33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• fernando torres
    hogyne persze
  • EmIn3m02
    már nemazér,de miután elolvastam a aláirásod enyhe sírógörcsöt kaptam
    és még te írsz divat faszt?
  • lord nihilus
    én tutkó angoloknak :D
  • EmIn3m02
    csak ennyinek?
    de gondolom aki megnyeri a vb-t nekik leszel a nagy szurkolója :|
  • lord nihilus
    ha ez a gondod menj a Chelsea fórumra káromkodni ott több divat fasz van
  • lord nihilus
    te melyik csapatnak szurkolsz?
  • fernando torres
    jó ügyes vagy
  • I3andy
    te meg divat fasznak, sajna ez van
  • fernando torres
    engem nem idegesítesz,csak sajnálni tudlak hogy ilyen nyomoréknek születtél.sajna ez van..
  • I3andy
    és amugy sem neked szólt
  • I3andy
    SZAR BARCA-t szeretek írogatni, meg idegesíteni a buzi divat faaszokat!!!
  • fernando torres
    ha nem szereted a Barcát akkor a f@sznak jössz ide???
  • I3andy
    Nem vagyok új,csak örökbann volt mer nwem szeretem a Szar Barca-t!
  • fernando torres
    unatkozok..gondoltam hozok pár képet..

• fernando torres
    óóó ne már basszus...
    [argentínoknak,spanyoloknak és 1 picit az olaszoknak fog drukkolni a vb-n]
  • fernando torres
    Veszélybe került Messi VB szereplése is?

Lionel Messi ki fogja hagyni az AC Milan elleni Bajnokok Ligája elődöntő minkét mérkőzését.
    Az FC Barcelona támadójának a héten ugyanis kiújult combizom sérülése, amelyet még a Chelsea elleni visszavágón szenvedett el, a katalán gárda egészségügyi teamje pedig pihenést irányzott elő a tizennyolc esztendős labdarúgó számára. Donato Villani, az argentin válogatott orvosa szerint akár egy hónapos pihenő is várhat az ifjú sztárra, ettől pedig veszélybe kerülhet a helye a világbajnoki keretben, mert a csapathirdetés határideje már lassan itt van a nyakunkon: május 15-e.
  • fernando torres
    nem ezek a köcslönök valósak,
    tavaly ez volt Kakaval is
    csak pár meccsre szólnak sőt általában 1 meccsre a döntőre,szal nem toom
  • DJ Bee18
    mi ez??? Április 1.??
  • fernando torres
  • fernando torres
    Samuel Eto'o a Barcelona kameruni csatára a szaúdi Al Ittihad csapatához szerződik

- írja az Ázsiai Szövetség hivatalos honlapja a www.the-afc.com. Eto'o és az Al Ittihad képviselői sajtókonferencián tájékoztatták az újságírókat és a nagyközönséget. Természetesen Eto'o nem végleg, csak kölcsönbe szerepel majd pár mérkőzésen: "Nem csak a pénzért játszom. A boldogság az elsődleges célom, ezért döntöttem úgy, hogy szerepelek az Ittihadban az Ázsiai Bajnokok Ligájában."
    A klub és Eto'o között egy másik megállapodás létrejöttét is bejelentették, azt hogy megnyitják a "Ittihad és Eto'o Futball Akadémia" névvel ellátott intézményt is: "A szaúdi klub hasznot fog húzni az akadémián végző játékosokból." -mondta az itthadi klub elnöke.
  • fernando torres
    FC Barcelona 1–0 Villareal CF - 2006.04.14.
  • DJ Bee18
    már megint egy új madridista?? ezekkel csak a gond van mostanában....
  • fernando torres
    kiv vagyok kit fog bedobni helyette,jó lenne ha Maxi-t játszatná,mert erős testalkatú és el kell a milan ellen(stam,nesta)
  • fernando torres
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Barcasok!
  • Zséé
    meg igazából az a baj, hogy Sheva aki itt a házigazda nemtom merre jár, és nem takarítja ki a szemetet...
  • Zséé
    lépjé má le ecsém!! Tudjuk, hogy savanyú a szőlő, de azér nem kell itt ugatni, hogy ki divat meg kinem. Épp az a divat aki ilyen semmiségekkel foglalkozik és nem magával a sporttal.
  • fernando torres

örülök neki
    és annak is hogy itt is voltál ,de el lehet húzni htx.
  • B0B0
    Bassza meg!!!
  • csm
    kérdem én, mit keres itt egy Madridista, akit még a Realosok is utálnak
  • fernando torres
    maxi lopez?
  • Zséé
    Larsson nem játszik a Milán ellen
  • fernando torres
    -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Barcelona - Villarreal számokban -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Megérkeztek hozzánk a tegnapi bajnoki mérkőzés osztályzatai, amit természetesen az El Mundo Deportivo katalán napilap osztott ki a játékosok, az edzők, és a játékvezető között. Ami jellemző volt a meccsre, azt a jegyek is tökéletesen tükrözik: A Barça nem brillírozott, de egy góllal még így is egyértelműen jobb volt az igen gyenge produkciót nyújtó ellenfelénél.

Ahogy a meccsen sem született kiváló produkció, úgy a két csapat játékosai közül sem szerzett senki jó, azaz négyes osztályzatot. Így tehát nem nehéz kitalálni, hogy főleg a hármasok dominálnak a Barçánál, a Sárga Tengeralattjáró becenevű együttesnek még erre sem futotta, hiszen a legjobb jegyük is csak kettes lett...

A katalánok védelméből Victor Valdés és Puyol kapott közepes osztályzatot, ami mindenképpen megérdemelt, hiszen leginkább kettejüknek volt köszönhető a kapott gól nélküli meccs. Ugyanúgy hármast kapott még a mérkőzés egyik legjobbja, Iniesta, valamint az egyetlen gólt szerző Eto'o is. Mindketten jól játszottak a lehetőségekhez képest, csakúgy, mint Giuly és Deco is, akik produkcióját szintén hármassal jutalmazták a sportlap munkatársai. A francia játékos ráadásul a tegnapi meccsen legalább olyan fontos szerepet játszott a védekezésben, mint támadásban. A két sérült, Larsson és Ezquerro teljesítménye értékelhetetlen volt a kevés játékidő miatt, s a végül beálló Maxi óriási akarása, és szabályosnak tűnő gólja ellenére is kénytelen beérni egy kettessel.

Az ellenfél viszont mindenképpen szégyellheti magát a péntek esti produkciójáért, egy-egy kósza támadáson és pontrúgáson kívül semmi veszélyt nem jelentett a Barçára, s ez még úgy is érvényes, hogy a meghatározó játékosai nélkül szerepelt a Villarreal.

FC Barcelona- Villarreal CF: 1-0 (1-0)
    Barcelona, Camp Nou
    77.042 néző
    Vezette: Muñíz Fernandez (3)

FC Barcelona: Valdés (3); Oleguer (2) , Puyol (3), Edmílson (2), Gio (2); Iniesta (3), Van Bommel (2) (Belletti, 84' (-)), Deco (3); Giuly (3), Larsson (-) (Ezquerro, 8' (-) (Maxi 34' (2)), Eto'o (3).
    Vezetőedző: Frank Rijkaard (3)

Villarreal: Barbosa (2); Josemi (2), Gonzalo (2) (Quique Alvarez, 18' (2)), Peña (1), Arruabarrena (2), Josico (1), Arzo (2), Cazorla (1) (Héctor Font, 69' (2)), Roger (1) (Guayre, 60' (1)), Guille Franco (1), José Mari (2).
    Vezetőedző: Manuel Pellegrini (2)

Sárga lapok: Peña (29'); Quique Alvarez (52'); Arzo (62'); Gio (36')
    Gólok: 1-0, Eto'o (10')

Kapura lövések: 12 - 6
    Lesek: 1 - 3
    Szabálytalanságok: 21 - 17
    Szögletek: 8 - 4
    Labdabirtoklás: 52% - 48%
  • Zséé
  • fernando torres
    Barcelona 1-0 Villarreal

gól: 11' Eto'o
  • Csesza
    2-2
  • fernando torres
    ajjaj csak ne legyen semmi gáz...

Ronaldinho, Messi, Oleguer nélkül a Racing ellen

A sérülések és a Rijkaard rotációja miatt rengeteg hiányzója lesz holnap este a Barcelonának, így pedig igencsak nehéz mérkőzés elé néznek a katalánok a Racing Santander otthonában...

Legelőszöris, vegyük sorra a hiányzókat. Meglepetésre kimaradt Ronaldinho Gaúcho a ma kihirdetett keretből, mivel az orvosi stáb informálása szerint megzúzta a jobb lábát, s a legjobbnak látták pihentetni a brazil zsenit. Ronaldinho a pihenésen kívül speciális fizikoterápiás kezeléseket fog kapni, így a péntekre előrehozott Villarreal elleni bajnokin már gond nélkül ott lehet. Nem lesz viszont Santanderben Messi sem, aki bár szinte teljesen felépült izomszakadásából, elővigyázatosságból Frank Rijkaard nem nevezte a holnapi összecsapásra. A harmadik hiányzó talán még nagyobb meglepetésre Oleguer lesz, aki az egyik legfoglalkoztatottabb Barça játékos, s a sok sérült miatt sem lehetett számítani a pihentetésére. Mivel azonban Rijkaard mester így döntött, a fiatal középhátvéd, Rodri ismét könnyen a kezdőcsapatban találhatja magát. Az említetteken kívül természetesen a jelenlegi lábadozók, Xavi, Motta és Márquez sem lépnek pályára a Racing ellen.

Holnap este ellenben várhatóan ott lesz a kezdőben a hétközi BL meccsen pár percet már szereplő Edmílson, és a szintén nemrégiben felépült Sylvinho is. A tartalékos összeállítás persze így is garantált, s kérdés, mire lesz képes a Barça ennyi meghatározó játékosa nélkül...

A Racing Santander ellen nevezett 17 játékos:

Kapusok: Víctor Valdés, Jorquera
    Védők: Van Bronckhorst, Puyol, Sylvinho, Belletti, Rodri
    Középpályások: Iniesta, Van Bommel, Edmilson, Gabri, Deco
    Csatárok: Ezquerro, Larsson, Maxi, Eto'o és Giuly.
  • B0B0
    Lenne egy kellemetlen kérdésem Sheva barátunkhoz a BL kapcsán. Szerintem nem titok.

Szóval házigazda?
  • lord nihilus
    szép volt fiúk!!!!!!
    a helyzetkihasználás szörnyű volt, sokat kell javítani a milan ellen
  • DJ Bee18
    ÁÁÁÁÁÁÁ
  • Barni
    SZÉP VOLT!!