33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• dragon11
    este szopó lesz :)
  • [HUN]FaTaL
    Iniestat most pont nem basztatnám, nála lehet tudni, hogy mi történt. Szerintem ma sem fog kezdeni.
  • Nyiri
    Puyol is lelép... :(
  • bakkerman
    nem tudok mit írni már,ezt csinálja hónapok óta,függetlenül attól,hogy lő-e gólt (gólokat),vagy nem. Senki se tudhatja mivan vele,maximum a nője,vagy ő maga. Martinonak meg kibaszottul semmi respektje nincsen,hogy kezdjen vele valamit,csapattársaknak meg pláne nincs,ő a király,ő a 4x aranylabdás,neki kell nyalni a seggét,őt kell kiszolgálni. Ki térítse észhez,a facebook celeb Neymar,vagy az alibi király Pique? A lelépő Valdes? A motiválatlan,kiégett Xavi,és Iniesta,akiknek munkaköri leírásuk,hogy fossák neki a labdát amikor csak tudják? Pedro,aki egy kishal? (és szerintem semmi szava nincs az öltözőben). Á nem tudom mivan ennél a csapatnál már
  • tobias88
    Szerintem minden meccs előtt be szokott rúgni. Én legalábbis csak akkor hányok
  • ToM1113
    Hali!

Érdekelne a véleményetek erről:

Messi

Mi lehet a baj? Nem érzi jól magát? Esetleg azért nem fut mert fél a sérülés kiújulásától vagy nem tud futni mert még mindig fáj neki és komoly baja van. Vagy egyszerűen csak kedvtelen?

Komolyan mondom nem értem, meccsek óta ez van, talán mióta megrúgták a PSG elleni meccsen. Természetesen nem emiatt van rossz formában a csapat, de ez is hozzátesz nagyban, hogy Messi nem villan, Messi nem élvezi a játékot. De miért?
  • Sippie
    jó hogy mondod.
    Srácok, adjátok hozzá a Bayernnel megnyert európai szuperkupáját is!
  • Oziris666
    De nem csak a Reálnál találkoztak...
  • bakkerman
    fasza,Leoka meg meccs után Valladolid játékosokkal pózol,ez igen,várom az Alves/Neymar kettős instagram képeit is a meccs után

mélységesne levolt törve szegény...
  • [HUN]FaTaL
    Jó vicc :D
  • bakkerman
    Mourinho 3 év Realnál: 1 bajnokság,1 kupa
    Ezidő alatt Pep 1 BL,2 bajnokság,1 kupa

Pep 7 győzelem,Mourinho 3 győzelem (egymás ellen természetesen)
  • tobias88
    Jó vicc. 15 meccset toltak egymás ellen és 7-5-3 az arány Guardiola-nak, azaz 3at nyert csak Mou és 7et Guardiola és közte volt ugye egy 5-0 is
  • limperatore
    csak ha meglátja mourinhot összeszarja magát :))
  • bakkerman
    39 meccs 34 győzelem 3 döntetlen 2 vereség 116 lőtt 23 kapott gól

Mondhatja bárki,hogy persze könnyű olyan kerettel,meg könnyű volt neki nálunk is olyan kerettel,de én ma már látva azt,hogy Vilanova és Martino mennyire nem tudja kezelni ezt a csapatot,és Pep mennyire tudja kezelni egy idegen ország csapatát,az nekem azt jelenti,hogy Pep igenis a mai futballvilág egyik,ha nem a legjobb edzője,és géniusza. És amellett hogy nagyon szeretem Pepet,fájó látni,hogy mennyire jól megy neki ott Münchenben,nálunk meg most milyen gyenge időszak van...
  • tobias88
    A müncheniek sorozatban 16. bajnoki mérkőzésüket is megnyerték, ez korábban soha egyetlen csapatnak sem sikerült a Bundesliga történetében. És hány megdöntésre váró rekord áll még a Guardiola-csapat előtt... Ez volt a rekordbajnok sorozatban 49. veretlenül megvívott bajnokija. Még egy Bayern-csúcs (nem az utolsó): 24 forduló után 72 gólnál jár Pep Guardiola csapata, ilyet még Bundesliga-klub sosem tudott felmutatni.

közben Barcelonában

A katalán együttes háromszor kapott ki legutóbbi hat ligameccsén, és huszonhét forduló után annyi vereséget számlál (négyet), mint Josep Guardiola működése idején egyszer sem, pedig az immár a Bayern Münchent irányító szakember 2008-ban ült le a kispadra…
  • bakkerman
    ő a félpályáig csak azért szokott viszamenni,hogy elkérje a labdát,de oda is sétálva megy
  • Oziris666
    Ezelőtt se futott Messi 10kilómétereket egy meccsen!Mindíg is kiváltságos helyzetbe volt sokszor még félpályáig se kell viszazárnia.
  • tobias88
    Nem is az a baj, hogy kezdő, hanem nincs mögötte bizalom és jó néhány játékossal bizony ha összezördülne, ő húzná a rövidebbet. Így aztán nem tudsz fegyelmezni meg motiválni
  • bakkerman
    a játékrendszerbe belefásult kompletten az egész csapat,beleszürkült,a küzdeni akarás és a motiváció teljes hiánya,gyenge kezű edző ül a padon,aki semmit se tud tenni,és nem is fog,úszik az árral.
  • tobias88
    Amúgy addig szerintem nincs is mit beszélni a csapatról, amíg egy 4szeres aranylabdás annyit sétálhat a pályán amennyit akar. Összesen 5 kilométert nem mozog úgy, hogy Alves közben jobb oldalt 12 körül teljesít. Így persze hogy nem kapja meg a labdát és persze hogy nem lő gólokat.
  • tobias88
    Ide jutottunk amit ma láthattunk, ennél nagyobb mélypont nincs. Az utolsó ellen kikapni mindennek a teteje. Nyilatkozatok ide vagy oda a csapat 3 hónapja gödörben ami egyre szélesedik és nincs az a csákány ami segíthetne egy lépcsőt kivájni rajta.
  • Effe88
    XD
  • ToM1113
    Tata: Nem tudom hogy várhatták el tőle hogy biszem baszom szintű csapattól idejön majd az elitbe és rögtön csodát tesz egy, az egyébként már süllyedőfélben lévő Barcánál. Nincs alapvetően baj az elképzelésével... Csak ebből a keretből már nem lehet építkezni... Ez egy több éves garnitúra ami már túl van a fénypontján. De tény hogy komolyabb tapasztalattal rendelkező szakember jöhetne...

Jött Neymar... De nem nyújt olyat amit elvár tőle az ember, fél cselt csinálni, inkább passzol, ritkán 1 az ezik... Pedig pont ezért jött, hogy a kiszámíthatóságot megtörje.

Edzések: Mostanában sok videót látni Barca edzésekről, rendkívül humoros amikor cicázgatnak meg amerikai fociznak a pályán, meg ezek a közös vacsorák, Fifa partyk... Remek, de szerintem több komolyság kellene...
  • ToM1113
    Azért hozzátenném, hogy ha nem lennék Barcelona fan, akkor a 2 csapat jelenlegi állapotát tekintve, én is biztosan Real szimpatizáns lennék. Így is tetszik a játékuk. Mert az a csapat legalább akar, ők legalább hajtanak és 2 percenként helyzeteket dolgoznak ki, nem csak sétálnak a pályán, elképzelés nélkül, alázat nélkül.
    Ronaldot is lehet szidni, hogy bunkó paraszt, de benne van a játék iránt alázat, küzd hajt a gólért, a csapatért. Messi arcán csak a kedvtelenséget látom, futni se fut, persze nem csak ő a hibás, az egész csapat hozzáállása rossz. Elfelejtettek focizni, elfelejtették hogy a tiki-taka csak akkor működik ha futnak a játékosok és nem csak hátrafele passzolnak, ha elöl a kreatív játékosok színt visznek a játékba, nem csak visszafordulnak a labdával és passzolnak. Kiszámíthatóvá vált a Barca játéka? Nem lenne eredményes az a taktika amivel éveken keresztül szarrá vertük a világot? Csak annyit mondanék válaszul hogy Bayern München.

Nagyon egyszerű a recept. Nyáron bevásárlás... Ha nem lehet a játékosokra szavakkal hatni akkor el lehet igazolni. A védelembe alapból kell legalább 1 de inkább 2 belső védő, kapus jönni fog, a középpályára legalább 1 fiatal tehetség (Thiago elengedése baromság volt, nem is az elengedése, hanem hogy nem játszatták eleget), a csatársor alapból rendbe lenne, ha Messi lenne elől nem pedig egy kedvtelen valaki. Viszont továbbra is tartom hogy hiszti ide vagy oda, ki kell tolni szélre és középre egy klasszikus csatárt igazolni.

Költeni kell, igen...
  • Sippie
    tudod, divat a barcát utálni ;)
    tulajdonképpen én is több csapatnak drukkolok. Bayern, MU, Barca, Juve, PSG drukker vagyok egyszerre, és ez teljesen normális (not!)

Tata meg év végén távozhat, ideje idehozni egy normális edzőt...
  • davids014
    tata mehet....
  • homeless
    Na Tata fél év alatt sikeresen szétbaszta a csapatot, de legalább megszűntette a Messi függőséget :) Igaz, hogy Messi láthatóan utálja ezt a szerepkört, de nem baj, legalább már nem rá épül a Barca játéka. Sokak kívánsága teljesült ezzel.
  • 6unn3r
    Mi abban az érdekes, ha a világ csapatai közül nem csak egynek szurkol az ember?
    Elsősorban Arsenal drukker vagyok, de Real Madrid szimpatizáns. Akkor innentől kezdve semmi fura nincs abban, hogy számomra pozitív a Barcelona pontvesztése.
    Hm?
  • bakkerman
    "odaát" milyen érdekes látni,hogy egy Arsenal drukker(legalábbis a logójából itélve) örül annak hogy a Barca kikap,és mindezt beírja a Real topikba. Persze én se csak a Barca-n "élek" úgymond,kedvelek én más csapatokat,más országból,de nem tudom...ez fura
  • bodajoci
    a f@xom elhiszi, h ezek ma akartak nyerni...
  • bakkerman
    vége,Valladolid-Barca 1-0

bízzunk abban,hogy a Real bukik még bőven pontokat (na meg az Atletico...),és nyerjük a Clasicot. De ez a bajnoki cím elment már,idegenben nem lehet ezt csinálni,ez a produktum NEM érdemel spanyol bajnoki címet. Jöhet a City.
  • bakkerman
    tötyögés,küzdeni akarás legapróbb jelét se látom a csapaton
  • homeless
    Fogyatékos ez a Martino...
  • [HUN]FaTaL
    Nem vagyok otthon, nem látom a meccset.

De látom nem is baj. A játék amúgy milyen, hasonlóan szar?

Ha nem nyerünk, akkor annyi a bajnokságnak :/
  • bakkerman
    félóránk van egyenlíteni vagy oda is adhatjuk a fehéreknek a bajnokságot
  • bakkerman
    Valladolid ellen eddig 27. percben 0-1...annyira nem lep meg
  • Nyiri
    Rendben van. De ha megnézed mit művel a pályán akkor legalább van benne tűz. A többiek csak téblábolnak.

Jobb inkább egy totál ismeretlen idegen? Nem hinném.
  • Sippie
    csak meg kéne már tanulnia rendesen beívelni a labdát.
  • Nyiri
    Azért Alves nem olyan szar hogy tolni kéne ki a csapatból...
  • tobias88
    Nem a City vagyunk. Ter Stegen elvileg jön 8 millióért, bár az ár még kérdéses. Kellene még 2 védő ketten vagy 40-50 millióért. Elengednénk Alvest 10ért mert többet nem ér már és helyére jöhetne őőő ki is? Mert jelenleg nincs normális jobbhátvéd a világon, legalábbis olyan mint amilyen Alves volt mikor érkezett