Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
minden pontvesztés sokba kerülhet.
ez a vereség még sokba kerülhet...<#boxer>
kérlek mesélj még.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

[HUN]FaTaL
Látom kikaptunk 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
ezt kihagyni bazmeg...
Sippie
le kéne igazolni Mike Singletary-t defense koordinátornak, hogy összekapja a védelmet 😄
bakkerman
a kurva védelem basszameg hát állva nézik ahogy a 16oson belül játszik a Valencia..

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
de legalább egy kamutizenegyessel vissza jöttünk a meccsbe 😄
Sippie
atyaisten...
bakkerman
Valencia ellen vezetünk 22 perc utan,Alexis góljával,jól játszik a csapat,lendületesen!

bakkerman
ugye emlékeztek? <#awink>

banok
Szép idõ volt tegnap Barcelonában...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaposi1
"Hát, Thiago kezd kiteljesedni Münchenben."

Így van!<#wow1><#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jakuza1
Inkabb leptunk volna at rajtuk 1:0-al, de ne buktuk volna a bajnoki pontokat ellenuk.

tobias88
Hát, Thiago kezd kiteljesedni Münchenben. Sérülés miatt nem játszott sokáig ugye, de most már megint masszív kezdõ. Whoscored-en 8.04es értékeléssel van (Messi 8.15), míg nálunk Xavi 7.14, Iniesta 7.3 és Fabregas 7.64.

Kicsit alulértékeli a passzokat a whoscored, de azért akkor is beszédesek az adatok.
bakkerman
5-1 a tegnapi meccs,Puyi is betalált!! 😄 9-2-vel léptünk túl a Levanten

Két opció is van Xavi "pótlására". Ott van Cesc meg Busquets is. Busi helyére meg mehetne Song vagy Mascherano is. Mindkettõ világklasszis azon a poszton. Ráadásul Cesc meg Busquets személyisége is olyan, hogy simán lehetnek vezéregyéniségek is. Elõl most szerencsére minden játékosunk jó formában van, tehát szerintem csak hátvédet kéne igazolni.

Sippie
no para, Thiagot vissza vesszük majd 4x-es áron pár év múlva 😉
Valóban jó lenne egy "igazi" csatár középre. Messi meg hiába rinyál hogy õ ott akar játszani, ha szélrõl indulva is hatékony...
Azonban most szerintem leginkább a védelem megerõsítésére kellene koncentrálni és hozni a középpályára egy fiatal tehetséget, mert Xavi ide vagy oda, de csak lassítja a játékot mostanság, nincsenek meg a régi zseniális passzai elõre, csak oldalra és hátra játszik szinte. Thiago elengedése nagy baromság volt.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Állítólag Javier "Chicharito" Hernandeznek kifelé áll a szénája Manchesterbõl,és vinné az Atletico. Szerintem nálunk is elférne. Amit Villa csinált,tudott nálunk center poszton azt õ is tudná. Gólerõs,a fizikuma a PL-hez is jó, tehát a La Liga-ba bõven elég lenne,itt kapna klasszis játszótársakat,akik 2-3 húzásból ziccerbe hoznák. Két szél maradna Leo-é meg a brazil gyereké,középen elficánkolna,már csak a jelenlétével tehermentesítené az elõbb említett két ászt. Persze a középhátvéd poszt a priorítás,de mivel én Villa eladásával se értettem 100%-ig egyet,én szívesen látnék újra egy igazi csatárt a csapatban.

bakkerman
FC Barcelona – Málaga: 3-0 (1-0)
Barcelona, Camp Nou
56.355 nézõ
Vezette: Clos Gómez

Barcelona: Víctor Valdés; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Xavi (Sergi Roberto 78’😉, Busquets, Fàbregas; Alexis (Afellay 87’😉, Messi és Pedro (Tello 61’😉.

Málaga: Caballero; Angeleri, Sergio Sánchez, Flávio, Antunes; Juanmi, Camacho, Tissone (Darder 81’😉, Duda; Pérez (Morales 66’😉 és Santa Cruz.

Gólok: Piqué (40’😉, Pedro (55’😉, Alexis (60’😉.

Sippie
Há zseniális ez a Piqué! mindig is mondtam én, hogy a világ legjobb védõje <#idiota>
Sippie
A malaga játékosai lerúgják egymást, és szabadot kapnak : DDDDDD krvajó 😄
bakkerman
Az a jó elnök akirõl nem lehet hallani semmit,csendben teszi a dolgát. Laporta és Rosell se felelt meg ennek a dolognak,mindketten címlapokon szerepeltek inkább negatív szempontból. Szerintem egyikük se volt az a húdejó elnök,de nem látunk a dolgok mögé,és fõleg azt a bizonyos adósságot is csak megtippelni tudjuk

tobias88
Én még mindig nem értem hogy lehet Laporta úgy jó elnök, hogy mikor távozott már csõd közelében volt a klub, sõt volt hogy a játékosok fizetését is csúsztatni kellett mert nem volt rá kölcsön pénz se már. Elképesztõ hogy szerintetek õ jó elnök volt.
tobias88
mert ezek nem Rosell jó igazolásai, hanem Rosell összes igazolása azért
Nem értem, hogy miért kell Laporta szar igazolásait Rosell jó igazolásaival összehasonlítani. Ha jól emlékszem Laporta alatt jött Ronaldinho, Deco, Eto, Henry, Alves, Pique, az õ korszaka alatt került fel több tehetséges játékos a B csapatból, pl Busquets, Messi, õ ültette le a kispadra Pep-et... Ráadásul Rosell miatt ment el Pep és a pletykák szerint Messivel és még néhány játékossal is elég rossz a kapcsolata Rosellnek. Csak a hülye nem látja, hogy Rosell mennyire kártékony volt a Barcának.

Jakuza1
Jah meg Villa. -Eto az Ibra igazolasbol, ne felejtsd am levonni.
7 ev alatti igazolasok szemben 3,5 ev alattival.
Amit Laporta felepitett azt Rosell lerombolta. Az pedig nem menti fel, hogy nyertek vele egy BL-t, mert az gyakorlatilag az a csapat volt, amit Laporta felepitett es meg vitte a lendulet elore a csapatot.
Most pedig meglehet nezni azota hol vagyunk. Egyre gyengebben jatszunk nemzetkozi szinten es mar nem csak nemzetkozi szinten. (mar nem sokaig fognak az eredmenyek se jonni, ha egyre szinvonaltalanabb a jatekunk es mar csak eppen tudjuk behuzni a merkozeseket)
Posztra nem igazolunk, mikor kell akkor sem, kivetel ha kenyszer szuli, mint peldaul Valdes esete. De kozepso vedot 2 ev ota nem igazoltunk, mikor szukseg lett volna ra, akkor sem.
En orulok hogy Rosellt vegre kiebrudaljak, ugyis egyre tobb emberrel volt gondja.

bakkerman
Na meg Rosell kötött olyan megállapodásokat,amivel hosszútávon csökkenhet a klub adóssága,bár ez nekünk szerintem mindegy. A lényeg hogy az elnök tartsa tiszteletben a hagyományokat,szeresse a klubot,es ugy gazdalkodjon hogy versenykepes játékosokat lehessen igazolni. Többi engem nem érdekel 😄

tobias88
Jó vicc, épp hogy Rosell igazolt úgy ahogy egy csapatnak kell, megfontoltan és posztra. Itt van pár érdekes igazolás Laporta-tól:
- Gudjohnsen 12m
- G. Milito 20m
- Hleb 17m
- Henrique 8m
- Caceres 16.5m
- Chy***** 25m
- Ibrahimovic 69.5m
- Keirrison 14m

Ez 180 millió kidobott pénz az ablakon. Ez minden csak nem átigazolási politika. Eközben Rosell:
- Fabregas 34m áron alul
- Sanchez 26m
- Song 19m áron alul
- Alba 14m áron alul
- Neymar 59m? áron alul? <#vigyor2>
- Ter Stegen 11.5m áron alul

Persze, kellett volna nyáron egy védõ, de ezen kívül semmi sem róható fel nekik
Jakuza1
Mi az a "kenõ pénz" ?

Repkedtek itt a kenõ pénzek. Ez még csak a kezdet!

Várható volt...

Laporta anno jobb elnök volt...Barca átigazolási politikája se volt megfelelõ Rosell elnök mandátuma alatt...látszódott is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
nem maradnak 2016-ig? mindenhol ezt írják

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ígyvan,holnap reggeltõl már Bartomeu (eddigi alelnök) lesz a klub elnöke nyárig,amikor elõrehozott választások lesznek. A kétes Neymar bizniszbe bukott bele Rosell papa

Sippie
szóval a szokásos...

Oppácska, ez viszont érdekes. Lemond Rosell?
mondjuk az NSO lassan a Marca szintjére süllyed
bakkerman
de a játéktól megint nem voltam elájulva

[HUN]FaTaL
Micsoda kabaréval egyenlítettünk 😄

Sippie
Tello mesterhármas? ha ezt tudom, nézem streamen a meccset 😄
tobias88
ez az öngól azért szép volt
Az a baj, hogy ugyan olyan ötlettelen szar az egész mint 1 éve volt, nincs változás, 1-1 meccs amikor mintha, de aztán mégse.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Még 1 hónap, addig bármi lehet. Madrid is 1 hónap alatt a béka segge alól feljött bajnokesélyesnek
Az egy dolog, de a City úgy megver minket hogy sírni fogunk...

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Ebbõl se lesz gyõzelem
tobias88
Azt mondjuk nem értem, hogy 1-1nél miért kellett lehozni a viszonylag jól játszó Xavi-t vagy pont Pedro-t aki jobb volt mint Sanchez. És eközben meg fenthagyni azt a Montoya-t aki a Barca B-bõl is kilógott volna lefelé úgy, hogy a padon volt Adriano.

Jah, és mit csinálunk 1-1nél? Bejön Dongou meg Sergio Roberto? Most komolyan? <#vigyor2>
Sergio Roberto-nál még Song is jobban szervezi a labdákat meg lõ kapura, miközben védekezõ középpályás...
bakkerman
nem kéne elszórni a pontokat mostmár,mert a Real most éppen abban az idõszakban van,amikor szar játékkal is bemákolják a 3 pontokat,ha formába lendülnek akkor elkezdenek menetelni,és nehéz lehet a dolgunk

Jakuza1
Azert mert ugy latta, hogy Sanchez jol jatszik. LOL
Fent hagyta a leggyengebben teljesito jatekost.

[HUN]FaTaL
Tévedtem, most aztán szorosz élboly. 😄

tobias88
Gyengék voltunk ma viszont én megreformálnám egy kicsit a futballt. 10-15 éve is 3 meg 4 perc hosszabbítások voltak, viszont akkoriban még nem volt ennyi idõhúzás mint manapság, simán lehetne ilyenkor 6-7 percet is hosszabbítani mert annyit legalább elhúzták az idõt. Büntetni kell valamilyen módon az idõhúzást mert ez így csak rosszat tesz a focinak
Sippie
ez k*rva gyenge volt... ilyen játékkal a BL-tõl is köszönhetünk