33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Mondom én lol :DDD
  • ToM1113
    A CSATÁR! :D
  • Nyiri
    Miért nem adták meg?!?!?!
  • Nyiri
    Itt a vége fuss el véle!
  • ToM1113
    viszont szembetűnő hogy ők legalább futnak mint a mérgezett egér... nem 1x lefutottak simán a labdáért való rohanásban... Tengünk lengünk... Néha már az az érzésem hogy vmi miatt szándékosan vagyunk szarok...
  • [HUN]FaTaL
    A legveszélyesebb csatárunk: Bartra :D
  • Nyiri
    Pinto... Így én is ki tudok dobni :D
  • Nyiri
    Ez a Real is mekkora szar már. Nem lesz BL győztes.
  • ToM1113
    de hogy ezek a szerencsétlenek nem tudják felfogni épp ésszel hogy amit csinálnak az teljességgel rossz és semmi esély nincs gyakorlatilag a nagyobb helyzetek kialakítására ilyen lassú statikus szarral...
  • ToM1113
    Az a vicc hogy ma ez a Madrid sincs sehol... Bayern simán kitömné. Ronaldo nélkül is jobbak sokkal viszont mint mi.
  • Nyiri
    Nem tudom. Miért?
  • Jakuza1
    36 even at minden merkozeset megneztem a barcanak, meg akkor is amikor az utolso leggyengebb csapattal szerepeltek.
    De a mostani merkozes abszolut nem erdekel, ki lehet talalni miert.
  • tobias88
    Séta mester. Miközben Ini egymaga letámad 3 embert és labdavesztésre kényszerít, addig Messi 3 vs 2 szituációban nézi ahogy cicáznak a másik 2 Barcással miközben ő álldogál. Megbocsátanánk neki ha a 2 mikro helyzetét berúgta volna de közel se volt hozzá
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Messi a Bahamákon nyaral és egy alteregoja játszik.
  • ToM1113
    én hülye meg nézem... :S
  • IXEMGabeo
    nem baj majd mindjár tolom a FIFA 13-mat és leverem őket, ha nekik nem sikerül:DDD
  • [HUN]FaTaL
    Már most azt érzem az egész csapaton, hogy fújják már le a meccset. Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy mindenki lötyög?
  • Sippie
    jólvan Alves ügyes vagy... csak húzzál már a picsába egy másik csapatba...
  • [HUN]FaTaL
    Na, ez gyors volt, csak így tovább :D
  • IXEMGabeo
    Dani Alves elvesztette és lekontrázták a csapatot...ennyi a védekezés
  • IXEMGabeo
    ez a gól vicc volt amúgy, de tényleg

Pinto grr
  • [HUN]FaTaL
    Na hajrá, remélem nem kapunk egy ötöst.
  • [HUN]FaTaL
    Ezekszerint Bartra mégis kezd, hála istennek.

Songot még Tito egyszer próbálta, nagyon nem jött be, Martino egyszer meg sem próbálta sosem.
  • ToM1113
    FC Barcelona: Pinto, Alves, Mascherano, Bartra, Alba, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Neymar, Messi és Fàbregas
  • Oziris666
    Miért nem Songot tolják középhátvédnek ő még franciaországban anno középsővédő volt?
    Vagy vmi ifistát, Adriano őrült ötletnek tűnik - aztán franctudja lehet megoldja...
  • bakkerman
    most is megvannak ezek a kaliberek,sőt,még jobbak,csak ahogy annak idején ők kiégtek,úgy kiégett már a mostani garnitúra is
  • IXEMGabeo
    Laporta idejében valóban nem volt ennyi problem:S:)

micsoda idők voltak mikor még Deco, Dinho, Marquez és Van Bronckhorst is a csapatnál volt...imádtam őket
  • banok
    KIRÁLY KUPA / COPA DEL REY DÖNTŐ

21.30 Real Madrid-Barcelona
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • tobias88
    Érdekes adat:
    "Az eddigi el Clásicókon a Barcelonának 25 tizenegyest fújtak be, a Madridnak 35-öt."
  • Jakuza1
    Nyilatkozat Cruyfftol:

"„Itt olyan emberek döntenek, akiknek fogalmuk sincs a futballról. Nem a tréner irányít, hanem azok, akik hasznot akarnak húzni a csapatból” - nyilatkozta az El Mundo című spanyol napilap szerdai számában a hollandok világbajnoki ezüstérmese.
    Hirdetés

A 66 éves Cruyff szerint a korábbi elnök, Joan Laporta idejében másként működtek a dolgok:
    „Ha visszatér, javasolni fogom neki Pep visszahívását, és mivel okos ember, meg is tenné” – tette hozzá."
  • tobias88
    Csúnya vereség benne van, én a Madridra fogadnék ha fogadnék
  • [HUN]FaTaL
    Majd meglátjuk.

Az előző classicokon azért legalább az alap (még, ha nem is túl jó) védelemmel álltunk fel, most meg a Mascherano - Adriano kettőssel (az egyik VKP, a másik meg támadóbb szellemű szélső hátvéd) meg mellette +2 támadó(bb) szélső védő, nem sok jót sejtet.

És akkor a csapat formájáról nem szóltam egy szót sem.
  • 6unn3r
    Most nem feltétlen rád gondolok, de az idénybeli két Clasico előtt is mindenki a Barca sírját ásta itt. Hogy a Madrid ennyit meg annyit fog lőni, hogy a Barca mennyire ki lesz tömve bla bla bla...merthogy a katalánok kikaptak egy Granadától vagy Valladolidtól vagy akárkitől és akkor a Real biztos odaver egy keményet.
    Csak baromi érdekes módon ez a kutyaütő banda - már elnézést a drukkerektől, de a hírnevükhöz és tehetségükhöz nem méltó játékukat nézve ennél szebb jelzőt ha kínoznak se tudnék mondani - valahogy a Madrid ellen mindig felszívja magát. Idén kettőből kettőt behúztak, még ha akadtak is vitatható esetek a mérkőzések kapcsán. Azért lélektanilag nem ugyanúgy megy ki Messi se a pályára a Granada ellen, mint egy Real ellen.
  • Nyiri
    Puyol nem játszik? :( Akkor nem is érdekel.
  • bakkerman
    persze ettől függetlenül a lényeg,hogy HAJRÁÁÁÁÁ
  • bakkerman
    El Clasico nap van,és mégse érzek semmit...máskor egésznap böngészem a nyialtkozatokat,a cikkeket,haverokkal már zrikáljuk egymást (vagyis ők engem,kisebbsége vagyok a Realosokkal szemben :DD ),de ma semmi
  • [HUN]FaTaL
    Pique (hip), Puyol (knee) and Bartra (thigh) won't get ready for tonight's cup final. Adriano is expected to play at centre back. [as]

Alba - Adriano - Mascherano - Alves védelem.

Ha nem kapunk ötöt, maga lesz a csoda.
  • Nyiri
    Most látom, hogy a Digi fogja adni :'(
  • [HUN]FaTaL
    "Szerda este „ezredszer” feszül egymásnak a két spanyol gigász, avagy el Clásicót rendeznek a Király-kupa elődöntőjében. Az első meccsre Madridban kerül sor, de a combsérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldo csak a lelátóról szoríthat társainak..."

NSO képben van :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem a Videoton :D