kuktabá
jo a banner mer bennevan Oddobébe :}}}

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

Kit--Kat
az nem rossz<#wow2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fsgh
^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Primavera Championship - Nov 18 - Internazionale - Chievo 1-0

g.: FILKOR ATTILA

fsgh
Jó lett😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
bolond...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
szexi<#eljen><#worship>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
brutáljólett 😄 nem kicsit. nagyon. 😄DDDDDDDDD

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Totti végleg lemondta a válogatottságot

nem tudom minek ment ezért hónapokig a nyilatkozgatás

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Az tuti😄
Így ünnepelni nem tudnak se az angolok se a francik...

Cucmey
Hatalmas élmény volt 10000 olasszal a tengerparton ünnepelni. Sosem fogom elfelejteni ezt az élményt. 😊)))

gabber_saviola
nem lehet megunni, soha nem lehet megunni 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah akkor összedobok vmi faxást 😛

nekem se :S

bmffm856
csak nekem nem jeleníti meg a bannert? 😮

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Nuno88
nem semmi

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

james69holden
Filkor megin' kapott 10percet az Interben <#eljen> (még ha nem is csípem magát az intert...)

Messina - Inter 0-1

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
<#awink>aha

Hajrá Magyarország!

Nuno88
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

<#wow1>

james69holden
csak fordítottak...

Milan-Brescia 4-2

fsgh
jaja egy jó ideje...valami elmúlt náluk...nincs meg a lendület a tûz...talán amiatt hogy nem igazoltak jól a nyáron ráadásul Seva is elment....

41' AC Milan <0 - 2> Brescia
35' <0 - 1> D. Zoboli
37' <0 - 2> L.M. Alfageme

Valami nagy gond lehet a Milánnál...

gabber_saviola
Adrianóztál egy kicsit? 😛

gabber_saviola
nem szép dolog 😞

Zsolti9014
😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
románok közül is vmi nagyon korlátolt elméjû f.sz

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola

Kit--Kat
szép.... biztos románok voltak, mert 1 olasz felismerte volna...

Zsolti9014
Ismeretlen tettesek kirabolták és megverték Dino Zoffot, az olaszok legendás labdarúgókapusát és feleségét vasárnap késõ este Rómában.

A négy rabló elvette a házaspár karóráját, ékszereit, mobiltelefonját és csaknem 1000 euróját. Amikor az 1982-ben világbajnokságot nyert kapus meg akarta védeni magát, akkor ütötték meg.

A támadás Róma elõkelõ negyedében történt, amikor Zoff és felesége hazafelé tartott.

Hajrá Magyarország!

james69holden
Meghalt Pietro Rava, az utolsó 1938-as világbajknok

Életének 90. évében elhunyt Pietro Rava, az 1938-ban világbajnok olasz labdarúgó-válogatott utolsó tagja.

A balhátvéd és csapata a párizsi Colombes Stadionban rendezett döntõben Magyarország együttesét gyõzte le 4-2-re.

Az 1936-ban olimpiai aranyérmes Rava bajnoki címet és kupát nyert a Juventussal, majd edzõként élvonalbeli kluboknál dolgozott.

by NSO

Zsolti9014
ja, és egy egyszerû grafikus webszerkesztõ programot is keresek.

bocs ezekért a nem ideillõ hsz-ekért.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szép napot!
Egy kis segítséget kérnék most tõletek! Az olasz focival, történetével, csapataival foglalkozó oldalakat, linkeket szeretnék kérni, egy most készülõ oldalamhoz. Köszönöm!

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
:SASD:SD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fsgh
legyen gyerek nap😄DD

jbal

Count Adyn
wáhá ibrahimovic hogy néz már ki abba a fekete cicanadrágban ááá😄D
nincs vkinek egy képe róla?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola

😄DDDDDDdddddd

james69holden
sry hogy kicsit offolok de nem tudtok olasz torrent siteokat?

Kit--Kat
Jahh olyanom nincs. Az eredetit meg direkt Tamoilosban vettem meg mert már akkor is fõleg a BL érdekelt.

gabber_saviola
nem eredeti vagy eredetire gondoltam, hanem olyanra, hogy 3. számu mez vagyvmi olyan ami különleges alkalomra gyártott mez

Kit--Kat
Eredeti?! Mitõl eredeti 1 mez, gyártották milliós számra, aláírottam meg nincs, de csinálhatok 1 képet arról az 1etlen eredetirõl.

gabber_saviola
ha van vmi különleges Juve mezed, azt egy képben nem osztanád meg velünk? 😛

Kit--Kat
ja nem eredeti Del Pierósból 1 szekrénnyi van😄 1 Eredeti Juvesom van, az utóbbi évek legszebb korszakából 2002-2003as szezonból, de azon nincs név:/

fsgh
FT AS Roma 2 - 2 Ascoli
FT Atalanta 3 - 3 Cagliari
FT Chievo 0 - 1 AC Milan
FT Empoli 1 - 1 Udinese
FT Inter Milan 4 - 1 Livorno
FT Palermo 2 - 1 Messina
FT Reggina 3 - 2 Parma
FT Sampdoria 2 - 0 Lazio
FT Siena 1 - 1 Catania
FT Torino 0 - 1 Fiorentina

31 gólos forduló...nem is rossz😊

gabber_saviola
😄DDDDDdddddddd

fsgh
HT AS Roma 0 - 1 Ascoli
HT Atalanta 1 - 2 Cagliari
HT Chievo 0 - 1 AC Milan
HT Empoli 0 - 0 Udinese
HT Inter Milan 2 - 0 Livorno
HT Palermo 2 - 1 Messina
HT Reggina 1 - 1 Parma
HT Sampdoria 0 - 0 Lazio
HT Siena 0 - 0 Catania
HT Torino 0 - 1 Fiorentina

gercse
akkor nem kell fotó sem, najó azért megnézném 😊