33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#1809 Frank Rijkaard vezetőedző szokás szerint, a csapat következő mérkőzése előtt szűkítette a játékoskeretet, hiszen nem mindenki nevezhető a bajnokira. Ezúttal igazi sztárhiányzó nincsen, viszont meglepetés Andrés Iniesta kimaradása, aki szinte mindig belépőt nyer legalább a kispadra. Most viszont neki is, és rajta kívül még jó pár játékosnak csak a lelátó jut.
Iniesta mellett nem lehet a kispadon sem az Osasuna ellen Maxi López, Gabri és Motta sem, csakúgy, mint a még gyógyulófélben lévő Damiá. Ennek értelmében viszont ott lehet a keretben, s minden bizonnyal a pályán is a tegnap bokafájdalmak miatt pihenő Márquez, s visszatér a keretbe Giuly is. A francia támadó izomsérülése után bár kihagyta a keddi, Panathinaikosz elleni Bajnokok Ligája találkozót, mostanra teljesen meggyógyult. A Barcelona a különböző óvási szándékok ellenére nevezi Lionel Messit is mérkőzésre, s a fiatal argentin így mindenképpen esélyes a pályára lépésre is.
Az Osasuna ellen bevethető játékosok:
Kapusok: Valdés, Jorquera
Védők: Puyol, Belletti, Edmílson, Sylvinho, Oleguer, Van Bronckhorst
Középpályások: Xavi, Van Bommel, Deco, Márquez
Támadók: Ronaldinho, Ezquerro, Giuly, Messi, Larsson és Eto'o. -
Kanál #1808 :D?:SAD:SADSA:F:ASF:_SDF:_ASD:_AS:DS_AFC
fogadjunk üveg piába ^^ -
#1807 http://www.myimgs.com/data/windandgrass/volley/V1ronaldinho.jpg
So ez lenne az -
#1806 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy akarok venni ebay-ről egy Ronaldinho mezt.
Csak nem tudom eredeti e, ezért a ti segítségeteket kérném.
Köszi.
Mez -
#1805 ok meglesz -
Csesza #1804 Sheva, frissíteni kéne a bannert... :PPPP -
#1803 Három egymást követő bajnoki mérkőzés, és két BL találkozó határozza meg Frank Rijkaard csapatának sorsát a következő hónapban. Mindegyik találkozót a Nou Campban rendezik, ami nagy segítség lehet a katalánoknak.
A Barcelona megpróbálja bevehetetlen várrá tenni otthonát. A felemás idénykezdet után most egy nagyszerű hazai sorozat ismét a bajnoki tabella élére repítheti a csapatot, s a BL-ben is biztossá teheti a továbbjutást az egylet.
Rijkaard tanítványai megpróbálják megismételni a magabiztos formát, amely az egyik fő erénye volt a tavalyi bajnokcsapatnak. A keretnek megvan az esélye, hogy visszatérjen a helyes útra, mivel a következő bajnokikon verhető csapatok látogatnak Barcelonába. Vizitál majd az Osasuna, a Malága, és a Real Sociedad is. A megszerezhető kilenc pont visszarepítené a Barcát az őt megillető helyre a tabellán.
A Bajnokok Ligájában zsinórban két hazai meccs következik. A Panathinaikos és a Werder Bremen ellen már egy győzelem elég lehet a továbbjutáshoz. Azonban biztosak lehetünk benne, hogy a gránátvörös-kékek a kettős győzelemért fognak küzdeni, ami biztosítaná számukra a csoportelsőséget. A csapat, ha a kvartett első helyén végez, előnyt élvez abból a szempontból, hogy a legjobb 16 között a második mérkőzést játszhatja a Nou Campban. -
#1802 A WORLD SOCCER IS DÖNTENI FOG
A múlt héten a Fifa már nyilvánosságra hozta 30-as listáját az év végi világ legjobbja szavazáshoz, s lassan készülődik a harmadik számú díjkiosztó, a World Soccer is. Bár a lapnál nincs hivatalos lista a jelöltekről, azt azért már lehet tudni, hogy kik lehetnek az esélyesek az elismerésre.
Ahogy tavaly, úgy most sem lepődne meg senki, ha Ronaldinho lenne a végső győztes az újságnál, legalábbis a szakértők többsége a brazilt tartja esélyesnek. Az előző évben (a FIFA szavazáshoz hasonlóan) Thierry Henry és Andij Sevcsenko maradt le a Barca irányítója mögött, de most mások lehetnek veszélyesek Ronaldinhóra. A BL győztes Gerrard, és az angol bajnok Lampard ugyanis inkább befuthat, s ott van a jelöltek között Adriano, Kaká, Riquelme és még Samuel Eto'o is. A döntésre azonban még várni kell decemberig...
Az edzők között jelölt Frank Rijkaard is, bár a hollandnak nincs sok esélye a győzelemre, annál inkább favorit José Mourinho és Rafa Benítez. Újdonság a lapnál, hogy most már meg fogják választani az év legjobb játékvezetőjét és legjobb fiatal játékosát is. Ez utóbbi kategóriában az élmezőnybe várható Lionel Messi is, bár a győzelemre legfiatalabbként nem sok esélye van, hiszen olyanok is indulnak itt, mint Robinho, Wayne Rooney, vagy Cristiano Ronaldo. Ezek a játékosok pedig már jóval régebben az elitben játszanak, mint a 18 éves Lionel. Jövőre talán már más lesz a helyzet, de Ronaldinho esetében remélhetőleg megismétlődik a tavalyi eredmény. -
#1801 -
#1800 csak spanyol bajnokságot ^^ -
#1799 jah a reálra nem is mertem -
Kanál #1798 nyugi milándrukker ez a barsza már nem fog nyerni semmit :ddd -
#1797 akkor a Realra nem teszünk -
Kanál #1796 :DDDDDDDDDDDdd szar csapatra ne tegyél pénzt -
#1795 voltam akkora hülye, hogy megtettem a meccset ......... -
#1794 muhaha :D -
#1793 -
#1792 jah a margiton is el lehet aludni ... -
#1791 jó hogy elaludtam a félidőben, szenvedés lett volna a második :) -
#1790 sajnálom gabber -
#1789 köszönöm barszelóna.......hogy k@pnátok be -
#1788 b+ nem igaz má, vezessetek má -
#1787 vezessetek má b+ -
#1786 nyerünk...
Torghelle meg tehet egy szivességet -
#1785 nah fogadtam rátok tippmikszen, aztán nem elbaszni ..... -
#1784 jah a logod nem szép :P
[vicc volt :P] -
R9 #1783 a banner szép az a lényeg :P -
#1782 nem fogadnék nmert szoktam fogadni de szvsz lesz még fordítva
-
Kanál #1781 fogadnál rá? -
#1780 lesz ez még fordítva -
Kanál #1779 5 pont hátrány a real ellen (H) -
#1778 -
#1777 hallottam h 3:1-ről basztuk el meccset :(
hát nem lesz ez így jó túl sok gólt kapunk -
#1776 csinájá -
nagy hős #1775 van deportivo la coruna topic? -
Kanál #1774 nem kell fürdős kurvát játszani... azt írtam hogy: utáld a barkaszt bazmeg!! ? naná hogy nem -
#1773 nem is kell soha
szeretem azt erőszak nélkül is -
#1772 ne erőszakold rá a Palermo-t ^^ -
#1771 mint a beton. azt meg hagy döntsem már én el hogykinek szurkolok
köszi
-
Kanál #1770 de kemény O: mondjuk depor topikot én se látok sazl nem tom hova írta volna =\ a másik meg az hogy inkább csak a Palermonak drukkolj ők még meg is érdemlik ^^