33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• gabber_saviola
    mind1 , érdekes
  • fernando torres
    már vártam mikor fogod ezt megkérdezni amúgy(jogos)

1. palermo
    2. barca, de dinho miatt(meg ugyebár a koleszben szinte csak bl-t néztünk és az ember óvhatatlanul elkezd vmelyik csapattal szimpatizálni, nekem a barca játéka tecett meg
    szal ha dinho esetleg realos lenne akkor vmilyen szinten szeretnénm a realt vagy legalábbis drukkolnék nekiszeretném
  • gabber_saviola
    csak egy kérdés....régen azt mondtad, hogy csak a Palermo...most akkor hogy van?

[semmi megbántó szándékom nincs, csak kérdezem]
  • fernando torres
    3-1 ről elbaszni 1 meccset
    hát nem is toom
    kár
    de ez nem lesz így jó a végelszámolásnál
  • fernando torres
    Deportivo La Coruna 3-3 BARCELONA

9' Valerón 1-0
    40' Eto'o 1-1
    45' Ronaldinho 2-1
    51' Ronaldinho(bün) 3-1
    73' Pedro Munitis 3-2
    85' G. Ruben 3-3
  • fernando torres
    nem jó helyen kopogtatsz öreg ....
    topic címe nem az hogy Fúj BARCA , hanem hogy FORCA BARCA
    szal csá
  • nagy hős
    egyenlített a la coruna! kár hogy nem a vezetést szerezték meg :/ HAJRÁ DEPOR!!
  • fernando torres
    Egyre nagyobb sikere van a Barcánál a különleges ellátást, kifogástalan ülőhelyeket biztosító páholyoknak a Nou Campban, s mivel igény van további VIP páholyokra, a klub fejleszti ezen szolgáltatásait.

A páholyok ugyanis egyre nagyobb pénzt termelnek ki minden évben az egyesületnek, így megéri nem spórolni a fejlesztésekkel, mert a befektetett pénz busásan megtérül. A Nou Campban jelenleg már 79 luxuspáholy működik, s ebből 23 teljesen új, persze a helyek között és a szolgáltatások között van különbség. A páholyok mellett a stadionon belül 2.300 helyet külön értékesít az egyesület, s ezek a székek természetesen valamiért különlegesek, azaz gyakran egészen a pálya mellé szólnak, ahonnan a nézők karnyújtásnyira lehetnek a játékosoktól, vagy akár az elnöki lelátóba hírességek társaságába. A legolcsóbb idényjegy a pálya mellé öt fő részére, külön belső parkolóval 9.200 euró, de a legdrágább 134.940 euró, mely négy helyet garantál az elnöki páholyba, ezen kívül további nyolc helyet más szektorokba, valamint három belső parkolót minden meccsre.

A különleges szolgáltatásokra van igény, a luxuspáholyok már nagyrészt elkeltek az egész évre, ahol légkondicionált helységekből, éttermi ellátással lehet nézni a Barcelona meccseit. A említett számokból máris kiderül, hogy a klub komoly bevételeket produkál e szolgáltatásaiból: A 2003-as évben 3 millió euró folyt be a páholyok értékesítéséből, de a fejlesztéseknek köszönhetően ez idén már legalább 7 milliót hoz a konyhára.
  • Sheva
    Nem igazol a Borussia Dortmundhoz Henrik Larsson, az FC Barcelona válogatott támadója.

Szó volt arról, hogy a svéd játékost fél évre kölcsönadja a katalán klub a német gárdának, ugyanis a dortmundi Jan Koller keresztszalag-szakadást szenvedett.

Larsson és a sárga-feketék szempontjából is ésszerű döntés lett volna az átigazolás, ugyanis a 34 éves csatár Samuel Eto'o mögött csak a második számú center csapatában.

A játékos menedzsere Rob Jansen cáfolta az átigazolásról szóló híreszteléseket, de hozzátette, hogy a Dortmund tényleg megkereste Larssont.
  • Sheva
    Mark van Bommel bár hazája egyik legelismertebb középpályása és az FC Barcelona játékosa, ennek ellenére sem számított az utóbbi időben a játékára Marco van Basten szövetségi kapitány. A tréner utoljára még júniusban hívta őt meg a legjobbak közé, amikor a Románia elleni mérkőzésen nem igazán nyújtott elfogadhatót az akkor még PSV labdarúgó.

"Én nem hiszem, hogy végleg el lettem volna felejtve" - nyilatkozta van Bommel a voetballzone.nl-nek. "A hiányzásom a csapatból a Barcelona vezetőinek is témát szolgáltatott az utóbbi időben, hiszen ott Frank Rijkaard az edzőm, aki egykor van Bastennel is együtt szerepelt Milánóban. A csapattársaim sem nagyon értik, miért nem kapok meghívót... Nem az én feladatom ezt megítélni, továbbra is teszem a dolgom, és ha a kapitánynak ismét eszébe jutok, akkor ismét a rendelkezésére állok majd."
  • Sheva
    Ronaldinho a címvédésért
    Írta: Z. Iván
    Azok után, hogy az előző év végén Ronaldinho megnyerte a FIFA év játékosa díját, idén talán mindenki még nagyobb figyelemmel kíséri majd a trófea átadását a későbbiekben. A nemzetközi futballszervezet viszont már most nyilvánosságra hozta harmincfős listáját, akik közül majd ki fogják választani a FIFA gálára meghívandó három első helyezettet, s onnan a győztest.

Idén a Barcelonát három játékos képviselheti a férfiak között, mert a nők versenyében is lesz barcelonai Maribel Domínguez személyében. Ahogy az talán várható is volt, a katalán klubtól Deco, Eto'o és Ronaldinho van a legjobb 30 játékos között a FIFA látásmódja szerint, s ők esélyesek a végső győzelemre is. A listán természetesen nagyon sok labdarúgó helye erősen megkérdőjelezhető, de ennek megfelelően a végső győzelemre csupán néhányan esélyesek valójában, hiszen a harminc futballista egyes tagjai között meglehetően nagy a tudásbeli, teljesítménybeli különbség.

Még azt sem lehet mondani, hogy Eto'o és Deco esélyes lenne a végső sikerre, hiába klasszisok mindketten, s hiába játszottak jól az elmúlt egy évben. Ronaldinho viszont egyértelmű favoritként várhatja a díjátadót, különösen akkor, ha az ősz további mérkőzésein jól teljesít. De mivel az irányítónak nagy szerepe volt a Barcelona tavasszal elnyert bajnoki címében, illetve a brazil válogatott Konföderációs Kupa győzelmében, immár nem csak a játéktudás révén lehet őt a legmagasabban jegyezni. Tavaly egyébként elsősorban azért maradt le 'Dinho' a France Football Aranylabdájáról, mert még nem tudott fölmutatni jelentős trófeát csapatával. Mivel immár végső győzelmekben is kicsúcsosodott a klasszis produkciója, az Aranylabda, és a FIFA év játékos díjak is hozzá kerülhetnek, de ehhez még egy sikeres őszre lenne szüksége a játékosnak.

A FIFA trófeájának odaítéléséről egyébként majd a világból mindenhonnan edzők és szövetségi kapitányok döntenek, már-már a szokásoknak megfelelően.

A FIFA év játékosa díjra jelölt 30 labdarúgó: Adriano (Inter), Ballack (Bayern München), Buffon, Ibrahimovic, Nedved (Juventus), Cafú, Kaká, Maldini, Nesta, Shevchenko (Milan), Deco, Eto'o, Ronaldinho (Barcelona) , Drogba, Lampard, Robben, Essien (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Henry (Arsenal), Okocha (Bolton), Raúl, Beckham, Roberto Carlos, Robinho, Ronaldo, Zidane (Real Madrid), Riquelme (Villarreal), Rooney, Cristiano Ronaldo és Van Nistelrooy (Manchester United).
  • Sheva
    az a csel geccciiii... hát picit tud a gyerek az biztos
  • Sheva
    de szoktam berakni :P
    csak mostanába nincsen időm...
  • fernando torres
    jah és a barcát is már régóta szeretem,csak azért szólok nehogy felemerüljön az hogy miért ide irok
  • fernando torres
    mikor regisztráltam kedvenc volt torres azért lett ez a nick
    aztán beleszerettem a palermoba
    ronaldinho meg mindig is kedvencem volt
    jah és nem vagyok személyiségzavaros
    csak szeretem a jó focit és akik ezt jól művelik

ennyi

jah majd elfelejtettem

FORZA PALERMO
    FORCA BARCA
    Ronaldinho the best !
  • DJ Bee18
    nem vagy kicsit személyiség zavaros? :DD a neved Fernando Torres, a logódon Ronaldihno van, alul pedig Forza Palermo olvasható :DDDD

[nem kötözködik, csak érdekesnek találja]
  • fernando torres
    Ha ezt a cselét tökéletesíti akkor vége lesz mindenek :))))))
  • fernando torres
    Sheva!! híreket miért nem raksz be ??
  • fernando torres
    azt sokan szokták csinálni, már elesték egymástól
    a raúlos puszilóst is láttam már mástól
    de még a dinhost nem
  • Sheva
    jaja meg mint van der meydenek a puskás megoldása
  • fernando torres
    amúgy én sem vágom hogy mit jelent
    vmi olyasmi lehet mint mikor raúl gólt ver és megcsólokolja a gyűrűs ujját
  • fernando torres
    erre gondolsz ??

• koska 7
    sziasztok! lehet, hogy beégős kérdés de megtudnátok mondani mitjelent Ronaldinho kézmozdulata?!
  • fernando torres
    Barca - Udinese BL meccs góljai :

Barca - Udinese 1-0
    Barca - Udinese 1-1
    Barca - Udinese 2-1
    Barca - Udinese 3-1
    Barca - Udinese 4-1
  • fernando torres
    Barca - Zaragoza meccs góljai:

Gabriel Milito 0-1
    Diego Milito 0-2
    Ronaldinho 1-2
    Eto'o 2-2
  • fernando torres
    A hajrában mentett pontot a Barcelona a Zaragoza elleni tegnapi bajnoki mérkőzésen, miután az 53. percben már két góllal vezettek a vendégek a Milito testvérpár góljainak köszönhetően. Előbb Toledo szabálytalansága miatt adott tizenegyest a játékvezető, majd kiállította a renitenst a 79. percben - a lehetőséget Ronaldinho váltotta gólra -, majd egy perccel a befejezés előtt Eto'o szerezte meg a katalánok második, pontot jelentő gólját.

eredmény, Primera División, 6. forduló
    Barcelona - Zaragoza 2-2 (0-0)
    gól: Ronaldinho (79., büntetőből), Eto'o (89.), illetve G. Milito (48.), D. Milito (53.)
    piros lap: Toledo (78., Zaragoza).
  • McFrost
    nem értem miért kell ellazsálni egy ilyen meccset?
  • Sheva
    tudom :)
  • fernando torres
    amúgy csak szólok hogy a Barca - Udinese 4:1 lett nem 3:1
    ronaldinho mesterhámas és deco
  • Sheva
    khmmm....... :((((((((
  • gabber_saviola
    :(
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDdd

• fernando torres