Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
na ennyi. Mire jön az atletico kb ificsapattal tudunk majd kiállni 😄
tobias88
Várható volt, Adriano mindig lesérül
[HUN]FaTaL
Pont most akartam írni.

Ki lesz a szélsõ hátvéd? Montoya és Puyol?

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
A Granada legyõzése után nem sok ideje marad a pihenésre a csapatnak, mert kedden este már az Ajax elleni idegenbeli BL-meccs következik. Adriano biztosan nem lesz ott Hollandiában, miután a szombati bajnokin bokaszalag húzódást szenvedett.

ezt kajak nem hiszem el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Messze van még az a meccs. Bl-bõl már továbbmentünk, így ott lehet pihentetni, ráadásul december az közel se annyira terhelt hónap. Látod hogy tegnap is egybõl lekapta a 70. percben Sanchezt meg Busquets-et
Sippie
sõt, simán benne van a pakliban hogy minket is elvernek és máris pontegál lesz, amilyen sérüléshullám van nálunk :/
tobias88
Te honnan tudtad hogy gálázni fognak? Csak 22:00kor kezdõdött el <#vigyor>
Atma-t ez a 6-0 után azt hiszem komolyan kell lenni, ilyenre tényleg csak a nagy csapatok képesek, bajnok esélyesek, legalább annyira mint a Madrid
bakkerman
Na gálázik a második számú madridi csapat is,CR-t lerugták

Effe88
na majd meglátjuk😊

[HUN]FaTaL
*cimborák

[HUN]FaTaL
Biztos le fog, fõleg oda. Országos cimborik Zlatannal 😄DDD

bakkerman
ha nyárig legalább havi rendszerességgel kijönnének a hírek meg spekulációk hogy távozik,akk elgondolkodnek,d addig fölösleges 😊

Effe88
de megnézném az arcotokat, ha tényleg lelépne😄😄
(szerintem lefog nyáron😄)

psg city simán kifizetne 250 milliót😄

bakkerman
még az eligazolása elõtt bemutatta a közönségnek a legújabb díját

:ADSSDG:sdsdg

bakkerman

tobias88
Az a csel a fiatal kölöktõl a 2 védõ között nagyon szép volt meg a következõ védõ mellett és szépen eltolta, lövés már nem volt az igazi
[HUN]FaTaL
Bartra kurva jó, nekem Sergi Roberto játéka is tetszett, Montoya is egyre jobb.

Adamo felépítése is jó, késõbb még lehet belõle valami.

Ritka nagy favágó csapat volt ma ez a Granada.

tobias88
Gyermetegen játszott ma ez a Granada, mindkét 11es elkerülhetõ lett volna, felesleges szabálytalanságok voltak ugyan úgy, mint a piros
bakkerman
4-0 Pedro,sima 3 pont,szép volt!

bakkerman
3-0 Alexis 😊

tobias88
Egész szezonban kaptunk 1 db 11est, most meg kettõt egybõl. Mindkettõ jogos volt, nem is az a lényeg csak eddig valahogy nem akarták befújni nekünk a jogos 11eseket se <#smile>
bakkerman
SPORT2

Sippie
Szerintem Videoton, nem véletlenül küldtél el Xanyit <#idiota>
Sippie
ja, tökre elárultnak tûnt egész szezonban 😄
[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bakkerman
sport tv fészbuk oldalán meg már kinnt is van egy szvazaás,hogy távozik-e nyáron Messi,és ha igen,hol tudnák õt elképzelni az emberek...

agyfasz 😄DDD

tobias88
<#whatever>
bakkerman
A spanyol Punto Pelota tévémûsorban nyilatkozó Francois Gallardo újságíró óriási szenzációra – vagy hatalmas kacsára – lelt, szerinte a Barcelona négyszeres aranylabdás labdarúgója, Lionel Messi a nyáron elhagyja a katalán klubot, mert anyagi természetû nézeteltérése támadt a vezetéssel.

„Messi ügynökei és a Barcelona között egy hónapja nincs semmilyen kapcsolat – állította az újságíró. – A játékos úgy érzi, hogy elárulták õt, és ezért úgy döntött, hogy a szezon végén elhagyja a klubot. Ténynek vehetõ, hogy idõközben már szóbeli megállapodást kötött egy másik klubbal, és február, március környékén megkezdõdnek a tárgyalások az átigazolásáról.”

:ASADSSDGSG:asdgsasgdsgdsdggsds:ASFADGAS erre mást nem tudok írni

[HUN]FaTaL
Xavi állítólag nem.

Fabregas is kisebb problémákkal bajlódik, de valószínûleg megkapja az engedélyt.

Alves ugye 1 hét pihi, Valdes és Messi pedig idén már nem játszanak.

tobias88
Fabregas és Xavi nem utazott el haknizni külön kérésre, de egészségesek már, a szünet alatt épültek fel.
UUUU
Térd sérülés. Alves vádli sérülés. Messi izom illetve Valdes szalagszakadás.

bakkerman
Leo:

„Nagyon boldog voltam azok miatt a gólok miatt. Jó látni, hogy a legjobb csapatok mérik össze magukat Brazíliában, és Cristiano évek óta rengeteg gólt lõ. Fantasztikus színvonalon játszik” – nyilatkozta sajtótájékoztatóján a Barcelona jelenleg sérüléssel küzdõ négyszeres aranylabdása.

„Nem tudom, hogy most-e a legjobb Cristiano, de mindig számolni kell vele, a klubjában és a válogatottban is számolatlanul lövi a gólokat. Kiegyensúlyozottan jól teljesít.”

„Nyilvánvalóan álomszerû lenne nekem, a csapattársaimnak és egész Argentínának, ha megnyernénk a világbajnokságot. Jól csináljuk a dolgunkat, de néhány területen javulnunk kell, igaz, hét hónap alatt ez bõven lehetséges. Nyerhetünk a vb-n, de több nemzet így van ezzel.”

„Németországnak nagyon jó csapata van, tele fiatal játékosokkal, akik nagyon magas szinten futballoznak. Mesut Özilt különösen szeretem – de ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindjárt egy csapatban játszanék vele.”
Messi hozzátette, egy meglepetéscsapat is befuthat Brazíliában, példaként a Cristiano Ronaldóval felálló Portugáliát hozta fel.

[HUN]FaTaL
Mintha Fabregassal is lenne valami, legalábbis a válogatottal nem utazott el. Nem tudom, hogy játszik-e a hétvégén.

bakkerman
minden poszton szarul állunk,sérült kapus,sérült védõk,sérült gólvágó. Meg középpályáról is sérült pl.: Xavi,és lehet nem is játszhat.

tobias88
Az túlzás, viszont szélsõhátvédek terén borzalmasan állunk jelenleg, fõleg úgy, hogy az egyetlen bevethetõ, a sérüléskirály Adriano
[HUN]FaTaL
Alves, who didn't play with Brazil because of calf discomfort, expects to be out for Granada game on Saturday. Tomorrow more tests.

Kurva jó, lassan a teljes csapat sérült...

6unn3r
Mint említettem, a tévedés jogát fenntartom a gólokkal kapcsolatban.
Az egész meg abból indult ki, hogy CR kijuttatta Portugáliát a VB-re, ahogy visszaolvasom a kommenteket. Erre jött a Te cinikus, fellengzõs válaszod, hogy kb semmit nem ért el az elmúlt idõszakban klubszinten, mégis mire kapna Aranylabdát? Erre reagáltam, hogy bár a csapattal begyûjtött címek nagyban befolyásolják az esélyeket, egy támadó formája mégis csak a gólok/gólpasszok képében mutatkozik meg. Azt is megjegyeztem, hogy Ribery munkáját mennyire elismerem, mert igazi hajtó ember, aki fáradhatatlanul robotol a pályán, míg Ronaldo hajlamos arra, hogy nem fut vissza védekezni. Ezt azért némiképp fel lehet róni azoknak az edzõknek is, akik pályafutása során teljhatalmat adtak neki a pályán.
De továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy itt csupán arról van szó, hogy a Ronaldo iránti ellenszenv miatt teljesen mindegy, hogy hány gólt lõ, milyen jól játszik, Getafének, Galatának vagy éppen a svédeknek rúg-e mesterhármast, a teljesítményében úgyis találtok hibát, amin kedvetek szerint ugrálhattok, akár a gyerekek a trambulinon.<#integet2>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

UUUU
Megjegyzem neked, hogy transfermark nem rögzitti jól Messi válogatottbeli góljait sem.
Csak az elmúlt két évben 18 gólt lõtt ott, ellenben a transfermarkt, mindössze két gólról ir.
De mégegyszer, ki irt a gólokról ? Ülj le, értelmezésbõl egyes.

szucsy89
szerintem már direkt trollkodik ezekkel a fos ruhákkal 😄
bakkerman
hivatalos: VV se lép pályára már 2013-ban

bakkerman
na ez egy korrekt írás volt

6unn3r
És ez miben befolyásolja azt a tényt, hogy mint egyéni játékos óriási formában van?

Nem akarom meglovagolni újból ezt az Aranylabda vesszõparipát, hogy ki és mikor érdemelte volna meg, de azt a legelvakultabb Barcelona-drukker is alá kell írja, hogy egyszer biztosan nem Messi érdemelte volna meg. De amilyen lejáratókampányt csinál már egy ideje magáról a FIFA - ebbe ugyanúgy beleértem CR kifigurázását, mint azt, hogy most gyakorlatilag miatta meghosszabbították a szavazási határidõt - az Aranylabdának, mint díjnak egyre kisebb értéke van, mert egyre több ember szemében vicc az egész ceremónia.
A megállapítás, hogy Ronaldo klubszinten nem nyert említésre méltó trófeát, teljesen jogos és helyén való. Meghazudtolhatatlan tény. Ebbõl a szempontból Ribery és Messi is elõrébb van, hiszen az elõbbi gyakorlatilag mindent megnyert a klubjával, amit meglehet; míg a másik bajnoki aranyat és Szuperkupát tudhat a magáénak. Ugyanakkor meghazudtolhatatlan tény az is, hogy a 2013-as év egyénileg legjobb formában lévõ játékosa kétséget kizáróan Cristiano Ronaldo. És ez nem csak szubjektív vélemény, de ettõl hangos mostanság a szaksajtó is.
A 2013-as naptári évet nézve gyorsan megnéztem ki hány gólnál, illetve asszisztnál jár (mivel magam számoltam össze a transfermarkt.com adatai alapján, ezért a tévedés vagy elszámolás lehetõségét fenntartom). És ha minden igaz, akkor Messi 42 gólnál és 15 gólpassznál jár, míg Ronaldo 66 gólt lõtt 18 gólpassz mellett. Megelõzvén a hencegõ fanokat, tisztában vagyok vele, hogy Messi tavaly beállított rekordjától ez messze van, de ebben az évben messze a legjobb statisztika.
Bár a személyedrõl semmit nem tudok, így minden tiszteletlenség nélkül jegyzem meg, hogy a cinikus és gúnyos hangnem egyértelmû jele annak, hogy az idei szõlõ savanyúbb, mint a tavalyi. Én nem kívánom, hogy Ronaldo kapja meg az Aranylabdát, ugyanis én sem találok túl sok értéket már ennek a díjnak. Ha nagyon igazságosan akarnak dönteni, akkor a megnyert címek és a pályán végzett munka függvényében Ribery-nek kellene odaítélni, ugyanis a jó teljesítmény nem feltétlenül a gólok számában mutatkozik csak meg. Viszont minden elfogultság nélkül azt is hozzá kell tennem, hogy bajnoki arany és Szuperkupa ide vagy oda (amihez azért egy egész csapat jó formája szükséges), egyéni teljesítményben a hisztis ficsúr felülmúlja Messit.
Nyilván lehet támadólag ugrani erre azzal, hogy nagyban hozzájárult ehhez Messi sérülése és ebbõl fakadó formahanyatlása is, de kérem a labdarúgás már csak ilyen, ettõl a portugál érdemei fikarcnyit sem csökkennek.
Én is sajnálattal hallottam a sérülés hírét, mert sérülésnek örülni borzasztó tisztességtelen és intelligencián aluli viselkedésre vall, de amekkora hátrány ez a Barcelonának olyan nagy elõnyt is kovácsolhat belõle. Levetkõzheti azt a címkét, hogy az argentinra épül a csapat, illetve megtanulhatnak nélküle is eredményesen játszani, hogy a visszatérése ne megváltás legyen a csapat számára, hanem hab a tortán.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Effe88
micsoda sikerXD
szánalmas egy klub<#levele>

bakkerman
Messi átvette a 2012-2013-as szezonért járó Aranycipõjét,ebben a gecicsúnya zakóban. Komolyan nem értem,az aranylabda díjátadón is milyen fos ruhában volt,most meg ez...😄DD Mindenestre a nemzetisporton a cikk írója megint fasz volt,szerinte Messi 27 éves...nyáron töltötte a 26-ot

UUUU
Mit is nyert idén Rinyaldó?
Semmit ???

Jaj nem is, nyert egy Teresa Herrera trófeat, barátságos mmérközésen a Depor ellen.
Aztan úgy ünnepeltek a majmok, mintha BL-t nyertek volna. <#mf1>
Biztos ezért jár az aranylabda.
Itt a videó röhögjetek ti is.

Effe88
kicsoda?

bakkerman
most olvasom VV is lesérült,meg Xavinak is baszakodik a combizma...ragyogó

tobias88
Szánalmas volt hogy utánozta Ronaldo-t és ez is szánalmas most.
bakkerman
nekem se kedvencem,nem is lesz az,de azért elismerem geci nagy klasszis,én úgy mondanám,hogy ha akár a francia vagy akár a portugál kapja meg,mindketten megérdemlik

Effe88
persze, hogy egymaga húõzza mert minden rá van építve
ha nem rúg egy gólt a kis buzi akkor már picsog
qrva szánalmas a pali
ribery hajt védekezik
meglehet nézni tavaly mennyit hajtott
a belét kitette, rinya erre sose lesz képes
hol volt ronaldo tavaly?😄
ha annyira nagy player lenne akkor már csak bejutatta volna a bl-be a csapatát
büdös életbe nem sikerült még neki a reallal, de a bajnokságot se nagyon sikerül, nem beszélve egy csöves spanyol kupáról, ott is betlizik egybõl😄
ilyenekbe nagyon jó a rinya gép, getafénak 4 gól meg néha a válogatottba is és egybõl õ az isten
sajna a mai agyhalottaknak meg ez kell