Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Viszont piqué játéka ma egész rendben van. Amúgy egyenrangúak vagyunk, hisz szinte lehetetlen eldönteni melyik csapat játéka ötlettelenebb és szarabb.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Iniesta az elso feido feleig detto ugyanez. Sanchez eszrevehetettlen.
Ami erdekes szamomra, hogy meglepoen masszivnak tuntunk vedekezesben eddig, egyetlen egy pontrugastol eltekintve.
Aki viszont jol jatszik az Pedro. Rajta kivul szinte mindenki szurken focizik.
Kiváncsi leszek hogy mikor jön a 2 figura, mert kelleni fognak ha nyerni akarunk.
Amit Kiemelnék az Dani Alves játéka, mert Fogalmam sincs hogy mit keres még ebben a csapatban.
PS3 Slim 250 PC
<#idiota>#idiota>
Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis
Victor Valdes, Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Daniel Alves, Xavi Hernandez, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Alexis Sanchez, Lionel Messi és Neymar
Ilyenrol se hallottam meg, hogy az 5. sargat eltorlik, hogy jatszhasson.
Madrid, Vicente Calderón
20:00 TV: Sport1
Vezeti: Mateu Lahoz
Atlético: Courtois – Juanfran, Godín, Miranda, Filipe – Koke, Tiago, Gabi, A. Turan – Villa, Diego Costa.
FCB: Valdes – Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Busquets, Xavi, Iniesta – Alexis, Fábregas, Neymar.
Igaz, fokozatosan kell, de azért késõbb jól jöhet még ha fut is nem csak sétál. 😄
PS3 Slim 250 PC
Tudja valaki, hogy mi történt?
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
Hihetetlen miket tudott már akkor is,19 évesen,még sehol se voltak az Aranylabdák,az Aranycipõk,nem volt a Barca,és az argentín válogatott vezéregyénisége...20 év múlva nagyon szép lesz visszagondolni arra,hogy megéltük ezt a gólt,és láthattuk élõben(mégha csak tv-bõl,de akkor is).
„Én úgy látom, hogy mind kollektív, mind egyéni szinten rengeteget fejlõdtünk a szezon kezdete óta, ami fontos, hiszen a döntõ szakaszban még a mostaninál is jobb teljesítményre lesz szükségünk. Van tehát még mindig hova javulni, de bíznunk kell magunkban, és abban, hogy erre képesek vagyunk. Hogy már az Atlético elleni találkozón járnának a gondolataink? Dehogyis, a kupa e szakaszában elég egy rossz pillanat, és már ki is estél.”
én is úgy vélem,hogy a szezon kezdete óta folyamatosan fejlõdik a csapat,ugyan be-be csúszott döntetlen,meg vereség is,de a játékot tekintve én egyre jobbnak látom a csapatot. Ha tavasszal eljutunk a BL legjobb 4-ig,megvédjük a bajnoki címet,én elégedett leszek! CATALUNA
Remelem nem akarjak egybol a melyvizbe dobni es csak fokozatos terhelest kap.
-Cesc Fabregas! Minden sorozatot figyelembe véve összesen 13 aszisztnál jár
mostmár tényleg csak a hivatalos megerõsítésre van szükség,hogy tényleg õ lesz az új 1-esünk 😊
Úgy néz ki megvan az új kapusunk. 😊