Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bírók sem tudnának játszani az idõvel, stb
A kézilabdában miért van sokkal nagyobb fegyelem, miért sokkal inkább sport mint az ami manapság a focipályákon megy? A foci Számomra bizonyos értelemben csodálatos, mint sport kétségtelen remek, de bizonyos értelemben Számomra amit a pályákon elég gyakran látni mint a játékosok, mind a bírók mind a szurkolók részérõl az undorító.
Azt is értem én hogy a videóbíró is azért nincs bevezetve mert akkor nem lehetne Ennyit bundázni... Dehát rohadjon meg az összes köcsög aki manipulál.
PS3 Slim 250 PC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Most vannak szélsõ hátvédeink akik fel is futnak, nem úgy mint az Ajax vagy a Bilbao ellen, de most meg nincs irányító középpályánk mert Fabregas megint a középpályás sor elõtt töketlenkedik, miközben le lehetne venni Busquets-et akit ilyen meccsen nem is értem minek játszat a mester és be lehetne helyére hozni azt a 17 éves Adama admirálist <#smile>#smile> és akkor már egybõl a helyén is játszik Fabre ahol kb Iniesta szinten tolja
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
13 Pinto
2 Montoya
15 Bartra
5 Puyol
18 Jordi Alba
24 Sergi Roberto
17 Alex Song
4 Fábregas
9 Alexis
29 Dongou
7 Pedro
PS3 Slim 250 PC
Adriano, Bartra, Puyol, Alba
Sergio, Song, Sergi Roberto
Alexis, Fábregas, Pedro
Cesc bazmeg hamis kilencesként egy harmadosztályú csapat ellen, már megint. Nem hiszem el.
http://goo.gl/gd6Zi5
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Itt szoktam nézni, mióta nincs digi nálunk...
Egyébként jobban várom ezt a meccset, mint azokat mostanában amikor az A keret játszik. Talán most lesz hajtás és akarat. És ne felejtsük el hogy az ilyen meccsek nyújtanak alkalmat arra hogy megtaláljuk a cseréink között a jövõ sztárjait. Kár hogy egyeseknek betonbiztos helye van és ezért a tehetségek nem kapnak annyi szerepet.
Kiváncsi vagyok pl S. Robertora, Dongoura, Traoréra, Bartrara.
Külön örülök hogy Iniesta és Xavi minden bizonnyal nem játszik.
Valamint hogy Fabregas talán a megfelelõ poszton kap szerepet végre.
Várható keret: FCB: Pinto – Montoya, Bartra, Puyol, Alba – Song, S. Roberto, Fábregas – Alexis, Dongou (Traoré), Pedro.
Elhiszem én hogy marha kényelmes fogócskázni edzésen, hisz így is úgy is kezdõk egy jópáran ha tökvakarás megy akkor is. De ha adódik néhány ilyen alkalom ahol a cserék/B játékosok is lehetõséget kaphatnak, akkor elõbb utóbb kiderülhet hogy láblógatással nem lehet stabil kezdõnek lenni, csak azért mert valakinek Iniesta, Pique, Messi vagy Neymar a neve. És tessék ide venni azt is hogy a pályán mennyit futnak, mennyire látszik rajtuk hogy akarnak...
PS3 Slim 250 PC
Na este meg hajrá,kéne valami streamet keríteni
Kapusok: Pinto, Olazábal
Védõk: Puyol, Bartra, Montoya, Adriano, Jordi Alba, Mascherano
Középpályások: Sergio, Fabregas, Song, Sergi Roberto
Támadók: Neymar, Alexis Sánchez, Pedro, Adama, Dongou
Nem értem, hogy miért megyünk ilyen erõs kerettel egy harmadosztályú csapat ellen. Konkrétan mindenki bent van aki teljesen egészséges Pique-n kívül. Simán lehetett volna még 2-3 játékos bent a B csapatból.
Amugy Xavi es Inieste pihentetese nem rossz otlet, sot en meg az alapemberek,kezdo jatekosok tobbseget is pihentetnem.
Bar tegyuk hozza, hogy a nagy rotacionak kb nulla erteke volt a szezonban, hiszen szinte mindenkit pihentettunk akit lehhetett es megis szinte a fel csapat kidolt.
A jatekkal es a taktikaval annal inkabb. A cserei szarok, az elgondolas a taktikarol szinten.
A letamadasunk egyszeruen hianyzik. Kontraink nincsenek, mert gyakorlatilag a sajat kozeppalyasaink akadalyozzak meg a gyors tamadas vezeteseket. A serulesek se tesznek jot, mondjuk hozza kell tenni, hogy amikor kevesebb serult volt, akkor sem volt jo a jatekunk.
Persze, gõz erõvel megy a fogócska meg a baromkodás.
PS3 Slim 250 PC
„Nem hasonlítjuk magunkat ahhoz a csapathoz, amely egy év alatt hat trófeát nyert. Minden összevetésben alulmaradnánk” – nyilatkozta a katalánok hátvédje.
„Lépésrõl lépésre haladunk, és majd márciusban vagy áprilisban meglátjuk, hol tartunk. Az elvárások nem változtak. (Gerardo) Martino csak nemrég érkezett, de profi, és nagyon jól fogadta az öltözõ. Én is kalapot emelek elõtte” – méltatta a nyáron kinevezett edzõt Piqué, akinek a csapatot ért kritikákról is megvan a véleménye.
„Azokat a kritikákat szeretem, amelyek konstruktívak. A tisztelet hiánya viszont egy másik dolog, például amikor az egyik nap megkérdezték Iniestától, hogy jól edzünk-e.”
„Az nem a tisztelet hiánya, ha valaki azt mondja, hogy át kellene alakítani a keretünket. Egy csapat azonban nem nyomhat egy egész meccsen keresztül.”
„Régebben többet birtokoltuk a labdát, többet tudtunk pihenni meccs közben, de most sokkal direktebb futballt játszunk, ami nagyobb erõkifejtést igényel.”
„Mostanában becsúszott néhány rosszabb eredmény, de nem törtünk össze, és készen állunk arra, hogy újabb nagy sorozatot építsünk.”
Piqué a saját jövõjérõl elmondta: új szerzõdésével kapcsolatban egyelõre csak elõzetes megbeszéléseket tartottak, így nem tud semmi konkrétumról beszámolni.
kedves Gerard, SZ.L.A.M.B. <#wave>#wave>
Miért hülyeség amit felvázoltam? Nincs rá sok esély,de sokkal szívesebben néznék villámgyors támadófocit mint ezt a semmitmondó gurigázást. A meglévõ embereket dúrván újrakéne motiválni,ami vagy sikerül Tatanak,vagy nem. Majd kiderül
Hummels meg Ter Stegen rendben is lenne, de Reus bal oldali támadó.
Güngdogán idén talán nem is játszott meccset, Vidal meg Olaszországban meg tud élni, de az nem jelent semmit, 5 éve még jelentett kb.
És így minden posztra kerülne egy színesebb egyéniség,sõt a középpályára mindjárt kettõ,és szépen lehetne rotálni még Song-al,Sergi Robertoval,Iniestaval. Védelembe padon lenne egy Pique,Bartra,Adriano,Montoya. Egy más szemléletû,gyors,kontrára építõ focit játszó edzõvel ismét európa csúcsára érhetnénk. De ez csak egy eszmefuttatás 😄
„Fiatal vagyok, szeretnék játszani és élvezni a játékot. Ha ez nem lehetséges a Barçában, elgondolkozok azon, hogy távozzak a szezon végén” – mondta Tello, és hasonló témákról beszélt Montoya is.
„14 éve a Barçában vagyok, még hosszú hónapok vannak elõttem, és bízom benne, hogy még annál is több. Meg fogjuk beszélni a klubbal, tárgyalunk. De még fiatal vagyok, és elsõsorban játszani szeretnék.”
Pedro esete annyiban más, hogy neki már volt szerencséje stabil kezdõembernek lenni a Barcelonában, de az elmúlt idõszakban egyértelmûen elveszítette a helyét a csapatban, és többnyire csak csereként számol vele Tata Martino. Pedrót több Premier League-ben szereplõ csapat is szívesen látná a soraiban, de neki annyiban más a helyzete, mint Tellónak és Montoyának, hogy a Barcelona is nehezebben, drágábban engedné csak el. A kivásárlási ára 150 millió euróban van megállapítva, a kontraktusa 2016-ban jár le, és 26 évesen még csak most lép a legjobb korba.
Pedróra is igaz, ahogy a fiatalokra, hogy jól érzi magát a Barcelonában, de a kevés játéklehetõség miatt határozottabban gondol a távozás lehetõségére.
mehetnek,aki elakar menni,nyugodtan mehet,jelenlegi keretbõl az én szememben már senkinek sincsen betonbiztos helye,esetleg Messinek,meg Neymarnak. Mindenki más ha el akarja hagyni a csapatot,akkor hajrá,ha ez kell ahhoz,hogy változások legyenek,és megújulás,akkor ámen.
Visca El Barça!