33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30160 azért az durva lenne,nem hiszem hogy ilyesmi van egy ekkora klubnál. Ha pusztán nevek alapján kéne válogatni felső utasításra az edzőnek,abból nem lennének eredmények -
Nyiri #30159 Mennyi a valószínűsége, hogy a vezetőség abba is beleszól, hogy ki játszon egyes meccseken? -
ToM1113 #30158 Sokan már a távozásáról beszélnek
„Nem igazán foglalkoztat egyelőre ez a téma, habár egyértelmű, hogy logikusnak tűnik. Az elmúlt évben nem jött el még a karácsonyi ünnep, de már azt mondták, hogy a húsvétot sem fogom megérni a Barcelona kispadján. Az én célom az, hogy fejlődjek, mint edző, és megpróbáljam kihozni a csapatból azt, ami benne van, azt, ami egy kicsit több mint amit mostanság mutatunk. Az értékelésnek az ideje a szezon végén érkezik el.”
Tata nyilatkozata. Sztem tuti megy... -
IXEMGabeo #30157 nyerni fog a csapat nem lesz miről beszélni:) -
#30156 Én suliban leszek, talán a kezdésre hazaesek :D -
#30155 az én részemről annyi a biztos,hogy kocsmában nézem kivetitőn haverokkal,akár nyerünk,akár nem,a hangulatra nem lesz panasz
(aztán majd jövök másnap lebaszni az összes játékost itt a topikban) -
Nyiri #30154 Puyol azt nyilatkozta, hogy szeretne kezdő lenni :)
Ha így lesz nem lesz gond :D -
#30153 Holnap, ha nem kapunk egy ötöst ezzel a szétesett védelemmel és nulla támadójátékkal, az maga lesz a csoda. -
#30152 én úgy olvastam hogy bartomeu ideiglenesen vette át a széket rosellbá lemondása után,és nyáron mindenképp kiírják a választásokat -
Nyiri #30151 Akkor mehetnek fejenként a 25 millás évi fizuért :D -
#30150 A kicsik megnyerték a BL-t :) -
IXEMGabeo #30149 azért egy Lewandowszki féle csatár jó lenne, ha érkezne;)
Lewa, Mertesacker, Hummels akár Kompany
szívesen látnám őket:D -
IXEMGabeo #30148 én baromira örülnék Kloppnak főleg mióta megláttam a Mainznál edzősködni anno:) egy egyéniség a pali -
ToM1113 #30147 Jó látni hogy nem csak páran gondoljuk így... -
#30146 Elnökválasztás 2016-ban lesz. -
#30145 Ja persze mert te azt hiszed hogy egy jo edzo ,csak egy jatekmodot ismer. -
#30144 persze hogy nem lenne baj,sőt én szakítanék ezzel a tiki-takával mostmár,csak Klopp felfogása a fociról nem összeegyeztethető az eddigi edzőink felfogásával,és taktikai elképzelésükkel. És ugye a vezetőség dönt...
Apropó vezetőség,ugye nyáron elnökválasztás lesz a klubnál,ha esetleg most nem nyerünk semmit,ami szerdán este kiderül,akkor a kandidálók közül aki meglépi a kampányban azt,hogy kijelenti hogy jönne egy Klopp,egy Hummels,Reus,és belenyúl a "zsebbe",az tuti befutó. Szerintem kint is ezen a véleményen vannak a sociok,hogy kell a változás,eljött az ideje. Ha most elköltünk okosan 80-100 milliót,akkor 3-4 évig megint csak foltozgatni kell nyaranta,és közben jönnek a trófeák. Ahogy volt ez 2008 nyarán is,nagy változások voltak a keretben,és ezeknek a változásoknak volt köszönhető a 2 BL cím,meg a bajnokságok! -
Nyiri #30143 De az nem baj. Már az járás másodosztály is levédekezi a tikit :( -
#30142 de nála nem lenne tiki-taka se,nála kontrajáték van centerrel,és 5 húzásból már az ötösön kell lennie a labdának -
#30141 De jo is lenne, ha igaz lenne a hir, hogy Kloppot akarjak megszerezni.
Rendbe rakna a kutyautoket, nem lenne nala tingli-tangli. -
IXEMGabeo #30140 kár is idegesíteni magad és szidni Messit...
mindent elért, amit akart talán többet is... -
IXEMGabeo #30139 Mertesacker:))) -
#30138 végén majd kitalálják hogy edzőt se igazolhatunk -
#30137 Kloppnak nagyon örülnék,főleg ha még hozná Hummelst meg a szőkét is...de ez csak álom egyelőre :/ -
#30136 "akkor az lett a vége,hogy a celebek (Deco,Dinho) ki lettek baszva,és jött Pep. Na most kiváncsi vagyok mi lesz itt nyáron" - tévedsz
Jött Pep és kibaszta a celebeket. Aznát Rosellék beleszóltak az átigazolási politikába és ez annyira már nem tetszett neki, el is ment -
#30135 Klopp imádja a kontra játékot, Simeone meg az agresszívat, szóval bizotsan nem jön egyik sem. -
ToM1113 #30134 Klopp érkezhet Tata helyére...
Persze ez csak találgatás, de pl Simeone is a lehetséges jelöltek között van.
Klopp érkezésével Reus és Hummels is érkezhet. Persze ha tudunk majd igazolni... :D -
#30133 ugye emlékszünk még 2008-ra,amikor szintén az volt a téma,hogy az öltözőben széthúzás volt...akkor az lett a vége,hogy a celebek (Deco,Dinho) ki lettek baszva,és jött Pep. Na most kiváncsi vagyok mi lesz itt nyáron -
#30132 spanyol lapok azt írják Martino már eldöntötte,hogy nyáron távozik,és a vezetőség is ezt elfogadta már tényként,mentálisan összetört,a játékosok ezt látják rajta,nem figyelnek már rá,az öltözőben meg széthúzás van,klikkek alakultak ki,álíltólag a csapat spanyoljai teljesen el vannak különülve a dél amerikai klikktől,megromlott a katalán saját nevelésűek viszonya a dél amcsi légiósokkal.
Sok mindent írkáltak már ezek a lapok,de valahogy nekem ez most nagyon igaznak tűnik -
#30131 A karrierjét a sérülések baszták el. Legalább 1 évig nem tudott játszani. -
#30130 Wow Affelay még nálatok van.:D
Jól elbaszta a karrierjét maradt volna inkább a PSV-ben... -
Coco #30129 na, Diego Costának meszeltek lehet egy időre :S -
#30128 Legyen úgy,de nem adok rá nagy esélyt -
#30127 Persze :D -
#30126 most kikaptatok, de minket meg lazán lesöpörtök :D -
#30125 látom közbe a bajnokságot is elbuktátot -
#30124 Amúgy ha feloldanák a transfer tilalmat akkor jól a zsebünkbe kellene nyúlni a nyáron:
Aki jöhetne:
- Ter Stegen üzlet 12 millióért van megkötve mint kiderült, érte az nem sok.
- Egy világklasszis hátvéd jöhetne 25-30 millióért. Felesleges bárkit is felsorolni
- Egy másik hátvéd is, ha esetleg Mascherano menne a Napoliba
- Visszajöhetne igazán mr. Alcantara, mert simán beférne a csapatba
- Jöhetne Reus a Dortmundból, akire azért van esély bőven ha belenyúlunk a tálcába
Aki megy:
- Megy Valdes és Puyol kb ingyen
- Mehetne Pedro is amerre gondolja 20 millióért, engem nem rázna meg
- Xavi elmehetne haknizni valahova, hogy ne legyen a csapat terhére a sok passzos semmittevésével
- Song is mehetne, mert 20 milliós játékos szerintem nem kell évi 10 meccs miatt a padra. Mascherano felmegy csere védekező középpályásnak is és kész is
- Ezen kívül még Tello, Affelay, Dos Santos akik teljességgel feleslegesen vannak a csapatnál és pénzt lehetne belőlük szerezni -
#30123 Tegnap amúgy még az 1 pont is elég lett volna, belefért volna hiszen egymás elleniben ha megvertük volna a végén az atma-t akkor pontegyenlőség lenne. Most a végén max a Madridnak hozhatnánk meg a győzelmet de azt is csak úgy ha az Atma az előtt veszít meccset (különben már bajnok az utolsó fordulóra) -
#30122 Martino takarodj! Martino takarodj!
Vesszen triano... izé...
Gyenge volt ez a meccs, még a kamutizenegyesünk se kaptuk meg, a zsidócsillagos granadának több pénze volt a bíróra :( -
#30121 1 hét alatt. Én sejtettem az Atletico meccs előtt hogy ez lesz, bár ott még ezt a vereséget nem is éreztem lehetőségnek. Nyilatkozatokban az lesz, hogy javulnunk kell, a szokásos