Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ez dupla nulla, amit ma nyújtottak, oda az elsõ hely (az Atletico otthon nem fog hibázni) és már csak 1 pont az elõny a real elõtt...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Miért Fabregast kapja le Martino? Így szerintem nem lövünk gólt, neki voltak benne a gólpasszok a játékában...

[HUN]FaTaL
Amíg ilyeneket kihagyunk, addig nem.

Sippie
Xavi istenem...
bakkerman
nem 😄

Nyugi meglesz a meccs,valaki elõl csak bekotor egyet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Na, legalább Pique javít 😄

tobias88
Ezt a Montoya-t én már tavaly elküldtem volna a búsba. Most is mi volt ez? Egész csapat a védelem mögött, csak be kell passzolnia erõsen a labdát és erre begurítja
[HUN]FaTaL
2030-ban végre ki fogunk tudni védekezni egy szögletet?

bakkerman
a lehetõ legjobb választás lesz a kapusposztra,ár/érték arányban mindenképpen. Volt nekünk nem is olyan rég német kapusunk (Nyugodjék békében szegény Enke),neki nem jött be a dolog,de Ter Stegen klasszisokkal jobb kapus

tobias88
Amúgy Ter Stegen-rõl pár szót csak említésnek. Jelenleg a Whoscored értékelései alapján messze a legjobb kapus Európában 7.24es értékkel Valdes-sal egyetemben. Tavaly óta több mint 10%ot javult a passzpontossága (67%->77%), ráadásul így már 20%-al jobb mint Valdes (57%). És mellesleg nem kis érdeme van abban hogy a Mönchengladbach a 3. a német bajnokságban.
bakkerman
*húzni

bakkerman
úristen mit mûvelt a második gólnál <#wow2><#taps> úgy látom remek formában tért vissza,megmeri hõzni ezeket a sajátos megindulásokat (mondjuk sose volt vele gondja 😄 ),csak így tovább

kaposi1
Gyorsan!<#nyes><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Hogy játszottunk? Nem láttam a meccset,Leo hogy mozgott?

tobias88
Nem vészes az, nem olyan lábuk van ezeknek mint nekünk. Napi 2 órát nyújtanak, gumiból van a lábuk. Összehasonlításként én nem nyújtok 2 órát és 3szor sérültem le bokával hogy 1 hétig járni se tudtam <#vigyor>
Jakuza1
Neymar leserult.
Ahogy nezem egy darabig nem fog jatszani.

sz4bolcs
:-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sippie
Nagy mókamester az az Ibra
bakkerman
Ma már január 14 van,azaz téma lezárva. Lehet folytatni az El Clasico vagy az Aranylabda topikban. Aki tudatni akarta a véleményét,már leírta,fölösleges tovább ragozni. Köszönöm!

Jakuza1
Eleve nalam a sorrend:

Riberi
CR
Messi

volt igy december-januarban.
Az pedig egy vicc, hogy sokan olyan erveket hoztak fel, hogy csak a csapat miatt nyert annyit a Bayern.
Jol nezze meg mindenki, hogy amikor kikapott a Bayern a szuperkupaban, Ribery jatszott e. Azt az egy cimet buktak el, ahol a francia nem szerepelt. De hat nem veletlen volt a hatarido kitolasa es nem veletlenul nyilatkozta Blatter, hogy a szavazok megvaltoztathatjak a leadott a szavazataikat, ha Ronaldora akarnak szavazni. (igy szo szerint)

Konkretan most lett egy vicc az aranylabda, mert eddig valamilyen ervet mindig fellehetett hozni a gyoztes mellett, hogy legtobb golt rugta vagy 40 eves rekordot dontott meg, vagy cimeket nyert.
Most semmit nem lehet felhozni, se cim, se golrekord, semmi. Ellenben van egy megvaltoztatott szabaly a szavazasnal.
Lehet ezt be kellene itthon is vezetni 4 evente a valasztasnal, leadjak a szavazatokat a valasztok es utana, amikor latjak nem az nyer akit szeretnenek, azt mondjak, ah meg van 2 honap es a szavazatokat is meglehet valtoztatni.
Kivancsi lennek milyen botrany lenne a honi valasztasoknal egy ilyen esetben.

Jakuza1
Itt csak te vergodsz.

Sippie
Amúgy nem értem minek vergõdik ennyire mindenki az aranylabdán. Jövõre úgyis Messi nyeri, ha végre elkerülik a sérülések 😄
tobias88
A VÉGEREDMÉNY
1. Cristiano Ronaldo (27.99 százalék)
2. Lionel Messi (24.72)
3. Franck Ribéry (23.39)
4. Zlatan Ibrahimovic (5.29)
5. Neymar (3.17)
6. Andrés Iniesta (2.08)

Lehet azért módosították a szavazást, hogy ne Messi nyerjen? Mert akkor jó döntés volt.
Sippie
Valakinek nincs meg a videó, amikor kimondják a gyõztes nevét, és mutatják a 3 jelöltet?
Effe88
Jó ez viszont igaz.Csak hát valakin el kell verni a dolgot😄

6unn3r
De az ne Ronaldo hibája legyen már, hogy Blatter egy hülye vén fasz és képtelen a kurva intézményét következetesen vezetni. Abszolút igazat adok, minden igaz, amit írtál - pedig CR-fan vagyok -, de nehogy már a játékos legyen a szar. Nem hiszem, hogy õ kérte volna a FIFA-t a határidõ meghosszabbítására vagy bármi egyébre, ami éppen neki kedvezett. Maradjunk annyiban, hogy nyalt eleget a FIFA a Barcelonának is, most épp CR volt porondon. Ezért mondom, hogy hiteltelen banda.
És még ehhez Pelé díja is hozzájöhet. Félreértés ne essék, csodálom, tisztelem és alapvetõen egy nagyon kedves gesztus lenne ez a díj. De Pelé évek óta asszisztál az Aranylabda gálákon, nem tegnap vonult vissza, mindenki tisztában volt/van az eredményeivel, de csak most jut mindenkinek eszébe, hogy adjunk neki tiszteletbeli aranylabdát, amikor Brazíliában VB lesz. Most a brazilok is úgy körbe lettek hugyozva, hogy már azt vártam, hogy Blatter elszalad a VB trófeáért és megelõlegezi nekik a gyõzelmet.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Effe88
de legalább letett volna vmit az asztalra a ronaldo
de semmit se csinált
jó lõtt 34 gólt a bajnokságban
de messi meg 43-at és mesi bajnok is lett
de aztán jött a pótselejtezõ és húhú
ronaldo 3 gólt ,lõtt a balfasz svédeknek
jujj de nagy játékos, húha
ha akkora klasszis lenne legalább a realt bejutatta volna bl döntõbe
de persze nagy mecceken betlizik
ezzel szemben ribery és messi(korábban bl döntõk tb.) mindig hozza magát

azért kelett megnyernie ronaldonak mert blatter kigúnyolta utána meg nem gyõzött bocsánatot kérni tõlle
majd jött a csontig benalás rinya felé blatter részérõl majd a kitolt szavazási határidõ( gondolom addig vezetett ribvery vagy messi) és ezt nem lehetett hagyni mert szegény picsogó zselés megsértõdik😞

DasIsFuck
Persze, hogy nem.
Katar is becsületesen nyerte meg a vb rendezés jogát...😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

6unn3r
Mibõl gondolod, hogy lõtt volna Messi 12-13 gólt? Nyilván CR-nek "jól" jött Messi sérülése - bár ilyet csúnya mondani -, de bizonyossággal nem mondhatja senki, hogy az argentin meglõtte volna ezeket a gólokat, akármekkora zseni. Azt Te is érzed, hogy ez így nem mérvadó. Nem Ronaldo-t akarom védeni, mert személy szerint Riberynek adtam volna a lasztit, de mondjuk számomra már régen elvesztette értékét maga a díj is, illetve a FIFA meg az UEFA is. Mert amíg dilettáns vén buzik ülnek ott fent, addig minden aljasságra hajlamosak (gondolok itt akár a szavazási határidõ meghosszabbítására is). Riberynek vigasz, hogy azért nem kevés kupát nyert a csapattal, nem lesz õ ettõl kevesebb.
Szerintem túl van az egész ceremónia ragozva, nagy csinnadrattát csinálnak belõle, holott akinek van egy kis józan ítélõképessége, az nem veszi komolyan. És az utolsó állításodban teljesen igazat adok: úgyis minden a pályán dõl el.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Effe88
beleszámított az ne aggódj

"the extension of the period of voting for the ballon d'or didn't affect the winner"

Sippie
Megnyerte Ribery
Mint ahogy elõtte jogosan Iniesta kapta. Tessék elvonatkoztatni, aranylabda szavazás 2010-ig volt, utána ugyanazzal a névvel közönségszavazás lett, ennyi.

Viszont ez a tiszteletbeli aranylabda egy érdekes dolog 😄 Utólag majd kap Xavi is egyet 😄
tobias88
Én lassan Suarez-t is közéjük sorolnám, mert elképesztõ amit az az ember csinál. Nálam mindig az év legjobbja nyeri és az Ribery volt. Ronaldo semmit nem csinált a bl elõdöntõben, a bajnokságban sok fontos meccsen és a kupában is. Ribery meg mindig a fontos meccseken volt a csapata legjobbja
Effe88
szánalmas ez akárhogy nézzük
ez a ronaldo nyalás ez valami félelmetes
kitolt szavazás határidõ csak hogy megnyerje
most tényleg ez a nagy csoda hogy 3 gólt lõtt a svédeknek a pótselejtezõn?😄
de miért nem pótselejtezõ nélkül jutatta ki a válogatottját ha akkora "klasszis"😄😄
blatter is benyalt neki, ne hogy megsértõdjön a kis buzija

Sippie
aha, neked lett igazad...

ja nem.

Az a baj hogy kevered a szezont a fazonnal, ahogy sokan mások. Amirõl te beszélsz, az az UEFA év játékosa díj (amelyet meg is nyert Ribery mellesleg). Az aranylabda 2010 óta, nem ugyanaz mint elõtte volt, kb egy közönség díj lett. Bakkerman jól fogalmazott, ha Iniesta nem kaphatta meg, egy Riberynek sem jár. Jelenleg C.Ronaldo, és Messi a két legjobb, más a közelükben sincs, így kettejük között dõlhet el az aranylabda amíg aktívak, ezen kár vitázni. 2009-ig aranylabda, utána Uefa év játékosa díjat kell figyelembe venni, aki csapatteljesítményt figyel, ennyi a lényeg.
Firebala
Az a baj hogy összekeverik az aranycipõt az aranylabdával.
Aki kiválóan teljesített a szezonban övé legyen az aranylabda, aki pedig rúgdosta a gólokat számolatlanul övé az aranycipõ és szerintem ennyi a lényeg.
Szerintem CR nem érdemelné meg idén a díjat, de ez meg az egyéni véleményem. <#zavart1>

Jakuza1
Nincs igaza.
Eleve Ribery, ha nincs, a Bayern az 5 trofeabol jo, ha egyet megnyer.
Azt is mondhatjuk az 4 trofeat az o vezerletevel nyerte a Bayern. Meghozza ugy, hogy 1 kivetelevel eltekintve o volt 5bol 4szer a merkozes embere.
Ezzel szemben CR mihez is segitette hozza a csapatat ? Semmihez.
Az ev elejen meg egy nagy nulla volt, mikozben Ribery akkor is jol jatszott.
Ha nincs Ribery a Dortmund siman behuzza a BL-t es a bajnoksagot is.
Raadasul Messi ketszer nem azert kapta csak meg mert fosta a golokat, hanem megdontott egy 40 eve fenallo megdonthetetlennek tuno csucsot is.

Sippie
teljesen igazad van
bakkerman
Leo a 4 lasztijából 2-t csak azért kapott meg,mert fosta a gólokat,tehát EGYÉNILEG ért el sikert,miközben 2010-ben Sneijder BL-t nyert (plusz Xavi/Ini VB cím) ,2012-ben meg Xavi,Iniesta EB gyõzelemre vezette a spanyolokat. Szóval idén CR fogja megkapni,amit én el is fogok viselni,mert ha Leo kaphatott csak a góljai miatt,akkor szerintem álszentség lenne vitatni egy idei CR sikert. Ugyanakkor az a véleményem,hogy ha nincs a Bolha sérülése,és JÁTSZIK azon a 9 tétmecsen,amit kihagyott,akkor õ nyeri. Mert azokon a meccseken legalább 12-13 gól "veszett el" a statisztikájából. Ribery nagy játékos,világ klasszis,de SEHOL sincs a két gigászhoz képest. Ha Xavi,és Iniesta se kaphatott Aranylabdát,akkor õ se kapjon. CR meg fogja kapni,grat neki,a lényeg úgyis a pályán fog eldõlni,tavasszal a BL-ben,meg majd kiderül melyikük lesz spanyol bajnok,meg gólkirály.

Sippie
Úgyis Messi kapja
<#zavart1>
Jakuza1
+1

Nem is azzal van a baj, hogy õ kapja. Hanem amilyen körülmények között. Semmit nem nyert a Real-lal, Aranycipõs sem lett, egyedül a BL gólkirályi cím az, amit fel tud mutatni. Ott meg végképp átment szánalomba az egész, amikor a pótselejtezõk miatt kitolták a szavazást. Megsüvegelendõ teljesítmény, amit azon a 2 meccsen produkált, de egyrészt nem 2 meccsre szoktak Aranylabdát adni, másrészt egyáltalán nem kéne akkora nagy dobra verni, mert pótselejtezõt általában azok játszanak, akik a csoportkörben (az igazi erõfelmérõn) "alulmaradtak". Ha meg már ilyen alapon nézzük az Aranylabda esélyeseit, akkor nyugodtan odaadhatnák akár Suáreznek is, mert amit õ nyújtott õsszel a Liverpool-ban, azt sem CR, sem Messi, sem Ribéry nem tudta hozni, egy jelenleg sokkal erõsebb csapatban.

Szóval tõlem megkaphatja CR, de ha már annyian fanyalogtak az utóbbi években, amiért Messi kapta, akkor most pláne elveszti a presztízsét ez a díj, a fentebb említett okok miatt.

cesc fábregas

tobias88
Sajnos õ kapja, pedig Ribery jobban megérdemelné szerintem. Sokan csak a gólokat nézik, de példul whoscored-en ami teljesítményt néz, magasan vezet Ribery értékelésben és ugye õ "picivel" többet is nyert 2013ban mint Ronaldo
bakkerman
õ is fogja megkapni

kaposi1
Idén szerintem Ronaldo érdemli meg,mondom ezt Barca fan-ként.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
ma 18:30-tõl adja az eurosport a zürichi Aranylabda gálát,az év játékosa díjra Messi,CR,és Ribery pályázik,az év edzõje díjra pedig SAF,Klopp,Heynckes

Sztem a city a közelében nincs egyik csapatnak sem...rem igazam lesz 😊

Visca El Barça!

Sippie
"Andrés Iniesta didn’t participate in the second half against Atlético Madrid due to a knock he picked up to his right knee. The player, who was attended to on 22 minutes by Barça’s medical team, was subbed out as a precaution for Leo Messi.

The midfielder will undergo additional tests on Sunday to determine the extent of his injury."

na mondjuk amennyit faragták, nem csoda... de reméljük semmi komoly.
Sippie
az igaz, hogy kõkeményen védekezett az Atletico, talán a City nem lesz ennyire fegyelmezett, de õk meg elõre játékban is erõsebbek lesznek. Ami viszont érdekes, hogy Messinek kb a második labdaérintésénél nekimentek a térdének, aztán fájlalta is egy darabig, remélem nem lesz ebbõl megint valami sérülés.
Ez az atleticónak is köszönhetõ...igazából, én inkább a kezdõben szerettem volna látni a két ászunkat, azt lecserélni õket, mikor esetleg vezetést szerzünk, de ebben sosem lehet eléggé okosnak lenni.

Visca El Barça!