33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    1, van erre egy másik topik
    2, kit érdekel a 29 bajnoki címetek, meg a 9 beketek! A Madridnak nagyobb a multja, ezt sztem mindenki belátja! CSAK MI A JELENBE ÉLTÜNK! Egyébként a te Margitod alegtöbb bekjét még születésed elött szerezte bőven!
  • neevous
    "a hatalmas nagy barcátok nyer egymás után 5 bl-t meg 7-8 bajnokságot,a Real Madrid akkor is hatalmasabb klub lesz,azt a 29 bajnoki címet és 9 bek/bl győzelmet nem veheti el senki,és azt a díjat sem,amit a FIFÁtól kaptunk.ha vki nem tudja miről van szó,nézzen meg egy 06/07-es Real mezt,szemből nézve a jobb felső sarokban találja.szükségeltetik pici angoltudás,de sztem mindenki meg fogja érteni ;)"
  • Jagi
    Én is két "top csapat"-nak drukkolok... a másik a Nyíregyháza^^
  • B0B0
    Erről van szó!
  • B0B0
    Igen én, miután mindkét csapat összes drukkere nem teszi az összevásárolt, jólfésült Real-fanok számát. De nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a Realosok állandóan átjönnek ide mindig piszkálódni és tudják jól, hogy mindig ez lesz a vége, mégics csinálják, és mikorra kisarkosodik a dolog, akkor meg ártatlanul mondják, hogy ők csak... Ők csak ne. Menjenek át a saját topicjukba és ott szidják és csipkedjék a Barcát, lesz hozzá partner. Érdekes, én kibírtam, hogy ne menjek be a Real topicjába (nem mintha vágynék oda), de ti, a sok kis 15 éves nem bírjátok ki, hogy ne jöjjetek át. Hát akkor lássátok be, hogy ilyen fogadtatás vár rátok!
  • hunbasser
    nem is mondtam h csak divatdrukker barcások léteznek :)
    na flém off
  • REALista
    Te beszélsz divatdrukkerekről mikor két top csapatnak is drukkolsz /Barca Bayern/???:D
  • Jagi
    ja, flém off

DJ BP: akinek inge nem veszi magára...
  • Jagi
    nem csak divatdrukker barcás létezik [szem felnyit]
  • gabber_saviola
    flém off
  • hunbasser
    nem az x miatt jöttem,nem is nyáltverni,de nem is flémelni.csak válaszoltam egy hsz-re,és abban reménykedem,h dinho nem lesz újra jó,pedig jó úton halad...és akkor ti meg megsértődtetek vmin,nem értem.és ide fajult a dolog.pl az,h pont egy barcás mondja divatdrukker :)
    ez elég vicces,és most mondom harmadszor,a flémtopikban folytassuk tovább
  • DJ BP
    hagyd már ezt a többes számot... ki fikáz? ha átnézed, max. 1 fikázót találsz, de nem többet. Csak BOBO-nak írtam, hogy kár vlt előre inni a medve bőrére, ennyi, a csapatról egy szót sem. Sok az általánosítóművész...
  • Jagi
    kicsit sok lett a "fika"
  • Jagi
    Mit keresnek itt a Reálosok "nyáltverni"?

...nemtom közülünk ki megy át innen fikázni, ha kikap a csapat (ráadásul x-eltünk), de mindenesetre zavaró, hogy ilyen "értelmes" kommentekkel bizonyítjátok éretlen mivoltotkat.
    Amíg ti voltatok a topon senki nem jött ide fikázni, hogy "szarok vagytok".
    A Barca is volt mélyponton vagy 5 évig, mégsem keztem el "divatból" a Rehálmadritot meg a valensziját fikázni.
    Mivel "minden cigány a saját lovát dícséri", tegye azt a saját portáján... köszömcépen
  • Ronaldinhos10
    sztem te
  • hunbasser
    ki az a humbasszer? :p
  • hunbasser
    "kisebb" :o
  • tobias88
    Te is a nagyobb csapatnak kezdét el drukkolni, mi beérjük a kisebb, szebb focit játszóval(ez a mai fociban nem jelent semmit sajna)!
  • tobias88
    Olvastátok Terry nyilatkozatát?? Szte a Chelsea volt a jobb, a játékvezető ELLENÜK fújt, s a Barca játékosok provokálták ki azt a 30 szabálytalanságot, meg azt a 6 sárgát! Ez melyik meccsen játszott? Azt hogy provokálod ki, hogy könyökölnek, rúgnak, harapnak??? Ja, és azt mondja még hogy egy igazi csapat - - az lehet, hogy csapat, de a focihoz kevés közük van már némelyeknek!
    Terry, MourinhoFarina
  • csm
    nem, de nem is igazoltunk 100 millióért játékosokat :P
  • B0B0
    Lehet, hogy nem nyertünk, de Ronaldinho a gólpassza után élt
  • DJ BP
    ,,az összevásárolt csapatotokkal"

Mert a Barcában ingyen fociznak, meg mennek játékosok...
  • DJ BP
    gondolom 2-1-nél írtad, amire válaszoltam :), de nem jött be a győzelem
  • gabber_saviola
    lécci humbasszer told el a bringát innen :)
  • hunbasser
    "és h ezért drukkolok-e a csapatnak?nem"

ezzel azt akartam mondani,h a csapatnak nem az eredményekért drukkolok,de látom ezt sem tudtad felfogni...
    és mondtam,h a flémtopikban folytassuk
  • B0B0
    Hát ha az eredményeiért drukkolsz egy csapatnak, akkor minden szánalmam neked. De ez prezentál is téged.
  • hunbasser
    pont egy barcás beszél divatdrukkerségről?elég poénos,nem mondom.de tudod mit?ha a hatalmas nagy barcátok nyer egymás után 5 bl-t meg 7-8 bajnokságot,a Real Madrid akkor is hatalmasabb klub lesz,azt a 29 bajnoki címet és 9 bek/bl győzelmet nem veheti el senki,és azt a díjat sem,amit a FIFÁtól kaptunk.ha vki nem tudja miről van szó,nézzen meg egy 06/07-es Real mezt,szemből nézve a jobb felső sarokban találja.szükségeltetik pici angoltudás,de sztem mindenki meg fogja érteni ;) és h ezért drukkolok-e a csapatnak?nem.
    de inkább ezt folytassuk a flém topikban
  • csm
    valamikor majd felnőnek :P
  • B0B0
    Nő a fogad? Vagy csak nem tudod felfogni, hogy a Real divatdrukkereinek nem ez a helye? Mi a faszért nem tudtok az összevásárolt csapatotokkal a saját topicotokban szenvedni? Fáj, hogy már 3 éve szart sem nyertetek? Komolyan mondom vicc, hogy úgy csináltok mint a 10 évesek.
  • B0B0
    Miért is?
  • Zséé
    válasz a flémben :)
  • hunbasser
    én meg a helyetekben azért aggódnék,h továbbjusson a csapatom a bl-ben... -.- mert most jelenleg ez is elég necces,a werderrel meg ugye x-eltetek már egyszer...
  • fernando torres
    na elég a spamból!lesz szíves mindenki a Barcaval kapcsolatos dolgokról diskurálni
  • pacclacc
    Ehez a meccshez két fél kellett! Sportszerünek egyik csapatot se mondhatnám, azon vitatkozni, hogy ki volt a szabálytalanabb hülyeség.
  • DJ BP
    sztem meg röhejes :), korán ivott a medve bőrére, ennyi
  • Oziris666
    A Chelsea kapta a több lapot amugy!Mindkét csapat irtó sportszerütlen volt !
    Itt is ottis lehetett volna 2piroslap simán!
    Amugy Messi ellökte a Kannibált,azért kapott lapot!Puyol fejberugása akár piros lehetett volna Marquez taposása ugyszintén és még lapot sem kaptak!Motta megkaphatta volna simán a 2.sárgát!Essient is ki lehetett volna szórni!Mindkét csapat ahhoz képest amit tud nagyon gyengén focizott!a döntetlen abszolut reális eredmény!Reméljük a döntöben újból tali!!!
  • neevous
    Elmés hozzászólás...
  • Zséé
    Én a helyedben inkább a real formán kívüli játékosaiért aggódnék ennyire, és nem azon kéne remegni, hogy nálunk ki mikor játszik jól meg rosszul...
  • hunbasser
    grat!sikerült szétkúrni a topikot -.-

és beszélgethetünk tovább :P majd meglátjuk a köv.5 meccset,h dinho ott h teljesít
  • DJ BP
    LOL :DDDDDDDD, ezt szívásnak hívják :))