Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
6 !! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez van, ha nem a szélen erõltetik a Neymar gyereket.... 😊

Visca El Barça!

Végre egy élvezhetõ meccs. Ha Neymar végre kilép ebbõl az udvarias új fiú szerepbõl, akkor óriási dolgokra lesznek képesek Messivel.

[HUN]FaTaL
Gondoltam, hogy ezt se hozzuk le kapott gól nélkül. 😄

Nem volt les amúgy?

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
spanyol mezt kéne ráadni a következõ meccsen 😄
tobias88
Pedro is csak a bajnak van a pályán
Sippie
viszont ennek az lesz a kimenetele, hogy nem kell védõ, mert jó így a csapat. Aztán jön egy komolyabb ellenfél, és megint égünk 😊
[HUN]FaTaL
😄

bakkerman
a brazik kisgyerek a 11es mezszámban durván beindult,kezd hasonlítani az igazi Neymarra 😄

bakkerman
na ismet egy olyan meccs,amit olyan vigyorral a kepemen nezek mint amikor anno megszerettem a csapatot! Ez "csak" egy Celtic ugyan,nem BL döntõ,de basszameg vegre megint fociznak az úrak!

nem, 5 kell minimum, be kell pótolnia a sok kihagyottat!!! 😄

PS3 Slim 250 PC

Na tessék... nem szóltam Neymarról... összekapta magát. 😄

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ha mesterhármast fog lõni az jó lesz? 😄

[HUN]FaTaL
Szerintem ebben a szezonban nem lehet rá panasz.

természetesen nem egy Celtic ellen fog kijönni hogy milyen a csapat valójában... De már annak is örülni kell jelen helyzetben hogy egy Celtic ellen jól játszunk, ami alapbol nem is lenne nagy szó.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Neymar a meccs elõttig:
FWL (Forward - Left) 14 3 7 7.84
FW (Forward - Centre) 3 1 2 8.31

...
Sippie
nem is azért, csak hátha ebben is rádcáfolnak 😄 velem is volt már ilyen, sima továbbjutást mondtam a chelsea ellen, kiestünk. Sima kiesést a Milan ellen, továbbjutottunk...
úgyhogy inkább már nem "tippelek"
Jakuza1
Magyarazza mar meg nekem valaki, Sanchez miert nem tud igy jatszani allandoan ?
Magasan a csapat legjobbja. Felszantja a palyat, magallas nelkul fut , visszamegy vedekezni stb.
Igaz voltak rossz megmozdulasai is, de boven belefer amellett, amennyit dolgozik.

Mostanában nem igazán volt pozitív hangvételû írásom a csapatról, úgy gondolom ez nem az én hibám...

Tessék:
Kb a Milan elleni tavalyi visszavágó óta nem láttam ilyen Barcát. Támadunk, nem csak buzulunk a labdával. Van elképzelés. Alexis szét hajtja az agyát.
Azt hiszem erre szokták azt mondani: Játszik a csapat! 😊

Remélem kitart a második félidõre is.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Nesze 😄

Sippie
hmmm... írd le légyszi azt is, hogy nagyon gyenge a csapat a BL-ben, és esélyünk sincs megnyerni 😄
!!!!! végre.

PS3 Slim 250 PC

Ez a Neymar.... nem hiszem el mennyire be lett oltva gól ellen.

Amúgy ma többet futunk, ennyi, és mégis mennyivel jobban mutat amit csinálnak... 😊

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Egész jól nyomjuk. Azért lõhetnénk még gól(oka)t. 😄

tobias88
Milan emberhátrányban (jogosan), csak gondoltam beírom, a csoporthoz tartozik.
bakkerman
Pique 😄DDD na biztato a dolog

tom1113: bl topikban!

stream? köszi

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Eddig jól játszanak, ha így megy tovább szép este elé nézünk
bakkerman
Na hajrá csajok!!!

bakkerman
FC Barcelona – Celtic FC:
Barcelona, Camp Nou
20:45
Vezeti: Sergei Karasev

FCB: Pinto, Montoya, Bartra, Mascherano, J. Alba – Busquets, S. Roberto, Iniesta – Alexis, Pedro és Neymar.

Celtic: Forster, Lustig, Ambrose, V. Dijk, Matthews – Mulgrew, Brown, Boerrigter, Forrest – Commons, Samaras.

A Barcelona 20 fõs kerete: Pinto, Olazábal, Montoya, Piqué, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Sergio, A. Song, Jordi Alba, Tello, Adriano, Sergi Roberto, Adama és Dongou.

tobias88
Amúgy imáink (nem hívõ létemre <#vigyor> ) meghallgattak és Fabregas ma nem szerepel a hamis 9es posztján. Na nem azért, mert máshol fog játszani, hanem azért, mert eltiltott. Így Neymar húzódik be remélhetõleg.

Whoscored mindent elmond:
FWL (Forward - Left) 14 3 7 7.84
FW (Forward - Centre) 3 1 2 8.31
bakkerman
láttam én is,Songon meghaltam,úgy néz ki mint valami harlemi utcagyerek 😄

Néha belefér egy ilyen kajázás,meg szerintem azért ki-ki a saját otthonában se rizsen meg csirkén él. 😊

tobias88
Most nem azért, de én úgy tudom hogy a játékosok nem igazán ehetnek ilyen ételeket:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/tata-martino-argentin-grillpartira-hivta-a-barca-jatekosait-kepek-video-2300779
tobias88
jah, a 2 bl gólt ki is hagytam <#vigyor>
tobias88
Én még mindig Marquinhos miatt vagyok mérges, hogy nem vettük meg.
- Elképesztõen fiatal, még csak 19 éves
- Nem túl magas, 184 centi, azaz nem lomha batár védõ, hanem Thiago Silva alkat
- Labdával elképesztõen jól bánik, 90% feletti pontossággal passzol, nem egy Puyol vagy Mascherano típus. Bl-ben még gólpassza is van
- BL-ben meg eddig bent van a szezon csapatában a whoscored-en, ami elég nagy dolog

Értem én, hogy 30 millióért vették, de õ vagy 15 évre megoldotta volna az egyik hátvéd szerepét
bakkerman

bakkerman
Thiago: „Életem legjobb döntése volt, hogy Münchenbe jöttem. Nagyon boldog vagyok itt. Mindenki tudja, milyen nagy múltú csapat ez” – nyilatkozta a brazil-spanyol középpályás.

jó is a padon kuksolnia 😊 bár,most a Bayern a világ legjobbja,ehhez nem férhet kétség,de azért 3 év múlva csak 40-50 tétmeccs lesz a lábában mint Bayern játékos,és a válogatottba se fér be mert nem játszik,ne kezdje el körbenyalni a volt csapatát.

bakkerman
most nézem Dulifuli mekkora gólt baszott az Arsenal ellen a hétvégén

<#eljen>

tobias88
Amúgy a nagy csapatok közül a whoscored alapján a legjobb értékelést Bartra kapta <#whatever>

Akiket felvettettél:
- Hummels majdnem Februárig sérült, ráadásul az ínszalagja sérült ami után talán ha márciusra lenne használható
- Thiago Silva 40 millió, azaz esélytelen
- David Luiz meg 1 hónapja nem lépett pályára a sérülése miatt és nem is tudják mikor lesz egészséges
Rondaldo (ha létezik) egyszer még klasszis lesz, figyeljétek meg. 😄😄

PS3 Slim 250 PC

Az a baj, hogy személy szerint nem tudnék olyan védõt mondani aki megfelelne tökéletesen a posztra.

T. Silva? Nem a leg fiatalabb és mocskos drága.
Luiz? Szeleburdi, el tudom képzelni mekkora fejetlenség lehetne néha hátul.
Hummels? Nem olvasni olyanról hogy jönni akarna.

Persze sok alternatíva lehetne még, és biztosan kelleni fog egy klasszis védõ, azonban senki se várja azt, hogy ha idejön valaki akkor majd beton védelmünk lesz, itt nem A védõinkkel van a legnagyobb baj, sokkal inkább az egész csapat taktikájával. A csatársortól kezdve mindenki tehet arról hogy ha ránk vezetik a labdát akkor baj van.
Egyrészt nem birtokoljuk olyan hatékonysággal a labdát mint régen, másrészt a letámadásunk borzalmasan rossz, itt megemlíthetném akár Messit, aki korábban rengeteg labdáért futott vissza, ma már viszont inkább csak sétál. De természetesen a másik két csatárunk se védekezik rendesen, a középpálya meg nem hogy nem hatékony védekezésben, de láthatjuk hogy jóformán csak lassítják a játékunkat, megölve ezzel a támadásainkat is.

Aztán hõzöngünk, ha egy olyan klasszis mint Rondaldo 1v1 be veri Piquet.
Vagy ha Puyolt lefutja egy 20 éves csatár.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
A következõ hetek meghatározók lesznek abból a szempontból, hogy igazol-e középsõ védõt a Barcelona a téli átigazolási idõszakban. A csapat a Celtic, a Villarreal, a Cartagena és a Getafe ellen játszik majd sorrendben a következõ két hétben, fõként ezen meccsek tapasztalataitól függ, hogy hogyan döntenek a középsõ védõ igazolás tekintetében.

áhá,szóval ha a Celticet itthon megverjük,továbbjutunk a Cartagena ellen,meg esetleg begyûjtünk 6 pontot a Villareal mega Getafe ellen,akkor minden a legnagyobb rendben van,és nyugodtan nekimehet a csapat a tavasznak a Puyol-Bartra-Pique belsõ hármassal? Elmehetnek a faszba azért ott fent 😊 BL-be meg majd beleszaladunk egy komolyabb csapatba,és feltörli a védelmünkkel a pályát 😄

DasIsFuck
engem a csalás hidegen hagy, mert azt úgyse tudod mikor és hol történik meg, viszont a szinészkedés meg az a szánalmas idõhúzás amik vannak egy-egy meccsen már annál inkább.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jakuza1
Nem baj, legalabb nem lehetne csalassal elerni a megfelelo eredmenyt.
A sport nem a csalasrol kellene hogy szoljon.

DasIsFuck
mert tényleg olyan rohadt hosszú lenne ha nem lehetne szinészkedéssel meg cserékkel húzni az idõt...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jakuza1
Legalabb lenne munkaja a 4. jatekvezetonek, tudna merni az idot.
Max lecsokkenteni a merkozes idejet 2x40 percre.
Van olyan merkozes, hogy 60 percet nem fociznak. Szerintem ilyen lehetett a Chelsea-Barcelona merkozes, ahol csak Drogba valami 19 percet fetrengett a merkozesbol.

kifli
ott nem dobják fel magukat annyiszor
Miért, egy kézi meccs sokkal tovább tart mint 60 perc?

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Nézem a Bayern meccset..08/09-ben ugyanígy szopattuk európát ahogy most õk,jelenleg nincs csapat aki megállítaná õket.

tobias88
Mert 3 óra lenne úgy 1 meccs és a tv társaságok ennek kifejezetten nem örülnének