Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
fotót csinálhatok vmikor, olyan állapotban van mintha új lenne (bár 1-2x volt rajtam) de nem adom el 😄

Hajrá Magyarország!

Hegeace
nekem 2001es válogatott és klub mez is. term a Mester nevével eláttva 😄

Heló szia remélem hogy vagy

gercse
és milyen állapotban van meg hogy néz ki? nincs róla fotó? nem adod el?😄

Count Adyn
hja, várom az egyetemtõl a lakhatásit aztán mozdulok rája😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
nekem egy 2003-as mez van, Juvés, Del Pierós, de nem eredeti

Hajrá Magyarország!

james69holden
rámozdulnánk mi is ha elfogadható áron hozzájuthatnánk 1hez...
(se miketnél se panelnál nem kapni pedig már mióta nyaggatom õket :p)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
ha Juvés lennék és ebben a keserü idõszakban tuti, hogy rámozdulnék egy DP mezre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Háth nekem csak válogatottban van Alexes mezem, Juvésból nincs 😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
én erõsen gondolkodok egy juvés Del Piero mezen^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Nekem a mesteré van meg, vagyis Del Piero meze😛

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
amiket õk mondanak azok is mind eredetiek...
látogass el a vatera.hu oldalra(nem reklám, csak ajánlás😄)

de ez full eredeti , pumabol lett veve , es nincs semmi a hatan 😄

Count Adyn
igazából del pierost rendeltem, kaptam pirlost de beértem azzal is😄D

gabber_saviola
annyira rendes vagy hozzám 😄ddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
akkor az kevesebbet is ér ^^

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
😄Dddddddddddd

azajó, hamár Zaccardos nem volt

james69holden
nekem felirat nélküli :p

Count Adyn
nekem pirlós van^^

gabber_saviola
Én is, csak nem Tottisba 😛

szanics
de, ide tartozik, én vadonatújat vettem feliratozva 9500-ért, úgyhogy ez sok lesz 😛

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

james69holden
12 az sok érte :p

bocs , nem ide tartozik de :
Eladó egy 2006-os Vb-s eredeti cimeres mez / feherben / ... M-es méret

12 ezer Ft

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zsolti9014
jóccakát! 😄 Sempre Italia!

Hajrá Magyarország!

bmffm856
na most elkolbászolok szunyálni...reggel lesz meccsünk aztán kelni kell...buonanotte e FORZA ITALIA per sempre! 😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
ennek igazán egyszerû és prózai oka van, de ez túlmegy a sportfórum határain...

bmffm856
hát igen...õk is megérdemelnék valóban...mindegyik...

Zsolti9014
ez az érdekes, hogy eddig nem mertek a Fradihoz nyúlni, bár akadt kisebb-nagyobb gond, most meg szétverik az egész magyar focit, pedig most nem volt akkora baj, mint az elmúlt években néha.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
hát az utánpótlásra sem panaszkodhatnak tényleg...😄😄

Zsolti9014
azért néhány játékost sajnálok, hogy kimaradt a VB-címbõl: Maldini, Vieri, Pagliuca, Abbiati és még nagyon sokan, bár ez a cím részben az övék is

Hajrá Magyarország!

bmffm856
hát igen...bár a békéltetõtudjatökömmitõl sokat várok...elvileg azt ügyvédünk azt mondta, vagy eltörlik a ponthátrányt, vagy a TAR-hoz (polgári bíróság) fordulnak...ott pedig a FIGC csúnyán megütheti a bokáját...(nálunk ugye a Fradi tette ezt, de az MLSZ -egyelõre?- nem szívott a FIFA-tól, hanem mindent rávernek a mcoskok a Fradira...szerintem ez kint másként lesz...lényegesen emberformább alakok vezetik a kinti dolgokat mint az MLSZ-t...)

Zsolti9014
jaja! A hatodikat meg õk nyerik: Mirante-Chiellini, Barzagli, P. Cannavaro, Balzaretti- Pepe, Pirlo, De Rossi, Montolivo- Pazzini, Acquafresca és a többiek <#nyes>

Hajrá Magyarország!

bmffm856
jaja azok 😄 én is szeretem õket nagyon <#vigyor1>

bmffm856
reméljük elõbbire csak 4 évet kell várni <#vigyor1>

Zsolti9014
megvárom az ötöt vagy a tízet 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az két eszméletlen nagy meccs volt! nekem a 06-os döntõ van meg videón.
ezeket csak egy-kétszer láttam tévében, de nagyon jók.

Hajrá Magyarország!

jbal
ja a fallal is jó.fõleg kezelgetni a labdát.
a 2002-es VB egy szar volt.azt el kell felejteni.

bmffm856
de mostmár asszem van négycsillagos is <#vigyor1><#vigyor1>

bmffm856
jaja én is ezeket láttam...de a 82-es vb döntõ (a 3-1 a néemtek ellen) megvan dvd-n teljes egészében 😄 meg a 70-es elõdöntõ is (szintén a németek ellen)...csak egy apró bajuk van, mégpedig hogy a kommentár mindkettõn dojcsul van...😄

Zsolti9014
egy idei válogatott mezt nekem is be kellene szerezni, szép is, meg nyertünk is benne. a név még mellékes is! azért kellene egy Buffonos meg egy mezõnyjátékos-mez. 😄

Hajrá Magyarország!

bmffm856
fallal passzolgatni jó 😄 velünk tesiórán nyomatták ezt -persze bõrlabdával 😄

holnap délelõtt pont meccsem lesz csepelen, aztán erõsen filózom rajta hogy a faja kis Toni válogatott emzben menjek-é 😄

Zsolti9014
igen, látom. ráadásul a Fiorentinád is bajban van a bünti miatt

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ennek a VB-nek nálam is ilyen megítélése van. ráadásul az idõeltolódás miatt hangulatos sem volt (döntõ 13 órakor, stb.), hangulatilag nekem a 98-as volt talán a legjobb. persze a 06-os gyõzelem után. (sajna csak 98-02-06-ot láttam élõben vb-k közül, többirõl csak kisebb felvételeket, 1-1 meccset).

Hajrá Magyarország!

bmffm856
hidd el nagyon átérzem milyen a kedvenced nélkül látni az elsõ osztályt 😞 (nézz rá a logómra és egybõl megérted 😉 )

egyébként igaz teljesen...nem véletlen hogy az olasz foci nem egyszerûen foci, hanem Calcio 😄

gercse
<#eljen> 😊
én is így vagyok vele, minden sportágban
én teniszlabdábal (néha még most is) játszottam bent a lakásban, mindig rendet raktam a szobámban, és a fallal "passzolgattam" meg könyvekbõl kaput csináltam 😄

bmffm856
én ezt 7-8 éves koromban abbahagytam -.-

Zsolti9014
én is hasonlóképpen vagyok vele: ha 10-20-50-80 évvel korábban születtem volna, akkor is nekik szurkolnék, egyszerûen a régi felvételek (82-90-94 stb.) elvarázsolnak, ugyanúgy, mint a mai meccsek. Az olasz bajnokság hangulata szintén nem fogható semmi máshoz! (bár most a kedvenceim nélkül -Juve- az is más).

Hajrá Magyarország!

bmffm856
na igen az is érdekes eset volt...95. percben wiltord (nemecsekmódra kisbetûvel <#vigyor1>)...de a leggusztustalanabb történet az a fantomvébé volt...kóreában...én csak ezzel a névvel szotkam ileltni, mert nem számolom bele a világbajnokságok sorába...az nem szólt másról mint arról, hogy a kis sárga ördögök (by Dan hadnagy, Forrest Gump) hogyan csalatták el maguknak (többekközött éppen Itália ellen) a vébét...számomra az idei nem a XVIII. csak a XVII. vébé volt...a brazilok ott szerzett gyõzelmét sem tartom semmire...ezért persze lehet kövezni, de ezt négy éve így látom, ezután sem fog változni 😄

jbal
ja azt én is szoktam.ilyen kis gumilabdával meg szivaccsal.kirakok kaput és megy a lövöldözés😄
meg cselezgetek a székek,asztalok,ágyak között,küszöbök felett😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bmffm856
én a 94-es vb-re nem is emlékszem...én a hetedik évemet tapostam akkor, de semmi nem maradt meg...csak onnan emlékszem rá, hogy egy olyan évvel késõbb 95-96 körül volt a Eurosporton vagy talán a TV3-on (Fülöp Laci akkor még ott kommentált) egy öszefoglaló a VB-rõl...na az maradt meg bennem...épp a második emeleti lakásban aszobámban felállított kis hordozható (kb fél kiló volt az egész) mûanygakapura fociztam (az alattunk lakó néni kurvára örülhetett neki 😄) egy rokonommal vagy egy barátommal már ez sem egészen tiszta ilyen kis szivacslasztival, mikor ment az összefoglaló, és ez valahogy megmaradt...de máig sem tudom mért ekzdtem el az olaszoknak drukkolni, de mióta az eszemet tudom mindenhol ahol nincsen magyar érdekeltség nekik szorítok...