Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Eddig bevált a nagyok ellen, minek változtatni
A nem sok meglepetést okozó kezdõ:

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Neymar Jr és Messi

PS3 Slim 250 PC

banok
21.00 Real Madrid-Barcelona
tv: Sport2 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about44.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Legyen igazatok 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Eddig mindig felszívták magukat a nagyok ellen. Lehet hogy egy Vallaloid ellen kikapunk de ma jók vagyunk akár a gyõzelemre is.
bakkerman
így igaz,ne temessük a srácokat,én mindenképpen bízok legalább egy döntetlenben,de nekem az az érzésem,hogy most nagyon felszívják magukat a játékosok,és átérzik a súlyát ennek a derbinek,hogy most tényleg a bajnoki cím a tét,és nyerni fognak!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Nekem sincs az a hû de classico feeling. Ami viszont pozitívummal tölt el, hogy idén egy olyan meccset sem tudok mondani, ahol nagy csapat ellen játszottunk és rosszul játszottak volna a srácok. Tavalyhoz ez mindenképp elõre lépés.
[HUN]FaTaL
Sajnos szerintem simán kikapunk ma.

bakkerman
meg amíg az állítólagos húzóemberek akkor játszanak jól,amikor õk úgy gondolják,hogy "ma éppen focizunk"

Sippie
jók ezek az elemzések, de amíg a Barcánál úgy gondolják hogy Bartra és Piqué megoldja hátul a dolgokat, addig verhetjük a fejünket a falba 😄
tobias88
Én ennél derûlátóbb vagyok.

- Kapus poszton Ter Stegen érkezése sokáig megoldja a problémát, egy második kapus szerzése meg nem egy nagy feladat. - Változás kell: Nyáron - 12 millió? vagy 8? (eközben Ter Stegent már 20 misire lõtték be transfermarkton)

- Bal Hátvéd poszton hasonló a helyzet, Alba még sokáig megfelelõ megoldás és Adriano se öregszik ki rövid idõn belül - Változás kell: 2 év múlva

- Középen gondok vannak, 1 világklasszis legalább kellene, kettõ talán kicsit túlzás is lenne - Változás kell: Nyáron - 50 millió

- Jobb oldalt sincs szerintem akkora baj, Alves még mindig benne van a világ 3 legjobbja között, futás teljesítményre még mindig elsõ, beadni meg már akkor se tudott mikor érkezett <#vigyor> - Változás kell: 2 év múlva

- Középpályán Busquets helye megkérdõjelezhetetlen. Az elõtte lévõ 3as közül annyi változás kellene, hogy Fabregas sokkal többet játsszon már mint Xavi, aki nálam már csak csere lenne. Új ember szerintem idén még nem kell, vagy ha igen, akkor is egy nem rég távozott fiatalember <#szomoru1> - Változás kell: 1 év múlva

- Messi Messi, szóval õ marad örökre - Változás kell: Soha

- A két szélen lévõ játékosaink fiatalok és szerintem bõven nincs okunk panaszra. Sanchez idén 20 meccsen 17 gólnál, Pedro 20 meccsen 14 gólnál áll és az assistokban is jeleskednek. Egyszerûen nem értem mire ez a nagy felháborodás velük kapcsolatban, láthattuk hogy a nagy Neymar aki világsztár se játszik sokkal jobban mint õk. Ha valaki menne, az teljesítmény alapján csak Pedro lehetne, de helyére se látok olyan illetõt a jobb oldalra, akire megérné lecserélni. Silva lenne egy ilyen opció, de õ meg azóta játszik világklasszis szinten mióta középen vagy baloldalt van.
Másik lehetõség Reus, de õ is bal oldalt játszik.
bakkerman
csak az a baj,hogy a csapatba nyáron legalább 3 "vastag csövet" kéne igazolni,amire nyílván nem lesz pénz

Még fejlõdhet, annyira nem rossz.
Inkább belsõ védõt igazoljunk vagy 2-t...
De igazad van.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
De ha ki akarsz cserélni egy korrodálódott csövet hogy több évig jó legyen, nem egy vékony falú borzalommal teszed.
Alves jelenlegi formáját nézve, se nem védõ se nem támadó, beadásai rendre rosszak, a védelembe pedig nem ér vissza.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Montoya 2018ig hosszabbít, "Csodálatos". Remélem nem gondolják komolyan hogy õ veszi át Alves helyét
bakkerman
Eljött a nagy nap! Csak annyit fûzök hozzá, hogy bizom a csapatban,hogy egy Clasicora azért még feltüzelik magukat,és tudásuk legjavát nyújtják majd. Csak ennyit szeretnék látni,aztán kiderül mire elég.

Tippeljünk a holnapi meccsre!

Rövid gondolatmenet:

Jelenleg a Real Madrid jobb formában várhatja a vasárnap 21 órakkor kezdõdõ klasszikust. A hazai pálya +1 érv mellettük. Azonban szerintem nagyon nehéz megtippelni a holnapi meccs végkimenetelét, ugyanis a Barcelona mostanában a nagyobb csapatok ellen, amikor nagy a tét, fel tudja szívni magát annyira, hogy értékelhetõt nyújtson. Nem játszanak csúcsformában ezen meccseken sem, a gépezet ugyan úgy döcög, de sokkal inkább akarnak mint mondjuk a kiscsapatok elleni bajnokikon. Legalábbis a City elleni oda-vissza vágó ezt mutatja, de már számos alkalommal bebizonyította a gárda hogy tudnak még valamit a sikerekbe beleunó, elfáradt, motiválatlan katalánok.
Véleményem szerint a holnapi mérkõzés kulcsa az lesz, hogy mennyire lesz képes irányítani a játékot, birtokolni a labdát Tata Martino együttese.
Sajnos nem felejthetjük el hogy a királyi gárda gyors kontráival lényegesen kevesebb labdabirtoklással is eredményesebb játékot tud mutatni mint mi. Volt már olyan mérkõzésünk egymás ellen, hogy közel 70-30 volt a labdabirtoklás a javunkra, mégis nekik volt több helyzetük.
Biztos vagyok benne hogy Tata nem talál ki semmi meglepõt, Xavi, Iniesta, Fabregas, Messi és Neymar egyaránt a pályán lesz. A mostanában elég halványan játszó brazil számára itt a lehetõség hogy valami kimagaslót mutasson végre. Messi játéka az utóbbi 1-2 mérkõzésen biztató volt. Azonban ha a játékosok nem fognak futni, akkor boritékolható a vereség.
Ha jó napot fognak ki a gránátvörös-kékek, kellõképp irányítani tudják a játékot, és motiváltan, kreatívan játszanak, akkor nyerhetünk.
A bajnokság szempontjából kulcskérdés a honlapi mérkõzés, ha nem gyõzünk, a bajnokság valószínûleg elúszott. Ez azért is lenne elkeserítõ, mert valljuk be, a BL megnyerésére nem sok esély van, a spanyol kupa döntõt pedig a Real Madrid ellen játszuk...

Lehet még triplázni ebben az idényben, meg lehet üres kézzel, eredménytelenül zárni. Valljuk be, jelenleg nem a Barcelona a világ legjobb csapata, talán még csak dobogón sincs, akármelyik Barcelona szurkoló ha a szívére teszi a kezét elmondhatja, valami nincs rendben a klubnál, változás kell, mert hosszú távon ebbõl jó nem sülhet ki.

Tipp: Real Madrid - Barcelona 1-2

De ezt most a szívem mondja...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
és azóta se keltek fel belõle... najó, van még esély a triplázásra, majd csak a szezon végén kell leírni a csapatot 😄
tobias88
az nem egy sima pofon volt, miután kiütöttek minket még a földön fekve is rugdostak tovább <#vigyor>
bakkerman
elõbb utóbb úgyis jönnie kellett volna annak a pofonnak

Sippie
jobb lett volna tavaly, ha nem jutunk be 😊
bakkerman
örülök az Atleticonak,két meccsen szerintem jobbak leszünk,és addig még van egy pár bajnoki,meglátjuk hogyan alakul a csapat sorsa. Ha továbbjutunk,akkor zsinórban HETEDIK alkalommal lesz ott a csapat a legrangosabb európai kupasorozat legjobb négy csapata között,ami fantasztikus teljesítmény lenne. Ha ezt elérjük,én megtapsolom a csapatot!

Elég jó párosítás. Esélyes hogy nem nyolcadban búcsúzunk 😊 Azért kiváncsi lennék a játékosok nyilatkozataira majd, ha összejön majd a Bayernnel megint egy meccs. 7-0 helyett mennyit mondanak? 😊

tobias88
Annyi baj van ezzel, hogy a Bayern tud védekezni is, nem úgy mint mi <#vigyor>
Sippie
majd a PSG hazazavarja a faszmákereket 😊
Igazából szerintem a 7 csapat közül akit kaphattunk volna nem tudnék olyat mondani ami biztosan jobb lett volna az Atleticonál. Szerintem még ez is elég nagy falat lesz... Nagy esély van valami kamu eredménnyel való továbbjutásra, több idegenben lõtt góllal pl. De még mindig jobb mintha megkaptuk volna a Madridot vagy a Bayernt.

Én azért egy Chelsea-Bayernt megnéztem volna, Mourinho befaroltatta volna a csapatbuszt a kapujuk elé aztán kontra, nem lett volna egyszerû...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
na ha valami, akkor az sima volt 😄DDDD
tobias88
Bayernnal sem <#zavart1>
tobias88
Bayern München, Real Madrid, Barca, PSG, Chelsea, Atletico, Dortmund és Machester United

Ezt írtam ugye erõsorrendnek. Uefa lehet ezt vette alapul a golyók melegítésénél, mert ugye 1-8, 2-7, 3-6 és 4-5 lett a sorsolás <#vigyor>
Sippie
😄 azé nem játszottunk olyan sima meccseket az atleticoval 😄
tobias88
kaposi1
Ha valaki nem tudja legyõzni a Bayern-t az nem érdemel BL-trófeát. Ennyi.
Mindegy mikor futunk össze vele.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tobias88
Még viccnek is rossz. Most már annyi plusz élményünk se lenne, hogy többet van nálunk a labda <#vigyor>
Muahahahahahaha <#sir>

bakkerman
holnap lesz 12:00-tól élõben a jurosporton

Sippie
én meg remélem a Bayernt kapjuk, és jól visszavágunk nekik <#idiota>

mikor lesz a sorsolás amúgy?
6unn3r
Azért az erõs, hogy Götze távozása miatt nem top csapat már a BVB. Szimplán veszítettek a lendületbõl, vannak fontos sérültjeik és az sem tesz túl jót a moráljuknak, hogy évrõl évre fél szezonnál bejelentik, hogy távozik az egyik legjobb játékosuk, ráadásul a legnagyobb riválishoz. Egy sérültek nélküli, motivált Dortmund szerintem mai napig komoly falatnak számítana bármelyik csapatnak.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

tobias88
Nemsokára sorsolás, ma kiderült ki az a nyolc csapat aki küzdhet a trófeáért. Jelenlegi erõsorrend szerintem a következõ:

Bayern München, Real Madrid, Barca, PSG, Chelsea, Atletico, Dortmund és Machester United

Igazából az lenne jó, ha az egyik ágon lennénk mi és az Atleti-MU-Dortmund 3as, a másikon a többiek <#vigyor>
Atletico most gyenge formában van, 2 hónappal ezelõtt még a PSG elé tettem volna õket. A Dortmund Götze távozása óta nem topcsapat. A Mu meg ma kitett magáért, de ettõl függetlenül gyengék. Mind a 3 csapat ellen egyértelmû esélyesek lennénk
[HUN]FaTaL
Elvileg azért nem fogadja el, mert Neymar is többet keres, ami egy vicc.

bakkerman
<#eljen>

bakkerman
igen nyílván,de ilyenkor mondhatná azt hogy "apa hagyd a picsába,elég a 16 millió,itt lettem profi játékos,ennek a klubnak köszönhetek MINDENT"

persze én,ahogy lentebb már írta valaki "proli" szemmel nézem a dolgokat,nekem még forintban is mindegy lenne,hogy évi 16 vagy 25 millió...

[HUN]FaTaL
Nem Messi akarja kicsiholni a pénzt, hanem az apja.

Sippie
Egyébként egyértelmû, hogy a menedzserek akarnak több pénzt leakasztani. Csak már az is furcsa, hogy szezon közben kell leülni tárgyalni? Ráadásul egy olyan szezonban, ahol simán kinéz hogy 1 trófeát se húzunk be?
tobias88
Amúgy a 25 Iniesta és Xavi szempontjából lenne szemétség, hiszen miattuk lett 4szeres aranylabdás bárki bármit mond. Õ meg sokkal többet keresne mint õk ketten...
tobias88
Gondol a késõbbi éveire. Tudod hogy megdrágult a jóféle kokain ára? (A profi világklasszisok visszavonulása utáni életük 99%ban ilyen)
Sippie
ott baszták el, hogy Neymarnak többet adtak. Ha az nem lenne, akkor talán ez se lenne.
De egyébként is, 2018-ig élõ szerzõdése van Messinek, nem kell semmit módosítani rajta, amit mondanék neki, hogy na elõbb lássuk rajtad az akarást, és ha az meg lesz, akkor jövõre újra leülünk tárgyalni. Ha nem mehet isten hírével.
Mor3llo
azért kell neki +9 millió, mert kell és kész
ezeknél a összegeknél nem "proli" fejjel kell gondolkodni, hogy most sport szelet helyett meg tudja venni a snickerst is
az egy teljesen más dimenzió, teljesen más szabályokkal

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
mindkettõtöknek igaza van,én se értem,hogy aki eddig 16 milliót keresett,annak miért van szüksége a plusz 9 millióra még??? Nem beszélve arról,hogy röhadt sok reklámban szerepel,több világcéggel van szerzõdése,ha most abbahagyná a futballt,még 10 év múlva is vele lennének tele a reklámok. Szerintem az ügynöke,meg az apja erõsködik,és próbálja lehúzni a Barca-t

Fõleg úgy hogy a Barca csinált embert Messibõl. Azért némi tisztelet lehetne. Így is rengeteg pénzt kap