Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyértelmû hogy otthon az Atma betolat egy busszal a kapu elé mint annakidején a Chelsea... Én is ezt tenném akármennyire megöli a focit. Simán elõnyös helyzetben van.

bakkerman
persze szép gólt lõtt,gratula is Diegonak ezért,nem az bánt,hanem frusztrált vagyok mert megint semmi tûz nem volt a csapatban,pedig ha nagyon akarnának,akkor tényleg lehetett volna 3-0 ez a meccs,így meg úgy megyünk a Calderonba,hogy ott van a kényszer,hogy gólt kell lõni. Ha az elsõ félórában megszerezzük a vezetést,onnantól nekünk áll a zászló,de ha az elsõ félidõ 0-0,akkor szerintem kiesünk,mert vagy megöli a focit az Atma,és lesz 0-0 a vége,vagy õk találnak egy gólt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mivel Pique kiesett le lehetne ültetni Puyolt a kispadra hogy a visszavágón lenyomhatná az utolsó BL szereplését 😊 De örülnék neki. 😊

Így van, de ez minden csak feltételes. Diego gólja gecinagy volt nem kéne elvenni tõle, hogy makker volt. Egyébként már több mint száz éve a focit gólra játszák. Volt 90 perce a Barca-nak megmutatni, hogy tudná 3-0-ra is. Nem tudta. Most kiesésre állunk. Ez van.

bakkerman
Courtois és a makker Diego tartotta életben az Atleticot,a második félidõ alapján ha 3-0-val fújják le a meccset,egy szava nem lehet Simeone-nak. A visszavágó nagyon necces lesz

[HUN]FaTaL
4 hét, adott a lehetõség Bartra elõtt, hogy bizonyítson.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza1
Piquet csipõcsonttörés

[HUN]FaTaL
Oiert, aki 1 éve nem védett semmilyen meccsen? Vicc lenne.

tobias88
Ki kellene próbálni ezt az Oier-t szerintem mert Pinto rémgyenge
tobias88
Sport1en is egyetértettek, egyértelmû Pinto hibája. Ha nálunk védne Courtois és ott Pinto ez 2-0 lett volna inkább. (Iniesta vagy Busquets lövése pl)
Effe88
XD

Szégyen. Nem az eredmény, a mutatott játék. A tanácstalanság, az alázat nélküli foci, a helyzetek nélküli szar. Mert ezt másnak nem lehet nevezni. Volt 20 percünk, amikor valami csoda folytán a balerinák elkezdtek játszani... De ez kevés. Ez a "Gála csapat" pedig elég felemás képet mutat, ha 4-3-3 at játszunk, akkor ne egy középpályás legyen elõl, hanem Alexis Messi Neymar, már a meccs elejétõl.
Ha a következõ meccsen is így játszunk, akkor biz isten azért fogok szurkolni hogy ne mi jussunk tovább, mert nem érdemeljük meg. Ez nem az a Barcelona amit 10-12 éve megszerettem és nem szeretném ha egy hamisan kiszenvedett eredmény miatt jutánk tovább, ezzel elhitetve a játékosokkal, a vezetõséggel és velünk szurkolókkal hogy nincs baj, nem kell ide változás...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
chelsea effektus... még BL-t is lehet így nyerni
[HUN]FaTaL
7 az a 8, mert Fabregas se csinált semmit.

A lövést meg sztem Valdes sem védte volna.

Jakuza1
Ez a Fabregas csak egy ballaszt a csapat szamara.
Az is erthetetlen, hogy csak akkor gyul feny a fejekben, amikor vezet az ellenfel es csak akkor kezdenek fozizni, mikozben ez a matracos csapat sehol nincs a barcalonahoz kepest ez tisztan latszott az utolso 30 percben.

Na de ilyen a foci, ahol egy olyan csapat tud golt loni, akinek a masodik felidoben momentumjai sem voltak, de azert talaltak egy golt a semmire, helyzet nelkul.

tobias88
csak Iniesta tudott ma is, de õ is csak idõnként
tobias88
Nincs kapusunk és a 65. percig nem volt csapatjáték ráadásul 8 emberrel játszottunk 10 helyett mert se neymar se messi nem csinált semmit. És kapusunk sincs. Ezt Valdes vagy Courtois úgy védi ki hogy a kezében marad a labda...
Sippie
Azért jófejek ezek az Atma focisták, közük nincs a labdához, de mutogatják hogy feldobta magát Neymar 😄 😄
De Gea húzza az idõt, miközben csapata kiesésre áll... vicc ez a foci. 😄

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ha tudunk így is játszani, akkor az elsõ 70 percben mi a lófaszt csináltunk?

Sippie
ez azé szép gól volt, meg a passz is 😊
Sippie
navééééégreee
Navégre... csoda.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Na! Még mindig kiesésre állunk 😄

igazából mindkét meccsre vonatkozólag írtam. 😊

PS3 Slim 250 PC

Sippie
most igazából a tavalyi bayern meccsre gondoltam, de ja, ma se nagyon volt valódi gólhelyzetünk.
Jakuza1
Mar csak egy kerdesem lenne ez a tata nem veszi eszre, hogy valtoztatni kene a jatekon ?
De meg mindig nem cserelt.

Már nem.

PS3 Slim 250 PC

gólhelyzet nélkül nem is lehet... most is 10 lövésünk volt? abból mennyi volt olyan ami valóban nagy helyzet volt? 1? Vicc, egy 3 csatáros csapattól... (ami igazából nem az, mert gyakorlatilag 1 csatárunk sincs ma).

PS3 Slim 250 PC

Effe88
mindenhol az "esélytelebb" vezetXD

Sippie
<#wilting> mi meg gólt se tudtunk lõni...
Sippie
nem is baj, ilyen szar játékkal ne is várjanak többet.
[HUN]FaTaL
Fabregast már rég le kellett volna cserélni, azt se lehet észrevenni, hogy a pályán van.

UTD is vezet.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Ezzel lehet, hogy ki is estünk.

Sippie
öcsém... a cserecsatár bazzeg...
Jakuza1
Ez meg egy szanalom hogy a kigyoterrol belemakol ez a maki.

[HUN]FaTaL
Bazmeg :/ Óriási bomba.

Jakuza1
Alves es a beadasai egy vicc.

Az a baj hogy néha meg tudom érteni azokat akik azért nem szimpatizálnak a csapatunkat mert sokszor elõfordul hogy döntõ fontosságú párharcoknál szenvedünk majd kiharcolunk egy jogos pirosat az ellenfélnek vagy tizenegyest, esetleg mindkettõt, és gyakorlatilag ez számít döntõ momentumnak. Onnantól nyerünk 2-0 ra mondjuk, és úgy emlékezünk a meccsre mintha annyira jók lettünk volna. Ez már nem egyszer elõfordult. Persze ami jogos az jogos, meg kell adni, fel kell mutatni a pirosat, csak nem éppen egy hú de erõs csapatra utal ha így nyer mérkõzéseket.

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Szerintem ami hianyzik az egy verbeli kozepcsatar, mert az vicc hogy a kozepkorbol akarunk minden tamadast felepiteni, amit a 10 vedekezo jatekos mar almabol felebresztve is tudja hatastalanitani az esetek tobbsegeben, valamint egy baloldali kozephatved es Mascheranot feltolni vedekezo kozeppalyasnak a 3 vedo ele, vagy Busquets cserejenek.

ez botrány... Erre számítottam, mégis.... szörnyû...
Elül van egy 57 millióért (vagy a duplájáért?) vett Neymarunk aki kb semmire se jó, szinte a lábán nem bír megállni és semmit nem vállal csak a hátrapassz, ja volt 1 lövése, oké.
Messi szürke, Iniesta most mit játszik akkor, elöl se nyújt semmit de középrõl is hiányzik.

Az ilyen meccseken látszik igazán hogy nyáron mélyen a pénztárcába kell nyúlni, sajnos nem csak a védelemmel van itt baj, középpályára is kell 1 ember, és végre hozhatnánk valami igazi csatárt középre. Taktikát kell váltani, vagy valami csoda folytán azt a taktikát feltámasztani amivel végigvertük európát... Mindkettõhöz új edzõ kéne szerintem, tata karaktere nagyon szimpatikus, de nem tûnik kellõen határozottnak, nem akar "úk korszakot teremteni", nem akar taktikát módosítani, õ is megmondta a régit szeretné feléleszteni és új elemekkel tûzdelni. Jelen állapotban azonban csak a támadójáték teljes impotenciáját érte el, mert védekezésben sem lettünk jobbak, a középpálya pedig rém lassú.

Persze az At. Madrid most kiváló formában van. Az is igaz hogy nem lehetünk mindig olyan csapat aki vévig veri a mezõnyt. Csak nehéz megszokni...

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Pinto meg Mascherano kesz eletveszely amit csinal.

Jakuza1
Errol a szarnyaszegett tamadojatekrol beszelek az egesz idenyben.
Hazai palyan az ellenfelnek veszelyesebb tamadasai vannak, mint nekunk.
Egyedul egy jatekoson latszik, hogy hajtani akar az pedig a balhatvedunk Jordi Alba.

A jatekvezetorol is meg van a velemenyem.
Mindig utaltam az ilyen birokat, akik kovetkezetetlenek.
Az kis szabalytalansagokert sarga, de azert nem ha szandekosan terd alatt agyonrugjak a jatekosainkat.
Iniesta ketszer kapott igy a barom nemetje meg sima szabadrugast itelt csak.

Raadasul ez csak olajat ont a tuzre es az ellenfelet tovabbi hsaonlo szabalytalansagokra osztonzi, mert latja, hogy nincsen semmilyen szankcio az ilyen esetben.
Aztan a vegere emiatt el is szokott durvulni a merkozes az ilyen makik miatt.

tobias88
Eddig kalap lócitrom. Atma nem akar focizni, öli a focit és mi meg nem akarunk még csak 1 minimális kockázatot is vállalni
bakkerman
ez rohadt kevés :/

Sippie
Na a harmadik után csak elõkerült végre az a tetves lap.
Sippie
ugyan minek van a sárga lap... hadd rúgják csak szét a játékosokat
Igaz...

Viszont a mai napig nem értem hogy Alves hogy lehet ennyire balfasz ezen a szinten hogy nem bír beadni 1 normális labdát....

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Az utóbbi idõben Pique elég jól játszott sztem. Pinto életveszély.

Mondjuk tökmindegy, eddig zéro, amit mutatunk.