33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    chelsea effektus... még BL-t is lehet így nyerni
  • [HUN]FaTaL
    7 az a 8, mert Fabregas se csinált semmit.

A lövést meg sztem Valdes sem védte volna.
  • Jakuza1
    Ez a Fabregas csak egy ballaszt a csapat szamara.
    Az is erthetetlen, hogy csak akkor gyul feny a fejekben, amikor vezet az ellenfel es csak akkor kezdenek fozizni, mikozben ez a matracos csapat sehol nincs a barcalonahoz kepest ez tisztan latszott az utolso 30 percben.

Na de ilyen a foci, ahol egy olyan csapat tud golt loni, akinek a masodik felidoben momentumjai sem voltak, de azert talaltak egy golt a semmire, helyzet nelkul.
  • tobias88
    csak Iniesta tudott ma is, de ő is csak időnként
  • tobias88
    Nincs kapusunk és a 65. percig nem volt csapatjáték ráadásul 8 emberrel játszottunk 10 helyett mert se neymar se messi nem csinált semmit. És kapusunk sincs. Ezt Valdes vagy Courtois úgy védi ki hogy a kezében marad a labda...
  • Sippie
    Azért jófejek ezek az Atma focisták, közük nincs a labdához, de mutogatják hogy feldobta magát Neymar :D :D
  • ToM1113
    De Gea húzza az időt, miközben csapata kiesésre áll... vicc ez a foci. :D
  • [HUN]FaTaL
    Ha tudunk így is játszani, akkor az első 70 percben mi a lófaszt csináltunk?
  • Sippie
    ez azé szép gól volt, meg a passz is :)
  • Sippie
    navééééégreee
  • ToM1113
    Navégre... csoda.
  • [HUN]FaTaL
    Na! Még mindig kiesésre állunk :D
  • ToM1113
    igazából mindkét meccsre vonatkozólag írtam. :)
  • Sippie
    most igazából a tavalyi bayern meccsre gondoltam, de ja, ma se nagyon volt valódi gólhelyzetünk.
  • Jakuza1
    Mar csak egy kerdesem lenne ez a tata nem veszi eszre, hogy valtoztatni kene a jatekon ?
    De meg mindig nem cserelt.
  • ToM1113
    Már nem.
  • ToM1113
    gólhelyzet nélkül nem is lehet... most is 10 lövésünk volt? abból mennyi volt olyan ami valóban nagy helyzet volt? 1? Vicc, egy 3 csatáros csapattól... (ami igazából nem az, mert gyakorlatilag 1 csatárunk sincs ma).
  • Effe88
    mindenhol az "esélytelebb" vezetXD
  • Sippie
    mi meg gólt se tudtunk lőni...
  • Sippie
    nem is baj, ilyen szar játékkal ne is várjanak többet.
  • [HUN]FaTaL
    Fabregast már rég le kellett volna cserélni, azt se lehet észrevenni, hogy a pályán van.
  • ToM1113
    UTD is vezet.
  • [HUN]FaTaL
    Ezzel lehet, hogy ki is estünk.
  • Sippie
    öcsém... a cserecsatár bazzeg...
  • Jakuza1
    Ez meg egy szanalom hogy a kigyoterrol belemakol ez a maki.
  • [HUN]FaTaL
    Bazmeg :/ Óriási bomba.
  • Jakuza1
    Alves es a beadasai egy vicc.
  • ToM1113
    Az a baj hogy néha meg tudom érteni azokat akik azért nem szimpatizálnak a csapatunkat mert sokszor előfordul hogy döntő fontosságú párharcoknál szenvedünk majd kiharcolunk egy jogos pirosat az ellenfélnek vagy tizenegyest, esetleg mindkettőt, és gyakorlatilag ez számít döntő momentumnak. Onnantól nyerünk 2-0 ra mondjuk, és úgy emlékezünk a meccsre mintha annyira jók lettünk volna. Ez már nem egyszer előfordult. Persze ami jogos az jogos, meg kell adni, fel kell mutatni a pirosat, csak nem éppen egy hú de erős csapatra utal ha így nyer mérkőzéseket.

• Jakuza1
    Szerintem ami hianyzik az egy verbeli kozepcsatar, mert az vicc hogy a kozepkorbol akarunk minden tamadast felepiteni, amit a 10 vedekezo jatekos mar almabol felebresztve is tudja hatastalanitani az esetek tobbsegeben, valamint egy baloldali kozephatved es Mascheranot feltolni vedekezo kozeppalyasnak a 3 vedo ele, vagy Busquets cserejenek.
  • ToM1113
    ez botrány... Erre számítottam, mégis.... szörnyű...
    Elül van egy 57 millióért (vagy a duplájáért?) vett Neymarunk aki kb semmire se jó, szinte a lábán nem bír megállni és semmit nem vállal csak a hátrapassz, ja volt 1 lövése, oké.
    Messi szürke, Iniesta most mit játszik akkor, elöl se nyújt semmit de középről is hiányzik.

Az ilyen meccseken látszik igazán hogy nyáron mélyen a pénztárcába kell nyúlni, sajnos nem csak a védelemmel van itt baj, középpályára is kell 1 ember, és végre hozhatnánk valami igazi csatárt középre. Taktikát kell váltani, vagy valami csoda folytán azt a taktikát feltámasztani amivel végigvertük európát... Mindkettőhöz új edző kéne szerintem, tata karaktere nagyon szimpatikus, de nem tűnik kellően határozottnak, nem akar "úk korszakot teremteni", nem akar taktikát módosítani, ő is megmondta a régit szeretné feléleszteni és új elemekkel tűzdelni. Jelen állapotban azonban csak a támadójáték teljes impotenciáját érte el, mert védekezésben sem lettünk jobbak, a középpálya pedig rém lassú.

Persze az At. Madrid most kiváló formában van. Az is igaz hogy nem lehetünk mindig olyan csapat aki vévig veri a mezőnyt. Csak nehéz megszokni...
  • Jakuza1
    Pinto meg Mascherano kesz eletveszely amit csinal.
  • Jakuza1
    Errol a szarnyaszegett tamadojatekrol beszelek az egesz idenyben.
    Hazai palyan az ellenfelnek veszelyesebb tamadasai vannak, mint nekunk.
    Egyedul egy jatekoson latszik, hogy hajtani akar az pedig a balhatvedunk Jordi Alba.

A jatekvezetorol is meg van a velemenyem.
    Mindig utaltam az ilyen birokat, akik kovetkezetetlenek.
    Az kis szabalytalansagokert sarga, de azert nem ha szandekosan terd alatt agyonrugjak a jatekosainkat.
    Iniesta ketszer kapott igy a barom nemetje meg sima szabadrugast itelt csak.

Raadasul ez csak olajat ont a tuzre es az ellenfelet tovabbi hsaonlo szabalytalansagokra osztonzi, mert latja, hogy nincsen semmilyen szankcio az ilyen esetben.
    Aztan a vegere emiatt el is szokott durvulni a merkozes az ilyen makik miatt.
  • tobias88
    Eddig kalap lócitrom. Atma nem akar focizni, öli a focit és mi meg nem akarunk még csak 1 minimális kockázatot is vállalni
  • bakkerman
    ez rohadt kevés :/
  • Sippie
    Na a harmadik után csak előkerült végre az a tetves lap.
  • Sippie
    ugyan minek van a sárga lap... hadd rúgják csak szét a játékosokat
  • ToM1113
    Igaz...

Viszont a mai napig nem értem hogy Alves hogy lehet ennyire balfasz ezen a szinten hogy nem bír beadni 1 normális labdát....
  • [HUN]FaTaL
    Az utóbbi időben Pique elég jól játszott sztem. Pinto életveszély.

Mondjuk tökmindegy, eddig zéro, amit mutatunk.
  • ToM1113
    megszilárdul a védelem... :D
  • [HUN]FaTaL
    Az isten faszát.