Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valahol innentõl veszíti el a hitelességét számomra ez a cikk...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
maradjunk annyiban hogy innen nem tudjuk meg mondani mi történik ott...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Az Inter bûnösebb, mint a Juventus?
Az olasz bundabotrányban eltiltott egykori játékvezetõ, Paolo Bergamo szerint több csapat megúszta a súlyos büntetést: az Inter és a Roma is legalább ennyire „sáros” az ügyben.
A nyárig a játékvezetõ-küldésért felelõs Paolo Bergamo – akit elmarasztaltak az olasz labdarúgást megrázó bundaügyben való szerepéért – nyilatkozata szerint nem csak azokat a csapatokat és személyeket büntették meg, akik bûnösök voltak.
Az egykori FIFA-játékvezetõ a QN (Quotidiano.net) címû internetes oldalnak adott interjújában úgy vélte, hogy másokat is el kellett volna marasztalni, ám ezeket a tényeket egyszerûen „félredobták” az illetékesek:
„Az Internazionale csapata volt az, amely többet panaszkodott, mint bárki más. Mindenki gyanús volt számukra, voltak olyan játékvezetõk, akiket nem akartak a meccseiken látni.”
Bergamo beszélt Giacinto Facchettirõl, az Inter nemrég elhunyt elnökérõl is:
„Nem szeretek errõl beszélni, mivel a barátságunk a hatvanas évekre nyúlik vissza, valamint már nincs az élõk sorában, de Facchetti volt az, aki rengetegszer felhívott – többször, mint mások. Mindig boldogtalan volt, ugyanis az Inter nem tudott bajnokságot nyerni. A milánóiak mellett a Roma vezetõi is többször kerestek, hogy ezt meg azt a játékvezetõt ne küldjem hozzájuk…”
Mint ismert, a botrányt éppen a Juventus sportigazgatójának, Luciano Mogginak a lehallgatott telefonbeszélgetései robbantották ki, aki bele akart szólni a játékvezetõi küldésbe.
„Több, mint 30 éves ismerem Moggit, és továbbra is a barátjának tartom magam. Biztos, hogy követett el hibákat. A játékvezetõi küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”
Bergamo szintén élesen bírálta a bundaügyet vizsgáló triumvirátust, Guido Rossit, Cesare Rupertót és Saverio Borriellit.
„Ez a hármas súlyos hibákat követett el. Belekerültek egy olyan világba, amit nem ismertek…”
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
lehet hogy túllihegjük,de nem csak Juvésok szerint érdemelte volna meg akkor õ az aranylabdát ennyi
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Cannavaro 1 kutyaütõ finoman szólva, köze sincs az aranylabdához.... Ilyenek miatt maradt le Alex is az aranylabdáról 97-98ban...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hûséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.
"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetõsége Buffon elõtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekrõl azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végsõ hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következõ szöveg olvasható.
"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ô az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-gyõzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba számûzték.
Hajrá Magyarország!
Magyar labdarúgás
Az FTC labdarúgója egy hétig az élvonalbeli Chievo gárdájának vendége lesz.
Újabb magyar tehetség hívta fel magára a külföldi klubtulajdonosok érdeklõdését: ezúttal a Ferencváros focistája, Bartha László áll mesés lehetõség elõtt. A zöld-fehér klub hivatalos honlapja ugyanis bejelentette, hogy a 20 éves játékost meghívta a Chievo, hogy készüljön együtt az olasz bajnokság 17. helyén álló csapat keretével.
A fiatal támadót természetesen már elengedte a túrára klubja, Bartha december 3-án utazik Olaszországba, ahol egy hét áll a rendelkezésére, hogy meggyõzze az észak-olasz klub szakvezetését: érdemes õt leszerzõdtetni.
nicsak nicsak😄DDVigyázat Olaszország jönnek a Magyarok😄DD
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás elõtt tisztában volt vele, hogy idén õt választották a legjobban teljesítõ futballistának, ennek ellenére õszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védõje elmondta: az Aranylabda nemcsak az õ elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.
- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkõzést játszottam, ezek alatt négy gólt lõttem, és mindegyikkel mérkõzést döntöttem el. Természetesen a vb-gyõzelem is közrejátszott mostani elsõségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnõttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védõ.
Hajrá Magyarország!
plusban még a scudetto a Juvéval...szal megérdemelte😉
#acm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nagyon is megérdemelte
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szívem szerint én is inkább Buffonnak adtam volna
a védekezésre alapuló olasz bajnokságban õ lett a legjobb védõ,és tényleg folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtott.a vb-rõl ne is beszéljünk mert az egyértelmû.
bajnokságot és világbajnokságot nyert,ennyi szerintem teljesen megérdemelte de szívem szerint én is Buffonnak adtam volna
Hajrá Magyarország!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127769
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
tetszett, megnézném újra
sárga angyal😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8