Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha kapura megy akkor se gól.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FC Barcelona – Elche:
Barcelona, Camp Nou
16:00 TV:Sport1
Vezeti: Fernández Borbalán
FCB: Valdés, Montoya, Mascherano, Piqué, Alba – Song, Xavi, Iniesta – Pedro, Neymar, Fábregas.
Elche: Tono, Sapunaru, Botía, Pelegrín, Albacar – Sánchez, Pérez, Márquez – Gil, Fidel, Boakye.
Fõleg az 63-0 meg a 79-0 a komoly <#vigyor>#vigyor>
Nagyon jó könyv,megleptem magam vele karácsonyra,de már a 90%-át kb kiolvastam,nagyon érdekes dolgokat lehet megtudni belõle,milyen ember is volt valójában Pep,és milyen módszerei voltak. Nem változott a véleményem róla,sõt,megerõsített abban ez a könyv,hogy egy fantasztikus edzõ,ember,és bármit elérhet még. Remélem egyszer még látjuk a csapat padján
PS3 Slim 250 PC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sergi Robertora én is ideges voltam és nem értettem, hogy miért nem cseréli le Tata a szünetben, mert tényleg MB1-es színvonalon játszott, de aztán rájöttem, hogy 21 évesen Xavi meg Iniesta sem volt sokkal jobb. Kell neki a tapasztalat. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy akkor kéne kísérletezni, amikor az Atletico Madriddal fej-fej mellett haladunk a bajnokságban.

Pique megint hozta a formajat, egy golt kaptunk rola, a masodiknal is csak a belso emberrel folgalkozott, mikozben mellette meg ket vedo volt bent es, majdnem kaptunk egy harmadikat rola.
Serigo Roberto pedig nem Barca szint szvsz.
Viiszont remelem Pedro ujra megtalalja az evekkel ezelotti vilagklasszis formajat, mert ma megint ugy jatszott mint 3-4 evvel ezelott, amikor nagyon ment neki.
Visca El Barça!
Összevetve jó kis meccs volt
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Ha a Barca nyert a Getafe vendégeként bajnokin, MINDIG bajnok volt!Ha nem nyert mindig lemaradt az 1. helyrõl.
http://goo.gl/gd6Zi5
Madrid, Coliseum Alfonso Pérez
17:00 TV: Sport1
Vezeti: Undiano Malleco
Getafe: Moyá, Valera, Rafa, Alexis, Lago – Borja, Mosquera, P. Peón, Sarabia, Castro – Marica.
Barça: Pinto, Alves, Mascherano, Piqué, Alba, Busquets, S. Roberto, Iniesta – Alexis, Pedro és Fábregas.
remélem szépen búcsúztatja az évet a csapat 😊
A csatár szülõvárosában, Rosarióban készül majd a visszatérésre az Barcelona egyik edzõjének, Elbio Paolorossónak, valamint az argentin válogatott orvosi stábjának felügyeletével.
<#eljen>#eljen>
„Elégedett vagyok a klubbal. A célom továbbra is az, hogy minél jobb legyek, és hogy itt folytassam, ennél a klubnál, ahol megbecsülve és szeretve érzem magam.”
„Amikor kevesebbet játszol, akkor érthetõ, hogy nem érzed magad annyira fontosnak, de ez az újdonság, ennyi játékperccel kell tovább harcolnom. Továbbra is az a célom, hogy a Barçában folytassam a pályafutásom.”
hát igen,emberileg még mindig nagyon rendbenvan a srác,tisztelem meg becsülöm õt,de össze kell neki is kapnia magát tavasszal
A döntés azért is volt kézenfekvõ, mert a 21 éves tehetség eltiltott lesz a Getafe elleni szombati évzárón, így nem lett volna értelme Barcelonában tartani az ünnepek elõtt. Annak fényében pedig fõleg, hogy 23 mérkõzésen lépett pályára a csapat színeiben az elmúlt hónapokban, és ezalatt 11 találatot és 10 gólpasszt jegyzett.
Neymarnak január 2-án kell visszatérni Dél-Amerikából, két nappal az Elche elleni bajnoki elõtt.
Elche ellen visszatér Leo is,meg a brazil kisgyerek is,és 110%-osan beindulunk a tavaszi szezonra!! 😊