33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• fernando torres
    Frank Rijkaard vezetőedző szokás szerint, a csapat következő mérkőzése előtt szűkítette a játékoskeretet, hiszen nem mindenki nevezhető a bajnokira. Ezúttal igazi sztárhiányzó nincsen, viszont meglepetés Andrés Iniesta kimaradása, aki szinte mindig belépőt nyer legalább a kispadra. Most viszont neki is, és rajta kívül még jó pár játékosnak csak a lelátó jut.

Iniesta mellett nem lehet a kispadon sem az Osasuna ellen Maxi López, Gabri és Motta sem, csakúgy, mint a még gyógyulófélben lévő Damiá. Ennek értelmében viszont ott lehet a keretben, s minden bizonnyal a pályán is a tegnap bokafájdalmak miatt pihenő Márquez, s visszatér a keretbe Giuly is. A francia támadó izomsérülése után bár kihagyta a keddi, Panathinaikosz elleni Bajnokok Ligája találkozót, mostanra teljesen meggyógyult. A Barcelona a különböző óvási szándékok ellenére nevezi Lionel Messit is mérkőzésre, s a fiatal argentin így mindenképpen esélyes a pályára lépésre is.

Az Osasuna ellen bevethető játékosok:

Kapusok: Valdés, Jorquera
    Védők: Puyol, Belletti, Edmílson, Sylvinho, Oleguer, Van Bronckhorst
    Középpályások: Xavi, Van Bommel, Deco, Márquez
    Támadók: Ronaldinho, Ezquerro, Giuly, Messi, Larsson és Eto'o.
  • Kanál
    :D?:SAD:SADSA:F:ASF:_SDF:_ASD:_AS:DS_AFC

fogadjunk üveg piába ^^
  • Anthony001
    http://www.myimgs.com/data/windandgrass/volley/V1ronaldinho.jpg

So ez lenne az
  • Anthony001
    Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy akarok venni ebay-ről egy Ronaldinho mezt.
    Csak nem tudom eredeti e, ezért a ti segítségeteket kérném.
    Köszi.
    Mez
  • Sheva
    ok meglesz
  • Csesza
    Sheva, frissíteni kéne a bannert... :PPPP
  • fernando torres
    Három egymást követő bajnoki mérkőzés, és két BL találkozó határozza meg Frank Rijkaard csapatának sorsát a következő hónapban. Mindegyik találkozót a Nou Campban rendezik, ami nagy segítség lehet a katalánoknak.

A Barcelona megpróbálja bevehetetlen várrá tenni otthonát. A felemás idénykezdet után most egy nagyszerű hazai sorozat ismét a bajnoki tabella élére repítheti a csapatot, s a BL-ben is biztossá teheti a továbbjutást az egylet.

Rijkaard tanítványai megpróbálják megismételni a magabiztos formát, amely az egyik fő erénye volt a tavalyi bajnokcsapatnak. A keretnek megvan az esélye, hogy visszatérjen a helyes útra, mivel a következő bajnokikon verhető csapatok látogatnak Barcelonába. Vizitál majd az Osasuna, a Malága, és a Real Sociedad is. A megszerezhető kilenc pont visszarepítené a Barcát az őt megillető helyre a tabellán.

A Bajnokok Ligájában zsinórban két hazai meccs következik. A Panathinaikos és a Werder Bremen ellen már egy győzelem elég lehet a továbbjutáshoz. Azonban biztosak lehetünk benne, hogy a gránátvörös-kékek a kettős győzelemért fognak küzdeni, ami biztosítaná számukra a csoportelsőséget. A csapat, ha a kvartett első helyén végez, előnyt élvez abból a szempontból, hogy a legjobb 16 között a második mérkőzést játszhatja a Nou Campban.
  • fernando torres
    A WORLD SOCCER IS DÖNTENI FOG

A múlt héten a Fifa már nyilvánosságra hozta 30-as listáját az év végi világ legjobbja szavazáshoz, s lassan készülődik a harmadik számú díjkiosztó, a World Soccer is. Bár a lapnál nincs hivatalos lista a jelöltekről, azt azért már lehet tudni, hogy kik lehetnek az esélyesek az elismerésre.

Ahogy tavaly, úgy most sem lepődne meg senki, ha Ronaldinho lenne a végső győztes az újságnál, legalábbis a szakértők többsége a brazilt tartja esélyesnek. Az előző évben (a FIFA szavazáshoz hasonlóan) Thierry Henry és Andij Sevcsenko maradt le a Barca irányítója mögött, de most mások lehetnek veszélyesek Ronaldinhóra. A BL győztes Gerrard, és az angol bajnok Lampard ugyanis inkább befuthat, s ott van a jelöltek között Adriano, Kaká, Riquelme és még Samuel Eto'o is. A döntésre azonban még várni kell decemberig...

Az edzők között jelölt Frank Rijkaard is, bár a hollandnak nincs sok esélye a győzelemre, annál inkább favorit José Mourinho és Rafa Benítez. Újdonság a lapnál, hogy most már meg fogják választani az év legjobb játékvezetőjét és legjobb fiatal játékosát is. Ez utóbbi kategóriában az élmezőnybe várható Lionel Messi is, bár a győzelemre legfiatalabbként nem sok esélye van, hiszen olyanok is indulnak itt, mint Robinho, Wayne Rooney, vagy Cristiano Ronaldo. Ezek a játékosok pedig már jóval régebben az elitben játszanak, mint a 18 éves Lionel. Jövőre talán már más lesz a helyzet, de Ronaldinho esetében remélhetőleg megismétlődik a tavalyi eredmény.
  • DJ Bee18
  • Sheva
    csak spanyol bajnokságot ^^
  • gabber_saviola
    jah a reálra nem is mertem
  • Kanál
    nyugi milándrukker ez a barsza már nem fog nyerni semmit :ddd
  • Sheva
    akkor a Realra nem teszünk
  • Kanál
    :DDDDDDDDDDDdd szar csapatra ne tegyél pénzt
  • gabber_saviola
    voltam akkora hülye, hogy megtettem a meccset .........
  • robotnyk
    muhaha :D
  • Sheva
  • gabber_saviola
    jah a margiton is el lehet aludni ...
  • DJ Bee18
    jó hogy elaludtam a félidőben, szenvedés lett volna a második :)
  • Sheva
    sajnálom gabber
  • gabber_saviola
    köszönöm barszelóna.......hogy k@pnátok be
  • gabber_saviola
    b+ nem igaz má, vezessetek má
  • gabber_saviola
    vezessetek má b+
  • Sheva
    nyerünk...

Torghelle meg tehet egy szivességet
  • gabber_saviola
    nah fogadtam rátok tippmikszen, aztán nem elbaszni .....
  • Sheva
    jah a logod nem szép :P

[vicc volt :P]
  • R9
    a banner szép az a lényeg :P
  • Sheva
    nem fogadnék nmert szoktam fogadni de szvsz lesz még fordítva
  • Kanál
    fogadnál rá?
  • Sheva
    lesz ez még fordítva
  • Kanál
    5 pont hátrány a real ellen (H)
  • Sheva
  • Sheva
    hallottam h 3:1-ről basztuk el meccset :(
    hát nem lesz ez így jó túl sok gólt kapunk
  • gabber_saviola
    csinájá
  • nagy hős
    van deportivo la coruna topic?
  • Kanál
    nem kell fürdős kurvát játszani... azt írtam hogy: utáld a barkaszt bazmeg!! ? naná hogy nem
  • fernando torres
    nem is kell soha
    szeretem azt erőszak nélkül is
  • gabber_saviola
    ne erőszakold rá a Palermo-t ^^
  • fernando torres
    mint a beton. azt meg hagy döntsem már én el hogykinek szurkolok
    köszi
  • Kanál
    de kemény O: mondjuk depor topikot én se látok sazl nem tom hova írta volna =\ a másik meg az hogy inkább csak a Palermonak drukkolj ők még meg is érdemlik ^^