33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29880 Pinto bazzeg... -
#29879 ez nekünk jó,nagyon jó! Simeone rá megy a dupla vagy semmire,ebből lehet egy 2-2 de egy sima 3-0 a javunkra is,várom már a meccset! -
#29878 Tényleg 2 csatárral kezdenek, én is néztem. Számunkra ez jó hír még ha Villa valószínű hogy ilyen balszélső visszahúzódó szerűséget fog játszani és lógni fog alvesen -
ToM1113 #29877 A Barcelona megerősített kezdőcsapata: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Neymar y Messi.
A Barcelona kispadján ülnek: Oier, Adriano, Song, Bartra, Sergi Roberto, Alexis és Pedro.
Az Atlético megerősített kezdőcsapata: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe; Gabi, Tiago; Koke, Arda; Villa és Costa -
#29876 a bíró miatt nem kell aggódni, zsebünkben az összes ;) lesz ott piros is, nincs más dolgunk, mint elesni a 16-oson belül amikor felrúgnak! -
#29875 szerintem 30 szabálytalanság is meglesz ma nekik meg a bírón fog múlni hogy hány sárga -
#29874 Ellenünk két csatár az öngyilkos taktika,örülnék is neki :D -
#29873 Dortmund jobb is lenne ha Götze ott maradt volna + nem lenne 8 kezdőjátékos sérült -
#29872 As viccelődik, szerintük Villa és Costa együtt kezd. Az nem lenne valami okos döntés szerintem Simeone-tól. 4-4-2-t szeressük az ellenfeleknél. -
#29871 Durva,old traffordon se adtak még szerintem vendég csapatnak ilyen kis oddsot -
#29870 20.45 Barcelona-Atletico Madrid
tv: Digisport1
streamek: -
Nyiri #29869 A MU-nak nem adtak sok esélyt :)
A Dortmundot jobbnak érzem ennél.
PSG szerintem jobb mint a Chelsea (nem hinném hogy ennyire kiegyenlített).
-
#29868 Továbbjutás Bwin szerint:
Manchester 6.5 - Bayern 1.09
Psg 1.87 - Chelsea 1.87
Real 1.16 - Dortmund 4.75
Barca 1.32 - Atma 3.2
Én azért nem érzem ennyire biztosnak.
Ezen a képen hol a kakukktojás?
-
#29867 Marcelo megsérült, az AS szerint a Barcelona elleni Király-kupa-döntőről is biztosan lemarad -
#29866 Az Atlético Madrid eddigi nyolc Bajnokok Ligája-mérkőzésén négy gólt kapott, ezzel a leghatékonyabb védelemmel büszkélkedhet az idei sorozatban. -
#29865 A PSG-nek tavaly majdnem bejött. Bár végül csak a Bayern malmára hajtották a vizet. -
#29864 Hát, szerintem csak játszadoznak.
Simeone: "Ezek a játékosok pontosan tudják, hogyan kell lejátszani egy ilyen párharcot, és tudják, milyen döntéseket kell meghozni ahhoz, hogy sikeresen letudják a két felvonást."
90. percben eltörik Messi és Iniesta lábát az első meccsen? -
#29863 azért mert kérdéses a játéka sérülés miatt,semmi köze április 1.-hez -
#29862 április bolondja :P -
#29861 Miért kezdene az Atmában amúgy Villa? -
#29860 FC Barcelona – Atlético Madrid:
Bajnokok Ligája negyeddöntő, odavágó
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Felix Brych
FC Barcelona: Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Xavi, Fábregas – Neymar, Iniesta és Messi.
Atlético Madrid: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, F. Luís – Gabi, Suárez, Koke, A. Turan, Diego (Sosa) – Villa (D. Costa).
vamos! -
Nyiri #29859 Igazad van. Megkövetem magam. :) -
#29858 azért ilyenekre ne gondoljunk már! :D igenis jussunk minél tovább a BL-ben is,ha a döntőben kapunk ötöt a Bayerntől,vagy akárkitől,akkor kapjunk,de legalább elmondhatjuk magunkról hogy odáig eljutottunk,míg a többi 30 csapat meg nem. Nyáron ígyis-úgyis változások lesznek,a begyűjtött trófeáktól függetlenül. 3 fronton állunk még,nyílván a BL tűnik a legnehezebbnek,de az Atleticon ha túljutunk én elégedett leszek. A bajnokságnak meg kell lenni,és nyáron jöhetnek a kisebb változások. Főleg a kispadon -
#29857 Nem túl fényes a mérleg idén, ráadásul mindnél többet játszol egy csapat ellen, annál nehezebb megnyerni a meccset. Szóval a bajnoki döntő nagyon nagyon nehéz lesz.
SSdE 21-08-2013 Atletico Madrid 1 : 1 Barcelona
SSdE 28-08-2013 Barcelona *0 : 0 Atletico Madrid
SLL 11-01-2014 Atletico Madrid 0 : 0 Barcelona -
ktm99 #29856 Én annyira nem bánom, hogy "semmi nem változott" és még mindhárom fronton érdekelt és végső győzelemre is esélyes a Barcelona. -
Nyiri #29855 Tudom hogy Barca drukkerként szemét dolog, de én mivel egyértelmű hogy esélyünk sincs a BL-re, de még a döntő közelében se szeretném a csapatot látni. Az lenne a jó, ha nagyon megaláznának még az negyeddöntőben újra. Hátha akkor valami elindul. Úgy látszik, a tavalyi BL égés semmire nem volt jó, mert semmi nem változott. Sajnos. -
#29854 "Amúgy meg simán leadják nekünk a BL-t, cserébe mi odaadjuk nekik a bajnokságot :D"
Lófaszt. A bajnokságot innen szvsz könnyebb megnyerni. A BL-re nagyjából esélyünk sincs. :) -
#29853 hááát... húzos meccseket játszottunk az utóbbi 1 évben az Atleticoval, és Pinto hajmeresztő hibáival simán benne van bármi a meccsben. De a tavalyi szezonnal ellentétben, eddig a nagy meccsekre kicsit összekapták magukat a srácok, szóval bízzunk a továbbjutásban.
Amúgy meg simán leadják nekünk a BL-t, cserébe mi odaadjuk nekik a bajnokságot :D -
#29852 na cöhh, mindjárt visszacsinálom az egészet :D -
#29851 Ha ilyen hangot engedsz meg velem szemben akkor ne reménykedj hogy túl sok hozzaszolasod lesz a topikban. :D az fm topikban is fegyelem van... -
#29850 Xavi nyilatkozott a BL párharcról:
„Nem szeretek spanyol klubokkal találkozni a BL-ben, inkább játszunk bármely más ellenféllel, hiszen túl jól ismernek minket – adott magyarázatot Xavi. – Ezért ritkán adódik gólszerzési lehetőség. Az Atlético egyébként is kellemetlen ellenfél, határozottan védekezik és veszélyesen kontrázik. Erős a kerete, amelyben olyan kiváló játékosokat találunk, mint Koke, Diego Costa vagy éppen Arda Turan. Diego Simeone alatt sokat változott a csapat felfogása, hisznek magukban, és úgy lépnek pályára, hogy bárkit képesek legyőzni. Ráadásul remek formában futballoznak. Megnyugtató előnyt kellene szereznünk a madridi visszavágóra, de a továbbjutási esélyeket ötven százaléknak gondolom.”
lényegében új dolgot nem mondott,elég nehéz párharc lesz,de én azért magunkat tartom esélyesnek,2 meccsen ki kell jönnie a keretek közötti minőség különbségeknek,mégha azok nem is akkorák,mint pár éve,de jobb a mi csapatunk. Az aktuális 90 percre időzített formán fog múlni MINDEN,na meg szegény Pinto-n,aki most a nyakába kapott egy sziklányi terhet. -
#29849 tuti végigvitted! -
#29848 Te menjél dolgozzál az NFL topikba mint újdonsült házigazda :P bannereket, linkeket, híreket... gyerünk gyerünk :D -
#29847 PlayBookra találtam egy iszonyúan bena játékot...:D nemtom ismeriteke
-
#29846 Amúgy azt még mindig nem értem, hogy Bartra mi a büdös francért nem kapja meg a lehetőséget. Amikor játszott, általában jobb volt mint Pique és Mascherano, egyszerűen nem értem. Benne még él a tűz ami Shaqira papában már nem -
#29845 Courtois megint hozott egy meccset az Atletico-nak, ilyen reflexet sajnos nálunk még Valdes se szokott mutatni, most meg Pinto ugye. Nem nagyon nézem a Mönchengladbach meccseit de a németek egy lapon emlegetik a 2 kapust, remélem igaz mert akkor csodálatos fogás lenne 8 millióért, vagy 12ért de akár 15ért is -
#29844 nekünk az is jó,ha csak 1 pontot tud megtartani a Bilbao,akkor is 1 ponttal átvesszük a vezetést -
#29843 Muniain 1-0 -
#29842 -
#29841 amit tolásnak lehetne mondani, az az hogy Mascherano majdnem lefejezte a támadót a kezével a 16oson belül egy kirúgásért. Minden más jogos volt