33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6714 Rijakaard viselkedése után nem csodálnám, ha megóvnák a meccset -
#6713 hát gec.pofám leszakad módszer.ezért utálom a cselszkit.de nagyon. -
#6712 ígyígy... a bíró egy szar volt és Murinnyóval ebédelt az tuti :P
ha azt nem fogják kivesézni a sajtóban meg a szövetségben, akkor az a féreg megkent mindenkit.
Persze könnyű újjal mutogatni a másikra ugye? (Látsd a tavalyi nyálverés)
most fogadjunk kuss lesz. -
#6711 azt is számoltam!!! képzeld! mert én sztem a focit! kaphatott volna 1et motta 2.at, a 11es az lehet az volt, és marquez is kaphatott volna a taposásért, nálatok a meg nem adott sárga 6-8!!! -
#6710 A Barca játékosok szabálytalanságait, ami után nem kaptak sárgát, nem számoltad? -
#6709 A Bíró a meccs meghatározó alakja, ha ellened van nehéz nyerni!! -
#6708 Igen, ahol labda fele ment! A 6 könyöklés, 2-3 hátulról felrugás, 1 hasbaütés, 1 tököntaposás->szándékos!!! mellett ne beszéljünk semmiről -
#6707 Ballack-Cole-Essien: 18 szabálytalanság=2 sárga! HOGY VAN EZ??? -
pacclacc #6706 Chelsa kemény játéka nem ok a döntetlenre. Remélem nem lesz több sérülés a Barcaban, mert a csapatotokat, most még az ág is huzza. Valami nincs rendben a csapattal.
Biró ide vagy oda, ezt a meccset nyerni kellett volna. A védelem néha hihetetlen dolgokra képes. a Werdert mindenképp meg kell verni!!! -
Coco #6705 számból vetted kiaszót :P undormány -
#6704 Khm... Abban én is egyetértek, hogy elég sportszerűtlenül játszottunk, de azért a Barca se volt vmi kedves egy pár játékosunkhoz... Lásd Essien tököntaposása, stb.. -
#6703 *több mint fele pénze elmegy a feleségére -
#6702 nembaj skacok!! jövőre remélem összekerülünk a cselzivel és akkor fog kideurlni h,ogy ki mit tud,mivel akkor abramovicsnak több mint fele pénze a feleségére... gondolom értitek.. ;) aztán nemelsz mar pénze ien holmi szedett etett birok "prémiumára":DDD
-
#6701 sztem független attól hogy rugott gólt nagyon nincs összhangban a csapattal -
#6700 remélem Gudi lesérül és most már Rijkaard belátja hogy Saviolának a kezdőben a helye -
#6699 hát igaz hogy a biró egy szár volt de a Barcánál hatalmas problémák vannak hát emberek mi volt ez az utolsó gól Edmilson üresbe fejelt Rafael üresbe rugott!!HOL A VÉDELEM????????????? -
#6698 f*sszopó sportszerűtlen cselzi!!!!!!csicska mind!!! -
Zséé #6697 ilyen cigány bírót se láttam még... bemondja a 6 perces hosszabbítást erre lefújja 5 perc után. Meg amúgy is valami röhejesen fújt.
Eddig is utáltam a cselzit de mostmár mégjobban utálom. De nem azért mert kieggyenlítettek hanem azért amilyen aljas módon játszottak... -
#6696 A CHELSEA ÉS A BARCA IS 12 EMBERREL JÁTSZOTT, A BARCÁNÁL A NÉZŐK, A CHELSENEL A BÍRÓ A 12. -
Zséé #6695 kurva annyukat ezeknek a mocskos aljas cselziseknek. széjjelrúgnak minket és még ki is eggyenlítenek a mákos.......... -
#6694 EZ NEVETSÉGES!!! 2 PIROSLAP KIJÁRT VOLNA, ERRE LŐNEK MÉG 1 GÓLT!! -
Zséé #6693 Valami hihetetlenül undorítóan játszik a cselzi...
Kíváncsi vagyok mit mond majd erre murinnyó. -
#6692 LOL BESZAROK!!!
Johnsen megsérül és mosse a nyulat hozná be... :S:S:S:S:S vmi virust kapott el Rijkaard?=P -
#6691 Beszélgessünk tovább? :) -
#6690 MEKKORA PASSZ!!!!!!!! GUDJOHNSEN A PIBE MENNYÉ MAR MEGINT -
#6689 kézzel sodorni és könyökölni is szabad -
#6688 jól elmutogat ez a bíró, de szinészkedés nem sárga, taposs nem sárga, kérdés, hogy mért szabadrugás -> azonnali sárga -
#6687 szívós izgalmas eddig! -
#6686 gól vagy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLL??? -
pacclacc #6685 Ugye visszalasitották a felvételt, és valoban Lampardnak mutatta fel, de Lampard nem a birora figyelt. Ha jobban megnézitek a biro még kereste is Lampard figyelmét.
Jo lenne ha elkezdenénk támadni, mert, megkéne büntetni Lampard pofátlan golját, Itt a GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Gudi -
#6684 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl !!!! Remélem Ronaldinho megtartja az ien paszait a szezon további részében:P -
#6683 Na ilyen gólt se lát minden nap az ember... -
#6682 AZTAKURVA MEKKORA GÓLT LŐTT!! -
#6681 öltözőben Mourinho:
- a bíró le van fizetve, üssétek ki őket -
#6680 Betandwinen Colenak írták mind a 2 sárgát!!! -
#6679 új szabályokat csinál:
1.:Chelsea játékosok kiállítása 3 vagy több sárga után!
Ha Gudjohnsen lőne egy golt:
2.:az 1 évvel korábbi állapotot kell nézni, mivel a Barca vezet -
#6678 és Ronaldinhot átrakni mert ott a szélén megint semmi -
#6677 sztem Gudi le Saviola fel -
#6676 cseppet... nem beszélve arról hogy legalább 3 egyértelmű esetet nem fújt be, de ezt is ő tudja.
Lehet azért mert olasz és megszokta a színészkedést... csak most nem ott vezeti a meccset.
ui.: érdekes a fogsora... olyan Beetlejuice-os sztem -
homeless #6675 idióta bíró!