33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29720 lélektanilag mi ezzel a 3 ponttal előnybe kerültünk,és az 1 pont az semmi,mostmár hozni kell a saját meccseinket,a többieknek hibázniuk kell,olyan nincs hogy a maradék fordulókat hibátlanul lehozzák... -
#29719 viszont a reál még mindig előttünk, szóval ha minden meccsüket behúzzák, meg az ATMA is, akkor a végén sajnos hagyni kell az atleticót nyerni :P -
#29718 EGY A LÉNYEG:
Két Clasico,6 PONT,minden más szófecsérlés!!!!!
-
#29716 "Neymar lesre fut beviszi 16-osra, hátrabassza a lábait mint a ló és 11-est kapnak. Vicc. A Real 11-es hogy az volt e vagy nem azt nem láttam pontosan"
Ja igy mar ertem, azt pont nem lattad. :PPPP Esetleg mast nem vettel meg eszre ? :P -
#29715 Mármint ezen a photosopholt állóképen?
Akkor nem akármilyen spieler ez a Pepe, hogy állóképen is tud mozogni. :P -
bacaelit #29714 Én úgy láttam, ahogy Busi lépet ezt kihasználva gyorsan Pepe aládugta a fejét a lábának :DSAD Röhej -
#29713 Nem is tortent ilyen most neztem meg egy youtubes videot.
Pepe ott lokdosodik Fabregassal,majd a foldreesnek es Busquets meg veletlenul se lep ra.
A ket laba kozott fekszik a portugal es atlep felette. -
#29712 majd lesz róla videó NSO címlapon, aztán kiderül :D -
#29711 Ez szándékos Busitól? (Nem láttam a videót) Mert akkor gratulálok hogy olyan hülye hogy Pepe saját eszközeivel veszi fel ellene a harcot.
-
#29710 A hét vicce :D -
#29709 Ha ez nem kamu és Eto komolyan gondolta... -
#29708 az a szomorú, hogy végre lehetett volna egy fasza hajtós harcos clasico az első félidő alapján, erre a második végig erről a gyökérről szólt... -
#29707 Jó lett a Barca FB oldalának bannerja
lényeg a 3 pont, mégha a reált segítette is a bíró, így is behúztuk ;) -
#29706 Minimális les volt szerintem is bár nem volt képben a kamera -
#29705 de hát a neymar tizi is tuti hogy les volt, kontakttól és benzema lesétől függetlenül -
#29704 ugyan, ezt a premierlígből pár órára átpártoló reál drukkerek jobban tudják :D -
#29703 Dehogynem, hiszen 3 tizenegyesbol egy volt, ami tuti nem volt az es azt a Real kapta, amit Penaldo berugott. -
#29702 Közel sem, ahogy mostanában mindig. City ellen is inkább a Cityt segítette jobban -
#29701 na, akkor mégse fújt nekünk a bíró. -
#29700 Jaja. -
ToM1113 #29699 Igen. Most néztem én is. -
#29698 Bal lábbal hozzáért Ramos, most a visszajátszáson látszik. Jogos a piros -
#29697 azt már megszoktuk :D Hiszen Alves... :D
a nagy angol csapatok drukkerei meg már mondják az okosat újfent, mint hatalmas reál drukkerek :D -
bodajoci #29696 azé' ilyenkor kéne jól picsánrugdalni őket, h ha így is tudnak játszani idegenben egy Real ellen, akkor mi a tökömet csinálnak egy csippás csapat ellen... :D
-
#29695 Jah nalad mikozben osszerugtak a labat. -
ToM1113 #29694 A Bíró következetesen vezette a meccset. Szép kiharcolt győzelem. De most haragudhatunk igazán a játékosokra, mert még mindig tudnak, csak nem akarnak sokszor, és ez szomorú. Neymar esetében a kéz ha hozzá ért is, de nem rántotta le őt, a lábak összeérését nem figyeltem, Ronaldo elleni szabi pedig kint volt. Összességében megérdemelt a győzelem szerintem. -
#29693 Én Alves beadásán sírtam a végén. Messi bent tök egyedül és nem lesen. Erre odaadja a kapus kezébe -
#29692 Állítólag összekoccolta a lábát, én nem láttam rendesen.
Viszont előtte les volt (igaz Benzemáé mégnagyobb). -
#29691 ugyanezt kérdeztem én is magamtól...
Hát a második félidő elég tré lett. Bírói hibák tömkelege, elbalfaszkodott helyzetek. Kontrát még mindig nem tudunk vezetni, Pedro is bazzeg passzolhatott volna a tök üresen sprintelő Alexisnek, erre mögé adta a labdát. -
#29690 A Neymar féle meg szerintem sárga Neymarnak, bár nem láttam rendesen, kockás a kép. Riporter szerint jogos. Madrid 11ese biztos hogy jogtalan volt. -
#29689 Na, ez legalább tényleg tizi volt. -
IXEMGabeo #29688 3-4 micsoda meccs -
Nyiri #29687 Ez azért nem kamu tizenegy volt -
#29686 Ezt meg kellett adni, az előző volt a hibás döntés de nagyon -
#29685 Miért nem Xavit hozza le? -
#29684 Benzema jóval nagyobb lesen volt, és azt is elengedték. Ha belövi megadják a gólt.
Viszont annyira nem lehet megnyugodni, 10 ember ellen mintha szarabbul játszanánk mint 11-11 ellen, lásd City meccset, több pontatlanság, több ziccer az ellenfélnek. -
#29683 mintha, én is néztem mostanában a meccseinken oda vissza tévednek össze vissza -
Ferrari23 #29682 Ez az egyik másik, hogy LES volt :D -
#29681 jól csinálta Neymar, tanul C.Ronitól :D -
#29680 Szerintem se. Két kamu tizi, bírót nem fogják megdícsérni.