Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tegnap viszont nagyon szar volt 😄
Visca El Barça!
Kár a bekapott gólért, meg úgy a második félidei játékért. Valdes is rugdosta elõre a labdákat kézbõl, kb egy se maradt nálunk.
Alexis viszont nagy zsugát tolt 😄
Martino mester elsõ Clasico-ját lehozta,gratula 😊
CATALUNYA!
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Amúgy mi van vele? Kontránál középen állva várja a labdát, ahelyett hogy megindulna jobb szélen. Sétálgat, alig fut, Adrianonak volt egy blokkolt beadása az elején, amivel csak az volt a gond, hogy középen egy darab Barcás se volt sehol. Nem örülök hogy ennyire visszaáll a csapat 1-0-nál legalább a kontrát rendesen vezetnénk, de itt megint az lesz, hogy beszopunk egy gólt a 98. percben.
REAL MADRID
Forca Barca!
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Madrid kezdõje Barcelonában (18 óra): D. López - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Bale, Di María, Ronaldo.
Meglepõ húzás mindkét részrõl.
A Madrid konkrét középsõ csatár nélkül játszik, 5 védõvel vagy mi ez a Ramos középpálya? 😄
Tata meg megpróbál valakit találni oda elõre 3.-nak.
PS3 Slim 250 PC
Persze a mutatott játék össze sem hasonlítható az akkorival.
Mostanában a bírók inkább ellenünk vannak, akkoriban inkább velünk voltak.
PS3 Slim 250 PC
Minden szempontból. Akkor még a játékosok nagy része csúszott mászott valamiért, most meg a múltból akar mindenki megélni. Személy szerint azzal se értek egyet hogy ennyire majmolni kéne Messit, mint ahogy az mostanában hallható. Túlságosan Messi központú az egész csapat, és itt nem csak arra gondolok hogy csak õ tud gólt lõni. Hanem hogy olyan mértékû beleszólása van a csapat dolgaiba, amilyen mértékû hatalommal nem rendelkezhetne egyetlen játékos sem. Motiváltnak sem motivált szerintem annyira mint régen, és tudom nagyon nehéz lehet megtartani a szintet mint tudásban mint pedig motivációban, de ezért profi...
A csapatból jelenleg 1 olyan nevet nem tudnék mondani aki úgy teljesít ahogy azt tõle elvárná az ember. Talán Puyolban láttam a tûzet amikor visszatért...
Neymar még várat magára, 1-2 jó mozdulat nem ér ennyi pénzt. Ide gólok kellenek és hogy húzó ember legyen. A gólpasszai viszont tetszetõsek.
PS3 Slim 250 PC
Igaz mi már kb több mint 1 szezon óta... 😄
Az a baj sztem hogy míg a Real erõteljesen a kapu felé játszik, addig mi mostanában inkább csak altatunk és sikerül saját magunkat is elaltatni annyira hogy több tíz percig kelljen várni arra hogy 1 nyamvadt helyzetünk legyen. Míg nekik percenként vannak helyzeteik, igaz mostanában rengeteget ki is hagynak.
Hiába birtokoljuk a labdát, meg passzolgatunk gyök kettõvel, ez a fajta játék nem elég, már sokszor nem hogy a nagyobb de a kis csapatok ellen sem (pl. Osasuna). A másik meg az, hogy ha gólt kapunk és nem mi vezetünk, nem tudunk más taktikához nyúlni mert a játékunk egysíkú, kiismerhetõ, nincs b taktika, csak ez a szar van, amit anno a tiki-taka volt és csak ámultunk hogy miket csináltak a srácok, mára viszont már közel sem ezt játszuk.
Mindig izgatottan várom a meccseket, most is.
De le merném fogadni hogy ugyan azt a szenvedést fogjuk kapni mint általában. Ne legyen igazam és nyerjünk, szép játékkal, jó bírókkal, sok gólos meccsen.
Tipp:
Barca-Real 1-1
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
Bayern jelenleg más szint. Olyan sebességgel járatják a labdát, mint mi 2009ben
-
El kéne játszani, hogy lehet eladjuk és a nike adjon pénzt hogy ne adjuk el. Ha már az Adidas ad pénzt az átigazoláshoz akkor szerintem jogos kérés. 10 misi elég is lenne, állnák Ter Stegent <#nyes>#nyes>
Messi meg nem fog elmenni szerintem sehova. 😊
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: