33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#29920 chelsea effektus... még BL-t is lehet így nyerni -
#29919 7 az a 8, mert Fabregas se csinált semmit.
A lövést meg sztem Valdes sem védte volna. -
#29918 Ez a Fabregas csak egy ballaszt a csapat szamara.
Az is erthetetlen, hogy csak akkor gyul feny a fejekben, amikor vezet az ellenfel es csak akkor kezdenek fozizni, mikozben ez a matracos csapat sehol nincs a barcalonahoz kepest ez tisztan latszott az utolso 30 percben.
Na de ilyen a foci, ahol egy olyan csapat tud golt loni, akinek a masodik felidoben momentumjai sem voltak, de azert talaltak egy golt a semmire, helyzet nelkul. -
#29917 csak Iniesta tudott ma is, de ő is csak időnként -
#29916 Nincs kapusunk és a 65. percig nem volt csapatjáték ráadásul 8 emberrel játszottunk 10 helyett mert se neymar se messi nem csinált semmit. És kapusunk sincs. Ezt Valdes vagy Courtois úgy védi ki hogy a kezében marad a labda... -
#29915 Azért jófejek ezek az Atma focisták, közük nincs a labdához, de mutogatják hogy feldobta magát Neymar :D :D -
ToM1113 #29914 De Gea húzza az időt, miközben csapata kiesésre áll... vicc ez a foci. :D -
#29913 Ha tudunk így is játszani, akkor az első 70 percben mi a lófaszt csináltunk? -
#29912 ez azé szép gól volt, meg a passz is :) -
#29911 navééééégreee -
ToM1113 #29910 Navégre... csoda. -
#29909 Na! Még mindig kiesésre állunk :D -
ToM1113 #29908 igazából mindkét meccsre vonatkozólag írtam. :) -
#29907 most igazából a tavalyi bayern meccsre gondoltam, de ja, ma se nagyon volt valódi gólhelyzetünk. -
#29906 Mar csak egy kerdesem lenne ez a tata nem veszi eszre, hogy valtoztatni kene a jatekon ?
De meg mindig nem cserelt. -
ToM1113 #29905 Már nem. -
ToM1113 #29904 gólhelyzet nélkül nem is lehet... most is 10 lövésünk volt? abból mennyi volt olyan ami valóban nagy helyzet volt? 1? Vicc, egy 3 csatáros csapattól... (ami igazából nem az, mert gyakorlatilag 1 csatárunk sincs ma). -
#29903 mindenhol az "esélytelebb" vezetXD -
#29902 mi meg gólt se tudtunk lőni... -
#29901 nem is baj, ilyen szar játékkal ne is várjanak többet. -
#29900 Fabregast már rég le kellett volna cserélni, azt se lehet észrevenni, hogy a pályán van. -
ToM1113 #29899 UTD is vezet. -
#29898 Ezzel lehet, hogy ki is estünk. -
#29897 öcsém... a cserecsatár bazzeg... -
#29896 Ez meg egy szanalom hogy a kigyoterrol belemakol ez a maki. -
#29895 Bazmeg :/ Óriási bomba. -
#29894 Alves es a beadasai egy vicc. -
ToM1113 #29893 Az a baj hogy néha meg tudom érteni azokat akik azért nem szimpatizálnak a csapatunkat mert sokszor előfordul hogy döntő fontosságú párharcoknál szenvedünk majd kiharcolunk egy jogos pirosat az ellenfélnek vagy tizenegyest, esetleg mindkettőt, és gyakorlatilag ez számít döntő momentumnak. Onnantól nyerünk 2-0 ra mondjuk, és úgy emlékezünk a meccsre mintha annyira jók lettünk volna. Ez már nem egyszer előfordult. Persze ami jogos az jogos, meg kell adni, fel kell mutatni a pirosat, csak nem éppen egy hú de erős csapatra utal ha így nyer mérkőzéseket.
-
#29892 Szerintem ami hianyzik az egy verbeli kozepcsatar, mert az vicc hogy a kozepkorbol akarunk minden tamadast felepiteni, amit a 10 vedekezo jatekos mar almabol felebresztve is tudja hatastalanitani az esetek tobbsegeben, valamint egy baloldali kozephatved es Mascheranot feltolni vedekezo kozeppalyasnak a 3 vedo ele, vagy Busquets cserejenek. -
ToM1113 #29891 ez botrány... Erre számítottam, mégis.... szörnyű...
Elül van egy 57 millióért (vagy a duplájáért?) vett Neymarunk aki kb semmire se jó, szinte a lábán nem bír megállni és semmit nem vállal csak a hátrapassz, ja volt 1 lövése, oké.
Messi szürke, Iniesta most mit játszik akkor, elöl se nyújt semmit de középről is hiányzik.
Az ilyen meccseken látszik igazán hogy nyáron mélyen a pénztárcába kell nyúlni, sajnos nem csak a védelemmel van itt baj, középpályára is kell 1 ember, és végre hozhatnánk valami igazi csatárt középre. Taktikát kell váltani, vagy valami csoda folytán azt a taktikát feltámasztani amivel végigvertük európát... Mindkettőhöz új edző kéne szerintem, tata karaktere nagyon szimpatikus, de nem tűnik kellően határozottnak, nem akar "úk korszakot teremteni", nem akar taktikát módosítani, ő is megmondta a régit szeretné feléleszteni és új elemekkel tűzdelni. Jelen állapotban azonban csak a támadójáték teljes impotenciáját érte el, mert védekezésben sem lettünk jobbak, a középpálya pedig rém lassú.
Persze az At. Madrid most kiváló formában van. Az is igaz hogy nem lehetünk mindig olyan csapat aki vévig veri a mezőnyt. Csak nehéz megszokni... -
#29890 Pinto meg Mascherano kesz eletveszely amit csinal. -
#29889 Errol a szarnyaszegett tamadojatekrol beszelek az egesz idenyben.
Hazai palyan az ellenfelnek veszelyesebb tamadasai vannak, mint nekunk.
Egyedul egy jatekoson latszik, hogy hajtani akar az pedig a balhatvedunk Jordi Alba.
A jatekvezetorol is meg van a velemenyem.
Mindig utaltam az ilyen birokat, akik kovetkezetetlenek.
Az kis szabalytalansagokert sarga, de azert nem ha szandekosan terd alatt agyonrugjak a jatekosainkat.
Iniesta ketszer kapott igy a barom nemetje meg sima szabadrugast itelt csak.
Raadasul ez csak olajat ont a tuzre es az ellenfelet tovabbi hsaonlo szabalytalansagokra osztonzi, mert latja, hogy nincsen semmilyen szankcio az ilyen esetben.
Aztan a vegere emiatt el is szokott durvulni a merkozes az ilyen makik miatt. -
#29888 Eddig kalap lócitrom. Atma nem akar focizni, öli a focit és mi meg nem akarunk még csak 1 minimális kockázatot is vállalni -
#29887 ez rohadt kevés :/ -
#29886 Na a harmadik után csak előkerült végre az a tetves lap. -
#29885 ugyan minek van a sárga lap... hadd rúgják csak szét a játékosokat -
ToM1113 #29884 Igaz...
Viszont a mai napig nem értem hogy Alves hogy lehet ennyire balfasz ezen a szinten hogy nem bír beadni 1 normális labdát.... -
#29883 Az utóbbi időben Pique elég jól játszott sztem. Pinto életveszély.
Mondjuk tökmindegy, eddig zéro, amit mutatunk. -
ToM1113 #29882 megszilárdul a védelem... :D -
#29881 Az isten faszát.