33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Nyiri #30882 Várható Spanyol kezdő:
Casillas - Alba, Ramos, Javi Martinez, Azpilicueta - Xabi Alonso, Busquets - Iniesta, Koke, Pedro - Diego Costa.
Szerintem ez kellett volna már az első meccsen is. -
Nyiri #30881 Xavi Katarban szalad a család után. -
#30880 Én ezt mondom kb 2 éve, hogy az miatt védekezünk rosszul. Nálunk a 2 középhátvéd fut vissza, néha még Alba és Busquets sem -
#30879 látom lelki szemeim előtt, ahogy Xavi szalad vissza mint az őrült, hogy utolérje Neymart... ühüm :D -
Nyiri #30878 Remélem a spanyolok nézték a Brazil - Mexikó meccset. Amint elvesztette Mexikó a labdát a középpályások is rohantak vissza védekezni... -
Nyiri #30877 Nézve a brazil meccset szeretném leigazoltatni Thiago Silva-t. Iszonyat okosan játszik és nagyon jó védő. -
#30876 bár elég érdekes ez a nyilatkozat Fabregastól,hogy ő mire értette azt hogy "közelebb akar lenni a családjához",mert ha átvitt értelemben,hogy több időt akar velük lenni,távol a nyilvánosságtól akkor jogos hogy elszerződne egy távoli országba -
#30875 nem,oda megy szerintem,mert ott nem kell foglalkoznia a focival gyakorlatilag -
#30874 Xavi családja Katarban lakik? :D -
#30873 Az úgy érdekes. Mert amit láttam eddig Songból az nem győzött meg, szóval kellene még 1 középpályás így. És akkor a védőre nincs pénz, hiszen Xavi ingyen megy mert mi annyira kedvesek vagyunk mindenkivel -
#30872 Cesc Fábregas egy, a spanyol 'Marca' napilapnak adott interjújában előrevetítette azt, hogy Xavi távozni fog a nyáron a Barçából.
"Ő és Puyol úgy döntöttek, hogy félreállnak. Közelebb akarnak lenni a családjukhoz, és távolabb a magas elvárásoktól."
Katar lesz a dolog vége Xavinál -
#30871 és a biznisz részekényt Denis Suarez két évig a Sevillát fogja erősíteni kölcsönben. Neki sok sikert kívánok,remélem alapemberré válik ott,és visszatér majd hozzánk,van benne potenciál! -
Unreal1942 #30870 Nem tudom mennyire jó vásár, de nem is nekem kell ezt eldöntenem. -
#30869 Benvingut Ivan!
-
Unreal1942 #30868 Teljesen jogos és így is volt amíg a fővárosban éltem.
Rendszeresen jártunk ki kivetítőkhöz VB-t nézni.
Most bedőlök az ágyba és a délutáni/esti meccsek söreire rátolok mégegyet éjfélkor. Így garantáltan alszom 0:05 kor :D
Tegnap kiszenvedtem a végéig, de bele aludtam kétszer is.
Arról nem beszélve, hogy ha dolgozni kell menni másnap akkor végképp kilőve egy ilyen késői mérkőzés, bárhol is laknék.
-
#30867 vitték égetni szerintem -
#30866 (valószínűleg) brazil emberkék Leo-s drapival,ez se mindennapi azért :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30865 Kérlek szépen ki kell menni szabadtéren nézni,garantáltan nem alszol be,és úgy elmegy a 90 perc,hogy csak pislogsz! Én most végeztem melóba,alszom egy jó órácskát,aztán 6ra fel a városba a német-portugálra,és majd az esti meccs után 11kor indulás haza,másnap fél7kor kelés,és semmi bajom :) Persze a bevitt sörmennyiséggel durván összefügéssbe van a másnapi felkelés,de 2 sör az még baráti :D -
Unreal1942 #30864 Én se tervezem ezt rendszeresen. Ha lesz még egy két érdekesebb meccs akkor talán, de leszarom. Ágyból nézve képtelenség nem bele aludni :) -
#30863 jaja,csak összekapart egyet már az első meccsen!
Legújabb pletykák:
-Higuain jönne centerbe
-Xavi menne -
#30862 De azért baszott egy gólt :DD -
IXEMGabeo #30861 de gólt lőtt most:DDD -
#30860 Messi ugyan úgy sétálgat, ahogy nálunk. Ő nem a vb-re pihen, hanem a nyugdíjaskorára már vagy nem tudom -
#30859 Úgy néz ki elmegy Xavi. Sokan nem örülnek neki, de én igen. Támadó játékban már nem segít sokat, védekezésben meg rosszabb mint Alves, miatta is lerohanható a csapat. Viszont így Fabregas elvesztése hatalmas érvágás. -
Nyiri #30858 Én előtte aludtam 2 órát. Végig nyomtam. Meglepődtem, hogy az angolok elég jók voltak. -
#30857 engem azért érdekel mit produkál,ha ugyanaz a sétálgatás lesz mint tavasszal akkor ő kiégett,ha meg villogni fog,az csak jó hír nekünk. -
#30856 Meg amúgy is, nem is lesz már érdekes meccs ami miatt mindenképp fent kéne maradni. Az hogy Messi mit csinál vagy éppen nem csinál Bosznia ellen az nem érdekel -
#30855 Nekem ez volt az utolsó esti meccs. Egyszerűen lehetetlen fent maradni. A 3 órási meg kb vicc kategória. -
#30854 holnap sajnos már meló van,de reggel hamarabb felkelek és felvételről megnézem mit alkottak Leo-ék :) -
Unreal1942 #30853 Eddig minden éjféli meccset elaludtam az első percekben :) a sör hatására. Asszem most egy energia italt is betolok mellé :D -
#30852 00:00 Argentína-Bosznia !!! -
#30851 Ez most nso kivételesen -
#30850 Ilyen statot hol találok? -
IXEMGabeo #30848 én sosem bírtam...emberileg se szimpatikus...nekem médiabohócnak tűnik bár Balotellin nehéz túltenni:D -
#30847 Ez beszédes:
Xavi sok métert tesz meg, de kb alig sprintel és lassú és Busquets-el is ez a helyzet. Ez azt jelenti hogy kocog a pályán de nem veszi fel az embert és el is futnak általában mellette. Ezért is kaptak ki ennyire -
#30846 azé az is mi már, hogy a 82 éves Robben lefutja Ramost, 5 méteren 22-őt ver rá... vicc. -
#30845 címvédés? azért na... az eléggé várható volt, hogy idén már nem lesz :D ha mégis összejönne az nagy csoda lenne -
Nyiri #30844 Pique volt valaha jó? :) Vagy Puyol mindig ott volt és segített? Most hogy nincs ott a kapitány így látható hogy igazából egy nulla? :) -
#30843 olyasmi :D
-
Matte #30842 Megmondó kapitány?