13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • nono84
  • fsgh
    :SSSS Van egy olyan érzésem hogy ha ez így folytatódik nem csak a mostani mad el....mint tavaly...
  • 9csöves9
    közben 200 Interes is összetűzésbe került a rendőrökkel,van egy olyan érzésem hogy ma nem lesz forduló
  • 9csöves9
    Ő volt az áldozat...

• LasCar16
    hát ez elég szomorú hír...
  • gabber_saviola
  • Nuno88
    A legfrisebb hírek szerint a mai napon csak az Inter-Lazio mérkőzés marad el, a többi találkozó 15 perccel később kezdődik.

Közben a gazzetta hírei szerint Bergamóban is összacsaptak a szurkolók a rendőrökkel. Egyelőre nem tudni, hogy az Atalanta vagy a Milan szurkolóiról van-e szó.

Forrás: channel4.com , gazzetta.it , MTI
  • Count Adyn
  • 9csöves9
    elmarad az Inter-Lazio,a többi meccs 15 perces késéssel kezdődik
  • gabber_saviola
    Calcio: Scontri tifosi, muore un laziale
    Episodio di cronaca nera sull’A1 nel territorio di Arezzo. Un tifoso della Lazio è morto in seguito ad alcuni scontri avvenuti presso l’area di servizio di Badia al Pino tra sostenitori juventini e biancocelesti.
    In base alla prima ricostruzione, il tifoso sarebbe stato raggiunto da un colpo di pistola. Sul posto è intervenuta la polizia per chiarire la dinamica ed accertare le responsabilità dell’accaduto.

meghalt egy Lazzio szurkoló :O
  • gabber_saviola
    SCONTRI: INTER-LAZIO NON SI GIOCA
    Inter-Lazio non si gioca, le altre partite di serie A in calendario oggi pomeriggio cominceranno con 15 minuti di ritardo: questa la decisione presa dalle autorità calcistiche

szal akkor nem lesz Inter-Lazio 3kor
  • miki36
    R.I.P.!
  • Csesza
    Nyugodjon békében!
  • Zsolti9014
    Elhunyt Nils Liedholm, a Milan, a Norrköping és az IK Sleipner korábbi játékosa, majd a Milan, Roma, Fiorentina, Verona, Varese, Monza edzője.
    Nyolcvanöt éves volt.

Nyugodjon békében!
  • Count Adyn
    rofl:DD
  • Csesza
    :DDDDdddd
  • 9csöves9
    szegénykém megint visszament az anyagra
  • kretyás
    bazz ezt rossz helyre raktam töröljétek pliz
  • kretyás
    Mutu elaludt a meccs után
  • Lombardini
    Ez valóban nagyon szép gesztus a Milantól!
  • gercse
    Csatlakozom az előttem szólóhoz !
  • Zsolti9014
    Minden tiszteletem a Milané!
    Részvétem a hozzátartozóknak!
  • james69holden
    AC Milan: megemlékezés az elhunyt magyar áldozatokról

Külön is megemlékeznek az AC Milan labdarúgócsapatának drukkerei a hétfő hajnali buszbalesetben elhunyt három magyar szurkolóról.

"Ne felejtsük el magyar testvéreinket" - ezzel a nézőtéri felirattal adóznak majd szombaton a tragédia áldozatainak a legnagyobb milánói szurkolócsoport, a Brigate Rossoneri tagjai.

"Már hétfőn felvettem a kapcsolatot a Milannal, rendkívül segítőkészek voltak. Sajnos egyperces gyászszünet nem lesz, hiszen számos ehhez hasonló baleset történik egy-egy összecsapás után. A klub egyébként gyásztáviratot és dedikált mezeket küld a családtagoknak" - nyilatkozta az MTI-nek Gianni Annoni, a Viasat3 műsorvezetője.

A Milan szombaton a Torinóval találkozik a San Siro Stadionban.

forrás: MTI

szép gesztus
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDddddddddddd
  • kretyás
    ZOLKÓ üzenete:
    most hánytam a virágra
    enyóó üzenete:
    :|:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D::DD:
    enyóó üzenete:
    komojan?:D:D:D:D::Dd
    ZOLKÓ üzenete:
    aha
    ZOLKÓ üzenete:
    bwemg
    ZOLKÓ üzenete:
    rágortam fökldte anyám nehogy észre fegye
    enyóó üzenete:
    :D:D:D::D:D:D:D::D:D
    ZOLKÓ üzenete:
    bemg
    enyóó üzenete:
    :D:D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D
    enyóó üzenete:
    mi állat vagy:D:D:D:D
    ZOLKÓ üzenete:
    mocsok részeg vaok

ADFS:DFS::ASDF

msn ebszélgetés:FSDA
  • kretyás
    szarjon sünt :}
  • szanics
    Szimpatikus ember ez a Luciano :DDDDDDDDD
  • fsgh
    ha lenne bármi bizonyítéka már rég bemártott volna mindenkit...
  • 9csöves9
    "dögöljön meg a szomszéd tehene is"

nyilván ő tudja ki van/volt az ügyekbe benne,logikus hogy azt akarja hogy mindenki szopjon ne csak ő

ettől függetlenül kapjon hasmenést

• ForzaInter
    nagyon unatkozik
  • LasCar16

Közel másfél éve robbant ki az olasz labdarúgást alapjaiban megrázó vesztegetési botrány, amelynek elsőszámú bűnbakjául Luciano Moggit kiáltották ki. A Juventus korábbi igazgatója könyvet írt a rémálomhoz hasonló időszakról, amelyben gyakorlatilag bűntársaként nevezi meg Massimo Morattit, az Inter tulajdonosát.

"Labdarúgás a szívemben, azaz az én történetem a Calciopoliról, a lehallgatásokról és negyven év olasz futballról." Ezzel a címmel jelent meg a napokban Luciano Moggi könyve, amely várhatóan hatalmas kasszasiker lesz, lévén, hogy Olaszországban továbbra sem tudnak napirendre térni a 2006-os év legnagyobb botránya felett.

Tavaly májusban az ügyészek nyomozást indítottak az olasz labdarúgásban évek óta tevékenykedő bűnszövetkezet ellen, amely kénye-kedve és érdekei szerint befolyásolta több tucat élvonalbeli és másodosztályú mérkőzés eredményét. A telefonlehallgatásoknak köszönhetően Moggi lett a főbűnös, akit jó időre eltávolítottak a futball közeléből, ráadásul a novembertől kezdődő tárgyalások után minden bizonnyal maj börtönbe vonul.

Moggi azonban nem hagyja szó nélkül a történteket. - Ma gyűlöl engem Massimo Moratti, ám voltak idők, amikor a kegyeimet kereste, udvarolt, magához próbált édesgetni - nyilatkozta a milánói könyvbemutató után Moggi az Inter tulajdonosáról.
    - Milyen kár, hogy azokat a hívásokat, amiket nekem címzett Massimo, senki nem hallgatta le. Az lenne ám az igazi pikáns sztori. Több mint tíz éve folyamatosan a segítségemet kérte, hogy állítsam talpra az Intert, amelyre szinte már mindenki rárakta az örök vesztes cimkét. Aztán 1999-ben elém tolt egy szerződést, amely alapján az Inter játékosügyekkel foglalkozó vezetőjévé tett. Aláírtuk, csakhogy meggondolta magát és a mai napig azt állítja, nem is létezik az a dokumentum. Tévedés, az egyik fele nálam van, tudom bizonyítani. Ha azt hiszik, Moratti és az Inter tiszta a vesztegetési botrányban, nagyon tévednek. Majd bebizonyítom...
  • 9csöves9
    kopiznom kell a #7656-t mert megint ők találtak be:D 2-0 mindkettő meccsen
  • Count Adyn
    Nemsok hiányzott pedig hogy röhögjünk:D
  • 9csöves9
    Henry betalált, ezvan

az olasz meccsnek mindjárt vége,most rúgott gólt Lucarelli 1-0 az állás
  • 9csöves9
    már "csak" szűk 30 percet kell kibírnia Litvániának:o
  • LasCar16
    jeeeesssz:]]] ezt meg is ünneplem :DDD szmóóókwííídevriidéééj:}}}} továbbjutunk;)
  • Count Adyn
    Az lesz, de elég lesz egy döntetlen is, nem csak a győzelem a tuti továbbjutás. Meg még a franciák meccse hátravan:D
  • 9csöves9
    ezek után mégkeményebb lesz az a Skót-Olasz...
  • Count Adyn
    Ennyi:DDD
  • 9csöves9
    :DD

mekkora