33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
ToM1113 #30120 Kiváncsi leszek a nyilatkozatokra, hogy ezek után milyen szégyen Nyilatkozatok fognak napvilágot látni. Részemről a csapat meccsei egy időre ennyi volt, nem fogok még ezen is idegeskeni. Csaj azért mert ezek a balerinák ennyi pénzért amennyit kapnak, sem képesek megmozdulni és csúszni mászni a sikerért. Amíg nem lesz egy normális edzőnk, amíg a vezetőség tudatáig nemjut el hogy szar az egész és ha így folytatódik még szarabb lesz csak. Amíg nincs 2 éppkézláb belső védőnk. Amíg elöl a méregdrága klasszisaink nem képesek kaput találni azzal a labdával. Amíg a középpályánk olyan lassú hogy az ellenfél nevetve visszaér és felált védelem fogad minket minden alkalommal. Köszönöm Barcelona, elég voltál egy időre. -
#30119 Na, szerdán a real megnyeri a kupát és vége a szezonnak. -
ToM1113 #30118 Teljesen igazad van. Már azon gondolkozom hogy szüneteltetem a meccseket, nem érdemes megnézni ezt a csapatot, nem érdemelnek szurkolást. Senki se akar, nincs motiváció.
És kövezzetek meg. De Neymar nem Barca szint. Egy vicc amit azóta nyújt mióta itt van. Tehetséges, tény, de nem mer semmi pluszt vállalni amiért igazoltuk. Ráadásul bűn drága volt, és még csak azt se tudhatjuk hogy mennyi... -
#30117 Vartal valami masra ?
Eleve van egy bun gyege edzonk akinek fingja nincs a jatekrol.
Aztan van egy motivalatlan szar tarsasag, aki meg futni is alig akar. -
ToM1113 #30116 Ilyen lassú támadás építésekkel mit akarunk? Borzalom. Nembaj 1 hét alatt kiszórjuk magunkat mindenből... -
#30115 000000000000000000 -
#30114 A bekapott gól ellenére, ha elmegy ez a meccs, az nem a védelem miatt lesz.
Egy Granada ellen nem tudunk helyzetet kialakítani? Kibaszott vicc. -
#30113 Pinto is egy életveszély, ha ma kikapunk akkor lehet hogy utána a bajnokságban (ami már elúszott) Oiert kéne védetni, megnézni mit tud. -
#30112 1 perc? Neymar ápolása több volt. -
#30111 Neymar most tiszta Pepe volt :D -
ToM1113 #30110 Bocsi telóról írom ki magamból az idegességet... Ugyan azok a játékosok teszik tönkre mindazt amit felépítették az elmult években. -
#30109 nyílván fogunk egyenlíteni,de azért nem lesz orgazmusom attól,hogy egy rohadt granada ellen is örülni kell egy gólnak -
ToM1113 #30108 Akkor leszek nagyon ideges, ha megoldódik a transzferes ügy, igazolhatunk nyáron, majd az igen remek vezetőség hoz egy szar védőt meg egy játékost a padra, + Ter Stegent hozzátéve hogy Bocsi de Ennyire van pénz. Na akkor agyfaszt kapok és sztem sokan mások velem együtt. Mostmár ne merjen senki se arról nyilatkozni hogy nincs itt baj nem kellenek ide játékosok... Számolgattam kicsit én mint hozzá nem nagyon értő, és az jött ki hogy Ter stégen mellett, egy vklasszis védő 25-30 Misi hyanutom hogy maximum 1 belsó védő jön csak... Középre Xavi helyére 1 fiatal tehetség 20-40 Misi, és előre egy normális középcsatár kéne 25-30 Misi. ÖSSZ 120 at kéne költeni, amiből lejönne mondjuk Pedro vagy Alexis eladási ára 20-30m. Meg gondolom lesz még távozó...
Megint a vezetőség jutott eszembe, ügye ha nem engedték volna el Thiagot... A pénz miatt meg ne sírjának már minden évben hogy nincs... Érdekes a Realnál, a Bayernnél és még sorolhatnám, ott van? Talán normális üzleteket kéne kötni, nem szarért hugyért eladni a játékosainkat, bukva ezzel egy csomót. Évek óta nem vásároltunk úgy igazán be... Ha pedig olyan tehetségek vannak az akadémián akkor talán nem 25 éves korukig kéne váratni őket hanem bedobni szépen a mély vízbe. Ha pedig nincsenek akkora potenciális A csapatba küldhető fiataljaink, akkor nyúljunk végre a pénztárcába. Nem kellenek a kifogások meg a kamu Nyilatkozatok hogy semmi gond, megfogjuk mutatni,stb blabla... Egy Granada ellen szenvedünk. -
#30107 úristen -
#30106 Igen, ha ma kikapunk, szerdán biztosan megverjük a realt :DDD -
#30105 esetleg behúzzuk a kupát, és majd tapsikol a vezetőség hogy micsoda fantasztikus év volt -
#30104 És vágod ha elmeszeli véglegesen a csapatot a FIFA a transzferektől,akkor jövőre se nyerünk semmit -
#30103 Montoya totál alkalmatlan ezen a szinten,pedig én még védtem pár hónapja. Mondjuk,jelenleg mi a "szint" ? -
#30102 Idén nem nyerünk semmit. -
#30101 Song, te rakás szerencsétlenség -
#30100 :D -
#30099 mert elhúzódott a Wigan meccs -
#30098 Hát nem sok kedvem van megnézni ezt a meccset. Ráadásul 3 percet késett a sport2, vicc -
#30097 én meg nem is játszatnám. Hét közben kupadöntő, pihenjen csak kicsit... -
#30096 Ez a Haddidi gyerek azért passzolhatna is néha -
#30095 (persze ez csak szarkazmus,ne vegyétek komolyan) -
#30094 én betenném középre Messit,akkor rájönne,hogy amíg ő átlagban végigsétál egy meccset elől,hátul meg vért izzadnak a többiek hogy normálisan ellássák a munkájukat -
#30093 Vicc
"A péntek délelőtti edzésen kisebb sérülést szenvedett, így nem léphet pályára a Granada elleni bajnokin Marc Bartra, a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje. A katalán klub játékosai közül Carles Puyol és Gerard Piqué sem egészséges, ami azt jelenti, hogy Gerardo Martino vezetőedzőnek nem maradt vérbeli belső védője a szombati ütközet előtt." -
#30092 azért az ránk nézve is ciki lenne, ha simán lelépné a Chelsea az Atmát. Na meg ha már bejutnak a döntőbe, akkor 0 játékkal ugyanúgy befaszmákolhatják a döntőt mint 2 éve, azt meg nem kéne...
Az atletico meg akármit játszhat, itt is sokan örültek hogy őket kaptuk, aztán látjuk mi lett a vége. Curtois ide vagy oda. Legyen Bayern - Atletico döntő, és akkor rossz csapat nem nyerheti a BL-t :D -
#30091 Courtois nélkül nehezen...
Persze, FIFA azt mondja hogy érvénytelen a 3 milliós pont. De egyszer ott van a CAS ami felülvizsgálhatja + a Chelsea azt mondja következő évre, hogy nincs kapusotok. Courtoist kb bárhova kölcsön tudja adni, eladni meg nagyon amúgy se akarja. -
#30090 én nem,én azt szeretném látni hogy Pep megint elveri Mourinhot,BL döntőben még úgyse találkoztak,lerendezhetné azt a kérdést végérvényesen,hogy melyikük a legjobb edző :) -
#30089 én meg remélem az atletico kiejti a chelseat :) -
#30088 mostmár szurkolok Pep-nek hogy húzza be 3. BL sikerét is,két nagy riválisán kéne átlépnie (Real,Mourinho),de szerintem megoldja,megérdemelné -
#30087 eurosporton 17:00 -
#30086 na őket megnézem,hátha látok focit is ezen a héten -
#30085 a youth ligában is a legjobb 4-ben két spanyol (real, barca). Legalább itt bejutottunk a legjobb 4-be, ma 16:30-kor játszanak a kicsik a schalkeval :D -
#30084 BL elődöntő: 2 spanyol csapar (Real,Atletico)
EL elődöntő: 2 spanyol csapat (Valencia,Sevilla)
a bohócliga tovább menetel -
#30083 A tegnapi meccs alapján azért remélem Messi ügynökeit a 25 millás fizetés igényükkel páros lábbal basszák ki egész Barcelonából -
#30082 legalább a hülyét ne játszanád -
#30081 Tegnapi meccsen pont a védelemmel nem volt olyan hatalmas baj. Sok helyzete volt az Atma-nak, de mind azért mert az első 6 ember nem zárt vissza (ehhez képest a túloldalt...). Úgy meg nehéz védekezni.
Xavi viszlát, Messit és Fabregast edzőtáborba 1-2 hónapra futni tanulni. Busquets-el nincs baj ha előtte a többiek elvégzik a támadó munkát.