33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• kaposi1
    Nem a legszerencsésebb időzítés ez a reklám.

• homeless
    El Haddadit is ki lehetne próbálna a nagy csapatban. A youth leage-ben elég jól tolta.
  • bakkerman
    Denis Suarez a másodosztály passzkirálya,gólokat lő,aszisztokat adott,mocsok fiatalon,őt nyártól legalább kupameccsekre bekéne rakni
  • homeless
    "A Barcelonának nagyon jó fiatal játékosai vannak"
    Remek. Akkor mi a faszért nem játszanak? Pl miért a vkp Mascherano játszott egész szezonban belső védőt Bartra helyett? Barca B-ből miért nem hoznak fel senkit és miért nem próbálják beépíteni őket? Dongou meg Traoré összesen játszottak vagy 10 percet.
  • bakkerman
    Bartomeu:
    „Eljött az idő a változtatásokra. A vasárnapot a visszatekintésre és a reflektálásra szánjuk, hétfőn pedig összeülünk, és új döntéseket hozunk. Több fontos kérdésben már döntés született, hamarosan elkezdjük a bejelentéseket. Tökéletesen megértem a szurkolóink csalódottságát, teljesen igazuk van. Nem tudtuk elérni a kitűzött célokat. Ennek ellenére azt mondom, nagyon jó csapatunk van, és rengeteg problémával küszködve is végig versenyben tudtunk maradni. A Barcelonának nagyon jó fiatal játékosai vannak, akik sok örömöt szereznek még nekünk. Forradalom nem lesz, de újjászervezés következik" – folytatta a Canal+-nak nyilatkozó klubelnök, aki az Atlético Madridnak is gratulált. Mint azt a csúcsrangadó végén a szurkolók tapsa, majd a meccs után a Barca-játékosok nyilatkozatai is jelezték, a madridiak bajnoki győzelmének jogosságát senki nem kérdőjelezi meg.
  • tobias88
    Itt is belehetett volna vágni 30 másodperces reklámokat, amíg Courtois elvégzi a kirúgást. 5 másodperc míg észreveszi hogy kiment a labda, aztán 5 másodperc míg elbattyog érte (még akkor is ha kapott másikat már) és 5 vissza. 10 másodpercig igazgatja meg átviszi a túloldalra és 10 másodperc míg elvégzi. És 1 sárgát sem kap érte. Ez élvezhető? Kötve hiszem
  • tobias88
    "Nézd akkor a kokszos NFL-eseket 20 másodperc játék 2 perc reklám az az igazi..."

Az inkább 2 perc játék 2 perc reklám, de mind1. Itt meg 2 perc játék, 2 perc időhúzás. Az jobb?
  • bakkerman
    én szeretem az NFL-t,de szigorúan felvételről nézem általában másnap,nekem nem bírja az idegrendszerem azt,hogy egy 4x 15 perces meccset elhúznak élőben 3 órára,mert minden halott labdánál meg kell állniuk percekre,mert a buta amcsiknál kötelező negyedenként 30 perc reklámot bevágni.
  • ToM1113
    Azt nem értem, hogy mi ez a szerződéshosszabbítás... Ugyan úgy 2018 ig marad mint eddig csak most többet keres, bravó, főleg annak fényében hogy milyen szar mostanság. Najó ez túlzás, nem is az lenne a baj hogy gyengébb formában játszik, hanem a hozzáállás, az akarat, az alázat. Neki ez nulla.
    Lehet tényleg a VB az oka ennek, nem tudom.

A nyilatkozatokról meg annyit, mondtam én hogy a beszéd megy, csak amikor a pályán kéne megmutatni... És ezt csinálják már gyakorlatilag 1-2 éve.
    Egyszerűen látszik a csapaton hogy nem csak védelemben, de támadásban is nagy a baj, nem a játékosokkal, hanem egyszerűen a taktikával, a mentalitással. Egy kiscsapatot nem birunk mostanság megverni... Egy ilyen támadó felállással 1 gólt rúgunk, nem csak most...
  • sempronius18
    Nézd akkor a kokszos NFL-eseket 20 másodperc játék 2 perc reklám az az igazi...
  • bakkerman
    Bartra a meccs végén a padon elsírta magát, Cesc meg Busquets vigasztalta de ők is könnyeikkel küszködtek,a többiek meg rezzenéstelen arccal szartak bele az egészbe.
  • Sippie
    lehet is, hiszen most kapott új szerződést. Látszott, hogy motiválta is nagyon
  • tobias88
    Nem az a baj, jöjjön is hátra mert néha csak bent sétálgat. Az a baj, hogy hátul is sétálgat és meccsenként van 10 megindulása és kész. Fut 6 kilométert maximum és elégedett is magával
  • bodajoci
    Néhány játékos sajna ma sem volt a pályán, Messit sem értettem, h mért van annyira hátul sokszor... Megérdemelte az Atleti, főleg a 2. félidő alapján :(
  • IXEMGabeo
    nagyon küzdelmes, hajtós meccs volt...bíróval semmi probléma nem volt jól vezette a találkozót...

Atletico hihetetlen küzdőszellemről tett tanubizonyságot, a Barca győzelmet is megérdemelte volna, de csak az 1. félidei játék alapján...

Messi gólja pedig les volt valóban
  • tobias88
    Megérdemli az Atletico sajnos, borzalmas a csapat.

VISZONT FELHÁBORÍTÓ, HOGY HA EGY CSAPAT HÚZNI AKARJA AZ IDŐT AKKOR MINDENFÉLE SZANKCIÓ NÉLKÜL MEGTEHETI! Courtois kb 15ször rúgta ki a labdát fél percnél tovább, nevetséges. Fél perces bedobások, szabadrúgások, felháborító. Ha ezzel nem kezdenek valamit, akkor én abba is hagyom e sport nézését, maradok az nfl-nél. Ott időt nagyon nem is lehet húzni normálisan, az élvezhető sportág, ez így már nem
  • bakkerman
    Sokadszorra már,de most is leírom: eljárt az idő a tili-toli felett.
  • bakkerman
    Itt ma mi nem érdemeltünk győzelmet,ilyen focival. Grat az Atleticonak.
    Jövőre visszavágunk!
  • Sippie
    amúgy nem számít, ez a csapat nem érdemelt bajnoki címet amúgy sem. Az meg hogy 5 méterre nem vagyunk képesek passzolni, no komment.
  • Sippie
    mekkora patkány ez a bíró is, felrúgják Xavit, lapot nem kap, az atleticos elesik, már villan a sárga... mi a faszom ez?
  • dave9004
    minden meccsen van ilyen ahol időt kell húzni. Nyilván majd a barcád húzza az időt hátrányban.
    de am is mi az a 10 percnyi példa? addig járt a labda v mi?
  • Sippie
    annyira jó a pontrúgás elleni védekezésünk, mint a védekezésünk... nem pontrúgás ellen :D
  • tobias88
    Ilyen nagyot már rég ordítottam. Fater Madridos, mondja hogy mi is húznánk az időt, de kb 10 percnyi példát tudtam mutatni, hogy mi nem húzzuk...

Felháborító amit csinált az Atletico, sárga járt volna Turannak és Costának is. Na nem azért, hogy lesérültek, hanem hogy a pálya szélén sérülnek le, nem mennek le, hanem bejön 1szer az ápoló osztag, visszajönnek majd még egyszer bejön az ápoló osztag és csere lassan. Fejenként 3 perc

Ezért a látványért 1 gyerek se kezd el focizni, büntetni kéne az időhúzást sokkal jobban.
  • [HUN]FaTaL
    Idén sztem senki nem szidta, tavaly volt pocsék formában.

Óriási bombát vágott :)
  • Nyiri
    Végre mintha hajtanának a fiúk
  • kaposi1
    Atya ég mekkorát vágott Sanchez.
  • Nyiri
    Sanchez... mennyit szidták idén
  • [HUN]FaTaL
    Na 10 perc csúszással nézem, hajrá!!!
  • bakkerman
    Na hajrá baszki !!!!!! BARCA
  • bakkerman
    a vezetőség bábot akar,nem VEZETŐedzőt,de ha lesznek eredmények,lesz ismét szép foci,jó Messi,jó védelem,akkor már megérte
  • tobias88
    Sanchez és Alves mostanában ezt megteszi, de Messitől utoljára ilyent csak 2012ben láttam
  • bakkerman
    röviden,tömören ennyi a lényeg mára
  • kaposi1
    Egy dolgot várok el ma tőlük.
    Lássam hogy kúszva mászva mindent megtesznek a bajnoki címért.
    Ez a minimum.
  • tobias88
    Amúgy BL selejtezőt Spanyolországban csak a 4. játszik, ilyen szempontból mindegy, hogy hol végzünk
  • tobias88
    Guardiolát jó döntésnek tartottam, Luis Enrique-t nem. Ő nem volt közel sem akkora ikon a klubnál és az eddigi edzői karrierje se megnyugtató.
  • bakkerman
    Luis Enrique pedig bejelentette lemondását a Celta Vigonál,amiből következik az,hogy hétfőn bejelentik hivatalosan ő lesz az új edzőnk.
  • tobias88
    Én annyira nem várom. Sajnos sejtem hogy mi lesz. Impotens tili toli ahogy mostanság és az Atleti meg kontrázik végig és 0-0
  • bakkerman
    1 óra 45 perc a kezdésig!
  • tobias88
    Dukálna a meccs után egy kupaátadás, hiszen a 2 csapat között dől el a bajnokság, de a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke úgy döntött inkább külföldre utazik és így csak a jövő szezon első meccsén lesz az ünnepélyes átadás...
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg, pedig vasárnapra emlékeztem. A picsába, akkor ezt is csak felvételről látom :/