33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bacaelit
    Igazolni kéne védőket, de csak kellene!!!!
  • Micsu
    igen, nem haragudj, tavaly nagyon megsértődtem a 7-0tól és most jöttem kárörvendeni

ha üldözési mániád van kezeltesd magad, sry hogy az igazságérzetem nem hagyta szó nélkül az alábbi 1bites baromságod amire reagáltam, még1x mondom nem bántottam a csapatod meg nem trollkodtam a tegnapi kiesésetekkel kapcsolatban
    a bajnoki címünket meg lereagáltam egy másik fórumon, másik topikban, szép volt de kb olyan volt mint Vettel 2. vb címe, izgalom 0, tán oldalakat kellett volna írnom vagy mi?
    egyébként meg ne te mond már meg hova postoljak
  • Sippie
    tehát milyen apropóból is vezetett az első utad bayernesként a barca topikba?
    már azon kívül, hogy nekem beszóljál a tavalyi sértődöttséged miatt?

azóta se látom, hogy nagyon éljeneznéd a csapatod továbbjutását a bayern topikban. de még az első meccset se kommentáltad.. sőt a bajnoki címeteket sem. Inkább ott legyél ilyen lelkes, minthogy azt figyeld mikor ugathatsz be a "butaságaimra" a jövőben. Köszi
  • Micsu
    1. együtt néztük mind2őt spanokkal

2. az első félidőben inkább a barcát néztem mert izgalmasabb volt

3. barcának szurkoltam mert azt szerettem volna ha mi küldünk haza titeket

4. nem bántottam a barcát, csak a butaságodra reagáltam

• Sippie
    amibe te nyilván nem tartozol bele, mert bayern drukkerként aligha a barca meccseit nézted.

bár az is érdekes, hogy ide többet irogatsz, mint a saját csapatod topikjába.
  • Micsu
  • Micsu
    lehetne ha nem kapott volna a csapat 2 szezon transfer tiltást, pont a legrosszabbkor bár felbeleztek ha jóltom
  • Micsu
    épeszű ember aki látta a két meccset ilyet még viccből se ír le, mondom épeszű
  • ToM1113
    Azért Messi és még 2-3 jelenleg haszontalan klasszis árából lehetne olyan csapatot építeni, ahol a játékosok ha egyénileg nincsenek is azon a szinten mint ők, de mint csapat lemosnánk velük megint a fél világot...

Ronaldinhotól is meg tudtunk válni akkor amikor annak eljött az ideje, Messitől nem feltétlen kell most, de nyilván való hogy amit mostanában produkál, az lófütyi, gólt is lassan már csak tiziből rúg.
  • Sippie
    ha az utolsó bajnokin félgőzzel is verjük az atmát, vagy egy nagyon szoros mecsen nyerünk, ahol az atleti lőhetett volna 5-öt is, akkor tuti bunda volt tegnap :D
  • bakkerman
    és erre lehet azzal jönni,hogy "persze amikor meg gólt rúg akkor ő a zisten",igen,akkor örülünk neki hogy betalál,meg amikor leszopat 4 védőt,és besétál a kapuba,csak sajnos ezekből SEMMIT nem látunk már több mint 1 éve. Egy ekkora téttel bíró meccsen sétálgat,lófaszt nem érdekelte hogy mivan. Neki kellene lennie a döntő tényezőnek. CR a Dortmund ellen kedden a padról úgy ugrándozott,mint egy mérgezett egér,üvöltött a társainak folyamatosan,hogy pörögjenek fel,mert ő szeretne valamit tenni a csapatáért,csak nem tudott. Leo meg 0-1-nél,Atletico támadásnál sétál,és nézi a cipőjét. Minek idegesítem én magam
  • bakkerman
    futott mennyiség tegnap:

Lionel Messi: 6853 m
    José Manuel Pinto: 5359 m

1500 méter különbség,az egyik a kapuban gubbaszt,a másik a világ legjobbja úgymond,és kint ficánkolhat a mezőnyben. Ez igen Leo,grat.
  • Nyiri
    Szerintem is el lehetne engedni Messit. Ilyen játékkal amit mostanság művel még van arca milliárdokat kérni? :)
  • ToM1113
    Teljes mértékben egyet értek.

-Legalább 1 belsővédő, de valami nagy tehetség vagy egy klasszis.
    -A középpályára szintén egy fiatal alázattal teli tehetség.
    -Előre meg végre egy kibaszott center.

Mostanában ugyanis ha észrevettétek egyre többet ívelgetünk be a 16-oson belülre a nagy tanácstalanságunkban, csak nem tudom hogy a 160 centis törpéinkkel mit szeretnénk fejelni... :D

Középpályást se kéne igazolni, ha Thiago-t nem engedtük volna el, a Bayernbe van kb 4 belső/támadó kp...

Az ilyen motiválatlan, szarok bele játékosoknak meg meg kéne mondani hogy el lehet menni... Akár Messi akár az atya úr isten az. Bohóckodni a Monacóba is lehet. Aztán akkor az kb senkit se érdekel.

• bakkerman
    A tiki-taka ideje lejárt,itt az idő változtatni. Kell a védelembe egy igazi oszlop,egy klasszis belsővédő,aki hatással tud lenni meccs közben a többiekre. Kell a középpályára 1-2 friss,ambiciózus játékos,akiknek már a tudat,hogy a Barcahoz tartozhatnak arra motiválja őket,hogy kiköpjék a tüdejüket is a pályán. Hiába mondjátok hogy minek a középpályára ember,amikor ott van Cesc,Busi,Xavi,Iniesta,Sergi Roberto...igen,mennyiségre megvagyunk,aztán majd ezek a nagy ászok eldöntik,hogy éppen mikor van kedvük játszani,meg mikor nem. Ezért kell hozni új embert oda is,mert ha XY ideigazol,és jól játszik,és esetleg Cesc,vagy Ini azon kapja magát,hogy hoppá padon van,és nem csak 1 meccsre,hanem már 1 hónapja ott csücsül,akkor észhez kapnak,hogy hát baszki baj van,nem vagyok az atyaúristen. Csak ehhez olyan edző is kell,aki ezt megmeri húzni,meg olyan vezetőség,amelyik odaadja neki a pénzt erre. KELL EGY CENTER,EGY BEFEJEZŐ CSATÁR! Ez a mostani támadójátékunk egy bóvli szar,ami arra épül,hogy adjuk oda a labdát Leonak,vagy a brazil kicsinek,és majd ők valamit csinálnak. Ez nem taktika,ez a csapaton belüli hierarchia elismerése inkább. Ezek a srácok tudnak focizni,NAGYON TUDNAK,de elkényelmesedtek,beleszürkültek ebbe a taktikába,játékstílusba,és mivel már amúgy is agyon nyerték magukat,a motivációjuk is nagyon lecsökkent. Lásd Iniesta,Messi,és a többiek ÉRZELEM nélküli arckifejezését bármelyik meccsen. Akár 4-0-nál,akár 0-1-nél. Persze várjuk meg a Sportdöntő bíróság határozatát,hogy mi lesz velünk az átigazolási piacon,ott lehetünk-e.

Minden további elemezgetést én a részemről fölöslegesnek tartok. Tegnap nagyot csalódtam a csapatban,ami mostanában párszor már előfordult,de ez most tényleg nagyon fájó ez a kiesés,így kiesni.Persze továbbra is leülök megnézni a meccseket,mert nem bírom ki hogy ne nézzem meg őket,de nyárig mostmár ahogy esik úgy puffan. Martinoról nem ejtettem szót,de hát róla mit is lehetne mondani...ez nem az ő szintje. Lehet hogy jó ember,meg felkészült edző,de ide ő kevés volt,az egyének elnyomták,ahogy anno Pellegrinit is a Real-nál.
  • bakkerman
    Mérhetetlenül csalódott vagyok,egy csőd volt a csapat,amit bemutattak az szégyen.
    Fölösleges elemezni meg regényeket írni. Gyenge,kiégett a csapatunk.
  • homeless
    Messi 6km-t futott a meccsen Pinto meg 5 km-t. Elmegy a faszomba ez a kis beképzelt buzi. Az utóbbi 1 évben teljesen lerombolta a renoméját. Csak azt nem értem, hogy minek ezek az álszent nyilatkozatok. Mondja azt, hogy nem érzi jól magát vagy szarik az egészre. Remélem, hogy Argentínával már a csoportkörben kiesik a vb-n.

Tata is nagy mágus. A szezonban még nem játszott kétszer ugyanaz a csapat. Így biztos össze lehet szokni. A cseréi is zseniálisak mindig.
  • Jakuza1
    Ugyanmar. Nem annak koszonhettek a gyozelmet, hanem annak, hogy evek ota egyre gyengebben jatszunk.
    2-3 eve meg a tamado szekcio ugy ahogy rendben volt, csak a vedelemmel volt gaz.

Na mar nem csak a vedelemmel van gond, hanem a tamadasokkal is.
    eltunt a letamadasunk, aminek koszonheto volt a merkozesek behuzasanak legalabb a 60%-a.

A csucsjatekosainkat egyszeruen kicsinaltak a hulyesegekkel, mint peldaul Pedrot is.
    Mit gondolnak, hogy ha allandoan pihentetnek egy jatekost nem jon ki a formajabol ? Arrol nem is beszelve, hogy nem csak a jatekbol jon ki, hanem pszichesen is sokkal nagyobb rajta a nyomas ha nem jatszik es oda lesz az onbizalom is.

Persze rotalni is kell, de nem igy, hogy 20 merkozesen kerresztul a rosszul jatszo Sanchezt, es kozben a masik jatekosaink meg egy perc jatek lehetoseget nem kapnak.
    Aztan amikor kicsit jobban megy a chileinek, akkor meg nem jatszatjak, helyette, azt akit mar kicsinaltak pszichesen es a merkozeshiannyal kuzkodik.

Mai napi edzoi tevekenyseg is egy nagy nulla volt.
    2 csataros jatek, kozeppalyara visszavonva a tamadokkal, ahol nincs szelso se.

20 percig Neymart bent jatszatta Tata kreten kozepcsatarkent , mogotte Messit, mikozben nem volt szeljatek.

Aztan valtoztatott es kitolta Neymart a balszelre, hamis 9-esnek Messit, es baloldalt senki nem volt, csak ugy 10 percenkent egyszer neha felfutott Alves.

Gyakorlatilag vedekeznie se kellett emiatt az Atleticonak.

Vedelem egy rohej. Elvesztettek allandoan a labdat ,emrt a kozeppalyaig nem tudtak elpasszoni a labdat, es nem a letamadasnak koszonhetoen, hanem mert idiotak.
    Cselezgetnek utolso emberkent lol. 7szer vesztettuk igy el labdat 15 perc alatt es mindannyiszor jott az ellenfel tamadas befejezessel.

Az rendeben van hogy Mascheranot, egy idiota nem veszi eszre, hogy nem megy neki es felesleges kozeppen jatszatni vedoben, na de 20 meterre a kaputol leallnak cselezgetni mikozben 3 jatekos tamadja le oket ?

Arrol nem is beszelve, hogy egy jatekos nem jott a labda ele, megalltak es pozicios harcot eroltettek, hogy majd ugy megszerzik a labdat. Aztan mindannyiszor hatulrol megeloztek oket, mert nem eleg am egy helyben allva varni a labdat mozogni is kellene.
    Xavi,Busquets, Iniesta,Fabregas, az elso felidoben vagy 20szor vesztett igy labdat.

A Fabregas jatekarol is meg van a velemenyem. Kar volt megvenni, egy nagy rakas f*s, jo megmozdulasa nincs altalaban egy merkozesen es nem egy merkozes ota, hanem evek ota.Van egy jo meccse aztan 20 szar.
  • DasIsFuck
    Szerintem most az történik veletek mint a MU-val.

Egy korszak véget ért és át kellene állnotok egy újra,új friss sikerre éhes emberekkel.
  • IXEMGabeo
    Atletico mumus csapat, lehetséges egy MU ellen jobban járt volna a csapat bár ők is remekül helyálltak a Bayern ellen
  • tobias88
    Tanult? HAHA! 4-0, 0-3. Nem volt rég.
  • IXEMGabeo
    jól nyomta az Atletico:) megérdemelték...Barca tanult ebből remélhetőleg

egyedül Neymaron láttam az akaratot talán Iniestán...
  • Sippie
    Bunda, Bunda, Bunda!
    Martino takarodj, Martino takarodj!
  • tobias88
  • tobias88
    Fabregas meg Neymar említésre se méltó. Így teljes a kép. Nulla teljesítményt nyújtottak.

1. Nem tartották meg a labdát amit megkaptak
    2. Nem játszották meg pontosan
    3. Nem indultak be
    4. Nem indítottak be senkit
    5. Nem lőttek távolról kapura
    6. Nem hajtottak és védekeztek

Ebből az 5 pontból 1et sem teljesítettek és az ilyen játékos NEHEZÉK.
  • tobias88
    - Martino LEHOZZA A MESSZE LEGJOBBAN játszó Iniestát a csapatból, miközben
    - fent marad Xavi aki 2 ÉVE SEMMIT NEM CSINÁL,
    - fent marad Busquets AKI TÁMADÁSRA ALKALMATLAN.
    - Messi SÉTÁL és SENKI SEM INDUL BE A VÉDELEM MÖGÉ!
    - Alves EGYÁLTALÁN NEM TUD BEADNI

Az a játék, hogy labdabirtoklásból gólt szerzünk már rég nem működik, mert eladják azt a labdát, ma is lehetett látni. Ma nem a védelem bukott meg, közel sem. Tehetnek ők arról hogy futva vezeti rájuk a labdát +1 fővel a támadó Atletico? Egyáltalán nem.

Iniestán kívül a többi 5ös SZ@RT SEM CSINÁLT! SEMMIT! SZÓ SZERINT!
  • Sippie
    ja és ki örült a sorsoláskor, hogy csak az atleticot kaptuk? Nah öhm igen... valami ilyesmire számítottam a szezonbeli meccsek alapján ellenük...

vagy csak leadtuk a BL-t a bajnokságért cserébe
  • Nyiri
    Egy dolgot nem értek. Ha politikai oka van, hogy ennyire szarnak a játékra, akkor sem értem miért nem gondolnak a szurkolókra akik nélkül nem lennének sehol sem. Kurvára el van szállva mindegyik.
  • Sippie
    dupla nulla volt ma a csapat. Alves egy rakás szerencsétlenség volt a meccsen, Messi meg kb pályán sem volt. Sétálgat, szart se csinál, faszér nem lehet lehozni? Iniesta gyenge, Fabregas gyenge, még Xavi volt a legjobb kb... Többiek no komment kategória, 48. percben amit kihagytunk... röhej :D :D
    Ez most valami edzőbuktatás akart lenni? nem tudok rájönni mi volt ma a cél.
    Még szerencse hogy igazolni se fogunk tudni, nehogy már legyen valami vérfrissítés, ugyanilyen duplanulla motivációval állhatunk ki jövőre is.
  • Jakuza1
    Ahogy mondtamm, Rossell es a kutyautob bandaja tonkretette 4 ev alatt a barcelonat.
  • ToM1113
    teljesen jogos...
    jöhet nyáron a... ja nem... jelen állás szerint nem.
  • bodajoci
    messi volt az egyik leggyengébb láncszem, ilyen játékkal jobb is,h nem mentünk tovább, megint kaptunk volna egy hetest...
  • tobias88
    tavaly se sikerült és semmi se lett
  • Nyiri
    Elmehet mindegyik a francba. Gecire büszkék lehetne magukra. Csalódott vagyok, pedig nem vártam mást. :(
  • tobias88
  • Nyiri
    Kiváncsi leszek mi lesz a meccs után. Ezt kurvára nem lehet kimagyarázni!
  • Nyiri
    Ezt szoptuk.
  • Nyiri
    Lecserélik a győztes gólt szerzőt :)
  • ToM1113
    Érdemes nézni, míg Messi eladja a labdát és a tökét vakarja, addig akármelyik Atma játékos az utolsó lehelletéig küzd a labdáért.
    Ez alázat kérdése, semmi más...
  • [HUN]FaTaL
    Most meg 4 csatár bazz.

Ha véletlenül kiegyenlítünk (nem fogunk), akkor meg nem lesz középpálya.