Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
tudod az igazság fájdalma éppen ilyen reakciókat szokott szülni 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Matthewpamer
a k.a. 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fsgh
hát nem ma kapunk szívinfartust az is biztos...-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

HT AC Milan 0 - 0 Torino
HT Atalanta 1 - 0 Messina
HT Cagliari 0 - 0 Parma
HT Catania 0 - 0 Udinese
HT Chievo 0 - 0 Fiorentina
HT Empoli 0 - 0 Inter Milan
HT Sampdoria 0 - 0 Siena

Jó izgalmasak eddig a mai meccsek 😄

Kit--Kat
Micsoda széles látókörû játékos, csak a franciák a mérvadó nagy védõ játékosok, milyen véletlen, hogy MAldini belekerült...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fsgh
Filkor Attilának van 1 pici esélye hogy bemutatkozzon a seria-a-ban hisz jelölve lett az Inter keretébe😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

banok
Juve topik rulez

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Adják vhol a juve meccset?
Zsolti9014
Ezen lehetne sokat vitatkozni. Mindketten a labdát nézték, persze Canna sztem is érezte h jön Henry, ez a mozdulatából is látszik, de ilyen ütközés egy meccsen általában többször is elõfordul. Ahogy a vállát felemeli az feltartásra és önvédelemre egyaránt utalhat. Amúgy ezt a nyilatkozatot nem én találtam ki, www.samsungsport.hu itt olvasható.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
azért ne essél már túlzásokba

hol van egy feltartás egy mellbefejeléshez képest könyörgöm

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
amikor Zidane megfejelte Materazzit milyen nagy dolog lett belõle pedig ott nem volt semmi belõle itt meg azért meg sérült Henry és semmi

9csöves9
börtönbe vele!

hunbasser
én sem hiszem,h ilyet nyilatkozott volna

egyébként Canna volt a bûnös tényleg,látszott,h már várta,és beállt elé.
nem volt nagy szabálytalanás,de azért fájt Henrynak,ez látszott

ReaL MaDRid x siempre

jbal
itt van.Henry nem is látta Cannavarot,õ meg beállt Henry elé.nagyon jól látta h ki jön,hogy jön és direkt szabálytalankodott

9csöves9
nem hiszem hogy tényleg ilyet nyilatkozott

Zsolti9014
Henry: Cannavaro nem ér semmit
Külföldi labdarúgás
Thierry Henry szerint az aranylabdás olasz védõ semmiféle elismerést nem érdemel meg.

Az Arsenal csatára a világbajnoki döntõben tapasztalta meg milyen a cannavarói harcmodor, mikor a védõ – a csatár állítása szerint – már az elsõ percben szándékos sérülést okozott neki, amely az egész mérkõzésen kihatott a teljesítményére. Henry sérülése emlékezetes volt, mert az összecsapás elején percekig állt a játék a francia csatár alig tért magához Cannavaro belemenése után. Bár sokáig úgy tûnt, nem tudja folytatni a játékot, pár perccel késõbb mégis visszaállt a pályára.

- Berlinben már az elsõ percben kivett a játékból. Egyértelmû, hogy szándékosan taglózott le, márpedig az igazán nagyszerû védõk nem tesznek ilyesmit. Ötven méterre voltunk a kaputól, otthagytam a labdát és megpróbáltam a elõrefutni, õ pedig úgy tett, mintha nem látná, hogy jövök, és nekem jött. Ugyanezt tette késõbb, az Eb-selejtezõnkön Riberyvel is. Egy nagy védõ nem játszik így egy ilyen fontos mérkõzésen, ezért mondom azt, hogy Cannavaro értéktelen futballista. Az igazán nagyok, mint Laurent Blanc, Lilian Thuram, Paolo Maldini és Marcel Desailly is mindig kemények voltak, ugyanakkor korrekt módon játszottak, nem voltak alattomosak – támadta az aranylabdás védõt Henry.

szánalmas...
Megvan a döntõ kazettán, egyértelmûen látszik, hogy Henry nekifutott Cannának, mert ki akarta állíttatni.
Ez az irigység.
Eddig sokra tartottam Henryt, de aki ilyeneket mond, az nem érdemel semmilyen díjat. Fáj neki hogy a VB legjobbja Cannavaro lett, és az Aranylabdát is õ nyerte. Inkább foglalkozna Zizou barátja fejesével, ha alattomosságról beszél.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Alessandro Nestaról nem tudtok 1 képet amin magasba emeli a világbajnoki trófeát?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bmffm856
na a te merdaintered sem mozgat meg azon a kevés igazi interesen és a kerekasztalscudetto óta exponenciálisan növekvõ számú, provokátor divatszurkolókon kívül -mint ameilyen te is vagy- senkit :-)

Matthewpamer
senkit -.-

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

LasCar16
Sport1 ma 16:45 Milan TV. Milan-Lille, Bajnokok Ligája, 6. forduló
ha vkit érdekel...

#acm

Zsolti9014
köszönöm, azt hittem soha nem találom meg! pedig ezen az oldalon is nézegettem. köszi

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ha még esetleg kell

http://www.dafont.com/font.php?file=sf_electrotome&page=1&nb_ppp_old=10&text=del+piero&nb_ppp=10&classt=alpha

Kit--Kat
Bökhem az interben<#hehe>

gabber_saviola
:FDFFFFDDDDDDDddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
így igaz egyik sem lesz gólkirály, Amauri gólkirályt az Olasz népnek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
nem csalódtam benned iqfighter cimbora 😊

Matthewpamer
jolvan add hozzá azt a + pontokat azt így se lesztek sehol 😄:ASDasdasdasd

Zsolti9014
a hírhez csak annyit, hogy a telefonbeszélgetések lehallgatása bûncselekmény, kedves Interesek...

Hajrá Magyarország!

bmffm856
Fülöp: "Kilencezer nézõ a jó nevû Stadio San Filippoban" 😄DDDDDDDSDASDcxsads

bmffm856
azért Riganó Firenzében is lõtt egypár gólt -.- C2-bõl indulva egészen tavalyig nálunk volt, igaz tavaly már Empoliban kölcsönben...de nagyon szeretik Firenzében, abszolut érthetõen...na Fio összefoglaló -.-

:ASDSDASDasd

eggyik sem lesz sztem gólkirály...

madj kiderûl de nem örülnék ha totti igy folytatná a gólgyártást

Riganónak meg csak mákja van 😛

bmffm856
Csesza lehet az OFFkirály? -.-

amúgy Totti tényleg kurva jó megint... (épp most emelt fölé a tévében az összefoglalóban 😄D ) de gólkirály szerintem nem lesz...Riganó Messinában nagyon magára talált...hiába Firenzei a srác <#vigyor3>

ne offolj kötsög -.-

Totti lehet az olasz gólkirály?

Francesco Totti a góllövõlista élére ugrott – a messinai Christian Rigano mellé.
Bizony, bizony, az a Francesco Totti, akinek februárban eltört a bokája, aki ezt követõen három hónapot kihagyott, aki a világbajnokságon árnyéka volt önmagának, a vb-döntõben szinte labdához sem ért (amíg a pályán volt), aki az õszi idény elsõ felében sem találta a helyét, váratlanul megtáltosodott, és régi önmagát idézve játszik már hetek óta. Szombaton este két góllal járult hozzá csapata 2–1-es gyõzelméhez az Atalanta ellen, és érdemeibõl mit sem von le, hogy mindkettõt tizenegyesbõl szerezte. Mivel az ezt megelõzõ három büntetõjét kihagyta, így kifejezetten bátor vállalkozás volt részérõl, hogy mindkétszer odaállt a labda mögé.

A találkozó után a friss gólkirályjelölt kiosztott néhány bölcsességet: „Mindkét tizenegyes jogos volt, és visszautasítom, hogy a játékvezetõk segítenének nekünk, sõt szerintem sokakat zavar, hogy a Roma ennyire elöl áll a táblázaton. A válogatott? Roberto Donadonival beszéltem, õ tudja, hogy mi a helyzet, és ez éppen elég. Ami pedig az Intert illeti, bízzunk benne, hogy elõbb-utóbb megbotlik.”

Francesco Tottinak igaza van: a bajnokság egyre inkább Inter–Roma versenyfutássá szûkül, vasárnap délután ugyanis a harmadik rivális, a Palermo csak ikszelt Parmában (ez volt a szicíliaiak elsõ döntetlenje az idény során), így kezd leszakadni az elsõ kettõtõl.

és iszonyat durva volt az a kapáslövéses gólja!

bmffm856
anch'io scusavi! (énisbocs) -.-

jah és ha erre válaszosz akkor buzi vagy 😄ASDASdsadasda

jova, én befejeztem -.-

sry all

ne is írj többet 😛

bmffm856
ezért kapni fogunk az 100 :SDASdsdasdawsDASDASda

ok 😄DDD

bmffm856
ne offójjjukk szét a tápigot 😄SASDASDASYXCAs

faxom, hagy legyen már enyém az utolsó szó :ADSADsadssdsda

bmffm856
<#wink><#circling>

akkor megnyugodtam 😊

bmffm856
örülök ha örülsz 😉

hurrá -.-

bmffm856
megsúgom én sem tartom sokra a cikket, mert utánanéztem, és a nagy büdös semmi nincs azon a szájton, amit az ns megjelöl forrásnak, és sehol máshol sincsen. itt van elõttem a nyomtatott gazzetta, még nem néztem meg, de hátha abban van valami, de neten azok se közölnek faszt se...azt viszont az ns sem hinném, hogy bevállalja -pedig róluk sokmindent feltételezek-, hogy csak úgy írnak egy ilyet és megjelentetik...ez kicsit nagyobb horderejû dolog annál...de tény: egyetlen egy olasz lapon nem találtam meg sem az interjút, sem olyasmit ami utalna rá... amiért az elõbbieket írtam, az az, hogy egyszerûen idegesítõ ez a görcsös kényszeredett hadakozás az ellen, hogy bizony van rá sansz hogy az inter is sáros, nem is kicsi...de én ezt nem ez alapján a cikk alapján mondom, lásd fentiek...részemrõl befejeztem 😊

9csöves9
én sem tulajdonítok ennek valami nagy jelentõséget,ha lenne valami akkor ezt még közvetlen botrány kirobbanása után hozták volna elõ

teljesen mind1, ki mit csinál te is azért próbálod kicsit bizonyítgatni a dolgokat mert ugy neked se szíves csücske az Inter...

semmi értelme addig ilyeneken vitatkozni amíg az ilyen csicskák nyilátkoznak!

majd ha lesz valami konkrét akkor az ugy is fényt derít mindenre

bmffm856
kicsit másként értelmezzük a dolgokat...amit most csinálsz, az tipikusan olyan, mint mikor a rendõr bekopogtat az ajtón, a csávó meg rögtön kezdi az alibijét mesélni, pedig a rendõr csak annyit akart megkérdezni, hogy a szomszéd otthon van-e....

fsgh
hát épp ez az😄DD szánalom ez az ember😄D azért kapta mindenki a büntetést de fõleg a Juve mert õk döntötték el milyen bírot kérnek...erre meg azt mondja még mindig hogy nem volt semmi és sorsolás alapján történt az egész?😊)

vicces...

bmffm856
én egy másik mondatot emelnék ki...

"A játékvezetõi küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”

Kérdem én, hogy a Fiorentina, Lazio, Juventus, Milan négyes akkor miért tudta? Elvégre ezen pattant ki az egész...