Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
HT Atalanta 1 - 0 Messina
HT Cagliari 0 - 0 Parma
HT Catania 0 - 0 Udinese
HT Chievo 0 - 0 Fiorentina
HT Empoli 0 - 0 Inter Milan
HT Sampdoria 0 - 0 Siena
Jó izgalmasak eddig a mai meccsek 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hajrá Magyarország!
hol van egy feltartás egy mellbefejeléshez képest könyörgöm
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként Canna volt a bûnös tényleg,látszott,h már várta,és beállt elé.
nem volt nagy szabálytalanás,de azért fájt Henrynak,ez látszott
ReaL MaDRid x siempre
Külföldi labdarúgás
Thierry Henry szerint az aranylabdás olasz védõ semmiféle elismerést nem érdemel meg.
Az Arsenal csatára a világbajnoki döntõben tapasztalta meg milyen a cannavarói harcmodor, mikor a védõ – a csatár állítása szerint – már az elsõ percben szándékos sérülést okozott neki, amely az egész mérkõzésen kihatott a teljesítményére. Henry sérülése emlékezetes volt, mert az összecsapás elején percekig állt a játék a francia csatár alig tért magához Cannavaro belemenése után. Bár sokáig úgy tûnt, nem tudja folytatni a játékot, pár perccel késõbb mégis visszaállt a pályára.
- Berlinben már az elsõ percben kivett a játékból. Egyértelmû, hogy szándékosan taglózott le, márpedig az igazán nagyszerû védõk nem tesznek ilyesmit. Ötven méterre voltunk a kaputól, otthagytam a labdát és megpróbáltam a elõrefutni, õ pedig úgy tett, mintha nem látná, hogy jövök, és nekem jött. Ugyanezt tette késõbb, az Eb-selejtezõnkön Riberyvel is. Egy nagy védõ nem játszik így egy ilyen fontos mérkõzésen, ezért mondom azt, hogy Cannavaro értéktelen futballista. Az igazán nagyok, mint Laurent Blanc, Lilian Thuram, Paolo Maldini és Marcel Desailly is mindig kemények voltak, ugyanakkor korrekt módon játszottak, nem voltak alattomosak – támadta az aranylabdás védõt Henry.
szánalmas...
Megvan a döntõ kazettán, egyértelmûen látszik, hogy Henry nekifutott Cannának, mert ki akarta állíttatni.
Ez az irigység.
Eddig sokra tartottam Henryt, de aki ilyeneket mond, az nem érdemel semmilyen díjat. Fáj neki hogy a VB legjobbja Cannavaro lett, és az Aranylabdát is õ nyerte. Inkább foglalkozna Zizou barátja fejesével, ha alattomosságról beszél.
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Hajrá Magyarország!
http://www.dafont.com/font.php?file=sf_electrotome&page=1&nb_ppp_old=10&text=del+piero&nb_ppp=10&classt=alpha
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
eggyik sem lesz sztem gólkirály...
madj kiderûl de nem örülnék ha totti igy folytatná a gólgyártást
Riganónak meg csak mákja van 😛
amúgy Totti tényleg kurva jó megint... (épp most emelt fölé a tévében az összefoglalóban 😄D ) de gólkirály szerintem nem lesz...Riganó Messinában nagyon magára talált...hiába Firenzei a srác <#vigyor3>#vigyor3>
Totti lehet az olasz gólkirály?
Francesco Totti a góllövõlista élére ugrott – a messinai Christian Rigano mellé.
Bizony, bizony, az a Francesco Totti, akinek februárban eltört a bokája, aki ezt követõen három hónapot kihagyott, aki a világbajnokságon árnyéka volt önmagának, a vb-döntõben szinte labdához sem ért (amíg a pályán volt), aki az õszi idény elsõ felében sem találta a helyét, váratlanul megtáltosodott, és régi önmagát idézve játszik már hetek óta. Szombaton este két góllal járult hozzá csapata 2–1-es gyõzelméhez az Atalanta ellen, és érdemeibõl mit sem von le, hogy mindkettõt tizenegyesbõl szerezte. Mivel az ezt megelõzõ három büntetõjét kihagyta, így kifejezetten bátor vállalkozás volt részérõl, hogy mindkétszer odaállt a labda mögé.
A találkozó után a friss gólkirályjelölt kiosztott néhány bölcsességet: „Mindkét tizenegyes jogos volt, és visszautasítom, hogy a játékvezetõk segítenének nekünk, sõt szerintem sokakat zavar, hogy a Roma ennyire elöl áll a táblázaton. A válogatott? Roberto Donadonival beszéltem, õ tudja, hogy mi a helyzet, és ez éppen elég. Ami pedig az Intert illeti, bízzunk benne, hogy elõbb-utóbb megbotlik.”
Francesco Tottinak igaza van: a bajnokság egyre inkább Inter–Roma versenyfutássá szûkül, vasárnap délután ugyanis a harmadik rivális, a Palermo csak ikszelt Parmában (ez volt a szicíliaiak elsõ döntetlenje az idény során), így kezd leszakadni az elsõ kettõtõl.
és iszonyat durva volt az a kapáslövéses gólja!
sry all
ne is írj többet 😛
semmi értelme addig ilyeneken vitatkozni amíg az ilyen csicskák nyilátkoznak!
majd ha lesz valami konkrét akkor az ugy is fényt derít mindenre
vicces...
"A játékvezetõi küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”
Kérdem én, hogy a Fiorentina, Lazio, Juventus, Milan négyes akkor miért tudta? Elvégre ezen pattant ki az egész...