33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
homeless #6674 idióta bíró! -
homeless #6673 idióta bíró! -
#6672 Cole kapta a sárgát és állítólag ez volt neki az első mert az előzőt Lampardnak adták!Elég ratyi ez a bíró... -
#6672 Van bírói engedélye, tehát az! -
#6671 Itt még lesznek érdekes bírói döntések, és érzem hogy nem velünk lessznek azok a döntések! -
#6670 játék? vezető? -
#6669 de akkor is.. bíró az ilyen? -
#6668 Most Lampard kapott 1 et valamikor! -
#6667 Sztem akkor nem cole kapta hanem essien! -
#6666 Mondtam a faternak, az lesz vége, hogy Barcást állítanak ki... há'majdnem -
#6665 Murinnyó egy geccci de ezt tudtuk... sportszerűség? Kívánci vagyok Messi miért kapott sárgát?
-
#6664 Farinátál 3 tól van tuggyátok, mint a vb-n!!!!!!!! -
#6663 Na ez mi a fasz volt????Erről még fognak beszélni... -
#6662 Faszt mekkora bunda bazmeg! -
#6661 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
HHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTTTTT EEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZ FFFFFFFFFAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZOPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! -
#6660 ITT AKIÁLLÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6659 szövegelés az azonnal sárga, a könyöklés az nem -
#6658 Végre 6 szabálytalanság és 3 műesés, nem sárga Drogbának, de Cole szövegelt! -
#6657 pont most könyökölték le gudit -
#6656 faszom. ez a bíró nagyon hülye. Már kioszthatna egy sárgát valamelyik cselzisnek. -
#6655 Xavi majdnem -
#6654 nálam már van 1 sárgája -
#6653 drogba 100 lemegy -
#6652 Roni sztem gyenge lesz, Drogba oscar-díjas, ezen felül jó meccs lesz.
Van motiváció az egyenlítésre, vagy az előny megtartására és reményem szerint növelésére :) -
pacclacc #6651 Nagy meccs lessz!!! Piros lap is lessz!!! -
#6650 mindenki szerint -
#6649 torres meccset néz -
#6648 Nem csak szerinted :) -
#6647 MI SZINÉSZKEDÜNK??? MI??? DORGBA MIT CSINÁL??? -
pacclacc #6646 Kiváncsi leszek Gudi játékra, szerintem Saviola jobb játékos. -
#6645 Mia? Ezzel meg mivan???? Kicsit még javítani kéne ezen az új design-on! Torres, pucolj lécci! -
#6644 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6643 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
Zséé #6642 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól DECO!!!!
Gyönyörű volt!! -
#6641 ehehe :) 1 -
#6640 Na, hajrá, hajrá!
-
#6639 egyetértek.Sylvinho jobb mint Gio -
#6638 tudom de az hogy még a keretbe sem került be azt már tényleg nem értem azért rotáció ide vagy oda de egy Chelsea ellen bent lehetne bár a keretbe -
#6637 sztem meg nem.lehet,h az elkövetkezendő 50 évben nem találkozik egymással a két csapat.topikot csak a derbiknek lehet nyitni,mivel az van minden évben 2x.mint pl az el clásico -
#6636 lassan kéne nyitni egy Barca-Chelsea offtopikot