Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
végre egy normális lövés<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sippie
hát jah... ejnye ejnye 😄
Sippie
na ez viszont nem volt csúnya 😄
kaposi1
Ilyet is ritkán látunk. <#fejvakaras>
De ha kapura megy akkor se gól.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sippie
Xavi nemá
bakkerman
hamar eldöntjük a meccset

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Nem baj, ne sérüljön rá.

Majd az Atletico ellen lõ egy mesterhármast 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Messi nincs a keretben

bakkerman
Az év elsõ Barca meccse!

FC Barcelona – Elche:
Barcelona, Camp Nou
16:00 TV:Sport1
Vezeti: Fernández Borbalán

FCB: Valdés, Montoya, Mascherano, Piqué, Alba – Song, Xavi, Iniesta – Pedro, Neymar, Fábregas.

Elche: Tono, Sapunaru, Botía, Pelegrín, Albacar – Sánchez, Pérez, Márquez – Gil, Fidel, Boakye.

bakkerman
"biztos" katalán forrás szerint jövõhéten jelenthetik be Ter Stegent,10 millió euró lesz a vételár,amit most fizet ki a csapat,és júliusban csatlakozik a német. Remélem tényleg igaz,szépen indulna az év,jó kapus!

Sippie
érdekes, hogy egy 8-1 hogyan maradhat ki a szégyenfoltokból
tobias88
Érdemes elolvasni <#vigyor>
Fõleg az 63-0 meg a 79-0 a komoly <#vigyor>
bakkerman
Pep Guardiola - Ilyen a csúcsfoci

Nagyon jó könyv,megleptem magam vele karácsonyra,de már a 90%-át kb kiolvastam,nagyon érdekes dolgokat lehet megtudni belõle,milyen ember is volt valójában Pep,és milyen módszerei voltak. Nem változott a véleményem róla,sõt,megerõsített abban ez a könyv,hogy egy fantasztikus edzõ,ember,és bármit elérhet még. Remélem egyszer még látjuk a csapat padján

Boldog karit! 😊

PS3 Slim 250 PC

Eh, pont tegnap setaltam el mellette, eddig fel sem tunt hogy van ilyen, az kapott el hogy van rola egy kep az egyik oramodellel, kicsit megijedtem 😄

[HUN]FaTaL
Boldogat mindenkinek!

Sippie
Köszi, viszont! 😊
Neked is és minden Barcelona drukkernek Boldog Karácsonyt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én nem Piquét hibáztatnám, sokkal inkább Dani Alvest. Nem csak a szombati meccsrõl van szó, hanem 2-3 éve már rendszeresen gólt kapunk az õ oldalán, és ezt minden valamirevaló edzõ látja. Szinte az összes értelmes csapat arra építi a kontráit, hogy belövi a labdát az Alves mögötti részre és többnyire gól is lesz a vége. Számomra értelmezhetetlen Alves pozíciója. Ha normális beadásai lennének, akkor megérteném, de amit az utóbbi években mûvel az értékelhetetlen. Gyakorlatilag olyan, mintha 10 emberrel játszanánk. Ha Alves a pályán lesz, akkor 1000%, hogy a City is ezt fogja játszani, vagy bármelyik másik top csapat, és õk nem fogják elbalfaszkodni az így kialakított ziccereket, mint a spanyol kiscsapatok.
Sergi Robertora én is ideges voltam és nem értettem, hogy miért nem cseréli le Tata a szünetben, mert tényleg MB1-es színvonalon játszott, de aztán rájöttem, hogy 21 évesen Xavi meg Iniesta sem volt sokkal jobb. Kell neki a tapasztalat. Az már más kérdés, hogy nem biztos, hogy akkor kéne kísérletezni, amikor az Atletico Madriddal fej-fej mellett haladunk a bajnokságban.

bakkerman
Boldog Karácsonyi ünnepeket a topik összes aktív,és nem annyira aktív a tagjának,kellemes pihenést kívánok!

bakkerman
ez aztán a gyûjtemény! <#taps>

Jakuza1
Hat a vedelmunk, akkora egy fos. 😛
Pique megint hozta a formajat, egy golt kaptunk rola, a masodiknal is csak a belso emberrel folgalkozott, mikozben mellette meg ket vedo volt bent es, majdnem kaptunk egy harmadikat rola.
Serigo Roberto pedig nem Barca szint szvsz.
Viiszont remelem Pedro ujra megtalalja az evekkel ezelotti vilagklasszis formajat, mert ma megint ugy jatszott mint 3-4 evvel ezelott, amikor nagyon ment neki.

bakkerman
Hát nem gondoltam volna hogy gyõzünk,fõleg ekkora különbséggel. Le a kalappal! Ezért szeretem én ezt a klubot,mindig megtud lepni,akár pozitívan,akár negatívan 😄 Méltó búcsú volt 2013-tól.

hábammeg ebben nagyon igazad van ennél találóbban nem is lehetett volna leírni<#eljen>

Visca El Barça!

tobias88
Láttunk egy Ajax elleni 15 percet meg egy Real elleni 5-0ásat 8 percig <#vigyor>
Összevetve jó kis meccs volt
Sippie
5-2-nél miért nem fiatalt cserél be?
[HUN]FaTaL
😄DD

Sippie
o rly?
😄 😄
ja bocs ez olaszul volt mindegy 😄

Visca El Barça!

Pedrito amore mio 😄

Visca El Barça!

Pedro 😄D😄😄:

[HUN]FaTaL
LOL 😄

[HUN]FaTaL
És ezt is 😄

[HUN]FaTaL
Na ezt szépen csinálta Pedro.

bakkerman
meg is érdemeljük a vereséget,amíg a védelmünk egyenlõ egy blasz 2-es csapatéval

bakkerman
elmúlt 10 évbõl egy érdekesség:
Ha a Barca nyert a Getafe vendégeként bajnokin, MINDIG bajnok volt!Ha nem nyert mindig lemaradt az 1. helyrõl.

[HUN]FaTaL
Ennek a meccsnek annyi szerintem, nem lövünk evvel a csapattal hármat az biztos.

[HUN]FaTaL
Ott a második. Vicc. Kapunk egy ötöst ma?

bakkerman
fos a csapat

[HUN]FaTaL
Lemaradtam az elsõ 11,5 percrõl. Mi történt, hogy már vezet is a Getafe?

bakkerman
azért Fabre hamis 9-es posztja se bíztató...Neymar nincs,max abban bízhatunk hogy a chílei vagy Pedro jó napot fog ki,de amúgy tényleg iksz gyanús meccs

tobias88
Én meg remélem, hogy nem így állunk ki mert így egyértelmû a vereség. Sergi Roberto írtó gyenge, helyére akár Song is jobb megoldás...
bakkerman
Getafe – FC Barcelona:
Madrid, Coliseum Alfonso Pérez
17:00 TV: Sport1
Vezeti: Undiano Malleco

Getafe: Moyá, Valera, Rafa, Alexis, Lago – Borja, Mosquera, P. Peón, Sarabia, Castro – Marica.

Barça: Pinto, Alves, Mascherano, Piqué, Alba, Busquets, S. Roberto, Iniesta – Alexis, Pedro és Fábregas.

remélem szépen búcsúztatja az évet a csapat 😊

bakkerman
Az argentin válogatott csapatkapitánya hazája szövetségének edzõközpontjában kapta a jó híreket, miután az orvosok egészségesnek nyilvánították. Messi november 10-i sérülése óta részben otthon gyógyult.

A csatár szülõvárosában, Rosarióban készül majd a visszatérésre az Barcelona egyik edzõjének, Elbio Paolorossónak, valamint az argentin válogatott orvosi stábjának felügyeletével.

<#eljen>

bakkerman
Pedro:
„Elégedett vagyok a klubbal. A célom továbbra is az, hogy minél jobb legyek, és hogy itt folytassam, ennél a klubnál, ahol megbecsülve és szeretve érzem magam.”

„Amikor kevesebbet játszol, akkor érthetõ, hogy nem érzed magad annyira fontosnak, de ez az újdonság, ennyi játékperccel kell tovább harcolnom. Továbbra is az a célom, hogy a Barçában folytassam a pályafutásom.”

hát igen,emberileg még mindig nagyon rendbenvan a srác,tisztelem meg becsülöm õt,de össze kell neki is kapnia magát tavasszal

Jakuza1
Ez jo, csak ne essen ki az atallas eghajlat es egyeb valtozasok miatt ki a formajabol, mert most majd egy eleg nehez periodus jon az Atletico merkozes kornyeken es meg azt se tudjuk, mennyire lesz harcra foghato Messi, annak ellenere, hogy az argentin orvosok szerint mar meggyogyult, viszont a jatekhiany neki is sok lesz, raadasul igencsak ovatosan kell majd harcba fogni, nehogy tul sok legyen a terheles egyszerre es ujra megseruljon.

Sippie
bakkerman
„Neymar hazatér Brazíliába csütörtökön, ahol 10 nap pihenõt kap, ami azért fontos, mert lényegében hónapok óta állandó terhelés alat állt. Jól alkalmazkodott a klub elvárásaihoz és tudja feladatát, mindenki kedveli."

A döntés azért is volt kézenfekvõ, mert a 21 éves tehetség eltiltott lesz a Getafe elleni szombati évzárón, így nem lett volna értelme Barcelonában tartani az ünnepek elõtt. Annak fényében pedig fõleg, hogy 23 mérkõzésen lépett pályára a csapat színeiben az elmúlt hónapokban, és ezalatt 11 találatot és 10 gólpasszt jegyzett.

Neymarnak január 2-án kell visszatérni Dél-Amerikából, két nappal az Elche elleni bajnoki elõtt.

Elche ellen visszatér Leo is,meg a brazil kisgyerek is,és 110%-osan beindulunk a tavaszi szezonra!! 😊

bakkerman
nem is tudtam,hogy a Kapitány-nak órabiznisze van 😄

bakkerman
nagyon gyenge meccs volt,mondjuk nem is vártam gálázást,meg 6 gólt,de a játék lehetett volna jobb