33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• ToM1113
    40 ért mehet... csak hozzanak valami hasonlóan világklasszist a helyére, aki mondjuk kevésbé nagyképű és egyenletesebb a teljesítménye.
  • Unreal1942
    Lesz egy jó kapusunk talán jó hosszú évekig. Ez igazán jó hír.
  • Sippie
    semmi gond, Xavi még tolhatja 5 évig is.
  • ToM1113
    Pique 2019 ig hosszabított.
  • ToM1113
    Fabregeas vihető 40 millióért állitólag.
  • IXEMGabeo
    azért azt a fizetést én lazán elfogadnám, ami neki volt éveken keresztül:DDD
  • bakkerman
    Pinto a csapat bohóca volt,csak azért nem tette ki egyik vezetőedző se,mert szép csendben ült a padon,nem balhézott,mindenki szerette,vicces figura volt,és valószínűleg a többiekhez képest rohadt kevés fizuval beérte.
  • tobias88
    Pinto amiket csinált... Örülök hogy elmegy. A kapusnevelés szégyene az az ember, labdakezelés nulla. Ter Stegen ilyen szempontból lesz nagyon jó, jobb mint Valdes labdakezelésben meg passzpontosságban.
  • bakkerman
    (spanyol lapértesülések szerint)
  • bakkerman
    Willy Caballero (Malaga) jöhetne a német mögé padra,32 éves,3-4 éve lehetne nálunk a padon,kupameccseken,hakni találkozókon védhetne
  • bakkerman
    el clasico topikba lehet szúrni az ilyeneket :)
  • IXEMGabeo
    Nem merem betenni a Real topikba:D

csak erős idegzetűeknek 18+
  • IXEMGabeo
    nem nem vagyok tájékozott, hanem 2011 óta baromira felszínesen követem a focit...előtte meg bújtam a lexikonokat és 2002-03 óta megállás nélkül majdnem minden meccset néztem a nívós bajnokságokból...

mamár kevésbé izgat, mint pár éve...

sok olyan labdarúgó visszavonult már, akikre felnézhetett az ember, akik igazán egyéniségek voltak...mamár majdnem mindenki PR gépezet
  • tobias88
    És egy igen csak fontos tény. Valdes idén 63%os passzolási mutatóval zárt, Ter Stege 73%al egy nem erre kihegyezett csapatnál.
  • tobias88
    Az azért van, mert nem vagy tájékozott

Négyszeres Német válogatott, ami ilyen fiatalon Neuer mellett elég nagy eredmény. Csak érdekességképpen whoscored értékelések az utolsó 3 évből:

Victor Valdes:
    2013/2014 26m 6.93
    2012/2013 31m 6.5
    2011/2012 35m 6.63

Manuel Neuer:
    2013/2014 31m 7.01
    2012/2013 31m 6.9
    2011/2012 33m 6.66

Marc-André ter Stegen:
    2013/2014 34m 7.19
    2012/2013 34m 6.93
    2011/2012 34m 7.1
  • IXEMGabeo
    életembe nem hallottam erről a kapusról, de jó fiatal:)
  • bakkerman
    Ofisöl: Leo Messi szerint ez a szezon nem tartozik a legjobb évei közé. A hírt megerősítette ~160 ezer culé
  • bakkerman
    Official: Barcelona announce the signing of Borussian Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (22)
  • Christian88
    Én kb. csak Valdes-t tudnám elképzelni a szezon csapatában, de Courtois és az ATMA védelme egyértelműen jobban megérdemli.
  • ToM1113
    Ter Stégen érkezik, Pinto távozik hivatalos.
  • ToM1113
    Luis Enrique signs two year deal as new FC Barcelona manager (fcbarcelona.com)
  • bakkerman
    Laporte,Koke csaphatná Barca mezben is. Szvsz mindkettőnek még 1 szezonja lesz maximum a jelenlegi csapatában,és aztán vagy Anglia,Bayern,vagy Real lesz a végállomás,addig kéne őket megszerezni,bár az igaz hogy Koke esete bonyolúlt lenne,mert nálunk itt van Cesc,jön vissza Rafinha,Xavinak is még kell a hely a padon,valakit kikéne rakni,de én megnézném őt itt. Laporte-ra van esély mondjuk idén nyáron
  • homeless
    Ez tényleg egy vicc. Azért Messi a 29 meccsen elért 28 góljával és 11 assistjával simán befért volna még úgy is, hogy magához képes nagyon szar szezont futott. Vagy Barcásként mondom, hogy Ramos is simán befért volna.
  • IXEMGabeo
    egy Barcás se került be?:(
  • ToM1113
    abszolút.
  • tobias88
    "A SZEZON ÁLOMCSAPATA AZ LFP-NÉL:
    Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)"

teljesen jogos
  • bakkerman
    muszáj belecsapniuk a lecsóba,és még a VB előtt lefixálni az érkezők nagy részét,VB alatt nyílván nem lesznek bejelentések,utána meg már csak a kapkodás van,most kell lerendezni a dolgot május végén
  • bakkerman
    17:30-tól tart a vezetőség sajtótájékoztatót,amiről kiváncsian várom a fejleményeket,mert Bartomeu a szombati meccs után azt nyilatkozta,hogy "előrehaladott stádiumban van a keret megújítása",én arra tippelek hogy bejelentik LE-t,Ter Stegent,esetleg Cuadradot,meg 1-2 fix távozóról is lehull a lepel (Alves például),és elsütik maszlag dumát,hogy továbbra is élénken ott leszünk a piacon stb...
  • tobias88
    Én úgy hiszem, hogy pontosan ez fog történni. Sokkal több területe és labdája lesz és akkor majd jönnek a beindulások. Egyszerűen érezni lehetett rajta, hogy nem akar semmi áron sem megsérülni senki ellen
  • bakkerman
    Neymar fog brillírozni,lemerem írni hogy szerintem világbajnok lesz a brazil csapat.
  • Nyiri
    Ha a VB-n brillírozni fog, akkor meg kapja be.
  • bakkerman
    valószínűleg csak ősszel kapunk választ arra,hogy pontosan mi is történik JELENLEG vele,hogy fog focizni majd a következő szezonban
  • ToM1113
    Akár azt is el tudom képzelni hogy tüntet a vezetőség ellen... Addig nem hajlandó játszani míg ezek a balfaszok vannak odafent.
    Persze ez megint elég hihetetlen opció...
    A vb a másik amit megemlítettetek.
    Én még egy olyan sajnálatos esetet is el tudok képzelni hogy a korábban előjött combizom sérülése valami nagyon komoly izombetegség és nem tudják gyógyítani teljes mértékben, ezért nem fut eleget ezért rossz a kedve stb.
    Vagy egyszerűen csak kiégett, elszállt a sikerektől, rohadt nagy hullámvölgybe került... Nem tudni.
  • kaposi1
    Azzal biztos nem segít a formáján hogy az utóbbi tét meccseken csak lézengett a pályán.
    Bár még van idő de Rió-ba már kirobbanó formába kellene érkeznie mint mentálisan mint fizikálisan.
    Na ettől messze van most szerintem.
  • bakkerman
    szeretném az ellenkezőjét hinni,de szerintem lebőgés lesz neki a VB,gyengén fog játszani,és maximum a 8-ig jutnak el az argentínok. Persze ne legyen igazam,annyira jó lenne ismét látni egy villogó Messit
  • kaposi1
    És ott majd hirtelen megtáltosodik és ontani fogja a gólokat?
    Én nem hinném.
  • Zenszkij
    a vb-re gyúr, azt még nem nyert
  • kaposi1
    Messi-vel valami nincs rendben ez tiszta sor. Ha így folytatja rengeteg ember el fog fordulni tőle.
  • bakkerman
    nem tudom mivan ezzel az emberrel,de magához térhetne. Ez kibaszott nagy bunkóság,hogy lefújás után nem ment oda senkihez legalább egy pacsit dobni,és csak állt mint egy fasz. Mi van vele?
  • IXEMGabeo
    tetszik a neve:D

Liverpooli Suarez nyomdokaiban?:P