Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
PS3 Slim 250 PC
"Az elsõ félidõ borzalmas volt. Nem volt megfelelõ a hozzáállásunk, ezzel pedig szerintem mindenki tisztában van" – értékelt a lefújást követõen Piqué.
Hozzátette: késõbb ugyan láthatóan javult a Barcelona játéka, és a helyzetek alapján egyenlíthetett is volna Amszterdamban, ám ami az elsõ félidõben történt, hatalmas talány. "Fogalmam sincs, mi történhetett" – mondta.
"Ez volt eddig a legrosszabb meccsünk az idényben. Rettenetesen játszottunk, nincs mentségünk. Az összkép egyszerûen nem méltó a Barcelona hírnevéhez!" – fogalmazta meg kritikáit a hátvéd.
hát õ is elbújhat de nagyon nagyon mélyre,mert amit produkál már hónapok óta az felháboritó
"Megmenekült a Dortmund, égtek a nagyok
A Barcelona és az Ajax is idegenben kapott ki"
😄DD
http://goo.gl/gd6Zi5
Nincs hajtás, nem is értem mit akarnak így...
Mondjuk amit mostanában videókban szoktam látni hogy mibõl áll egy edzés, és nem csak Tata óta, már régebb óta ez van. Cicázásból meg fogócskából nem lehet szintet tartani...
PS3 Slim 250 PC
Nem kéne alapvetõen elégedetlennek lennünk, de úgy gondolom hogy az évek óta tartó szar játék most már lassan kezd sok lenni. Szeretnék olyan Barcát látni végre mint régen, aki minden percben támad, hajt, a játékosok meghalnak a pályán, helyzeteket alakítanak ki, kreatívak. Sajnos az utóbbi években olyan Messi függõség alakult ki hogy nélküle szarni se tudnak, az már más kérdés hogy mostanában sokszor vele se...
A középpályánk messze a legrosszabb, nem jut annyi és olyan minõségû labda elõre mint régen. Xavi ideje lejárt,lassú, kevés a csodás passz elõre fele, Iniesta szerzõdésével nem tudom mit köcsögösködnek, azt se értem hogy miért nem tudnak megegyezni, nála is ekkora szerepet játszik már a pénz?
Pedro olyan kutya mint mindig. Fabregas hullámzó, Neymar amióta ide igazolt elfelejtett olyanokat csinálni mint a Santosba. Inkább vissza passzol, nem mer 1v1-ezni, a ziccereket elrontja.
A védelem a szokásos, de ez már nem is meglepõ.
Miért is szeretem én ezt a csapatot? Miért is szerettem meg õket még kb 10 éve? A játékuk miatt. Mit láthatunk mostanság? Akkor miért erõltetem én ezt? Magam sem tudom...
Nagyon sajnálom hogy olyanok a kommentjeim amilyenek. De nem írhatok csodálatos játékról, mert az nincs.
PS3 Slim 250 PC
Viszont az, hogy 1 beindulás nem volt a 2. félidõben senkitõl az nem semmi. Akkora területek voltak és olyannyira fent védekeztek sokszor hogy ez elképesztõ. Se Pedro se Neymar nem indult be, a szélsõhátvédeink meg ugye alibi hátvédek sajnos, ezen múlott. Fent volt 3 irányító középpályás de minek, ha nincs aki beinduljon a védelem mögé.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Persze emiatt megint a középhátvédeken csattan minden, pedig most messze nem õk a leggyengébbek.
Yermart kéne sztem ott játszatni, Xavi csak lassítja a játékot, Song szar, Pedro sincs sehol. Igazából mindenki szar.
Teljesen megérdemelt a 2-0. Csak az a baj h megint leültem megnézni és jó játékot vártam, én kis naív...
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Pinto; Puyol, Mascherano, Piqué, Montoya; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc és Neymar.
Van egy olyan érzésem hogy ez ma Neymar meccse lehet... 😊
PS3 Slim 250 PC
AFC Ajax – FC Barcelona:
Amsterdam, Amsterdam ArenA
20:45
Vezeti: Pavel Kralovec (cseh)
Ajax: Vermeer - Van Rhijn, Denswill, Moisander, Blind - Poulsen, De Jong, Duarte - Sigthórsson, Bojan és Boilesen.
FCB: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Puyol – Busquets, Xavi, Iniesta – Pedro, Cesc, Neymar.
Ha gyõz a csapat megvan a csoportelsõség. Streamek a Bajnokok Ligája topikban 😊
„Emlékszem, amikor Barcelonában éltünk, nagyon közeli barátok voltunk, már több éve ismertük egymást. Én épp akkor kerültem az Espanyolhoz, Lionel pedig már a Barcánál volt. Aztán két nappal azután, hogy a Cityhez kerültem, Manszur sejk megvette a klubot, Lionel pedig azóta is emlegeti, remek idõben váltottam a City mezére. Messi sokat kérdezõsködött a Cityrõl, de még én sem tudtam sokat mesélni róla akkor. Viszont azóta is gyakran szóba kerül ez a téma” – nyilatkozta Pablo Zabaleta.
Mondom én, hogy Puyol lesz a balhátvéd. 😊 Lehet, hogy nem a leggyorsabb, de nem is kell támadnia (nem árt, ha nem szaladgál fel mindkét szélsõ hátvéd) és jó helyezkedéssel kompenzálhatja a sebességkülönbséget. És nem a Bayern München az ellenfél 😄