Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
tartalékolta magát...csak nem tudjuk mire,meg ki ellen? 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
és pont egy Real ellen nem tudja felszívni magát... még jó hogy a többiek alkottak most 😄 Xavi is a végén hogyan sarkalta tovább a labdát magának
bakkerman
ja,vannak ilyen megmozdulásai is,de döntõ többségben végigsétálja az ellenfél támadásait 😄

Sippie
õõ, nem én csináltam a gifet 😄
Sippie
Messi nagyon fura volt tegnap. Szóval vannak néha olyan labdaszerzései, amiket a világ legjobb védõje is megirigyelne. Láttunk már tõle nem egyszer olyan gólt, hogy letámadta az ellenfelet, egyszerûen tudta merre fog mozdulni, és pikpak elvette tõle a labdát.
Tegnap viszont nagyon szar volt 😄
bakkerman
csúnya volt,de azért CR legalább visszafutott védekezni a saját tizenhatosukig,Leo-t ez a veszély nem fenyegetné,hogy valaki bebõrözze 😄DDDDDDD õ komótosan slattyog a félpálya körül amikor az ellenfél már Pique-t forgatja be 😄DD

Alexis emelését is pls 😊

Visca El Barça!

Igen, gratula a csapatnak. De azt azért nem kéne elfelejteni, hogy Benzema brutális kapufájával simán lehetett volna X. 2x hagytuk szabadon CR-t, ebbõl egyszer gólpaszt adott. Nagyon szar most a Real, ezért meglepõ számomra hogy ennyire "szoros" volt.

Sippie
Sippie
Hát igen aki bírózik az valóban vicces. Persze vannak olyanok akik erre fogják a meccs alakulását, pedig 1-1 maradt el mindkét oldalon 😊)
tobias88
Bírózni ilyen kiegyenlített biró után elég vicces, pedig én szoktam. Kb 1 db féljogos 11es volt Ronaldoé, de amit lemûvelt a Juventus ellen, én se adtam volna meg + Elche + Malaga ellen kaptak egy kamut, biztosra akart menni. A mi kezezésünk nem volt szándékos így nem szabálytalan, Puhl úr is megmondta volna hogy nem az, csak nem volt meghívva.
bakkerman

Szerintem egyáltalán nem játszottunk rosszul, a Real meg a 2. félidõben igenis erõs ellenfél volt. Külön öröm, hogy gyakorlatilag Messi "nélkül" nyertünk egy Real Madrid ellen. Alexis gólja meg...<#worship>

Sippie
alázni kellett volna, nem megverni 😛 😄
bakkerman
Megvannak a hibáink,de ezt a mai 3 pontot nem kell megmagyarázni,és ostorozni a csapatot,megvertük a Realt,ennyi a lényeg!!

Sippie
Ja és persze jogos tizi elvéve, má megin ez a köcsög bíró nem fúj be nekünk semmiccse!!!444négy
Sippie
ennek a Messi szélsõ pozíciónak egyedül Messi nem örült. Látszott rajta, hogy nincs kedve ott játszani, nem tudom Alexisnek õ adta-e a gólpasszt, de körülbelül az összes keresztlabdája ellenfélhez ment. Az reál gólja is abból indult hogy eladta a labdát. Amit meg az elsõ félidõben kihagyott... ma nagyon gyenge volt a játéka.
Kár a bekapott gólért, meg úgy a második félidei játékért. Valdes is rugdosta elõre a labdákat kézbõl, kb egy se maradt nálunk.
Alexis viszont nagy zsugát tolt 😄
bakkerman
Szép volt,nagyon fontos gyõzelem,a legjobbkor!!
Martino mester elsõ Clasico-ját lehozta,gratula 😊
CATALUNYA!

tobias88
Ez egy kalap lócitrom volt. Hiába nyertünk ez nagyon kevés. A védelmünk se volt valami jó, Mascherano nem tudom hol volt a gólnál. Ez a mai Madrid borzalmas volt, egy normális Barca 4-5 gól különbséggel verte volna de a mai Barca épp hogy nyert. Lassúak voltunk nulla bemozgással, egyedül Neymar próbálkozott néha, Messi is gyenge volt meg a komplett középpálya. Sokszor lehetett volna 6 a 4ben menni vagy hasonló emberfölényben, de meg se próbáltuk egyszer se
bakkerman
Alves kötény CR-nek 😄DD bravó

bakkerman
DRÁGA ISTENEM ALEXIS MIT CSINÁLT !!!!!! Ez kell te chilei csibész !!!

Biztos vagyok benne hogy a 2. félidõben megrohamoznak minket. Észnél kell lenni és én is remélem hogy nem ülünk le.

PS3 Slim 250 PC

Eddig mglepõen jól játszunk az eddigiekhez képest, van értelme a labdabirtoklásunknak, nem hagyjuk megindulni õket ha elveszítjük a labdát. Külön Örülök Neymar góljának, és annak hogy végre valaki meg meri lépni hogy Messit kiteszi szélre. Sokkal több tere van, nem tömörülnek elõtte annyira. A végén ami miatt nagy reklamálás volt, sztem nem ért 11est, mert a kéz nem kereste a labdát, levágni meg gondolom nem akarja a kezét ha már egyszer odanõtt.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Messit is jókor oltották be gól, és futás ellen. Ilyenkor hagyja ki azt amit máskor csukott szemmel is belõne ...
Amúgy mi van vele? Kontránál középen állva várja a labdát, ahelyett hogy megindulna jobb szélen. Sétálgat, alig fut, Adrianonak volt egy blokkolt beadása az elején, amivel csak az volt a gond, hogy középen egy darab Barcás se volt sehol. Nem örülök hogy ennyire visszaáll a csapat 1-0-nál legalább a kontrát rendesen vezetnénk, de itt megint az lesz, hogy beszopunk egy gólt a 98. percben.
tobias88
Ramos középpálya az lehet hogy Pepe középpálya lesz annak tudatában, hogy teljesen kontrára építik a játékot ha megfigyeled. Bale iszonyat gyors, Benzemánál sokkal gyorsabb. Modric fogja nekik a hosszú labdákat tolni mert az ellen nem vagyunk valami jó védekezõk, láthattuk az amúgy zseniális Mascherano mit csinált
Carvajal jatszik Arbeloa helyett. <#smile>

REAL MADRID

tobias88
A Madrid csatársora nem tudom hogy elõny vagy hátrány lesz nekünk, majd kiderül. Varane-al is ez a helyzet, most épült fel, ki tudja hogy teljesít. Arbeloa-tól fog kapni Neymar elég sokat, kérdés hogy a bíró mennyire engedi majd, azt gyanítom sajnos hogy a 3. sárgás belépõ éri majd az 1. lapot neki

Forca Barca!
Ez valami 3-5-2 akar lenni nálunk. <#miaz>

REAL MADRID

banok
18.00 Barcelona-Real Madrid
tv: Sport2
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about44.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

A Barcelona megerõsített kezdõcsapata a Clásicón: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Fàbregas, Messi, Neymar.

A Madrid kezdõje Barcelonában (18 óra): D. López - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Bale, Di María, Ronaldo.

Meglepõ húzás mindkét részrõl.
A Madrid konkrét középsõ csatár nélkül játszik, 5 védõvel vagy mi ez a Ramos középpálya? 😄

Tata meg megpróbál valakit találni oda elõre 3.-nak.

PS3 Slim 250 PC

Kifelejtettem, hogy azért anno nagy meccseket voltak olyan ítéletek, hogy ha azok nem lettek volna akkor talán nem nyerünk akkor se, pl Chelsea ellen amikor továbbjutottunk, és 3-4 tizi gyanus eset is volt majd Iniesta döntött.
Persze a mutatott játék össze sem hasonlítható az akkorival.
Mostanában a bírók inkább ellenünk vannak, akkoriban inkább velünk voltak.

PS3 Slim 250 PC

el lettünk kényeztetve valóban.
Minden szempontból. Akkor még a játékosok nagy része csúszott mászott valamiért, most meg a múltból akar mindenki megélni. Személy szerint azzal se értek egyet hogy ennyire majmolni kéne Messit, mint ahogy az mostanában hallható. Túlságosan Messi központú az egész csapat, és itt nem csak arra gondolok hogy csak õ tud gólt lõni. Hanem hogy olyan mértékû beleszólása van a csapat dolgaiba, amilyen mértékû hatalommal nem rendelkezhetne egyetlen játékos sem. Motiváltnak sem motivált szerintem annyira mint régen, és tudom nagyon nehéz lehet megtartani a szintet mint tudásban mint pedig motivációban, de ezért profi...
A csapatból jelenleg 1 olyan nevet nem tudnék mondani aki úgy teljesít ahogy azt tõle elvárná az ember. Talán Puyolban láttam a tûzet amikor visszatért...

Neymar még várat magára, 1-2 jó mozdulat nem ér ennyi pénzt. Ide gólok kellenek és hogy húzó ember legyen. A gólpasszai viszont tetszetõsek.

PS3 Slim 250 PC

Azért a legtöbb európai top csapat szurkolói örülnének ha a csapatuk ilyen rossz formában lenne, mint most a Barca 😊 El lettünk kényeztetve az elmúlt években az a baj. Én leginkább Neymar miatt várom a meccset. Most fog kiderülni, hogy klasszis lesz e belõle vagy sem.

bakkerman
az én tippem 3-2 nekünk

Mind a Real mind a Barca jelenleg rossz formában van.
Igaz mi már kb több mint 1 szezon óta... 😄
Az a baj sztem hogy míg a Real erõteljesen a kapu felé játszik, addig mi mostanában inkább csak altatunk és sikerül saját magunkat is elaltatni annyira hogy több tíz percig kelljen várni arra hogy 1 nyamvadt helyzetünk legyen. Míg nekik percenként vannak helyzeteik, igaz mostanában rengeteget ki is hagynak.

Hiába birtokoljuk a labdát, meg passzolgatunk gyök kettõvel, ez a fajta játék nem elég, már sokszor nem hogy a nagyobb de a kis csapatok ellen sem (pl. Osasuna). A másik meg az, hogy ha gólt kapunk és nem mi vezetünk, nem tudunk más taktikához nyúlni mert a játékunk egysíkú, kiismerhetõ, nincs b taktika, csak ez a szar van, amit anno a tiki-taka volt és csak ámultunk hogy miket csináltak a srácok, mára viszont már közel sem ezt játszuk.

Mindig izgatottan várom a meccseket, most is.
De le merném fogadni hogy ugyan azt a szenvedést fogjuk kapni mint általában. Ne legyen igazam és nyerjünk, szép játékkal, jó bírókkal, sok gólos meccsen.

Tipp:
Barca-Real 1-1

PS3 Slim 250 PC

Ha Arbeloa kezd Neymar oldalán, akkor nyerünk 😄

tobias88
Amúgy Undiano Mallenco lesz a bíró, aki általában fukarkodik a sárga lapokkal, vagy legalábbis a 2. sárgás piros és az azonnali piros nem fordul soha elõ, ami számunkra kifejezetten nem jó hír, hentelhet a Madrid.
[HUN]FaTaL
Szerintem meg kikapunk vagy x lesz. Egyszerûen az elmult heten is total szarul játszottunk. Messze nem vagyunk jo formában.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Én nem magabiztosságból mondom, de kb 4 éve ez az elsõ clasico ahol meglepõdnék, ha a Madrid nem kapna ki. Egyszerûen idén nem jók, kb a 2006-2008as idõszakra estek vissza
[HUN]FaTaL
Én csak azt nem értem, hogy mi miért nem járatjuk azon a sebességen... A keret annyit azért nem változott.

tobias88
Reméltem, hogy visszajön de még mindig semmi. Az elmúlt évek Clásico dömpingjei és durvulásai kivették belõlem az izgulást, remélem valamikor majd visszatér <#smile>

Bayern jelenleg más szint. Olyan sebességgel járatják a labdát, mint mi 2009ben
bakkerman
a Bayern jelenleg bárkit szarrá verne,és nem nem sok jel mutat arra,hogy ez megváltozzon.

Néztem meccs összefoglalókat a Bayernrõl és leesett az arcom. Lehet szentimentális vagyok, de mintha a 2-3 évvel ezelõtti Barca-t láttam volna. Az átadások, a labdajáték. Ha összekerülünk velük megint idén, akkor szarrá vernek mint a huzat. 😞

tobias88
remélem ezzel nem arra utalnak hogy a bíró szerzi a gólt <#nyes> (átvitt értelemben)
tobias88
"A legfrissebb hírek szerint most az Adidas egy nagyobb összeget is hajlandó lenne az üzletbe invesztálni, hogy Messit ne a Barcelona Nike-szerelésével azonosítsák a szurkolók, és állítólag 125 millió eurót állnak az átigazolási összegbõl."
-
El kéne játszani, hogy lehet eladjuk és a nike adjon pénzt hogy ne adjuk el. Ha már az Adidas ad pénzt az átigazoláshoz akkor szerintem jogos kérés. 10 misi elég is lenne, állnák Ter Stegent <#nyes>
[HUN]FaTaL
Nem is úgy gondoltam, hogy ültessék egybõl a nagycsapat padjára. 😊

[HUN]FaTaL
Ez valszeg kacsa, a Bayern sosem költene ennyit.

Messi meg nem fog elmenni szerintem sehova. 😊

kaposi1
Egy kis ráhangolódás a holnapi ütközetre.<#nevetes1><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sippie
mondjuk ehhez még annyit, hogy szintén a BL meccsen volt róla szó, hogy a Barca tovább növelné Messi fizuját, az új szerzõdés meg simán mehet 500milliós kivásárlási árral is akár 😄
Sippie
naja, mehetne a kicsiket okítani, hogy legyenek a jövõben is jó középpályásaink 😄