33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    3 napunk
  • tobias88
    "A játékosok szülei is a szerződtető klub országába költöznek a futballhoz nem köthető okból." - Gondolom ezt játszottuk el egy csomószor. Viszont ebbe nem köthet normálisan bele a fifa, hiszen a játékos kap fizetést és a klub dönti el hogy mennyit. Arról meg mi nem tehetünk hogy Spanyolországban a szülők nem találtak állást maguknak
  • Sippie
    akkor csak vissza kell dátumozni a jövőbeli szerződéseket oszt kész :D
  • tobias88
    hallelujah, lesz kapusunk
  • Oziris666
    Én meg ugy emlékszem egy téli átigazolási szezonból kitiltottak plusz Kakuta is kapott 1év eltiltást talán...
  • [HUN]FaTaL
    According to FIFA sources, transfer deals that have already been agreed upon by Barcelona could go through despite the ban. [sport1]
  • [HUN]FaTaL
    90 napunk van fellebbezni.
  • tobias88
    "Ter Stegen ügynöke közölte: a kapus mindenképpen távozik Mönchengladbachból, 2015-ig élő szerződése ellenére. Az még kérdés a friss szankciók fényében, hogy az új klub lehet-e a Barcelona.
    Hirdetés

„Abban biztosak lehetnek, hogy ter Stegen nem lesz munkanélküli. Nem vagyok ügyvéd, de a kérdés az, hogy a már megkötött üzletek a rendelkezés hatálya alá esnek-e. Marc-Andrénak élő szerződése van a Mönchengladbachhal, ám nem tudom elképzelni, hogy maradjon" – mondta a SiD német hírügynökségnek Gerd vom Bruch."

Szóval akkor már meg van kötve az üzlet, csak hivatalosan nincs bejelentve. Szerintem még fellebbezni lehet a döntés ellen amúgy
  • Jakuza1
    Biztos vagyok benne, hogy nem volt semmilyen ejnyebejnye, mert a barcelona nem amator klub, hogy ilyen esetben, ne valtoztatott volna, ha tudjak figyelik oket.
  • Sippie
    ha valóban volt ejnye bejnye, és azóta se léptek semmit, akkor az illetékeset páros lábbal, megnyúzva, sóval behintve elföldelni!!4
  • bakkerman
    2009 és 2013 között...nyílván folyamatosan figyelték a klubot,adtak pár ejnye bejnyét,meg ultimátumokat időközben,hogy "tessék szépen normálisan igazolni",aztán most borult a bili.
  • Sippie
    uefalona mi bazdmeg? ja most is látszik... 2009-es igazolásokról van szó, de hogyhogy nem most került terítékre, amikor védőt, kapust KELL venni.
  • bakkerman
    Kint van eurobarcán is,meg a FIFA honlapján is,2015 június 1-ig nem igazolhat a klub játékost,jogerős az itélet. Ha 90 napon belül nem tisztázza a klub ezeket az igazolásokat,akkor további szankciókra számíthat. Várjunk még a nagy szavakkal azért pár napig/hétig,de ebbe akár hosszabb távra is belebukhat a csapat (már ami az eredményességet illeti).
  • contraste
    A spanyol ligát (RFEF) is büntették érdekes. Hát, sztem azért várjátok meg mi sül ki ebből, nagyon erős büntetés ez, nem volt még példa ekkora ítéletre a nagyobb ligákban mostanság.
  • contraste
    Igen, amikor fellebeztünk, arra az időre felfüggesztették a tiltást és aztán meg is egyezett a két csapat és végül nem kapunk többet pénz büntetésnél asszem.
  • contraste
    BBC hamarosan leközli, majd megtudjuk, de az egészben a fura az, hogy semmi hír nem szivárgott ki erről, nyílván régóta figyelik a dolgokat, mert nem egy igazolásról van szó elvileg. Amúgy majd utána nézek mik a szabályok és mi az oka ennek a bűntetésnek, nyílvánvalóan bonyolultabb, mint hogy azt mondhassuk, hogy Wenger ugyan ezt csinálta volna (nyílván nem csinálhatta ugyan ezt).

Anno a Chelsea is kapott ilyet a Kakuta transfer miatt.
  • bakkerman
    Amikor a Chelseat eltiltották,akkoris elhúzódott az ügy,és kitolták az időpontot,ebben bízhatunk
  • Jakuza1
    Innentol kezdve nincs atigazolas ket evig, nem lesz Stegen vetel sem.
  • bakkerman
    atyaúristen basszameg...2014 nyara,és 2015 tele. Remélem perel a klub,és elhúzzák még vagy fél évig az ügyet legalább,és nyáron lehet vásárolni. Ha ez lesz a végleges döntés,akkor a következő szezonunkra már most mondhatunk egy imát
  • contraste
    Itt már többet írnak: Eurosport
  • tobias88
    Ter Stegen üzlet remélem azért még áll! 1 évig Marad Gladbachban továbbra is, remélem megoldják
  • contraste
    Félreértesz valamit. Ez nem rumour vagy találgatás, hanem meghozott ítélet. Amúgy meg a Neymar-ügynek miért hiszed, hogy vége? komoly következményekkel fog számolni ott is pár ember, nem véletlenül mondott le Rosell.
  • tobias88
    Nem lesz új védőnk
  • bakkerman
    ha a kétes Neymar biznisz miatt nem tiltották el a klubot az igazolásoktól,akkor egy-két kiscsikó leigolása miatt nem fogják. 18 éven aluliak miatt?? Akkor Wenger papa a csapatával együtt lehúzhatta volna a rolót régen
  • contraste
    egyelőre, még nincsenek részletek, csak annyi, hogy 18 éven aluli külföldi játékos igazolások miatt.
  • contraste
    Barcelona given TRANSFER BAN by FIFA
  • bakkerman
    *minden meccsen
  • bakkerman
    amúgy kiváncsi lennék egy statisztikára a futott mennyiséget tekintve,mert tegnap Neymar szerintem 2x annyit futott mint Messi,mezőnyben nagyon sokat dolgozott,és kapart,amíg a bolha meg csak vakargatta a tökét,és sétálgatott. Alapból minden Neymar kiteszi a lelkét a pályára,de tegnap nekem ez az eddigieknél is jobban feltűnt
  • Nyiri
    Egyértelmű hogy otthon az Atma betolat egy busszal a kapu elé mint annakidején a Chelsea... Én is ezt tenném akármennyire megöli a focit. Simán előnyös helyzetben van.
  • bakkerman
    persze szép gólt lőtt,gratula is Diegonak ezért,nem az bánt,hanem frusztrált vagyok mert megint semmi tűz nem volt a csapatban,pedig ha nagyon akarnának,akkor tényleg lehetett volna 3-0 ez a meccs,így meg úgy megyünk a Calderonba,hogy ott van a kényszer,hogy gólt kell lőni. Ha az első félórában megszerezzük a vezetést,onnantól nekünk áll a zászló,de ha az első félidő 0-0,akkor szerintem kiesünk,mert vagy megöli a focit az Atma,és lesz 0-0 a vége,vagy ők találnak egy gólt
  • Nyiri
    Mivel Pique kiesett le lehetne ültetni Puyolt a kispadra hogy a visszavágón lenyomhatná az utolsó BL szereplését :) De örülnék neki. :)
  • Nyiri
    Így van, de ez minden csak feltételes. Diego gólja gecinagy volt nem kéne elvenni tőle, hogy makker volt. Egyébként már több mint száz éve a focit gólra játszák. Volt 90 perce a Barca-nak megmutatni, hogy tudná 3-0-ra is. Nem tudta. Most kiesésre állunk. Ez van.
  • bakkerman
    Courtois és a makker Diego tartotta életben az Atleticot,a második félidő alapján ha 3-0-val fújják le a meccset,egy szava nem lehet Simeone-nak. A visszavágó nagyon necces lesz
  • [HUN]FaTaL
    4 hét, adott a lehetőség Bartra előtt, hogy bizonyítson.
  • Jakuza1
    Piquet csipőcsonttörés
  • [HUN]FaTaL
    Oiert, aki 1 éve nem védett semmilyen meccsen? Vicc lenne.
  • tobias88
    Ki kellene próbálni ezt az Oier-t szerintem mert Pinto rémgyenge
  • tobias88
    Sport1en is egyetértettek, egyértelmű Pinto hibája. Ha nálunk védne Courtois és ott Pinto ez 2-0 lett volna inkább. (Iniesta vagy Busquets lövése pl)
  • Effe88
    XD
  • ToM1113
    Szégyen. Nem az eredmény, a mutatott játék. A tanácstalanság, az alázat nélküli foci, a helyzetek nélküli szar. Mert ezt másnak nem lehet nevezni. Volt 20 percünk, amikor valami csoda folytán a balerinák elkezdtek játszani... De ez kevés. Ez a "Gála csapat" pedig elég felemás képet mutat, ha 4-3-3 at játszunk, akkor ne egy középpályás legyen elől, hanem Alexis Messi Neymar, már a meccs elejétől.
    Ha a következő meccsen is így játszunk, akkor biz isten azért fogok szurkolni hogy ne mi jussunk tovább, mert nem érdemeljük meg. Ez nem az a Barcelona amit 10-12 éve megszerettem és nem szeretném ha egy hamisan kiszenvedett eredmény miatt jutánk tovább, ezzel elhitetve a játékosokkal, a vezetőséggel és velünk szurkolókkal hogy nincs baj, nem kell ide változás...