Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
„Több, mint 30 éves ismerem Moggit, és továbbra is a barátjának tartom magam."

valahol innentõl veszíti el a hitelességét számomra ez a cikk...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ja...vagy most kapta meg a megfelelõ összeget hogy ezt mondja...

maradjunk annyiban hogy innen nem tudjuk meg mondani mi történik ott...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
minél tovább hordoz valaki egy nagy titkot, annál nagyobb súlya lesz, és annál nagyobb a valószínûsége, hogy kiadja magából...ez nála most történt meg...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
sz@r kavarás... azt ne mondjátok hogy akkor amikor ez volt nem derült volna ki ha mi ennyire benne vagyunk?... ugyanmár...

james69holden
(Isten ments hogy összeugrasszam a 2 tábort, csupán egy hírt közlök)

Az Inter bûnösebb, mint a Juventus?

Az olasz bundabotrányban eltiltott egykori játékvezetõ, Paolo Bergamo szerint több csapat megúszta a súlyos büntetést: az Inter és a Roma is legalább ennyire „sáros” az ügyben.

A nyárig a játékvezetõ-küldésért felelõs Paolo Bergamo – akit elmarasztaltak az olasz labdarúgást megrázó bundaügyben való szerepéért – nyilatkozata szerint nem csak azokat a csapatokat és személyeket büntették meg, akik bûnösök voltak.

Az egykori FIFA-játékvezetõ a QN (Quotidiano.net) címû internetes oldalnak adott interjújában úgy vélte, hogy másokat is el kellett volna marasztalni, ám ezeket a tényeket egyszerûen „félredobták” az illetékesek:
„Az Internazionale csapata volt az, amely többet panaszkodott, mint bárki más. Mindenki gyanús volt számukra, voltak olyan játékvezetõk, akiket nem akartak a meccseiken látni.”

Bergamo beszélt Giacinto Facchettirõl, az Inter nemrég elhunyt elnökérõl is:
„Nem szeretek errõl beszélni, mivel a barátságunk a hatvanas évekre nyúlik vissza, valamint már nincs az élõk sorában, de Facchetti volt az, aki rengetegszer felhívott – többször, mint mások. Mindig boldogtalan volt, ugyanis az Inter nem tudott bajnokságot nyerni. A milánóiak mellett a Roma vezetõi is többször kerestek, hogy ezt meg azt a játékvezetõt ne küldjem hozzájuk…”

Mint ismert, a botrányt éppen a Juventus sportigazgatójának, Luciano Mogginak a lehallgatott telefonbeszélgetései robbantották ki, aki bele akart szólni a játékvezetõi küldésbe.
„Több, mint 30 éves ismerem Moggit, és továbbra is a barátjának tartom magam. Biztos, hogy követett el hibákat. A játékvezetõi küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”

Bergamo szintén élesen bírálta a bundaügyet vizsgáló triumvirátust, Guido Rossit, Cesare Rupertót és Saverio Borriellit.
„Ez a hármas súlyos hibákat követett el. Belekerültek egy olyan világba, amit nem ismertek…”

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
Segítségetekre lenne szükségem: az olasz válogatott mezén található betû+számtípusokat, Wordbe rakható betûtípusként keresem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ki Alex? A Juventus történetének legeredményesebb játékosa, 202 góllal, nézd meg róla az összeállítást ami 200 gólját tartalmazza. Emellett az olasz válogatottat õ lõtte tovább Mexikó ellen, 2002-ben, csereként beállva! És senki nem mondta hogy Zidane szemétláda, pl. nekem példaképem volt. De a 98-as VB-n is állították ki 1x idegbetegeskedése miatt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én egy szóval sem mondtam Zidanera hogy szemétláda nagyon fontos tagja volt akkor a csapatunknak

lehet hogy túllihegjük,de nem csak Juvésok szerint érdemelte volna meg akkor õ az aranylabdát ennyi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

egyébként ki Alex? hogy más akkori és volt csapattársa szemétláda, mert díjat nyert õhelyette? Sztem túl lihegitek ezt a Del Pierozást, bocs ha megsértek valakit, de én túlzásnak érzem ezt az istenítést már

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
csapatunk tagja volt,de közel sem nyújtott olyan kiemelkedõ teljesítményt abban a szezonban mint Alex.csak Alex szar volt a vb-n

miköze Cannavarohoz? Amúgymeg csapatotok tagja volt akkor, nem?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
Alex például Zidane miatt nem kapta meg,aki fejelt 2 gólt a vb-döntõben és ezért megkapta az aranylabdát

Milyenek miatt?

jbal
a Roma-Laziot adja majd a Rai?

Kit--Kat
Én meg mondom...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Cucmey
Én ezt azért nem mondtam volna! <#ejnye1>

Kit--Kat
<#worship><#worship><#worship>
Cannavaro 1 kutyaütõ finoman szólva, köze sincs az aranylabdához.... Ilyenek miatt maradt le Alex is az aranylabdáról 97-98ban...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
a Messina ellen

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Külföldi labdarúgás
Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hûséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.

"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetõsége Buffon elõtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekrõl azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végsõ hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következõ szöveg olvasható.

"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ô az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-gyõzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba számûzték.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Filkor megint játszott, 3-0-nál állt be a kupában, a 71. percben.

Hajrá Magyarország!

fsgh
Újabb magyar a Serie A-ban?
Magyar labdarúgás

Az FTC labdarúgója egy hétig az élvonalbeli Chievo gárdájának vendége lesz.

Újabb magyar tehetség hívta fel magára a külföldi klubtulajdonosok érdeklõdését: ezúttal a Ferencváros focistája, Bartha László áll mesés lehetõség elõtt. A zöld-fehér klub hivatalos honlapja ugyanis bejelentette, hogy a 20 éves játékost meghívta a Chievo, hogy készüljön együtt az olasz bajnokság 17. helyén álló csapat keretével.
A fiatal támadót természetesen már elengedte a túrára klubja, Bartha december 3-án utazik Olaszországba, ahol egy hét áll a rendelkezésére, hogy meggyõzze az észak-olasz klub szakvezetését: érdemes õt leszerzõdtetni.

nicsak nicsak😄DDVigyázat Olaszország jönnek a Magyarok😄DD

Nuno88
grat Cannavaronak, megérdemelte!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Barcásokkal nem lehet megértetni😛 õk mindig Dinnyónak adnák...^^ akár csinál vmit akár nem...külön kategória..p

#acm

Cucmey
Gratulálok Cannavaronak!! Abszolút megérdemelte!!!
Nagyon örülök hogy õ nyerte!! 😊))))

Zsolti9014
Ez szép tõle!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A friss aranylabdás védõ egykori klubjának és az olasz válogatottnak köszönte meg, hogy elnyerhette az elismerést.

Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás elõtt tisztában volt vele, hogy idén õt választották a legjobban teljesítõ futballistának, ennek ellenére õszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védõje elmondta: az Aranylabda nemcsak az õ elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.

- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkõzést játszottam, ezek alatt négy gólt lõttem, és mindegyikkel mérkõzést döntöttem el. Természetesen a vb-gyõzelem is közrejátszott mostani elsõségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnõttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védõ.

Hajrá Magyarország!

nem mindenki látja be, lásd Barca topic...

LasCar16
2005/06-os idényt nézik aminek a csúcspontja a VB volt..magasan a legjobb volt..lehet ha Cannavaro nincs akkor Buffon is kap pár gólt^^...szvsz
plusban még a scudetto a Juvéval...szal megérdemelte😉

#acm

Buffon miért jobban, mint Canna, nem értem? <#nemtudom> Ha már az a baj, hogy védõ, õ meg kapus...

9csöves9
de Monica Beluccinak jobban 😄

gabber_saviola
nagyon jól áll neki az aranybogyó 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9

Kit--Kat
Én is Buffonnak adtam volna... Canna....

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

nagyon is megérdemelte

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

banok
Megérdemelte. grat.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
egyezik a véleményünk! 😄DD (#6130)

Hajrá Magyarország!

gercse
igen, ott van az utsó tagmondatodban neked is,
szívem szerint én is inkább Buffonnak adtam volna

9csöves9
továbbra sem értem mi a nevetséges

a védekezésre alapuló olasz bajnokságban õ lett a legjobb védõ,és tényleg folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtott.a vb-rõl ne is beszéljünk mert az egyértelmû.

bajnokságot és világbajnokságot nyert,ennyi szerintem teljesen megérdemelte de szívem szerint én is Buffonnak adtam volna

Zsolti9014
Canna tényleg nagyot játszott a VB-n, meg az egész szezonban, egészen a madridi idõszakIG, viszont az nem volt vmi fényes. Viszont ha nemcsak a játékos, hanem az emberi értékeket (klubhûség, nehéz idõszakban) vizsgáljuk, akkor Buffon simán veri.

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Na ja.Ha ennyire olaszt akarnak az Aranylabdásnak, akkor inkább Buffon az aki megérdemelte volna.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Én nevetségesnek tartom..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
grat, megérdemli (Buffonnak adtam volna, de így is jó 😄)

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
<#levele><#kocsog><#levele><#kocsog><#levele><#kocsog>

james69holden
CANNAVARO-é az aranylabda, grat neki <#eljen>

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127769

9csöves9
http://www.youtube.com/watch?v=G0GyYaI6DoU

bmffm856
továbbra is kegyetlenül tetszik a 4 csillagos címer 😄DDDDDDDDdddd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

james69holden
totti mai 2. góljáról nincs linketek?
tetszett, megnézném újra

McFrost
mindenhol segítünk -.-
sárga angyal😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
erre nem tudok neked válaszolni, mivel egy képrõl ollóztam ki

hunbasser
az italia szöveg milyen fonttal van?mármint a nevére vagyok kíváncsi

ReaL MaDRid x siempre