33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza1
    Ahogy mondod ez szenvedes volt.
    Olyan csapat ellen a BL-ben aki rendes hozzaallassal kuzd, ugy fog minket megverni mint annak a rendje.
    Nem is merek belegondolni megint mi lenne a Bayern ellen.
    Vedelmunk egy hulladek,mar Mascherano is forman kivul, idegesito hibak tomkelegevel, pedig eddig o volt nagyjabol a biztos pont.
    Most meg olyan hibakat csinal, hogy az valami iszonyat gaz.
    Mondjuk szerintem nem is valo a vedelem tengelyebe. Tamadojatekunk egy mero toketlenkedes. Kozeppalyan lassu mint egy santa lo.
    Letamadasunk nincs, minden pontrugas az ellenfeltol, mar gorcsbe huzza a gyomrom.
  • Sippie
    na még kamu emberelőnyt is kaptunk? jóvan, nagyon tolnak minket a bajnokság élére
  • bakkerman
    Plusz emberelőny a meccs végére :D
  • Sippie
    már megint befújta nekünk a bíró a kamutizit?
  • bodajoci
    Csak kiszenvedtük :)
  • Jakuza1
    Divatdrukker
  • bakkerman
    Na csak meglett,este egy picit Bilbao drukker leszek :DD
  • davids014
    érzem, hogy botlik az atletico
  • bakkerman
    büntetöböl...
  • Jakuza1
    Ez a Martino is kesz katasztrofa es meg mindig nem cserel.
    Iniestat meg padoztatja, mikozben Fabregas megint egy nagy nulla, es nem artana Pedrot is levinni, mert semmit nem mutat. Ennyit Sanchez is tud
  • bakkerman
    Nemigaz hogy egy kurva espanyolt nem verünk meg,amikor elvileg ismet versenyben vagyunk a bajnokságért
  • bodajoci
    a 2. félidőben még szarabb a játék... :/ pedig az első alapján, vagy 3-al kéne mennünk...
  • Jakuza1
    Nem azert, de ezek igy akarjak megnyerni a bajnoksagot ?
    Az hagyjan, hogy Espanol-Barcelona rangadon, azert illene odatenniuk magukat, de meg annak ellenere sem hajtanak, hogy a bajnoksag szempontjabol ez egy nagyon fontos merkozes.
    Neymar mindent kihagy. Hatul mar megint ossze-vissza szerencsetlenkednek, mar majdnem ket golt osszehoztak az ellenfelnek.
    Pinto 3 meterre keptelen kijonni lehuzni a labdat, mikozben elotte Piquet szerencsetlenkedik. Felfejelgetik meg felrugdosak a labdat ahelyett, hogy rendesen felszabaditananak, erre gyertyakat fejelnek/rugnak 20 meterre hatrebb a 16-osrol.
    Ez eddig nagyon szanalamasan gyenge produkcio. Es idegesito, hogy egy Neymar szintu jatekos ilyen ziccereket hagy ki.
  • Jakuza1
    Szep volt Neymar. Egy meterrol kihagyta :P
  • bakkerman
    fu valami 17 misi kb
  • tobias88
    mennyi volt az előzetes?
  • bakkerman
    az előzetes hírekkel ellentétben Halilovic csak 2.2 millio ojróba fájt :D Hát,ha a srác 2 év múlva már legalább a padon ott lesz,és amikor játszik,akkor jól nyomja,akkor szerintem hatalmas bizniszt csináltunk vele!
  • bakkerman

• limperatore
    hagyjad már 1 fos kapus
  • Nyiri
    A bohócligázást soha nem értettem, miközben most is benne van 3 csapat a BL-ben a "bohócligából".
  • Sippie
    nem lenne szar, egy ilyen befutó az "egycsapatos bohócligában"
  • tobias88
    Atma 73, Barca 72, Madrid 70

Ha Az Atma kikap 1szer, akkor nekünk már a döntetlen is belefér. Mondjuk az egymás elleni meccsen pont ugye:
    Barca 75, Atma 73, Madrid 70

Ezek után egy döntetlennel:
    Barca 76, Atma 76, Madrid 76

ahol az egymás elleni eredmény számít azaz öröm és boldogság van.
    Szóval adott a feladat, a hátralévő 8 meccsből ha 7et megnyerünk ami között az Atletico elleni meccs is benne van és 1et döntetlenre hozunk akkor bajnokok vagyunk.
  • tobias88
    csak kiesett egy Valdes ami azért nem mind1
  • bakkerman
    Fordult a kocka,a Clasico előtt még arról írtam,hogy ha nem nyerünk akkor oda a bajnokság. 2 forduló eltelt,és a mi hátunkat nézi a Real,rohadt kiélezett a dolog!!!!
  • Nyiri
    A real ma megmutatta, hogy kell elbaszni egy szezont.
  • [HUN]FaTaL
    Meg kell nyerni az összes hátralévő meccset.
  • tobias88
    1 meccsel hogy szét tudunk verni egy csapatot
    Remélem sokáig tart a bizonytalanságuk, legalább a kupadöntőig
  • tobias88
    Gooooool
    Ha minden jól alakul a saját kezünkben a sorsunk
  • Jakuza1
    2. felidoben harmatgyengek voltunk, Fabregas meg az egesz merkozesen.
  • Sippie
    hát ha ilyen megmozdulásai lesznek, akkor vele is oda a szezon.
  • [HUN]FaTaL
    Pinto bazmeg...

Ez a saját hülyesége. Ha ő is megsérült, akkor oda a szezon. Minek csúszott be? Majdnem kint volt a labda mikor elkezdett csúszni...
  • Sippie
    Hát ez gyönyörű 1 meccs alatt 2 kapus?
  • tobias88
    bárcsak tévedett volna a bíró, ritkán kívánok ilyent de most jó lett volna ha 11est ad
  • chrissparduc
    Én is kapus vagyok (voltam)! Pontosan ugyan így szakítottam el a térdszalagomat! Ez a legroszabb sérülés ami egy focistával történhet! Nem szeretem a Barcát, de rosszat sosem kívántam senkinek! Kitartást Valdesnek! Ez a legroszabbkor jött neki! :( Persze semmikor sem jön jókor egy ilyen sérülés!
  • bakkerman
    Akkor ma láttuk utoljára kapuban,tétmeccsen :( Nem igaz,így nem érhet véget az ő Barca korszaka
  • [HUN]FaTaL
    A képek alapján várható volt. :(
  • tobias88
    VV előzetes hírek szerint keresztszalag szakadást szenvedett
  • Sippie
    Fabregas is a pályán van? nofene :D
  • [HUN]FaTaL
    Nagy kedvvel játszik az egész csapat :) Csak maradjon meg a lendület a BL-re is.
  • Sippie
    Messi 5 perce megosztott egy képet FB-n... bazzeg még netezni is van ideje a meccs közben