33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
posse martini #6797 Sziasztok !! Remélem Ronaldinho minnél hamarbb a régi formáját fogja nyujtani:A Depórtivo elenni mecs lehet gyenge volt de sztm ez közre játszott a Puyol Édesapjának halála.Ami megviselte öket Nyugodjon békében puyol Édesapja. -
#6795: bizony, bizony! Ha iszonat durván csinálja akkor még megkaphatja :)
)meccsenként mondjuk 3 góllal ami előtt 5 ellenféljátékost fogat be az asztal alá :)) -
#6795 grat
de ha az Aranylabdát is meg akarja szerezni akkor ebben a három hétben NAGYON bele kell húznia de sztem az már eluszott(de azért bizunk benne) -
Zséé #6794 Ismét Ronaldinho ül a FIFPro trónján
Nyilvánvaló, hogy távol van a csúcsformájától, de azt még most sem lehet vitatni, hogy Ronaldinho Gaúcho a világ legjobb képességű játékosa. Ugyan ezt nem bizonyítja az utóbbi hónapokban, de a FIFPro, azaz a Hivatásos Labdarúgók Szervezete ismét neki szavazott bizalmat, hogy a futballvilág trónján üljön. A választáson 43.000 profi futballista vett részt öt kontinensről, negyvenkét országból, akik végül Ronaldinhót hozták ki győztesnek, az általuk megválasztott legjobb tizenegybe pedig négy Barcelona játékos került.
„Ez egy nagy megtiszteltetés, nagy büszkeség számomra" - nyilatkozta Ronaldinho, aki emellett megköszönte „azoknak akik újfent bíztak bennem és csapattársaimban a Barcában, akik nélkül nem nyerhetném meg a díjat. Ez egy motiváció, hogy folytassam ezen az úton, s megpróbáljak javulni minden nap."
Ez az év korántsem sikerül úgy Ronaldinhónak, mint a korábbiak, így kicsit talán meglepő, hogy most is sikerül begyűjtenie jelentős egyéni elismerést, bár az már valóban érdekes döntés volna, ha a brazil az Aranylabdát is megkapná. Arra már semmiképp sem számít elsőszámú esélyesnek, most viszont még győzött, amit ma délután öt órakor hoznak nyilvánosságra hivatalosan. Ugyanekkor hirdetik ki az év csapatát is, melyben Thuram, Zambrotta, Eto'o és a győztes Ronaldinho révén négy barcelonai van.
A FIFPro egyébként 55 döntősből választotta ki a legjobb tizenegyet, melyet teljes összetételében szintén majd ma délután tesz közzé. A legnagyobb ígéret kategóriában Lionel Messi számít nagy esélyesnek, így akár két egyéni díjazottja is lehet a Barcának. Magát a gálát is ma tartaná meg a FIFPro, ez azonban elmarad, mert Athén végül nem vállalta a rendezést a görög kormányzattal kapcsolatos problémák miatt, s a szervezet végül nem tette át a rendezvényt Barcelonába, ahol tárt karokkal várták volna a lehetőséget.
Reméljük ez visszahozza a régi formáját :) -
#6793 így van.tegnap nagyon gyenge volt a csapat..vmit ki kellene ide találni mert nem lesz ez így jó -
#6792 ja most néztem az összefoglalót hát már megint megált a fejlődés ha igy folytassák nem tudom mi lesz -
#6791 Az tény, de attól még nyerni kellett volna. Bárki bármit mond, Saviola nulla volt, ennyit Gudjohnsen is csinált volna és Ronaldinho a nullánál is nagyobb nulla volt, nem mert megcsinálni egy cselt sem, mindig csak passzolni akart, azt meg olyan körülményesen, hogy néha már már elvették tőle a labdát. Egyszóval siralmas volt a tegnapi teljesítmény -
#6790 a bíró szétfújkálta az egész meccset.. -
#6789 Hihetetlen bénák! -
#6788 HAJRÁÁ BARCAAAAAAA -
#6787 Hát eddig ez a meccs nagyon gyenguszka -
#6786 langyos meccs nagyon -
#6785 Gudjohnsen lesérült -
#6784 Ez szép támadás volt -
Zséé #6783 nem, csak ő az egyetlen egészséges csatárunk...
Ja és Ronaldinho Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!! :P -
#6782 0-1 -
#6781 nah 11-es... -
#6780 csoda történt?:) -
#6779 Saviola kezdő -
#6778 Skacok! Sport1 most! -
#6777 Nyugodjon békében. -
#6776 -
#6775 részvétem -
#6774 Meghalt Puyol apja -
#6773 -
#6772 lol-.-, fukk, köszi cselzi -
#6771 komolyan nem hiszem el, egyszer már kértem, hogy ne flémeljetek, aki folytatja kivágom -
#6767 Gratulálok! Bemutatkoztál ismét! Tényleg a Bayern most nagyon ott van a toppon! A Barcának meg akkor kezdtem drukkolni, amikor épp a béka segge alatt voltak! És igen! Képzeld el ti fiatalok, akik a Realnak drukkoltok mind divatdrukkerek vagytok, mert amikor leesett a pelus a popótokról akkor épp a "csak aranylabdásokat veszünk" féle Real nyerte a trófeákat, persze, hogy a kis piros autó után ez volt a menő a suliban! Amikor meg én el kezdtem szimpatizálni bármiylen csapattal is, akkor te még óvodába jártál, úgyhogy ne próbálkozzál már belémmagyarázni bármilyen divatdrukkerséget, már fájdalmamban kezdek el röhögni.
Mellesleg normális gondolkodású embernek nem szimpatikus az, hogy temérdek pénzből összevásároljuk az épp legjobb formában lévő játékosokat és kiküldjük őket a pályára, hogy oldják meg a meccseket és ezzel több éves tudatos csapatépítéssel felépített csapatokat döngölnek bele a földbe. Csak nektek ez nem jut el az agyatokig, ugyanúgy minthogy itt nem szeretnek titeket épp ezért nem kell idejönni.
Bocs a Barcásoknak, befejeztem, csak útálom amikor a szomszéd kutyának idegen telken nagy a pofája. -
#6766 azt gondoltam hogy pihentetni fogja Rijkaard de még Xavi is.. -
#6765 még sztem Messi se fog játszani! -
#6764 a pics@ba már -
#6763 Na, Xavit is azért hozta le mert lesérült 10 napra!
uefa -
#6762 törölt hozzászólás -
#6761 -
#6760 #6755,#6756 : -
#6759 És légyszi figyelj oda jobban, mielőtt leordítod a fejemet. -
#6758 itt lehet erről vitázni -
#6757 Én is a Barca szimpatizáns vagyok.
tobias88
Te is a nagyobb csapatnak kezdét el drukkolni, mi beérjük a kisebb...
hunbasser:
"kisebb" :o-gondolom csodálkozott
Erre válaszoltam az irománya néhány sorával, mert ha figyelsz ott az idézőjel az elején is és a végén is, azért, hogy eszébe jutassam, hogy még ő mondta, hogy a Madrid sokkal nagyobb csapat...
Azt hiszem elég rendesen félreértettük egymást. -
DJ BP #6756 Idézett te szerencsétlen, ráadásul pont azt idézte, amire egyszer már reagáltál, NO COMMENT vagy... -
DJ BP #6755 Igen én, miután mindkét csapat összes drukkere nem teszi az összevásárolt, jólfésült Real-fanok számát.
Mi van?? teszi...számát? most mit akartál? Mellesleg lópikulát a popsidba, azért divatdrukkerek a Realosok, mert a költségvetés magasabb? Te meg azért szurkolsz a csapatodnak mert alacsonyabb? Ha vesznek egy drága játékost, akkor útálni fogod őket? Én ha csóró lesz, ha nem akkor is nekik szurkolok, és 3 éve semmit sem nyertünk, mégis drukkolok nekik. Szóval a te szádból bűzlik a divatdrukkerség fogalma. 2 top csapatnak szurkolsz, akik 2 éve mindig nyernek. Ha valóban szeretetből szurkolsz, akkor se általánosítsd le egy csapat szurkolóit, mert tudod sokakban felmerül a mondat, hogy mindenki magából indul ki. KÉT kedvenc csapatodat látva...