Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem de vérszegény... :S

PS3 Slim 250 PC

Pinto, Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Cesc, Pedro, Neymar i Tello

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Nyílván nem a teljes csapatot a B-bõl hoznám, de nyugodtan játszhatna Adama vagy Dongou. Ehhez képest a keretben sincsenek.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Mert erre a meccsre is vesznek jegyet a szurkolók és nem állhatsz ki teljes B csapattal. Viszont egy picivel több gyengítést én is elnéztem volna, pl hogy Adriano játszik majd jobb hátvédet miközben szerintem õ az alap jobbhátvédünk Alves sérülésével, kezdhetne Montoya. Alexisnek jó lenne egy kis pihenõ, kezdhetne Adama admirális vagy Dongou. Ini mostanában mindig csere vagy cserélik, szóval neki nem baj ha a pályán van, a többieknek meg kell a játékperc nagyon is (Fabregas-nak is)
[HUN]FaTaL
Én ekkora elõnynél a többi fiatalra is kiváncsi lettem volna. Nem értem miért játszunk majdnem teljes kerettel.

bakkerman
este kupavisszavágó

FC Barcelona – Cartagena:
Barcelona, Camp Nou
22:00 TV: Digisport 1
Vezeti: Pérez Montero

FCB: Pinto, Adriano, Bartra, Puyol (Mascherano), Alba – Song, S. Roberto, Iniesta – Alexis (Pedro), Tello és Fábregas.

Cartagena: Limones, Antonito, Astrain, Mariano, Riau – Marcos, Moreno, Fede, Zurdo, Lerma – Fernando.

Sergi Robertora kiváncsi leszek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nevek alapján tényleg bárkit képesek vagyunk megverni,csak ezek a játékosok már halomra nyerték magukat,és már a motivációjuk szemmel láthatóan nem akkor mint pl.: 2011 tavaszán,nem ég bennük akkora tûz(sõt,jópár meccsen semennyi tûz nincs bennük). Majd kiderül mire megyünk a City ellen,az idegenbeli meccstõl nagyon félek,hogy nekünk jönnek és szétfutnak minket,a csodálatos védelmünket pláne

Sippie
frankó, na most megmutathaja a csapat, hogy mennyire csúcsszuper, és nemcsak a könnyû sorsolásnak hála jutnak el a legjobb 4-be.
Még mindig azt mondom hogy ezzel a kerettel akármelyik csapatot meg lehet verni. Csak hát nem mindegy a játékosok hozzáállása, nem mindegy hogy ki mennyit hajt, nem mindegy a taktika.

Azért a Cityrõl az elmúlt évek Bl szereplése alapján már kiderült, hogy jó-jó PL-ben nyeregetnek, benne vannak a top 3-ban , de nemzetközileg eléggé le vannak maradva. Magyarul minden évben kiesnek legkésõbb a csoportkör után.

Ezzel rakjátok össze azt, hogy mi meg szarok vagyunk (talán az utóbbi 2-3 mérkõzés kivétel), és akkor mondja meg valaki hogy mi lesz a vége ennek... 😄

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Idei Barca kiscsapat verõ sajnos, Spanyolhonban meg 17 ilyen van jelenleg. Madrid a béka segge alatt volt mikor megvertük õket, az nem számít. Sokat kéne ahhoz fejlõdni, hogy legyen esélyünk mert hiába mondhatjuk hogy van egy kiváló Neymar-unk és ha visszatér Messi akkor erõsek leszünk, de akkor Neymar kimegy szélre és ott nem az igazi.
Mor3llo
nyugalom azért, a 15. percben 2-0 volt, utána végig aludtuk a meccset, szó szerint 😊 ha ti nem követitek el ezt a hibát, akkor oda vissza nyertek

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Kicsit már uncsi ez az évente bundázás kiáltás pedig Barca fan vagyok. Ha jók vagyunk akkor bárkit kaphatunk nem? Ha meg szarok akkor essünk is ki. Leszarom hogy ki jön ellenünk. Ha már taktikázni kell hogy kit kapjunk ekkor meg akkor, már régen rossz.

Ez a Manchester City verte el 2-3-ra a Bayernt? 😄

Fasza lesz.

bakkerman
City..hát,legalább már a 16 között kiderül van-e keresnivalónk a BL-ben

Firebala
Nem idegeskedem csak nevetséges hogy évek óta bundázzák a sorsolást. Amúgy meg simán továbbjutunk, ennyi.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTÕ – A PÁROSÍTÁS
Manchester City–Barcelona
Olympiakosz–Manchester United
AC Milan–Atlético Madrid
Bayer Leverkusen–PSG
Galatasaray–Chelsea
Schalke–Real Madrid
Zenit–Borussia Dortmund
Arsenal–Bayern München
Az elsõ mérkõzésekre az elöl álló csapatok otthonában kerül sor február 18., 19., 25. és 26-án, a visszavágókat március 11., 12., 18. és 19-én rendezik.

Forrás:NSO

PS3 Slim 250 PC

Oziris666
Mutyi gyanus hát milyeneket sorsoltak össze ehh😄

Mit idegeskedtek?
Jobb lett volna egy gyengét kapni és abban a tudatban ringatózni hogy dejók vagyunk?

Legalább 2 támadó csapat szép mérkõzése van kilátásban. Gyõzzön a jobb! 😊

PS3 Slim 250 PC

tobias88
ennek a Bayernnek nem sok ellenfele van jelenleg, de az Arsenal biztosan nem tartozik ezen csapatok közé még legjobb formájában sem
Firebala
Azért az Arsenal - Bayern sem rossz.

[HUN]FaTaL
Hogy bazmeg...

tobias88
ha real-t kapja a schalke akkor az
Firebala
BUNDA!!!

tobias88
Hogy fulladna meg Figo
bakkerman
Toni Sanabria meg az Arsenalnál köthet ki januárban,nem fogadta el a Barca szerzõdésajánlatát,és Wenger elvinné...350 ezer euróról írkálnak,annyit kaphat érte a klub "nevelési költség" címen.

bakkerman
és igazam lett 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sippie
úgy látszik nagyon alves-re akar hasonlítani, annak sincs soha egy értelmes beadása 😄
Sippie
ez szerintem a hamis mezõnyjátékos poszt
[HUN]FaTaL
Ez milyen poszt vajon? 😄

[HUN]FaTaL
Most, hogy Neymar eltiltott kiváncsi leszek ki a fasz fog gólt rúgni jövõhéten. 😄

Sippie
nyugi, az angol újságírók már úgyis eladták az MU-nak 35 milla fontért. Összeveszett mindenkivel, ezért szóba sem áll Tatával
😄
Xavi beállásával sokat javult a játék. A befejezésekkel van csak a baj. Az az érzésem hogy nem ártana ebbe a csapatba egy klasszikus középcsatár, amolyan Eto'o féle, nem is értem miért adták el anno. Elég idegesítõ volt amikor azt mondta a kommentátor hogy Tata nem kér új játékost... Gyakorlatilag hátra középre és elõre is lenne kit igazolni. Fabregas meg megmondhatná az edzõnek hogy apa, szar nekem ez a poszt, közép pályás vagyok.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
a meccsen? inkább a szezonban? hihetetlen amit csinált meg ez a sergi roberto is hasonló helyzet
Sippie
Montoyának amúgy volt jó beadása a meccsen?
[HUN]FaTaL
Ez szép volt. 😊

Sippie
miket tudnak kihagyni, hihetetlen.
Én mostanság az új Fiúk szereplését várom, Tello is játszhatna többet, azt nem értem hogy mi ez a két védekezõ kp a pályán...

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Az a vicc, hogy beirtam, hogy hamis kilences mikozben a meccs nagy reszeben nem is o jatsza a posztot, hanem Song!!!
Igy pedig eleg furcsa szerkezetben jatszunk. Tamado kozeppalyaskent jatszik, de a tamadasnal belep az ek posztjara Song.
Iniesta,Fabregas,Sanchez eleg halovany. Montoya tobbet mutat naluk jobb oldali felfuto vedokent.

Alba elso 30 percben jol jatszott, de mintha kezdene beleszurkulni a mezonybe es elfaradni.
Lehet a hosszu kihagyas miatt van ez.
Viszont vedekezesunk eddig rendben, rendszeresen jol fejlodunk vissza es nincsenek ures teruletek a vedok mogott es a kp-rol is jol ernek vissza a jatekosaink.

Neymar kozepesen jatszik, tegyuk hozza, hogy meg ezzel a kozepes jatekkal is jobban jatszik, mint Iniesta, Fabregas egyutt veve. A tizit nagyon magabiztosan lotte.
Viszont szeriintem ideaig Song jatszott a legjobban, igaz mezonyben volt par hibaja is, peldaul ket tamadas ment el rajta, mert elkapkodta, mindket beadast, a loves meg igy jott ossze neki azert nem hibaztatom.

bakkerman
hát én már szarok bele,mi innen hiába kapálózunk,ha Martino nem látja,hogy azon a poszton egy rakás szerencsétlenség Cesc...a brazil gyerekben bízom hogy ott folytatja ahol abbahagyta a Celtic ellen,egymaga is megnyeri nekünk ezt a meccset

Jakuza1
Fabregas, hamis kilences!!! 😛PPP

bakkerman
Hajrá!!!

hát persze hogy õ játsza.
Aggódnak hogy Neymar jó teljesítményt nyújtana középen ezért Messi esetlegesen kikerülhetne szélre.... Messi pedig ezt nem akarja. 😄
Na jó ez talán erõs... de nem értem miért erõltetik ezt...
Gyakorlatilag -1 játékossal játszunk, legalábbis hatékonyságban biztos.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Pinto

Montoya, Bartra, Piqué, Alba

Song, Sergio, Iniesta

Alexis, Fábregas, Neymar

Ez vicc...

[HUN]FaTaL
Remélem ma nem Cesc lesz a hamis kilences...

bakkerman
azért várjunk mi még ilyen kijelentésekkel február közepéig,amikor indul az egyenes kieséses szakasz. Addig még lesz nagyon sok bajnoki,kupaforduló,meglátjuk milyen helyzetben leszünk a tabellán,meg milyen lesz a csapat formája,egy Barcanál mindig is a BL az igazi nagy sorozat,amire 110%-al kell koncentrálni

Ezen dillemázom én is. Jó lenne kiesni már az elején? Hátha észbe kapnak valami nem stim. A Barcatól nem nagy szám ha hozzák a bajnokságot. Az nem elég. 😄

Sippie
aztán belefutunk egy nagy pofonba megint 😄
Hát nem tudom, megnézném azért a csapatot az angolok ellen. Ha kizúgunk legalább elgondolkodnak, hogy ez gyér teljesítmény, egybõl csoportmeccs után búcsúzni. Ha meg továbbmegyünk, megnyugodhatunk, hogy na mégse olyan szar a játék 😄
bakkerman
persze,de ha a két angolt elkerüljük akkor azért olyan csapatokat kaphatunk,akik gyengébbek mint a tavalyi PSG,vagy a tavalyi Milan.

Sippie
ne kiabáljuk el a dolgokat, elõzõ szezonban egy PSG majdnem megfingatott minket... 😄
bakkerman
Leverkusen,Galatasaray,Olympiakos,Manchester City,Schalke,Arsenal,Zenit

a két angolt ha elkerüljük akkor viszonylag sima útunk van a 8 közé