Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6unn3r
Én csak azt nem értem, hogy mégis mire kell neki ennyi pénz? Meg nem csak neki, úgy általában azoknak a játékosoknak, akiknek alapból is hatalmas összeget fizetnek ki.
Mi az, amire nem telik évi 16 millió euróból?

A társadalom joggal van felháborodva a labdarúgó-fizetések kapcsán. Elbaszott egy torz világban élünk.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

bakkerman
Immár hetedszer ül majd tárgyalóasztalhoz az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetõsége, valamint Lionel Messi menedzsmentje, hogy újratárgyalják az argentin klasszis szerzõdését, még inkább annak a fizetésre vonatkozó részleteit. Az elképzelések egyelõre igen messze esnek egymástól, az As címû sportnapilap információi szerint Messi 16 millió euróról 25-re (!) kívánja feltornászni éves nettó fizetését.

én ennél a pontnál mondanám azt,hogy akkor viszlát. Nem lesz már olyan mint a 90+ gólos évében,vagy 2011 tavaszán,nem lesz motiváltabb. A legutóbbi meccseken a góljait leszámítva megint csak a sétálgatás ment. Évi 25 millió euró az rettenetes pénz,még neki is.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
*voltam

bakkerman
eléggé pulya volt még,de ez a gól megmaradt bennem. Hatalmas!!

dragon11
a 3 nagy brazil, ÖRÖK LEGENDÁK:

RIVALDO, RONALDO ÉS RONALDINHO !!!!!!!4négy

dragon11
<#worship><#worship>

Effe88
visszavonult Rivaldo

mekkora zseni volt<#worship>

bakkerman
a Madridnak több volt eddig az olyan gyõzelme bajnokin,amikor eléggé rezgett a léc,és éppenhogy nyertek,bármikor bejöhet nekik egy olyan meccs ahol 1-0,vagy 2-1-nál a semmibõl kapnak gólt,és az már minusz 2 pont. De az is tény,hogy ha a hétvégén nem gyõzünk,akkor teljesen mindegy,fölösleges a bajnoki címrõl beszélni.

[HUN]FaTaL
Tény 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
de még mindig jobb lenne az a tudat, hogy legalább a madridot vertük odavissza, és úgy nem nyertük meg a bajnokságot 😄
[HUN]FaTaL
Tökmindegy, mert ha nyerünk is marad 1 pont hátrány és nem hinném,hogy minden meccset hozunk. Pedig az kell, a madrid nem fog már sokat botlani (lehet, hogy semennyit).

Sippie
Érdekes, hogy egy spanyol csapat ellen elmennek 7-0-ig... de egy 10 emberes City ellen 1-0-nál visszaállnak tötymörögni. Ez hogy a búbánatba van?
Na meg most jól ellõtték megint az összes puskaporukat, a Madrid ellen meg majd jön a betli... de ne legyen igazam.
bakkerman
Fu de elpicsázták az Osasunat! Jövõhéten is muszáj nyerni!!!!

[HUN]FaTaL
Jól játszunk, kivételesen. Csak maradjon a lendületbõl jövõhétre is.

Sippie
mer Messinek kell passzolnia mindenkinek!!44 még az ellenfélnek is!

kaposi1
Nem is igazán értem miért nem lõ többet távolról.<#nemtudom> Kivételes rugótechnikája van ezt tudjuk róla.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sippie
Iniesta mit akasztott... Real ellen is lõhetne ilyeneket 😄
persze, holnap nyerünk, de a Real ellen is hozni kell a 3 pontot. A berúgás meg elõfordul... 😄

PS3 Slim 250 PC

Sippie
és ki fog a topikban takarítani, ha te berúgsz? felháborító 😄 😄
bakkerman
az Osasunat otthon megverjük én attól nem félek. Clasico meg...hát meglátjuk mi lesz,az az egy biztos hogy én nagyon berugok,akár gyõzünk,akár nem 😄D

Ha ott kikapunk akkor bajnokság bukta...
Az X is a Realnak jó, mindenképp nyerni kell.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
és mindjárt itt az el classico... jó lenne ha legalább addigra felszívnák magukat
Igen, ez a baj. A szöveg már megy egy jó ideje a játékosoknak/ edzõnek egyaránt, de csak egyszer látnánk hogy Messi fut, hajt, a csapat pörög, támadunk, élvezhetõ fociz nyújtanak. A city ellen nem voltak olyan rosszak, de van egy olyan érzésem hogy hétvégén megint megkapjuk a szokásos teljesítményt... nem lesz itt futás meg kreativitás, csak hátra passz.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
hát igen,ez a kurva nagy gond 😄

Állítólag Kompany-ról tárgyalt a két csapat vezetõsége szerdán,nyáron jöhetne a csapathoz

Az hogy tisztában van a hibákkal még nem jelenti hogy akar is változtatni rajtuk 😄

bakkerman
Messi:

„A csapat teljesítményének nincs köze azokhoz a meccsekhez, amiket nem nyerünk meg. Mindig mi vagyunk az elsõk, akik kritizálják magukat, és tudjuk, hogy melyek azok, amiket meg kellett volna tennünk a pályán. A Liga nem veszett még el, sok van még hátra. Tudjuk, hogy a dolgok jól vagy rosszul állnak-e…”

ja bazmeg,azért sétálgat a pályán mint egy unott öregember,mert õ annyira tisztában van a hibákkal...

[HUN]FaTaL
Annyi hülyeséget beszélt össze, hogy kész vicc 😄 De ez igaz a többire is, szóval nekem tökmindegy.

Fõleg hogy csak idézett valaki.

tobias88
Aki nem szerette Zombori Sándor-t a sport tv-n az most örülhet, mert kirúgták. Nekem mondjuk semmi bajom nem volt vele
Sippie
ja, jobb ha felkészülsz hogy nagytakaríthatsz. Nem valószínû, hogy kulturáltan fogják fikázni a csapatot 😊
bakkerman
felõlem írhat ide akármilyen real fan,vagy ludogorets,vagy dinamo moszkva fan,nem érdekel,csak legyen kulturált. aki trollkodik,azt törlöm,még egy dobása van a gyereknek aztán szevasz. Már elõre félek,mi lesz itt amikor esetleg kiesünk a BL-bõl,vagy bebukjuk a bajnokságot...

Sippie
ááá, õ nem olyan, már 11-0-nál is nagy fanjuk volt <#hehe>
bakkerman
meg éppen az aktuális NFL bajnok

Sippie
de csak mert nagy Bayern fan is vagy, a Manchester City és a reál mellett, ugye? 😄
bakkerman
én is örülnék a Bayern-nek,május 24,-én a Luz-ban 😊

egyébkébként meg mehetsz máshova osztani az észt,a következõ hozzászólásod már törölve lesz.

[HUN]FaTaL
Jót fogok röhögni, ha ti kapjátok.

Nem akarsz eltakarodni máshova trollkodni? 😊

dragon11
rem bayernt megkapjátok 😄DDDDDDDDDDDDDDDDddd

bakkerman
Pep 1 év Barca B-s edzõsködés után tett nálunk csodát 😉 De azért én is inkább azt mondanám,hogy szépen menjen végig a ranglétrán,nyáron vállalja el az ificsapatot,ott szerezzen tapasztalokat 2-3 évig,konzultáljon az éppen aktuális nagycsapat edzõjével,figyeljen tanuljon,aztán lehet õ még a nagycsapat elsõ embere 😊 De ez igaz Xavira is,bár neki még szerintem 2 szezonja lesz játékosként

[HUN]FaTaL
Majd 2-3 év múlva Xavival párban 😄

Egy jó segítõ kell mellé.

Az igen, de szakmai tapasztalat kevésbé...
Talán pár év mulva.

PS3 Slim 250 PC

A legjobb az lenne ha Puyol lenne az edzõ! 😄 (írják is)
Ott lenne tisztelet.

Szezon végén távozik Martino?

Lehet hogy jó lenne...

Alves... 😊

Sippie
az agyhalottaknak mindegy igazából. Uefalonáznának akkor is, ha egy bedobást tévesen nekünk adnának.
tobias88
Ez a piros és elmaradt 11es arra jó hogy uefalónázzanak. Azt elfelejtik ugye, hogy elõtte nekünk maradt el meg még egy gól is amit lesnek befújtak, de az ugye nem számít <#wow3>
Sippie
végremá bazzeg... 😄

#29533: á nem hiszem, de mintha nem is lenne mindenkin. Messin úgy tûnt, de pl Albán nem láttam a közelik alapján.

#29534: na igen, már tönkre kellett volna verni a Cityt <#boxer>
tobias88
Mondta az elején a kommentátor, hogy valaki ma meghalt de már elfelejtettem.

Kiválóan játszunk megint, nem értem hogy lehet ekkora különbség 2 meccs között. Uraljuk a játékot, már bõven vezetnénk ha a bíró nem segíti ki a Cityt, ráadásul 2szer: 11es és egy újabb, nem les gól
[HUN]FaTaL
Passz.

Iniesta felesége elvetélt szombaton vagy pénteken, lehet, hogy amiatt? Vagy valaki halálának az évfordulója van.

Sippie
Aztán lehet csak a stream szar, és nincs is karszalag 😄