33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Tudnám miért nem állunk át 3 csatárra, már az előző meccsen is látszott, hogy 4 középpályással gyengék vagyunk.
  • tobias88
  • ToM1113
    :D
  • tobias88
    lehet ők bulizták ki a büntetést is, hogy ne kelljen pénzt költeni
  • ToM1113
    Az a baj, hogy én reálisnak tartok egy olyan forgatókönyvet hogy kapunk valami véleményes tizenegyest, aztán összeszerencsétlenkedünk valamikor még 1 gólt, továbbjutunk és mindenki fel-le keresztbe szopja majd a csapatot, pedig az az igazság hogy nem érdemlünk továbbjutást, sehol se vagyunk Európa legjobb csapataitól jelenleg.
  • Jakuza1
    Megis mit vartatok ? Az idei barcelona az elmult 10 ev leggyengebb barcelonaja.
  • [HUN]FaTaL
    Szégyen az egész, főleg a védelem, takarodjon az egész vezetőség a picsába, hogy 3 éve szar a védelem és nem igazoltunk oda senkit.
  • tobias88
    tavaly a Bayern ellen jobban játszottunk, ez gyalázat
  • ToM1113
    És megint mi van? Ők vezetnek mi meg tanácstalanul passzolgatunk, labdát vesztünk és jön a helyzetük...

A játékosok is elmehetnek a picsába, szégyen az összes aki még le mer olyanokat nyilatkozni amiket nyilatkoztak meccs előtt. Hogy hűnek kell lenni magunkhoz, meg nekünk kell rúgni az első gólt... persze, örülni fogunk ha helyzetünk lesz...
    A csoportkörben ki kellett volna esnünk. És ha most továbbjutunk is ez a véleményem, felbasztak. Szánalom egy banda, lerombolják azt a fényt és tiszteletet amit felépítettek.
  • bakkerman
    Ezek Diego Costa nélkül is jobbak nálunk geci :DD
  • REALista
    Elfogják kurni nyugi...:D
  • Nyiri
    Jézusom... Mi van itt. Már 3-0ra kéne vezetnie az Atleticonak.
    Nem is volt még a térfelükön a labda!
  • [HUN]FaTaL
    Szégyen eddig az egész.
  • ToM1113
    http://premium.livesport.co.in/index.php

De lehet hogy jobb ha nem nézed...
  • vajo
    Streamet tud valaki srácok? :)
  • [HUN]FaTaL
    És ezzel ki is estünk.
  • tobias88
    Elmegyünk 0-2re és a 95. percben lesz 2-2. Tökéletesen megfelel
  • Sippie
    2-2 is jó
  • tobias88
  • bakkerman
    csak nyerünk ma emberek
  • tobias88
    Már megint a pályával trükköztek, de most még időben lépett a bizottság. Teljesen száraz volt a pálya, hosszabb a fű mint szabadna és nem is egyenletes. Kész...
  • bakkerman
    nagyon szép mutatók ezek! Ennyi éven keresztül ott lenni európa 4 legjobb csapata között,ilyenre szerintem még nem volt példa. Pedig volt egy holland aranygeneráció az Ajax-al,Puskás féle Real Madrid,a nagy Milan-ok
  • tobias88
    Fejben már ott járok, bocs Pedig olyan szép lenne bejutni zsinórban 7. alkalommal. Amúgy az előző 8 alkalomból 1szer a nyolcaddöntőben véreztünk el, 4szer az elődöntőben és 3szor megnyertük. Azért nem rossz arány na
  • Sippie
    mégis más csapat kap kamubüntetőt
  • [HUN]FaTaL
    Negyeddöntő :)
  • Nyiri
    Még egy érv mellettünk:
    Megvettünk minden birót :D
  • tobias88
    Érvek ellenünk:
    - Eddig mindegyik csapat sokkal jobban szerepelt az elődöntőben otthon mint idegenben és általában a statisztika is ezt igazolja +
    - Az Atletico ellen ebben az idényben még nem vezettünk +
    - A csapat a City meccsek után újra gyengén játszik
    - Messi szintén gyenge, szinte csak 11esből lőtt gólt az elmúlt 5 meccsen

Érvek mellettünk:
    - jobb a múltunk?
  • Sippie
    cserének? nem öreg ő ahhoz?
  • bakkerman
    Cruyffot a padra!
  • Sippie
    Vissza Rijkaardot!
  • ToM1113
    Persze hogy most említem meg, amikor kifele áll a szénája... A szurkolók felháborodtak és tüntetnek ellene. Persze csak egy felvetés volt. De mindenképp olyan edző kellene akire felnéznek a játékosok és van tekintélye, mondjuk Tata is maradhatna még, ugyanis ha jönne most nyáron a nagy "team update", akkor lehet egy idő után újra javulna a játékunk és kezdhetnénk visszakapaszkodni az elitbe. Mert szerintem ezzel a garnitúrával már hosszútávon előrelépést nem lehet elérni,akárki is az edző.
  • tobias88
    Wenger közgazdász. Különleges képessége az, hogy kevésbé borzalmas játékosokból eladhatót varázsol. Pont egy ilyen 3-0ás zakó után felhozni mint lehetséges edző? Meg most volt egy 6-1is nemrég
  • bakkerman
    pedig nagy a valószínűsége. 2005 óta sokféle játékossal dolgozott,több vezéregyéniséggel,klasszissal,de minden évben hiányzott valami,hogy legalább egy ligakupát behúzzanak. Ez egyértelműen Wenger sara,egy ekkora klubnál,ennyi pénzzel (hiába nem költ az Arsenal,de lenne miből!),egy elsővonalas edző simán hozott volna már ennyi idő alatt legalább 1 bajnokságot,meg 1-2 FA kupát. Wenger már alkalmatlan
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném, hogy Wenger miatt nem nyernek kupákat.
  • Sippie
    én inkább szeretnék kupákat nyerni :D
  • ToM1113
    Wenger mint Barca edző? Én eltudnám képzelni...
  • bodajoci
    jobb lett volna, ha még vki megsérül, mert agyon akarják verni a betist...persze azt én is tudom, h ennyire nem kellett volna kiengedni.
  • Sippie
    A kapusra szánt összegből nem csak a bírókta, de az ellenfelet is megvettük ;)
  • tobias88
    még ha csak kieső jelölt lenne, de 9 ponttal van lemaradva a bent maradástól. Szánalmas. Nem sokat várok a bl visszavágótól. Ráadásul nagyon úgy néz ki hogy majd a bajnokságban is meg kellene őket verni.
  • Jakuza1
    Egy dolgot tehetunk, megkoszonhetjuk a Betisnek, hogy rugattak vagy rugtak 3 golt nekunk, mert mi sajat erobol egy kiesojelolt ellen sem tudtuk sajat erobol ezt megvalositani.