33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Chelsea most már nem csak ellenünk mutatja be azt a szégyenletes szánalmas focit amit szokott, de most már az Atma és a Liverpool ellen is ezt tolja Mou és mindig mákolnak. Felháborító
  • kaposi1
    Egy számomra megható kép Tito-rol.
    Nyugodjék békében.

• Oziris666
    RIP :(
  • 6unn3r
    Egy haláleset sosem jön jókor, de a Barcelona esetében a lehető legrosszabbkor következett be. Lesújtó dolog ez minden focirajongó számára.
  • bakkerman
    srácok arca...
  • homeless
    Nyugodjon békében :(
  • Firebala
    Nyugodjék békében!!
  • minimize
    Nyugodjon békében!:/
  • Nyiri
    Nyugodjon békében.
  • SLICK
    Nyugodjon békében!

Sajnos várni lehetett, hogy hamarosan meghal, ugyebár ha valakit kemóznak, akkor ott 90% eséllyel el is viszi a rák. Azt viszont nem gondoltam, hogy ilyen hamar sor kerül erre.
  • [HUN]FaTaL
  • Micsu
    Rip
  • pilboy
    r.i.p.
    :(
  • bakkerman
  • [HUN]FaTaL
    Basszus :(

Nyugodjon békében! :(
  • bodajoci
    Nyugodjon békében, el sem hiszem, tavaly még vele nyertük meg a bajnokságot :(
  • bakkerman
    Istenem srácok ezt nem tudom elhinni :( Még a mai híreket olvasva is azt gondoltam hogy "ó ugyan,úgyis leküzdi,és ő győz!"..hát nem :( :( két gyermeket hagy hátra :(
    Nyugodj békében Tito,fenntről is a Barca család tagja leszel,örökre!
  • IXEMGabeo
    Együttérzésüket fejezték ki korábbi barca játékosok, Mourinho és sokan mások
  • IXEMGabeo
    Nyugodjon békében!:((( Minden eddigi munkát és tevékenységet, amit itt a klubnál folytatott köszönet jár érte
  • tobias88
    Nyugodjék békében.
  • contraste
    Részvétem a rokonainak és az egész Barca családnak.....:(
  • Sippie
    aztarohadt... tegnap még valami olyasmit láttam, hogy sűrgősen műteni kell... hát ecsém :/
  • Tyler1
    Hát ez durva...
    R.I.P.
  • Jim Morrison
    Reggel azt olvastam súlyos az állapota, most meg, hogy meghalt. Ezek szerint az utóbbi is igaz :/
  • Zséé
  • ToM1113
    Ezt nem hiszem el..... :((((((((
    Meghalt.
  • Sippie
    mondjuk ott olyasmit lehetett hallani, hogy azért mert nem hitt az orvoslásban, és mindenféle kuruzslóval próbálta kezeltetni magát, utána meg már késő volt valódi orvosokhoz fordulni. Pedig ha időben kezelik lehet ő is túlélte volna, bár ki tudja ebből mi igaz.
  • IXEMGabeo
    genetika, étkezés, életmód

ezeken múlik
  • tobias88
    Még. Már dolgoznak az ügyön. Aids-et is megoldották
  • bakkerman
    a rák nem válogat,a multi milliárdos Steve Jobs-ot is elvitte
  • ToM1113
    Ebből is látszik hogy sajnos ahol van pénz ott se gyógyulnak meg ebből a fenéből... :S
    Pedig nem hiszem el hogy nem találtak még rá ellenszert... Amikor ilyen meg olyan kütyük jönnek ki nap mint nap.
  • bakkerman

A spanyol 'Radio Nacional' értesülései szerint Tito Vilanovát múlt hét pénteken kórházba szállították, ezen a csütörtökön pedig egy már korábban tervezett beavatkozást végre is hajtottak a tréneren, miután Tito gyomorfájdalmakra panaszkodott.

Vilanova a barcelonai 'Clínica Quirón' kórházban esett át az operáción a csütörtöki nap folyamán. Amint az ismeretes, a tréner immáron lassan három esztendeje küzd a rákkal, és habár újabban pozitív hírek láttak napvilágot, Vilanova a múlt héten mégis kórházba került.

Habár hivatalos megerősítés egyelőre sem a klubtól, sem a családtól nem érkezett, Vilanova újabb műtétje biztosra vehető, mert több lap vagy rádiócsatorna egymástól függetlenül közli azt. Vannak ellenben némileg ellentétes információk a tréner jelenlegi állapotáról.

Amíg a 'Sport' szerint ugyan súlyos Vilanova állapota, de a tréner eszméleténél van, és kommunikáló a szűkebb környezetével, addig a 'Marca' csak annyit ír, hogy Tito állapota "nagyon súlyos".

Anims Tito!
  • tobias88
    bőven jobb lenne mint Enrique
  • tobias88
    Az eladás vicc volt értelem szerűen, de sajnos már számára is itt lenne az idő a visszavonulásra vagy a haknizásra. Ha túl sokáig marad egy egy ikon, akkor oda jutunk a végén ahol a Milan van. Xavi amúgy bőven mehetne a kispadra is felőlem
  • [HUN]FaTaL
  • [HUN]FaTaL
    Xavinak sosem voltak gyors megindulásai, fénykorában sem. És tavasszal sokkal jobb még 34 évesen is, mint Cesc.

Kiosztott néhány gólpasszt az Atma elleni BL meccseken is, csak nem rúgták be. Meg a kupadöntőn is. Ráadásul egy ikon, kiegészítő peremembernek szerintem tökéletes, csak nem kéne annyit játszatni, mert sajnos már nem bírja.
  • IXEMGabeo
    Az ilyen Carragher, Gerrard, Maldini, Totti, Del Piero, Giggs, Dárdai Pali, Lampard, Terry, Xavi, Puyol, Nedved, Costacurta, Hierro, Raúl, Casillas, Buffon, Petr Ceh, Schweinsteiger, Messi? féle játékosokat, akik hosszú évekig adott klubjukhoz hűségesek maradnak és megszolgálják a teljesítményükkel folyamatosan azt, hogy a csapatuk sikeres legyen és minden sikerben, kudarcban egyaránt részesülnek soha a büdös életben nem adnám el őket, ha nem önszántukból akarnak távozni adott esetben...
  • bakkerman
    Nem is azzal van a gond,mi is tudjuk hogy Xavi már gyenge,de azért sose adnám el! Ha kell csak padozzon 40 évesen,de ne játsszon más csapatban,ő a legenda Puyi mellett :)
  • IXEMGabeo
    ő se lesz fiatalabb 34 éves...

mit vársz?
  • tobias88
    És nem csak én gondolom így, transfermarkt-on hasonló értékelések vannak:

2013/2014 Barcelona SLL 24(2) 7.16
    2012/2013 Barcelona SLL 24(6) 7.16
    2011/2012 Barcelona SLL 26(5) 7.75
    2010/2011 Barcelona SLL 29(2) 7.85
    2009/2010 Barcelona SLL 31(3) 7.80

Jelenleg a 15. játékos értékelés alapján, majdnem Song szintjén van.