Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
BL meccsen mondta a riporter, nem is bayern hanem a sportszertgyárója lenne hajlandó kifizetni a pénzt, Messi viszont köszönte szépe jól érzi magát a Barcában.
szabii98
Undorító. Egy emberért 250 millió euró, még akkor is, ha a világ (egyik) legjobbja. Neymar, CR, Bale...nem hiszem el. Elkurvultak az árak eléggé...

I met God. She's black

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
biztos az lesz belõle,elõször megkapja valamelyik juvenilt,aztán jöhet a B csapat,utána meg a Nou Camp padja 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Jonathan Dos Santos out for six months.

Legalább nem kell nézni a szenvedését, nem értem miért nem igazol el. Amúgy is a lelátóra raktam volna már rég.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Amúgy remélem Xaviból edzõ lesz, hihetetlenül jól lát a pályán (mégha mostanában formán kívül is van valamennyire) 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
akkor nemszóltam 😄 igazad van 😄

tobias88
Az öltözéket kommentáltam nem azt amirõl szól, azt én is megértettem...
bakkerman
az elsõn Rinus Michels magyaráz Cruyffnak,a másodikon Cruyff már a Barca edzõjeként dirigál Pepnek,aki aztán edzõként adja a tanácsokat Xavinak 😊

tobias88
Guardiola mindig öltönybe tolta, szóval a 2. kép inkább hozzá illik <#vigyor2>
bakkerman

bakkerman
nyáron felõlem mehetne is,kész szenvedés nézni amit csinál

tobias88
Pique megsérült, ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna szerintem, mert bárki jobb nála, még Bartra is <#vigyor>
mégcsak 32 éves, lesz még neki 6-7 éve akkora klasszis😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
De persze a játékunknak is javulnia kell, de ha a bíró ilyen lesz akkor teljesen mind1 hogy javulunk e. Alba amúgy meddig sérült?
tobias88
Tudom hogy a bírókkal foglalkozom sokat, de ha hétvégén is ilyen lefizetett bíró lesz mint most a Madridnak meg eddig jó pár meccsükön akkor már le se tagadhatják hogy ez már csalás.
tobias88
Kizárt hogy ide jöjjön, a Madridért él. Ronaldo, Figo, Luis Enrique sose volt elkötelezett egyik klub felé sem, na de Casillas? Szerintem elmegy Manchesterbe, De Gea-t meg szélnek eresztik. Ott még lesz jó 3-4 éve mint anno Van Der Sar-nak
sok Barca fan nagyon bírja Casillast köztük én is...példátlan, amit a Reallal elért nem utolsó sorban egy korrekt sportemberrõl van szó, aki mindig a maxot nyújtotta. Nem is értem Mou hogy volt képes kitenni a keretbõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Félretéve azt a dolgot,hogy mennyire szívesen látnám én is,meg még Katalóniában is nagyon sokan Casillast a kapunkban,azt kell hogy mondjam,hogy ez egy nagyon-nagyon szép gesztus,és tiszteletre méltó a szurkolóktól. Az õs ellenfelünk (nem ellenség) egyik ikonjáról van szó,és mégis meg tudnak tenni egy ilyen gesztust,respekt!

bakkerman
A Barcelona szurkolói szimpátiatüntetésre készülnek a szombati el Clásicón a nagy rivális Real Madrid kapusa és csapatkapitánya, Iker Casillas mellett.

A közösségi oldalakon már tízezrek csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy a meccs elõtt a világ- és Európa-bajnok kapuvédõt biztosítsák támogatásukról. A katalán szurkolók kiállása azért is érdekes, mert a Marca egy korábbi voksolásán, amely arra kérdezett rá, hogy hol folytassa a kapus, ha távozik a „királyi gárdától", a válaszadók többsége (45 százalék) a Barcelonát jelölte meg célállomásként.

tobias88
A kezezést lefújta, panaszra nem lehet ok. Az meg hogy lesen van elõtte vagy hogy szabálytalanok az már tavaly a Bayern odavágón se számított <#circling>
Sippie
rá azt lehet fogni, hogy majdnem kikaptunk 😊
Nem f\'stam le a bokám a tegnapi játéktól, annál már csak a bíró volt sz@rabb, persze nem akarom õrá fogni, h nem nyertünk...

Visca El Barça!

bakkerman
Hétvégén viszont nincs mese,120%-ot várok a csapattól,és jó játékot,gólokat,gyõzelmet a legfontosabb meccsen!! Meg kell verni a Realt!

bakkerman
nem rossz 1 pont idegenben,bár nyerhettünk volna,ha a helyzetkihasználásunk csak egy picivel lenne jobb a béka seggénél...persze amellett megint nem tudok elmenni szó nélkül,hogy a Milan is megnyerhette volna a meccset,legalábbis a védelem részérõl ehhez minden megvolt adva 😄D szokásos. Otthon megverjük õket,hátha belelendül Neymar is,tegnap csak kóválygott

Jakuza1
Azert nem kis makunk van, hogy most nem lottek ugyaolyan szabalytalan golt, mint tavaly.
Nem is ertem, hogy nem lehetett eszre venni 3-bol legalabb egy szabalytalansagot.
Eloszor ugy szereztek labdat, hogy szabalytalankodtak, majd ebbol egy leshelyzet, amit tovabb engedtek es egy kezezes.

Az oke hogy nem merte befujni a Messi ellen elkovetett szabalytalansagot,mert pirosat kellett volna itelnie, "joindulatuan" a hazai csapat szamara el lehetett nezni, pedig ott is szabalytalansag tortent. De az a 3 szabalytalansagos eset azert durva egy hiba volt, bar annyira tuti nem, hogy benezte a hetvegen a fantomgolt az idiotaja. 😛

Sippie
megvoltak a ziccereink, de Messin kívül senki nem tudja belõni azokat. Iniesta, Adriano, Sanchez is lõhetett volna gólt. Oké Robinho is kihagyott egy helyzetet.
Ha még olyan jól játszottunk volna... De ma is mindenki nulla volt. Xavi hiába passzol remekül ha 1passzt se már elõrefele megejteni védõk közé. Senki nem indít senkit, kevés a futás. Iniesta nulla, Messi több labdát adott el az elsõ félidõben mint a többiek összesen. A védelem Továbbra is remekel... Neymar mintha Spanyolországba maradt volna, mellesleg mióta leigazoltuk, nem mer 1v1 ezni... Összességében pedig a szokásos, ötlettelen játék hajtás nélkül. Ez a fiú ott hátul, a nevét se tudom... Constant? Megette Messit, a góljától függetlenül. És persze túlzok, meg negatív vagyok, de majd kiváncsi leszek hétvégén...

PS3 Slim 250 PC

Ne jöjjünk már állandóan a bírókkal...

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Ezt a hulladekfos Milant keptelenek vagyunk megverni, akkor mit is varunk ?

Sippie
és a lest sem kell befújni 😄 😄
tobias88
1 meccset tudok talán idén mondani amikor a bíró nem a hátrányunkra ítélt a teljes meccs képe alapján. Nem játszunk jól, de ez 2. sárgás piros.

Fabregas meg most törleszt, remélem lenyugszik
Sippie
Adriano...

jólvan, a csapatból Messin kívül senki nem tud gólt lõni úgy látszik.
Sippie
Iniesta nemár bazdmeg...
tobias88
Arsenal meccs 2 perce megy, megszüntették az óraszinkronizálást a BL-ben?
Jakuza1
A tamadojatekunk sulytalan mint egy lufi, ugy hogy baloldali tamadojatekunk nincs is.
Mintha Neymart eszre se vennek, foleg Iniesta van beoltva az ellen hogy passzoljon neki.

Nagyon gyenge ez igy, meddo mezonyfolenyen kivul semmit nem tudunk felmutatni.

A Mascerano, Piquet toketlenkedesrol, meg jobb ha nem mondunk semmit, mert olyan ugyesek voltak, hogy a falabu Robinhoval is sikerult golt rugatniuk. Csak gratulalni lehet ehhez.

tobias88
Hát nem ezekért vettük meg Neymart. Konföderációs kupán 5ször nehezebbeket is mindig berúgott ennél.
Sippie
Alexis more...
tobias88
Alves 4 méterrõl se képes leadni Messinek.
bakkerman
Mire mennénk Leo nélkül...

tobias88
de hogy miért van az, hogy Messi még elügyetlenkedni se tud egy helyzetet miközben Sanchez Neymar Montoya stb mindet kihagyja
Sippie
addig totyorgott, aszittem elbassza 😄 😄
tobias88
Eddig pihennek a skacok mind elöl mind hátul
Jakuza1
Gyonyoru!!!
Ismet sikerult a ket hatvednek szarra toketlenkedni a dolgukat.

bakkerman
szép volt,jó a védelem,Pique egy lomha balfasz..

Sippie
Hozzuk a formánkat, ohh yeah
tobias88
Alves hajával mi történt? <#nyes>
bakkerman
jolvan inkabb nezzük a meccset,remélem Adri goljaval nyerünk 1-0-ra 😄DD

Jakuza1
DE akkor is zavart mivel haromszor jatszotta el az onzoseget golhelyzetnel.
Az pedig nem menti fel, hogy 30bol egyszer belebotlik a labdaba.

20:00 Milan - Barcelona tv: Sport1 hu
20:15 Schalke-Chelsea tv: Digisport1 hu
20:40 Arsenal-Borussia Dortmund tv: Digisport2 hu
online reklámmentes: tvzzonline.eu