Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk én az elsõ Reijkaard idõk óta követem a csapatot plusz a futballt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy mi az apropója, hogy mégis véd Courtois? Kifizették az összeget, vagy jövõre nem lesz kapusa az Atmának se? 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
mindenesetre ja... érdekes dolgok ezek. Valakinek lehet ilyet, valakinek nem 😄
Tegnap nem tudtam nézni a meccset,de ahogy olvasom az nso-n nem is kár,legalább nyertünk
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
hál isten a bl döntõben nem de amúgy elõtte végig szopatott
Kloppal bármelyik csapat jól járna még egy getaféból is stabil EL csapatot csinálna akár, zseniális a pali
messzit is rendbe kapná😄
nem rossz azért
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PS3 Slim 250 PC
Egyébként ha meg valóban nem akar jönni, akkor rohadjon meg ott Dortmundba örök másodikként 😄
Minden bizonnyal ebbe benne vannak a visszatérõk is és még úgy is sok az a 6-7.
Olvastam valami olyat is hogy ha nem sikerül rendezni a helyzetet a FIFÁval, akkor azt próbálják meg elérni hogy az átigazolási idõszak elsõ 15 napjában igazolhassanak még. Ez szép és jó, de akkor még kevesebb esély van ennyi játékos igazolására.
Ter Stegen biztos befutó elvileg. Szerintem jönne még 1 belsõ védõ, meg talán elõre megint valami jó csatár, persze szélsõ... Középsõ csatár szerintem kizárt.
Azt is olvasni lehetett hogy Messi a vezetõségre is mérges mert Neymart igazolták le Aguero helyett. Itt lenne a lehetõség megszerezni az argentint idén, Azért az a csatár hármas nem lenne semmi...
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
2. Találkozó Messivel, és megkérdezni tõle, hogy mik a jövõbeni szándékai neki. A klub elsõdleges célja az, hogy meghosszabbítsák a szerzõdését a neki, és jobb anyagi feltételeket biztosítsanak a számára. Ezen felül szeretné a klub, hogy mind Messi, mind pedig õk elfelejtenék az idei szezonban történteket, és igyekeznek meghozni a megfelelõ döntéseket ahhoz, hogy ne ismétlõdhessen meg ez az idény. Amennyiben viszont távozni akarna az argentin (erre nagyon minimális esély van), abban az esetben 200 millió euróért tehetné meg.
3. Egy új edzõ a következõ idényre. Gerardo 'Tata' Martino az idény végén távozni fog a Barcelona vezetõedzõi posztjáról, és a klub célja az, hogy egy "új Guardiola" kerüljön a csapathoz. A vezetõség és Zubi között most azon megy a vita, hogy milyen típusú edzõ üljön le a kispadra. Olyan aki közel áll a klub stílusához (pl. Valverde), vagy olyan aki remek motiváló készséggel rendelkezik, mint pl. Jürgen Klopp.
4. 6-7 igazolás várható, ebbõl négy biztosan érkezni fog. A klub Messi mellé akar egy új csapatot kiépíteni. A klub a nyár folyamán 100 millió eurót hajlandó költeni új játékosokra (ebben benne lenne a játékosokért beérkezõ pénz is). Cél két kapus, két középhátvéd, egy jobb hátvéd, egy támadó középpályás és egy támadó megszerzése is. Ter Stegen elvileg már a klubé. Reus lehet a nyár nagy meglepetése. Míg Deulofeu (valószínû) és Rafinha (biztos) pedig minden bizonnyal csatlakozni fognak az elsõ csapat keretéhez.
5. A távozók között biztosan ott lesz a klubikon Puyol, valamint Valdés is. Rajtuk kívül pedig Pinto is biztosan távozni fog, a klub nem fog hosszabbítani vele. A klub a nyár folyamán értékesíteni fogja Alvest (PSG akarja). Rajta kívül Mascheranoért, Alexisért, Pedroért, Telloért, Afellayért, Cuencaért és Jonathan dos Santosért is hajlandó lesz ajánlatokat meghallgatni a klub.
elszánt, kitartó és jó szakember
PS3 Slim 250 PC
De igazából tök mindegy... bohóckodni más is tud...
Most már ebben a szezonban akárki hiányozhat, lényegtelen.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
amúgy én már ezen a tavaszon nem idegeskedek a csapat miatt,jön még kutyára kamion,és lesz amikor ismét felnyalatjuk a pályát európával