33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #6837 szöglet->fejes -
#6836 kiráy a kommentátor: giuly = "dzsuli" -
posse martini #6835 Milyen Golt lött Ronaldinho?? -
Zséé #6834 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL RONALDINHO!!!
1-1 -
Látom Messi le lett cserélve, guily jött be. -
Zséé #6832 dejó, Messi is megsérült... -
Zséé #6831 0-1 :/ -
#6830 valaki mondja meg, hogy mennyi az állás! Most kapcsoltam a sprotklubbra, de ugye a kijelző az luxus -
Zséé #6829 ezt úgy bírom, hogy folyamatosan támadunk, a zaragoza alig jön át a térfélen, erre egy szögletből gólt kapunk -
Zséé #6828 Nah kezdődik...
Nagyon nehéz meccs lesz -
#6827 Szerintem is! Ronaldinho meg akkor akarjon többet keresni, ha elkezd focizni.
Gudjohnsenen kéne túladni mert nem nagyon megy neki, Larsson tavaly az első meccsein szórta a gólokat -
posse martini #6826 Adriano maradjon csak az interbe. -
#6825 FM-ből kiindulva Dinho heti 250.000-res keresete, nem lenne semmi -
Zséé #6824
nemkell ádriánó... -
Thomee #6823 Inter: 90 millió euró plusz Adriano Messiért!
Külföldi labdarúgás
Massimo Moratti megtette ajánlatát a Barcelonának Lionel Messiért. Az olasz Corriere dello Sport információi szerint az Internazionale elnök-tulajdonosa 90 millió eurót plusz Adrianót ajánlotta a kis argentinért cserébe.
Ha a Barcelona elfogadja Moratti ajánlatát, Messi lesz minden idők legdrágább labdarúgója. Massimo Moratti már hetekkel ezelőtt kijelentette: minden pénzt megadna azért, hogy Messit az Inter mezében lássa futballozni. Nos, úgy tűnik, hogy az olasz bajnok elnök-tulajdonosa nem viccelt!
Az ajánlat több, mint mesés. Az ugyanis borítékolható, hogy 90 millió eurón még a Barcelona vezetői is elgondolkodnak. A katalánok elnöke, Joan Laporta ugyan már többször leszögezte, hogy Messi nem eladó. A Presidente éppen ezért - akárcsak Ronaldinho esetében - 100 milllió euróban állapította meg a játékos vételárát. Moratti ajánlata már "csak" tízmillióban nem stimmel, de ha belekalkuláljuk Adrianót is, akkor az Inter licitálása talán még meg is haladja a Laporta által szabott összeget.
Hogy Messi menni akar vagy sem, az egyelőre senkit nem érdekel. Még az újságírókat sem, akik szerint már csak azért is komoly esélye van annak, hogy az argentin tinisztár átigazol az olaszokhoz, mert az érte kapott összegből a Barca újabb hat évvel meghosszabbíthatná Ronaldinho szerződését. A brazil klasszis állítólag évi 12 millió eurós fizetésre tart igényt, ám ez az összeg még Laportának sem áll rendelkezésre. Nem beszélve arról, hogy Samuel Eto'o kiesésével továbbra sincs stabil, jó formában lévő támadója a gránátvörös-kékeknek. -
#6822 Sajnos megint az az átok sportklub adja a meccset :( -
#6821 akkor hadd tejjesüjjön, csak nehogy rémálom legyen:P -
Zséé #6820 wááhááá 90. percben egyenlített a Bilbao Valenciában -
#6819 "Boca Juniors midfielder Fernando Gago has told Barcelona to forget about trying to sign him because he dreams of a move to Real Madrid."
-
DJ László #6818
l -
#6817 pl messi is ilyen -
#6816 Én Henrynak adnám egyébként, tudom hogy nem az előző pár évre adják, de ő már nagyon-nagyon kiérdemelte! Az nem igazságos, ha az életében nem kapna aranylabdát! -
#6815 na ilyen egy kultúrált beírás a Barca topikba, lehetőleg mindig ilyet -
#6814 Messire célzol?:) Ő még tényleg fiatal.
Adj neki 1-2 évet és szerintem aranylabdás lesz;) -
#6813 igen,henry tényleg nem volt olyan jó,amiért megérdemelné ebben az évben az aranylabdát,mert ahogy mondtad,nem a pályafutását nézik,hanem az idényben nyújtott teljesítményét nézik,és az alapján osztogatják az aranylabdát.igazán kiemelkedő senki nem volt,aki meg saját magához kiemelkedően teljesített,az fiatal,és nem elég jó az aranylabdára -
#6812 Henry miért érdemelné meg? nem nyert semmit a vb-n a 7 meccsből maximum volt 2-3 jó meccse
továbbra sem életműdíj az aranylabda,de való igaz hogy nincs egyértelmű esélyes -
#6811 hát,én sem tudom ki lesz,várom már a végeredmény,kíváncsi vagyok rá nagyon.bár tudjátok ki érdemelné meg? lehmann AS:?D_:AS?DF -
DJ BP #6810 Terry? hát inkább Cannavarot akkor már 3.-nak -
DJ BP #6809 ha BL-t nyer, biztos megkapja sztem -
Thomee #6808 Szerintem Ronaldinho és Henry csatájához. NAgyon úgy nézz ki hogy Buffon fogja kapni sajnos, pedig szerintem Henry simán megérdemelné egyik évben az aranylabdát, évek óta kitűnő teljesítményt nyújt, a világ 1. 3 legjobb csatárában benne van, személy szerint én őt tartom a legjobbnak de ez az én véleményem, szorítok neki hogy egyszer elnyerje ezt is:) Ronaldinho meg nincs formában de sokan kitartanak mellette, pedig nem ezt kellene nézni hanem a teljesítményt na mind1:( -
Zséé #6807 Saviola is gurított kettőt :P -
Zséé #6806 Ezquerro 2-0 :P -
#6805 Van Bronckhorst 1-0 -
#6804 Eto'o ..Kaká... -
Zséé #6803 Nah kezdődik mindjárt a Badalona elleni meccs Sport1-en (ha valaki esetleg elfelejtette volna) :)
Várható kezdőcsapat:
Jorquera, Belletti, Thuram, Oleguer, Sylvinho, Motta, Iniesta, Crosas, Giuly, Ezquerro, Saviola. -
#6802 én inkább Eto'o-nak adnám -
#6801 Hát ha csak Ronaldinhot és Henryt nézzük akkor az egy érdekes csata lesz az Aranylabdáért -
Zséé #6800 Akkor viszont Henry se érdemli meg jobban, mert bár vb-n jobb volt mint Ronaldinho de azóta igencsak szürke. Előtte bl-ben meg jobb volt Ronaldinho nála. Persze nem csak kettejük között lehet kiosztani. Ez csak Scolari nyilatkozatára mondom. De amúgy nem tudnám megmondani, hogy idén ki érdemelné meg igazából az aranylabdát... -
#6799 igen,de a vb óta gyenge formában van,ami több mint 5 hónap(!!!),gondolj bele,majdnem fél év,és hát most megint kezd magára találni,de ez már túl kevés idő,h annyit és olyat mutasson,amiért megkapná az aranylasztit.dinho most sztem csak a legjobb 10 között van,ÉS NE A NEVÉT FIGYELJÉTEK,hanem azt,h h játszott,hány gólpasszt adott,hány gólt lőtt,meg ilyenek. -
posse martini #6798 Luis Felipe Scolari, a portugál labdarúgó-válogatott jelenlegi és a brazil nemzeti tizenegy korábbi szövetségim kapitánya elmondta: nem írta fel az aranylabdás Ronaldinho nevét a szavazólapjára az idei FIFA Év Játékosa választáson.
Scolari nem félt bevallani: az idén nála nem Ronaldinho a nyerő
ADATBANKUNKBÓL
Ronaldinho adatlapja
Luis Felipe Scolari adatlapja
A FIFA díjának eddig győztesei
Az Aranylabda győztesei és dobogósai
Az 58 éves, a brazilokkal 2002-ben világbajnokságot nyerő szakember újságírók előtt kijelentette: ő azt a Thierry Henryt látta az esztendő legjobbjának, akinek a góljával Franciaország válogatottja elütötte a továbbjutástól a címvédő selecaót a nyári németországi vb-n.
A Felipão (Nagy Fülöp) becenevű tréner a második helyen Kakát, az AC Milan brazil játékmesterét jelölte meg, harmadikként pedig John Terryt, a Chelsea és az angol válogatott védőjét jelölte meg.
"Háromszor szavaztam már Ronaldinhóra, de most más játékosokat választottam" – közölte az edzői pályafutása során 17 klubcsapatnál és két válogatottnál dolgozó Scolari.
A tavaly az Aranylabda mellett a nemzetközi szövetség által a szövetségi kapitányok szavazati alapján az év legjobbjának járó díjat is megszerző Ronaldinho tagja volt annak a brazil válogatottnak, amelyet Scolari 2002-ben győzelemre vezetett a koreai-japán rendezésű vb-n.
fotó: Reuters
Könnyen lehet, hogy az idén nem Ronaldinhót koronázzák meg, pedig Bajnokok Ligája-győzelemig és bajnoki címig vezette a Barcelonát