33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30560 Holnap? Nem vasárnap játszunk? -
#30559 akkor mondok egy két cifrát...na majd holnap kiderül -
#30558 vagy nem lesz kint, mert minek törje magát, ha már úgyis fix a fizuja :D -
#30557 megkapta a 1780 csilliárd eurós fizuemelést? Akkor mostmár ő is kint lesz a pályán,nemcsak a meze,ez jó! -
ToM1113 #30556 Messi 2019 ig hosszabbított. Hivatalos -
#30555 Az Atletico kezdő 11e játszotta messze a legtöbb mérkőzést a szezonban, ami jó hír számunkra. Eléggé fáradtak és a BL döntőre is pihenniük kellene:
A statisztika viszont őket hozza ki győztesnek. A fenti rész az eddig eltelt 37 meccsre vonatkozik a bajnokságból. Látszik, hogy nekik nem kell nagy labdabirtoklás a sok gólhoz, viszont rendkívül jól szerelnek és fejelnek. Mivel a Barca ellen betömörülnek, többet kell szerelniük és a magas labdákat kifejelniük, csak hogy abban pont ők a legjobbak.
Az idei egymás elleni eredmény gyalázatos, de ha vezetést szerzünk akár milyen módon, akkor bajnokok vagyunk. -
#30554 Ezt akartam én is belinkelni, sajnos... A kedvencem visszavonul és nem úgy ahogy megérdemli. -
1999-2014
Grande Puyi,Grande Capitano!
-
Nyiri #30552
Mekkora már az elején amikor a kis tacskó Puyolt ajánlgatja az öreg fószer :D -
#30551 márpedig igazolni kell,és mélyen a zsebbe kell nyúlni,a foltozgatásnak nincs értelme,és ugyanaz lesz a vége mint idén,csak más edzővel. -
#30550 Amúgy én egy ilyen csapatnak is örülnék a következő évre:
------------Ter Stegen-------------
Cuadrado---T. Silva---Pique----Alba
-------------Yaya Toure------------
--------Cesc---------Iniesta-------
-----Silva-----Messi-------Neymar--
Persze ez egy nem hosszú távú és kifejezetten drága keret lenne sajnos, így biztosan kizárt (az viszont biztos, hogy hatalmas javulás lenne)
A realitás meg sajnos ez:
------------Ter Stegen-------------
Cuadrado---Bartra---Pique------Alba
-------------Busquets--------------
--------Cesc---------Iniesta-------
----Sanchez-----Messi------Neymar--
Sírhatunk akárhogy, csatár biztosan nem érkezik, a középpályát Rafinha érkezésével megoldottnak tekintik és a középső védő posztra is csak 1 ember fog jönni és ő se sok pénzért. -
#30549 Gratula a Sevillának! Spanyol házidöntő lesz az európai szuperkupában,spanyol csapat megy a Klub VB-re...És semmi jel nem utal arra,hogy ez változzon rövid időn belül. Éljen a bohócliga! -
#30548 A spanyol bohócliga behúzza az EL-t, és a BL-t is... muhahaha
#30546: kötekszel? -
#30547 Tuti megint valami fasza élőkép lesz. Bevonulásnál a himnuszunk mindig nagyon adja,amikor szól a "blauugraana al veent un crit valeent.." 96-98 ezer ember,csodás -
#30546 98 ezer, azért nem mind1 -
#30545 ha kikapunk akkor nem piálsz hajnalig? :D
Sokan sokfélét nyilatkoztak már az elmúlt időszakban, úgyhogy ezt ki lehet tenni a falra, sokra nem megyünk vele. Reméljük a szurkolókon nem fog múlni 447 matracos drukker, vs 90ezer Barcás :D -
ToM1113 #30544 Igen, sajnos már jó ideje csak a pofa nagy... nyilatkozni tudnak, a hibákat ismerik, meg majd most megmutatják, meg hiba lenne kihasználatlanul hagyni ezt a lehetőséget... blabla... aztán a pályán egy nagy szar amit mutatnak. :S -
Nyiri #30543 Szvsz esélytelen. Az Atletic nagyon rá van pörögve. A BL-t is be akarják húzni. Nálunk meg, hiába mondja ezt Leo, ha amúgy zéró az összetartás és morál. -
#30542 Leo:
„Nagyon nehéz év volt. Már korábban is sok nehézségen átmentünk, ezeken túljutottunk, és szerintem nagyon fontos lenne, ha úgy fejeznénk be a szezont, hogy elhódítjuk a Ligát. Ez nem azt jelenti, hogy megmentenénk a szezont, ezt nem tudom, de az biztos, hogy számunkra ez a Liga nagyon sokat jelentene.”
akkor nyomás ki szombaton a pályára,és vért izzadva egy szar talált góllal,de verjük meg az Atleticot baszkikám !!! És akkor jöhet a Én részemről ha szombaton győzünk,vasárnap hajnalig mulatok,az biztos! VAMOOOS -
#30541 PL-ben idén 35 bajnoki 20 gól,9 asziszt,90%-os passzmutató. -
#30540 nagyon sajnáltam mikor eladtuk, rajta mindig láttam hogy hajt a csapatért, ráadásul fizikailag sem gyenge, és magas is mint a franc :D Még távolról is lövöldözgetett, meg odatette magát amikor vesztésre is álltunk, volt hogy még ő spanolta a többieket hogy gyerünk már. -
homeless #30539
Pl. ebben a videóban elég sokat játszik az említett pozícióban. Btw a flega cselei is sokkal jobban működnének elől.
-
homeless #30538 Szerintem semmi szükség magas befejező csatárra. Azt csak amiatt mondogatja mindenki, mert idén állandóan ívelgetünk és nincs aki befejelje. De ha elhagyjuk az ívelgetést, akkor teljesen felesleges idehozni egy magas csatárt. Én kipróbálnám Busquetst is egy sorral feljebb. Amikor pár percig ott játszott mindig zseniális megoldásai voltak, ráadásul a vkp múltja miatt hatékonyabban megakasztaná az ellenfél kontráit, mint Xavi vagy Cesc. Amúgy bakkermanéhoz hasonló felállást képzelek el én is:
-----------Ter Stegen-------------
Cuadrado---Laporte/Bartra---Pique-----Alba
-------------Mascherano--------------
--Busquets/Xavi-------Iniesta/Cesc-------
-----Reus-----Messi------Neymar -
#30537 Yaya eladása mai napig nem tiszta nálam -
#30536 Érdemes azért nézni 4:55től a videót. Busquets az életben nem lenne képes ilyen cselre mint amit Yaya csinált, meg ilyen indítós passzokra sajnos.
-
#30535 ígyvan,nálunk a jobbhátvéd az tulajdonképpen ott mozog,ahol egy másik csapat szélső középpályása indul -
#30534 speciel ha jók a beadásai, máris előrébb vagyunk vele mint Alvessel. Alves is csak papíron védő, nem egyszer kapunk az ő helyéről gólt, mert tulajdonképpen mindenhol van, csak ott nem. -
#30533 láttam,és én se értem,hogy miért ő lesz (??) Alves utóda,de ha már jönni fog tényleg,akkor csak jobbhátvédnek használhatnánk,ezért írtam be őt.
Tom: középcsatár posztra nem fog jönni senki,nem az érdeke Leo-nak,és az ő szava (is) dönt...Luiztól én nem félek,örülnék ha ő jönne,persze megvannak a hibái,mint mindenkinek. -
ToM1113 #30532 viszont lemerem fogadni hogy ügyefogyott Pedro marad és Alexist adjuk el aki az egyik legjobban hajtó játékosunk és annak ellenére hogy sokszor ő is olyan mint egy .... van már 18 gólja. -
ToM1113 #30531 Ennyit nem hiszem hogy költenénk... pedig ezt hangoztatják rég óta.. hogy 6-7 játékos érkezik, 2 védő, 1 középpályás, csatárt is akarnak és ügye 2 kapus ha nem hosszabit egyik kapus sem.
Reus nemrég nyilatkozta hogy nem igazol sehová, aztán kitudja...
Én Aguero-t látnám szivesen, középcsatárba vagy szélen is megállja a helyét akár, bár őt nem nevezném magas, erős felépítésű befejező csatárnak, akire talán jobban szükségünk lenne.
Erre a posztra akár valami olcsóbb, de igéretes megoldást is választhatnánk.
Luiztól félek... szeleburdi, lennének sztem fejvesztett rohanások a csatárok után, ugyanakkor egy nagyon jó hátvéd.
Azért nem írok összeállítást mert nem tudom eldönteni hogy ki lenne a legjobb belsővédő és szélsővédő posztra.. :S Amúgy én is kiegyeznék a te elképzeléseddel. -
paly90 #30530 Cuadradot láttad már játszani?
ő szélső ,nem védő, nem lennétek vele előrébb mint Alvessel -
#30529 -----------Ter Stegen-------------
Cuadrado----Laporte-----Pique/Luiz-----Alba
-------------Busquets--------------
-------Cesc------------Iniesta-------
Alexis/Reus-----Messi------Neymar
Entrenador: Luis Enrique. Segítői J.C. Unzué és Puyol.
Padon Masip,Montoya,Planas,Bartra,Pique/Luiz,Fontas,Mascherano,Denis Suarez,Xavi,Rafinha,Deulofeu,Alexis/Reus,Pedro,Dongou.
Az én Barcelonám 2014 őszén. Ez 25 játékost jelent,világklasszis játékosokkal,hagyomány örző módon pár B-ből esélyt kapó feltörekvő tehetséggel. Kupa meccsekre,BL meccsek előtti bajnokikra végtelen lehetőség a rotációra. A padon Luis Enrique mellett ott lenne a jelenlegi segítője a Celtanal,Juan Carlos Unzué,és ott lenne immáron a háttérben megbújva,de tudásra szomjazva Carles Puyol,aki továbbra is példa lenne a játékosoknak,és ő lenne az igazi kapocs,a motivátor a keret,és a szakmai stáb között.
Bármennyire tükrözi/nem tükrözi a realitást,ez csak az én eszmefuttatásom,várok tőletek is egy ilyesmit,szombatig még van idő :) -
IXEMGabeo #30528 az is igaz mondjuk... bár ennek ellenére pont, amit te is mondasz nem hinném h tudatos mozdulat volt ez a döntetlen;))) -
#30527 jól megfogalmazta haverom:
Nem 1 hét reményt kaptunk,hanem 1 hét haladékot,hogy szembe kelljen néznie a klubnak a saját gondjaival. -
#30526 igen, és azokon az alkalmakon, mikor a Barca stadionja fölött baglyok köröztek 2 perc 23 másodpercig, akkor mindig kikaptak aktuális ellenfelüktől.... -
#30525 Mivel az Atma döntetlent játszott, ezért teljesen mind1 hogy nyerünk vagy döntetlenezünk Elche-ben, így is úgy is le kell győznünk Madrid első számú csapatát (:D)
Azt mondjuk nem állítanám, hogy a srácok tudták ezt és azért nem nyertünk... -
#30524 és amit a meccsen mondtak? 1966-ban Ausztria nyerte az eurovíziós dalfesztivált, ebben az évben az ATMA lett a spanyol bajnok és a Real lett a "BL" győztes. Márpedig most megint Ausztria nyerte az eurovíziót . -
IXEMGabeo #30523 egy Elchét nem megverni:S ekkora ziccert kihagyni komolyan -
IXEMGabeo #30522 egy Elchét nem megverni:S ekkora ziccert kihagyni komolyan -
#30521 Érdekes tény: Eddig két bajnoki döntő volt a Spanyol liga történetében, és mindkétszer 1-1 lett a végeredmény, ráadásul mindkétszer az idegenben játszó csapat örülhetett.
Remélem ez most megváltozik és egyszer a hazai fog örülni