Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
a támadójátékunk elég ötlettelennek tûnt, engem ez aggaszt. Talán Messi kontráján kívül nagy helyzetre nem is emlékszem. Ja még egy Messi fejes.
Én nem értem mit fanyalogtok itt...sztem nincs a világon csapat, amelyik lemosná ezt az atleticót a calderónban... az jobban teccett volna, ha még többet támadunk, azt kontrából meg berámolnak 2-õt, mikor nekünk nincs fenn a 2 legjobbnak tartott játékosunk???

Visca El Barça!

bakkerman
Nem tudtam megfejteni,mit akart Tata tegnap játszatni,de az tény hogy beérte az 1 ponttal. Valdest és Piquet emelném ki,többiek nullák voltak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ha ugyanezzel a kezdõvel állunk fel, akkor kikapunk mint a szar.

Sippie
Hát a City ellen kiváncsi leszek ezzel a játékkal mire megyünk
tobias88
jó volt mindkét csapatnak a 0-0, ennyit errõl
Ekkora egy szar, unalmas, idõ pocsékló meccset, mint amilyen ez volt talán utoljára augusztus 28-án láttam, akkor Barcelona - Atletico meccs volt. 😄

köszönöm. én se értem hogy lehet még stabil kezdõ alves. Nulla.

Viszont piqué játéka ma egész rendben van. Amúgy egyenrangúak vagyunk, hisz szinte lehetetlen eldönteni melyik csapat játéka ötlettelenebb és szarabb.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Jakuza1
Fabregas jatszik ? Mert kb 4szer ert a labdahoz es abbol 3szor bun rosszul el is adta.
Iniesta az elso feido feleig detto ugyanez. Sanchez eszrevehetettlen.
Ami erdekes szamomra, hogy meglepoen masszivnak tuntunk vedekezesben eddig, egyetlen egy pontrugastol eltekintve.
Aki viszont jol jatszik az Pedro. Rajta kivul szinte mindenki szurken focizik.

Eddig sztem egyenlõ rangú ellenfelek vagyunk. Nem mosnak le a pályáról, ennek ellenére ötlettelen szar a játékunk.
Kiváncsi leszek hogy mikor jön a 2 figura, mert kelleni fognak ha nyerni akarunk.
Amit Kiemelnék az Dani Alves játéka, mert Fogalmam sincs hogy mit keres még ebben a csapatban.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Livescore.com-ra elvileg a hivatalost teszik de ezek szerint nem. Mostanában Pedro és Sanchez is jó nagyon, szóval annyira nem meglepetés hogy kimaradt a gyomorrontásos Neymar meg a nagyjából 10 hónapja sérült Messi
Sippie
az világos, de úgy kalkulálunk, hogy az atletico úgyis veszít pontot kiscsapat ellen, ahogy szokott, így minden ingyen pontra szüksége van, hogy megelõzze a reált
<#idiota>
bakkerman
ööö holtversenyben vezetik velünk a bajnokságot 😄 a Real jelenleg nem tényezõ az elsõ hely szempontjából,ezért lenne jó gyõzni ma,hogy az Atletico is leszakadjon

Sippie
<#wilting>
pontokat akarunk ajándékozni az atleticonak, hogy beelõzzék a realt? 😄
bakkerman
se Leo,se Neymar...

te ezt honnan szedted?? itt a hivatalos:
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis
tobias88
Elvileg a kezdõ:

Victor Valdes, Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Daniel Alves, Xavi Hernandez, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Alexis Sanchez, Lionel Messi és Neymar
Jakuza1
Milyen fura, hogy Juanfran eltiltasat eltorolte a szovetseg ugye ? 😛
Ilyenrol se hallottam meg, hogy az 5. sargat eltorlik, hogy jatszhasson.

bakkerman
Az eddigi szezon legfontosabb meccse ez a ma esti! Ez az Atletico még az EL gyõztes csapatnál is jobb,minden poszton ragyogó csapat,bármi lehet a meccsen. Most megmutathatja Martino,hogy mire képes. Én 3-2-es gyõzelmet várok.

tobias88
Idei szezon elsõ rangadója jön és nagyon várom már. Nem akarom becsmérelni a Madridot, de a Classicó idején olyan formában voltak, hogy azt nem nevezném annak (és még így se kaptak ki nagyon). Én döntetlent várok, mert ez az Atma nagyon erõs.
bakkerman
Atlético Madrid – FC Barcelona
Madrid, Vicente Calderón
20:00 TV: Sport1
Vezeti: Mateu Lahoz

Atlético: Courtois – Juanfran, Godín, Miranda, Filipe – Koke, Tiago, Gabi, A. Turan – Villa, Diego Costa.

FCB: Valdes – Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Xavi, Iniesta – Alexis, Fábregas, Neymar.

bakkerman
Atletico ellen már toppon lesz a srác meglátjátok. Kinnt töltött több hetet a hazájában,feltöltõdött,boldog,és fizikálisan is csúcson van(vagy ha még most nincs,de azon lesz!),és beindul a henger.

Sippie
mondjuk a city ellen már sanszos.
igy is baszott 2-t.... hihetetlen.
Igaz, fokozatosan kell, de azért késõbb jól jöhet még ha fut is nem csak sétál. 😄

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Én megmondom õszintén nem lepett meg ez a két gól a visszatérõ Leotól 😄

tobias88
Minek? Hogy megint lesérüljön? Szép lassan melegedjen be, nem hiányzik újabb 2 hónap kihagyás. Neymar gyomorrontást kapott a meccs elõtt
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de az utóbbi meccsek alapján nagyon jót tett a csapatnak, hogy 2 hónapig nem volt Messi. Az elsõ 20 percben zseniálisak voltunk, de összességében az egész meccs tetszett. Ha ebbe a csapatba egy jó formában lévõ Messi tér vissza(a mai meccs alapján nincs baj a formájával😊), akkor simán esélyesek vagyunk a BL-re is, de nem akarok elkiabálni semmit. Azt viszont nagyon remélem, hogy össze kerülünk a Bayern-el. Jó lenne visszavágni a tavalyiért.

[HUN]FaTaL
Kommentátor mondta valamikor a meccs elején, hogy Martino nem akarta nevezni Xavit, csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy Neymar nem lehet ott.

Tudja valaki, hogy mi történt?

http://goo.gl/gd6Zi5

minek? <#nevetes1>

Sippie
Na csak maradjon puskapor az atletico ellen is 😄
[HUN]FaTaL
Messi. Elképesztõ ez a figura 😄

Oké hogy örülünk Messinek, de azért futhatna is egy kicsit ha már beállt...

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ez gyors volt 😊

bakkerman
Pinto, Montoya, Mascherano, Puyol, Adriano, Busquets, Sergi Roberto, Iniesta, Pedro, Cesc és Alexis.

bakkerman
Ma játszunk a Getafe-val Király kupa meccset otthon,és ha már Getafe,akkor ez gondolom mindegyikõtöknek ismerõs lesz 😊

Hihetetlen miket tudott már akkor is,19 évesen,még sehol se voltak az Aranylabdák,az Aranycipõk,nem volt a Barca,és az argentín válogatott vezéregyénisége...20 év múlva nagyon szép lesz visszagondolni arra,hogy megéltük ezt a gólt,és láthattuk élõben(mégha csak tv-bõl,de akkor is).

bakkerman
Mester:

„Én úgy látom, hogy mind kollektív, mind egyéni szinten rengeteget fejlõdtünk a szezon kezdete óta, ami fontos, hiszen a döntõ szakaszban még a mostaninál is jobb teljesítményre lesz szükségünk. Van tehát még mindig hova javulni, de bíznunk kell magunkban, és abban, hogy erre képesek vagyunk. Hogy már az Atlético elleni találkozón járnának a gondolataink? Dehogyis, a kupa e szakaszában elég egy rossz pillanat, és már ki is estél.”

én is úgy vélem,hogy a szezon kezdete óta folyamatosan fejlõdik a csapat,ugyan be-be csúszott döntetlen,meg vereség is,de a játékot tekintve én egyre jobbnak látom a csapatot. Ha tavasszal eljutunk a BL legjobb 4-ig,megvédjük a bajnoki címet,én elégedett leszek! CATALUNA

bakkerman
az Atletico ellen a 60. percben lehozza Tata,miután szúrt egy triplát Courtois-nak <#papakacsint><#papakacsint>

tobias88
Utolsó 10-20 perc kb. Atletic ellen meg majd kezd aztán 60. percben lejön. Következõ héten a Getafe Barcát meg valszeg kihagyja (nagy valószínûséggel az elsõ meccsen eldõl a továbbjutás)
Jakuza1
Messi bekerult a Getafe elleni kupamerkozes keretebe.
Remelem nem akarjak egybol a melyvizbe dobni es csak fokozatos terhelest kap.

bakkerman
Na vajon ki európa jelenlegi legjobb elõkészítõje?
-Cesc Fabregas! Minden sorozatot figyelembe véve összesen 13 aszisztnál jár

tobias88
Mivel pont 1 éve tanul spanyolul ezért annyira nem lepett meg...
Firebala
Jó sokáig nem kell kapust venni, most jöhet a védelem megerõsítése,plusz a középpályára 1 fiatal, jó játékos és vissza hódíthatjuk Európát 😊

bakkerman

mostmár tényleg csak a hivatalos megerõsítésre van szükség,hogy tényleg õ lesz az új 1-esünk 😊

Firebala
Nem hosszabbít szerzõdést.
Úgy néz ki megvan az új kapusunk. 😊

[HUN]FaTaL
Kikockázni se kell, les volt. De nincs sok jelentõsége.

[HUN]FaTaL
Egy 2010-11-es szezonra emlékeztetõ Pedroval csereként. 😊

Sippie
na ha a Marca kikockázott valamit, akkor az biztos úgy is van
kaposi1
Már jövõ hétre se ártana.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Alexis elemében van 😊 Fu de jó is lenne tavaszra egy csúcsformában lévõ Leo-Neymi-Alexis trió!!

bakkerman
Alexis elemében van 😊 Fu de jó is lenne tavaszra egy csúcsformában lévõ Leo-Neymi-Alexis trió!!