33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29760 már így is utálja mindenki, vagy divatból, vagy más miatt. -
#29759 dehogy, akkor még jobban megutálnák a Barcát -
#29758 a gyenge angol bajnokság még jegyzett liga? nem is tudtam... azok még delegálhatnak a BL-be? -
#29757 na de valamikor meg kell húzni a határt, és példát kell statuálni, kivel ha nem egy aranylabdással -
#29756 Soha az életben nem volt ilyen még, csak pénzbírság. Edzőket tiltanak csak el ilyenért -
#29755 akkor lesz még itt szájkarate,ha CR-t eltiltják a bíró nyílvános kritizálása miatt. Nso-n kommentek között már olyanokat is olvasni,hogy a szövetségben és a bíróküldésért felelős testületben is csak Barca szimpatizáns vezetők vannak,és most játszák ki a lapokat,hogy végül mi legyünk a bajnokok :DDDDDDDD hihetetlen ez az utálat,ami a csapat irányába van,amit én egyébként leszarok,vannak nekem normális Madridista haverjaim,akikkel jóízűen kivesézünk minden Barca meg Real meccset,és nagy ívben szarunk ezekre a primitív emberekre. Meg külön kedvencem,amikor egy Chelsea,és Arsenal "drukker" összehangolva fikáz minket,bár őket megértem,a múltbéli sérelmeiken nem tudnak túljutni -
Nyiri #29754 Mindig gondolj arra, hogy fordított helyzetben hogy reagálna a másik tábor? Akasztófán látnák szívesen a védőt :) Azért van most bírói hiszti, mert nem nekik fújták be a jogos 11-est. -
#29753 Amúgy még mindig nem hiszem el, hogy a Madridosok szerint nem 11es Neymar esete. Lehet hogy mikroszkópikus lesről indul, de azon kívül az esésnél tisztán látni mindent. Olyan szemellenzővel járnak, hogy az nem igaz és elkönyvelik magukban hogy a bíró miatt kaptak ki
Remélem a bírókban ez nem tudatosul és ugyan úgy meg merik adni majd ilyen helyzetben a teljesen jogos 11est továbbra is. -
#29752 A reakciója ? -
#29751 Amúgy Ramos először azt nyilatkozta hogy hozzá se ért Neymarhoz, most már azt mondta hogy Neymar akart neki ütközni (gondolom látta hogy van visszajátszás). 1 hét múlva már az lesz hogy Neymar szólt neki előtte hogy 11est fog csinálni színleléssel... -
#29750 Nyilván nem, csak talán egyes esetekben egy mentálisan fogyatékos emberrel elnézőbbek az emberek, mert nem feltétlen van teljes tudatában annak, amit csinál. -
Nyiri #29749 Én csak azt láttam, hogy káromkodó, bemutogató csávó viccesen gesztikulál. Nem vagyok képmutató. Hangosan felröhögtem mikor élőben néztem.
Tehát ha nem százas a csávó, akkor már mindent szabad neki? -
#29748 egyik sem az, ezért nem is viccelődünk ilyennel -
#29747 én meg a baloldali faszit néztem,akkor én nem szóltam :DDDDDDDDDD a jobboldali szegény az tényleg nem százas -
#29746 Ekkora idióta hogy lehetsz? Az egy dolog hogy az nso kirakja, de hogy te is? Szellemileg sérült emberen mi a vicces? -
#29745 nem tudni mi mit "produkálnánk" 6 sör,meg egy Leo gól után,körülötted katalán szurkolók,eksztázis,szerintem én nem bírnék magammal :D -
Nyiri #29744 Ha be tud mutogatni akkor tudja mit csinál :) Amúgy idegi gondjai vannak nem szellemi. De akkor is jót nevettem :D -
#29743 Nem semmi, hogy győztetek...azt hittem sima Reál win lesz....
(lehet a Reál se olyan erős, és csalóka pl, a schalke elleni teljesítmény...) -
#29742 szellemileg sérült emberen nem szép dolog viccelődni
(még ha ugyanezt is gondoltam a meccs alatt, amikor mutatták :D ) -
Nyiri #29741 Tipikus Real drukker :D -
#29740 ez meg mit tolja oda a képét a Barcások közé, amikor ünneplik a góljukat? Igazán megérdemelt volna egy valódi megtaposást a suttyója... -
#29739 -
#29738 na a végén csak kiderül, hogy valójában a reált segítette a bíró, a téves lessel (benzema baszta el) meg a kamu tizivel. Mindjárt más a leányzó fekvése :) -
#29737 Szóval 1 büdös szavuk nem lehet a bíróra, jogos 11es.
-
#29736 Ráadásul leszedtem a 720p-s verziót és Ramos nem tudom hogy mit játssza az agyát, hozzáért rendesen:
-
#29735 Én még mindig nem tudom megállapítani hogy les e. Szerintem Marcelo térde miatt nem az:
-
#29734 Busquets is csak súrolta Pepét -
#29733 Real Madrid-Barcelona 3-4 ::: 13 perces összefoglaló
-
#29732 Egy dologban azért jobb volt az ellenfél, őt már az élő képen is irigyeltem a reáltól
-
#29731 "A nagy vitát kavaró Ramos-esetről: “Nem láttam az esetet, a játékvezető döntéseit pedig nehezen tudnám véleményezni, mert rengeteget meg kellett hoznia. A kiállítás kulcsmomentum volt a meccsen, mert addig 3-2-re vezettünk, innentől pedig minden megváltozott. Emberhátrányban nehéz uralni a mérkőzést. A játékosokkal még nem beszéltem az esetről. Nem tudom, lehet hogy néhány játékvezetői döntésből rosszul jöttünk ki, de ez semmin nem változtat. Most csak az az egy dolgunk van, hogy rendesen felkészüljünk a Sevilla elleni meccsre"
Ancelotti. Nem egy Mourinho na... -
#29730 én is folyamatosan mondogattam,hogy elöbb-utobb kipukkannak,aztan siman bennevan a pakliban,hogy bajnokok lesznek. Mondjuk meg kell hogy mondjam en nem bannek egy Atletico bajnoki címet,2004 ota nagyon kétesélyes lett mar a spanyol bajnokság,jót tenne egy kis változás,és ebből mi jól jönnénk ki,rá lenne kényszerítve a vezetőség,hogy nyúljon a zsebbe -
#29729 Már a szezon közepe óta folyamatosan ezt hiszi mindenki, mégis tartják magukat. :) -
#29728 Valenciát simán verjük otthon.A Sociedad lesz necces idegenben... -
#29727 Jön a hétközi bl, az bekavar rendesen hidd el. Atma azt nem fogja bírni szerintem -
#29726 Az Espanol rendre lefekszik nektek, sztem semmi gond nem lesz ott. És még mi is játszunk velük. -
#29725 jah. tippre az utolso fordulo lesz a donto. mi az espanyol ellen fogunk megszenvedni, mig ha az AtMa nem pukkad ki a legvegere, akkor az is nehez meccs lesz. kerdes hogy a BL mennyire tori meg oket....
ha igy alakulna, akkor az igen izgalmas utolso fordulot hozna. -
#29724 Köszi :)
Nincs itt lefutva a dolog,ne temessetek mar a csapatot baszki,hat tegnap vertünk meg egy rohadt jo Real-t a Bernabeuba,es 1 pontra vagyunk tölük. Mindenki fog meg hibazni,az lesz a bajnok,aki egyel kevesebbet,ennyi. Siman meglehet meg ez a bajnoki cím -
#29723 AtMa:
Atletico Madrid v Granada
Athletic Bilbao v Atletico
Atletico Madrid v Villarreal
Getafe v Atletico Madrid
Atletico Madrid v Elche
Valencia v Atletico Madrid
Levante v Atletico Madrid
Atletico Madrid v Malaga
Barcelona v Atletico Madrid
szvsz ebbol a Bilbao, Valencia es Barca meccs lehet necces szamukra.
Barcelona:
Celta Vigo, Espanyol, Real betis, Granada, Villarreal, Getafe, Bilbao, Elche, AtMa
ebbol az Espanyol, AtMa lehet necces...
Real Madrid:
Sevilla, Rayo, Sociedad, Almeria, Osasuna, Valencia, Valladolid, Celta Vigo, Espanyol
ebbol a Sevilla, Valencia es Espanyol lehet necces... -
#29722 Valaki masolja mar be a harom csapat hatralevö sorsolasat,meloba nem tudok keresgelni :/ -
#29721 Pedig le fogják. Nem leszünk bajnokok.
1 pontot szerzett a Real a rangadókon :D