Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tito Villaneuva, azért jó lett volna...õ egészségügyi okok miatt nincs a csapatnál:S õ benne is megvolt a fantázia, viszont ez a Martino papa hosszú idõ óta a legsemmitmondóbb edzõ, akit láttam a csapatnál...

mondjuk én az elsõ Reijkaard idõk óta követem a csapatot plusz a futballt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
De érdekes látni, hogy nem csak mi tudunk belenyúlni edzõkkel. MU is rábaszott Moyessel, de tökön döföm magam, ha most képesek lesznek egy nevesebb edzõt odavinni, mi meg már két éve baszakszunk noname-ekkel.
Sippie
Messi kiutálná õt is mint Ibrát 😄
Amúgy mi az apropója, hogy mégis véd Courtois? Kifizették az összeget, vagy jövõre nem lesz kapusa az Atmának se? 😄
bakkerman
ez a Diego Costa nagyon szimpatikus játékos,igazi küzdõ,nekem tiszta Hulk a csávó (a Zenites,nem a zöld 😄 ),jó lenne egy ilyen harcos a mi csapatunkba is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na ez így el is fogadható

Több, mint egy hónapja kérvényezte a halasztást mindkét kupadöntõs csapat, csak mivel ti kiestetek a BL-bõl ezért nektek maradt az eredeti idõpont.

REAL MADRID

Sippie
nekem sem rémlik most így hirtelen, de lehet volt rá példa... talán valaki majd tud mutatni ilyet, én azért nem nézem át az utóbbi évek la liga fordulóit 😄
mindenesetre ja... érdekes dolgok ezek. Valakinek lehet ilyet, valakinek nem 😄
bakkerman
Nem nagyon rémlik ilyesmi,pedig katalán emberek ülnek a szövetségben <#awink>

Sippie
Emlékszik valaki olyanra, hogy hétvégi bajnoki meccsünket elhalasztották azért mert hét közben kupameccset játszottunk, és következõ héten meg BL meccset? Mondjuk azokban az idõkben amikor BL címeket nyertünk? <#nemtudom>
tobias88
Klopp szerintem megy a Mu-hoz
bakkerman
gyönyörû 😊

bakkerman
Kellemes ünnepeket!
Tegnap nem tudtam nézni a meccset,de ahogy olvasom az nso-n nem is kár,legalább nyertünk

A meccs elején mintha kicsit jobban akart volna a csapat mint mostanában. Az egész meccsen érzõdött a görcsösség. A játék ma sem volt rendben, mostanában már elõl is baj van nem csak hátul és középen... Nyertünk, örüljünk neki.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Tello bazzeg 😮 Ennél nagyobb labdát nem lehet kapni
[HUN]FaTaL
Oda is 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
na jóreggelt! 😄 😄

egyébként kellemes húsvétot a topiklakóknak
[HUN]FaTaL
Lehet szidni a védelmet, de ez a meccs is a támadókon megy el. Mennyi ziccer kell már?

Sippie
Messi bazzeg... há mivan ezekkel??
Effe88
dehogynem nyomta le, sajnos sokszor leverte a Bayernt
hál isten a bl döntõben nem de amúgy elõtte végig szopatott

Kloppal bármelyik csapat jól járna még egy getaféból is stabil EL csapatot csinálna akár, zseniális a pali
messzit is rendbe kapná😄

Arról nem beszélve, hogy az örök mumust a Bayern-t még nem tudta lenyomni úgy igazából. Szerintem mindenképp ez a célja. Addig nem is fog lelépni.

a Dortmund majdnem kiesett a Bundes ligából amikor átvette õket😊 2 bajnoki cím, 2 kupagyõzelem, liga kupa gyõzelem és BL döntõ

nem rossz azért

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
hát én is

Rettentõ kiváncsi vagyok mi fog kisülni ebbõl az egészbõl. Hogy valóban akkora bomba, giga mega megújulás jön-e...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Marca mióta hiteles forrás?
Egyébként ha meg valóban nem akar jönni, akkor rohadjon meg ott Dortmundba örök másodikként 😄
bakkerman
ha már hivatalos személyek is megszólalnak az ügyben,akkor ott van valami mozgolódás a háttérben,és természetesen elõször mindenki tagad. Gondoljatok bele,Klopp mindent elért eddig a Dortmunddal,azt is mondhatnám,hogy a maximumot. Kupa,bajnokságok,BL döntõ. Emelt fõvel,és ikonként távozhatna,és ha éppen egy új korszak elõtt álló Barcelonahoz igazolna,ezt mindenki elfogadná a németeknél. Fölösleges még azért esélyt latolgatni,de szerintem nagy esély van az õ leigazolására!

Leginkább a 6-7 új játékos érkezésében kételkedem...
Minden bizonnyal ebbe benne vannak a visszatérõk is és még úgy is sok az a 6-7.
Olvastam valami olyat is hogy ha nem sikerül rendezni a helyzetet a FIFÁval, akkor azt próbálják meg elérni hogy az átigazolási idõszak elsõ 15 napjában igazolhassanak még. Ez szép és jó, de akkor még kevesebb esély van ennyi játékos igazolására.

Ter Stegen biztos befutó elvileg. Szerintem jönne még 1 belsõ védõ, meg talán elõre megint valami jó csatár, persze szélsõ... Középsõ csatár szerintem kizárt.

Azt is olvasni lehetett hogy Messi a vezetõségre is mérges mert Neymart igazolták le Aguero helyett. Itt lenne a lehetõség megszerezni az argentint idén, Azért az a csatár hármas nem lenne semmi...

PS3 Slim 250 PC

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
ha ezek a pontok mind-mind megvalósulnának,akkor én nem tudom mit csinálnék <#wow2>

bakkerman
nem én írtam,Bartomeu öt pontja az "Új Barca" kialakításához

bakkerman
1. A FIFA szankció eltöröltetése, hogy a klub megtudja erõsíteni a keretét a nyár folyamán.

2. Találkozó Messivel, és megkérdezni tõle, hogy mik a jövõbeni szándékai neki. A klub elsõdleges célja az, hogy meghosszabbítsák a szerzõdését a neki, és jobb anyagi feltételeket biztosítsanak a számára. Ezen felül szeretné a klub, hogy mind Messi, mind pedig õk elfelejtenék az idei szezonban történteket, és igyekeznek meghozni a megfelelõ döntéseket ahhoz, hogy ne ismétlõdhessen meg ez az idény. Amennyiben viszont távozni akarna az argentin (erre nagyon minimális esély van), abban az esetben 200 millió euróért tehetné meg.

3. Egy új edzõ a következõ idényre. Gerardo 'Tata' Martino az idény végén távozni fog a Barcelona vezetõedzõi posztjáról, és a klub célja az, hogy egy "új Guardiola" kerüljön a csapathoz. A vezetõség és Zubi között most azon megy a vita, hogy milyen típusú edzõ üljön le a kispadra. Olyan aki közel áll a klub stílusához (pl. Valverde), vagy olyan aki remek motiváló készséggel rendelkezik, mint pl. Jürgen Klopp.

4. 6-7 igazolás várható, ebbõl négy biztosan érkezni fog. A klub Messi mellé akar egy új csapatot kiépíteni. A klub a nyár folyamán 100 millió eurót hajlandó költeni új játékosokra (ebben benne lenne a játékosokért beérkezõ pénz is). Cél két kapus, két középhátvéd, egy jobb hátvéd, egy támadó középpályás és egy támadó megszerzése is. Ter Stegen elvileg már a klubé. Reus lehet a nyár nagy meglepetése. Míg Deulofeu (valószínû) és Rafinha (biztos) pedig minden bizonnyal csatlakozni fognak az elsõ csapat keretéhez.

5. A távozók között biztosan ott lesz a klubikon Puyol, valamint Valdés is. Rajtuk kívül pedig Pinto is biztosan távozni fog, a klub nem fog hosszabbítani vele. A klub a nyár folyamán értékesíteni fogja Alvest (PSG akarja). Rajta kívül Mascheranoért, Alexisért, Pedroért, Telloért, Afellayért, Cuencaért és Jonathan dos Santosért is hajlandó lesz ajánlatokat meghallgatni a klub.

[HUN]FaTaL
Majd talán 16-ban, akkor lesznek a választások és Pep jelenlegi szerzõdése is akkor jár le.

Vagy Pep vissza és új a vezetõség. De ilyen úgyse lesz.

Klopp lenne a helyes választás😊

elszánt, kitartó és jó szakember

bakkerman
Luis Enrique,Frank de Boer,Valverde is a kalapban új edzõnek...a hollandnak örülnék,Luis Enrique a Romanal megbukott,nem való még topcsapathoz,és vele továbbra is ez kifacsart taktikai elképzelés maradna. Valverde nagy szakember,de nem volt még dolga ekkora csapattal,a játékosok õt is elvinnék ahogy Martinoval is teszik. Nekem továbbra is Klopp a favorit,ha õ jönne megindulnánk egy új,ismét sikerekben gazdag úton szerintem

bakkerman
nálam Rafinha már bõven lehet Iniesta/Cesc mellett 2. opció is középen,a báttyját már elszórakoztuk,õt nem kéne.

tobias88
Amúgy ha azt vesszük, a középpályára annyira igazolni nem is kell, mert Rafinha kiteljesedett a Celta Vigo-ban annyira, hogy bõven 4. számú opció lehet ide. Deulofeu meg amennyire sztárolva volt, annyira nem csinált semmit az Evertonban, vele kérdés hogy mi lesz.
Ki lehetne, de sajnos nem hiszem hogy nagyon sok lehetõséget kapnának többen is... Pedig teljesen logikátlan hogy miért nem vetik be õket.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
legalább ki lehet próbálni a fiatalokat.
sérülés...
De igazából tök mindegy... bohóckodni más is tud...
Most már ebben a szezonban akárki hiányozhat, lényegtelen.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
elfáradt? 😄
Neymar se játszik ebben a szezonban már.

PS3 Slim 250 PC

Vagy üzenet a vezetõk felé, hogy takarodjanak a szezon végén. Azért elég beszédes volt tõle az a nyilatkozat, hogy olyanok ne szóljanak bele sportszakmai dolgokba akik nem értenek a focihoz. Kísértetiesen hasonlít Cruyff és Guardiola nyilatkozataira. A jelenlegi vezetõség szétverte a Barcát. Ott kezdõdött az egész, hogy teljesen feleslegesen elüldüzték Cruyff-t a klubtól. Szerintem az összes játékosnak tele van a töke ezzel a korrupt, csaló, dilettáns vezetõséggel.

benne volt most is az 1. gólban...de alapjáraton nagyon bizonytalan lábakon áll

bakkerman
alapjáraton mostmár,vagy totál kiégett a srác,vagy csak nagyon hamar elkezdett készülni a VB-re...

Sippie
Egyébként már csak az a kérdés, hogy Messi mostani játéka a vezetõk felé üzenet, hogy "ez van akkor, ha nem emelitek a fizumat", vagy alapjáraton ilyen gyenge <#nemtudom>
bakkerman
majd véd Oier,vagy reaktiváljuk Bonano-t,azt lehet nem? 😄DDDD
amúgy én már ezen a tavaszon nem idegeskedek a csapat miatt,jön még kutyára kamion,és lesz amikor ismét felnyalatjuk a pályát európával

tobias88
Helyes, remélem nem igazolhatunk játékost.
[HUN]FaTaL
Barcelona goalkeeper Jose Manuel Pinto (38) has decided to leave the club this summer. He already told some teammates about it.

tobias88
Lényeges ez? Max a spanyol válogatottnak
Sippie
Alba is megsérült