33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    Igen, ez a baj. A szöveg már megy egy jó ideje a játékosoknak/ edzőnek egyaránt, de csak egyszer látnánk hogy Messi fut, hajt, a csapat pörög, támadunk, élvezhető fociz nyújtanak. A city ellen nem voltak olyan rosszak, de van egy olyan érzésem hogy hétvégén megint megkapjuk a szokásos teljesítményt... nem lesz itt futás meg kreativitás, csak hátra passz.
  • bakkerman
    hát igen,ez a kurva nagy gond :D

Állítólag Kompany-ról tárgyalt a két csapat vezetősége szerdán,nyáron jöhetne a csapathoz
  • Nyiri
    Az hogy tisztában van a hibákkal még nem jelenti hogy akar is változtatni rajtuk :D
  • bakkerman
    Messi:

„A csapat teljesítményének nincs köze azokhoz a meccsekhez, amiket nem nyerünk meg. Mindig mi vagyunk az elsők, akik kritizálják magukat, és tudjuk, hogy melyek azok, amiket meg kellett volna tennünk a pályán. A Liga nem veszett még el, sok van még hátra. Tudjuk, hogy a dolgok jól vagy rosszul állnak-e…”

ja bazmeg,azért sétálgat a pályán mint egy unott öregember,mert ő annyira tisztában van a hibákkal...
  • [HUN]FaTaL
    Annyi hülyeséget beszélt össze, hogy kész vicc :D De ez igaz a többire is, szóval nekem tökmindegy.
  • Nyiri
    Főleg hogy csak idézett valaki.
  • tobias88
    Aki nem szerette Zombori Sándor-t a sport tv-n az most örülhet, mert kirúgták. Nekem mondjuk semmi bajom nem volt vele
  • Sippie
    ja, jobb ha felkészülsz hogy nagytakaríthatsz. Nem valószínű, hogy kulturáltan fogják fikázni a csapatot :)
  • bakkerman
    felőlem írhat ide akármilyen real fan,vagy ludogorets,vagy dinamo moszkva fan,nem érdekel,csak legyen kulturált. aki trollkodik,azt törlöm,még egy dobása van a gyereknek aztán szevasz. Már előre félek,mi lesz itt amikor esetleg kiesünk a BL-ből,vagy bebukjuk a bajnokságot...
  • Sippie
    ááá, ő nem olyan, már 11-0-nál is nagy fanjuk volt
  • bakkerman
    meg éppen az aktuális NFL bajnok
  • Sippie
    de csak mert nagy Bayern fan is vagy, a Manchester City és a reál mellett, ugye? :D
  • bakkerman
    én is örülnék a Bayern-nek,május 24,-én a Luz-ban :)

egyébkébként meg mehetsz máshova osztani az észt,a következő hozzászólásod már törölve lesz.
  • [HUN]FaTaL
    Jót fogok röhögni, ha ti kapjátok.

Nem akarsz eltakarodni máshova trollkodni? :)
  • dragon11
    rem bayernt megkapjátok :DDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • bakkerman
    Pep 1 év Barca B-s edzősködés után tett nálunk csodát ;) De azért én is inkább azt mondanám,hogy szépen menjen végig a ranglétrán,nyáron vállalja el az ificsapatot,ott szerezzen tapasztalokat 2-3 évig,konzultáljon az éppen aktuális nagycsapat edzőjével,figyeljen tanuljon,aztán lehet ő még a nagycsapat első embere :) De ez igaz Xavira is,bár neki még szerintem 2 szezonja lesz játékosként
  • [HUN]FaTaL
    Majd 2-3 év múlva Xavival párban :D
  • Nyiri
    Egy jó segítő kell mellé.
  • ToM1113
    Az igen, de szakmai tapasztalat kevésbé...
    Talán pár év mulva.
  • Nyiri
    A legjobb az lenne ha Puyol lenne az edző! :D (írják is)
    Ott lenne tisztelet.
  • Nyiri
    Szezon végén távozik Martino?

Lehet hogy jó lenne...
  • Nyiri
    Alves... :)
  • Sippie
    az agyhalottaknak mindegy igazából. Uefalonáznának akkor is, ha egy bedobást tévesen nekünk adnának.
  • tobias88
    Ez a piros és elmaradt 11es arra jó hogy uefalónázzanak. Azt elfelejtik ugye, hogy előtte nekünk maradt el meg még egy gól is amit lesnek befújtak, de az ugye nem számít
  • Sippie
    végremá bazzeg... :D

#29533: á nem hiszem, de mintha nem is lenne mindenkin. Messin úgy tűnt, de pl Albán nem láttam a közelik alapján.

#29534: na igen, már tönkre kellett volna verni a Cityt
  • tobias88
    Mondta az elején a kommentátor, hogy valaki ma meghalt de már elfelejtettem.

Kiválóan játszunk megint, nem értem hogy lehet ekkora különbség 2 meccs között. Uraljuk a játékot, már bőven vezetnénk ha a bíró nem segíti ki a Cityt, ráadásul 2szer: 11es és egy újabb, nem les gól
  • [HUN]FaTaL
    Passz.

Iniesta felesége elvetélt szombaton vagy pénteken, lehet, hogy amiatt? Vagy valaki halálának az évfordulója van.
  • Sippie
    Aztán lehet csak a stream szar, és nincs is karszalag :D
  • Sippie
    Tudja valaki miért van a fekete karszalag?
  • Sippie
    talán nem is baj. Úgy látszik kevés ő ide. Csak találjanak egy normális edzőt, akinek legalább van fogalma arról hogy milyen a spanyol bajnokság. Simeone se volt egy nagy edző korábban, de legalább játszott itt is meg az olaszoknál is.
  • ToM1113
    digi1
  • Nyiri
    Melyik adó adja?
  • ToM1113
    Kezdő:
    Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Neymar, Cesc i Messi
  • bakkerman
    Én biztosra veszem hogy távozik
  • homeless
    Lehet hogy összeesküvés elmélet, de már lassan 1 éve mindig közvetlenül a fontos meccsek előtt jönnek ezek a "sajtóhírek" a csapatról, Messiről, az aktuális edzőről, stb...
  • ToM1113
    Közben az a hír járja hogy Tata az idényvégén távozik, nem tölti ki szerződését.

• tobias88
    A hülyéket a saját fegyverükkel nem győzheted le mert legyőznek a rutinjukkal, túl kell járni az eszükön
  • DasIsFuck
    frappáns válasz
  • dragon11
    :))
  • bakkerman
    hát te tudod,én nem szólok bele a szexuális életedbe,ha te szopsz,szopjál...