33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#7841 hát én így nem játszatnám a középpályát, mert ütközni kellene valakinek
ami a fontos, hogy sztem hagyjuk abba a csapatcsinálást, még olyan majmok leszünk mint a madridosok, akik próbálták régen a csapatfelállást találgatni -
#7840 Nagy az arca de nagyon jó játékos is ! Idén ő viszi a MU szekerét... Meg azért ne h már a realban játsszon...Meg azért az is figyeld meg, h mikor volt szinte 1-2 hónapnál több amikr a Ronie-Etoo-Messi trió együtt játszott? mert szerintem soha ! és akkr lenne minőségi csere, mert valljuk be jelenleg csak saviola az...na meg kpra ini... -
#7839 Nagyjából én is így érzek -
#7838 Figy, középpályán Xavi, Iniesta És Deco, ők 3man vannak 2 posztra, ha vki megsérül akk cserelehetőség nincs nagyon, és mostanában ők nincsenek vmi formában, csatárba szerintem kéne vmi fiatal srác esetleg, itt Andersonra gondolok, gudjohnsen mehet el, Zambrotta mind1 h jobb vagy bal oldal, a másik oldalra kell egy védő, Marquez hülye mostanában ez igaz, csak formába jön.....Én a Portóból Andersont tuti elhoznám, nagyon tehetséges srác ! Gudjohnsennél meg tuti jobb... -
#7837 Jaja,hát én nagyot csaéódtam benne.. mikor nyáron ovlastam,hogy egy nap alatt elköltött 2 millió eurót:S party-ra kocsira ,jó megteheti magának rendbevan,de az,hogy VB altt megszökött a brazil táborból és elment a csajához.. többször is.. szal.. meg jaja picit nagy lett az arca.. hozzáérnek dobja magát ,magyaráz,megáll.. stb
remélem eszébe fog jutni,ha nézni az a képet amit linkeltek,hogy ez nem ő... -
#7836 C.Roni-t felejtsék el!!!! az egy maki... ha fele akkora arcom lenne ,mint annak a srácnak,már Istennek hinném magamat.. szal erről ennyit sztem
Kapus sem kell sztem VV jó.. esetleg jobbhátvéd,meg csapatösszhang kell.. Ja meg Dinho-nak kicsit komolyabban venni a dolgokat.. és leadni azt a pár kilót és izmot felszedni -
#7835 középpályás nem kell, csatár sorba senki, csak Ronaldinho-Ero térjen észre, kell egy normális kapus, mert VV nem az, és hátvédsorban egy balhátvéd, mert Zambrotta jobboldalra kell, és Marquez helyett valaki -
#7834 Vmeik nap olvastam egy Interjút Cruyffal és azt nyilatkozta h a barcában eltelt 3 év, 3évente ideje van egy vérfrissítésnek, és szerinte kéne Cronie, én úgy hallottam h Cruyffra nagyon hallgat Laporta, szal jöhet a vérfrissítés, egy jobb vagy balhátvéd, Vkp, esetleg fiatal középpályás, és egy (csere)csatár, a csatár akár cronie is lehet ha marad saviola és elmegy gudi ezq...
Mondjuk arról is vlt hír h Riijkard rájött h kiismerték a játékunkat és CRoni azért jönne mert h taktika váltás, én 4-2-3-1re térnék át, és a két szélső tkp nem lenne annyira támadó mint most.vhogy így
VV
Új jobbhátvéd-Puyol-Marquez-Zambrotta
Xavi Deco(vagy vmi új srác)
Messi Ronie CRoni
Eto'o
-
#7833 Szerintem egyszerűen annyiról van szó, hogy miután VB-t és Bk-t nyert kicsit nagyobb ltt az arca (van is mire ugye) és emiatt ugyanabba a hibába esett, mint anno Koko. Csak neki még van ideje, hogy rájöjjön, igenis a világ legjobbjaként is meg kell szakadni a pályán! -
#7832 Túlságosan is túlmagyarázták, hogy mennyire alázatos a foci iránt.Szerintem kicsit szeretne leengedni, és ez talán a teljesesítmény rovására megy ? -
Zséé #7831 Én azt kezdem unni már, hogy amikor elveszik tőle a labdát (akár szabályosan akár szabálytalanul) akkor állandóan magyaráz meg megáll. Meg kicsit hozzáérnek azt máris megáll és néz a bíróra. Eleinte nem ilyen volt :| -
#7830 sztem idén nem lesz vmi eredményes a csapat--->Ronaldinho is kicsit belegondol abba, hogy attól hogy zseni, 100%on kell dolgoznia, és jövőre már újra a régi lesz -
#7829 Klasszikusan a világ legjobb játékosa, de sajnos mostanra egy kicsit vesztett a foci iránti alázatából ami szerintem anno az egyik legnagyobb fegyvere volt. -
#7828 Ronaldinho így is a világ legjobb játékosa és sokáig az is marad.Kár nem a Realba csillogtatja tudását:D -
#7827 én úgy értelmeztem, hogy Puskás túljsúlyosan is tudott kiemelkedően játszani. -
#7826 Az is a súlyra vonatkozott, nem a játéktudásra. Meg kéne tanulni olvasni -
#7825 pontosan :) -
#7824 Ronaldinho nem csatár szal érdekes ez a Roni-Puskás féle összehasonlítás. A túlsulyra meg annyit, hogy inkább nézek egy túlsúlyos zsenit mint egy tehetségtelen atlétát. -
#7823 "Mellesleg Puskás is mindig túlsúlyos volt" -
#7822 "Dinho meg se közelíti Puskást, legalábbis csatár poszton."<--ki a fasz hasonlította itt össze őket? -
#7821 Dinho meg se közelíti Puskást, legalábbis csatár poszton.
másrészt passzolni nem a súlya miatt nem tud :S -
#7820 Szerintem nem a túlsúly volt az oka. Mellesleg Puskás is mindig túlsúlyos volt -
#7819 Nyáron is olyanokat olvastam róla,hogy alig akartam hinni a szememnek... sose néztem volna ki belőle azokat a dolgokat... mostmeg azért nempicit van meghízva:S -
#7818 akárki akármit mondd... ez picit kemény -
DJ BP #7817 és tudjuk mi lett a vége :) -
#7816 jól emlékszel, :) és most arra feszeng, hogy fogyott 10+ kilót, de még mindíg nagy :) -
#7815 Ha jól emlékszem, amikor hozzátok került Ronaldo, nagyon ment neki és az volt a beceneve, hogy dagi. -
#7814 hát már a régihez képest olyan, már úgy járt ha nem vetted volna észre!
egyébként Dudás-Német magyar 2ős az U-18as Európa vállogatottban, ez azért nem semmi -
Zséé #7813 Nyugi nem fog úgy járni mint Ronaldo vagy Cassano :P (reméljük) -
DJ BP #7812 Before (2003-04) .. After
Különbség? :DDD -
DJ BP #7811 Diego Lópezzel is jól járnátok, de nem adjuk
egyébként csodálkozok hogy bírja a cserekapus életet, pedig alig rosszabb Casillasnál, ha rosszabb egyáltalán, nem lehet tudni -
Zséé #7810 Hát igen biztos hogy jobb kapus mint Valdes, de a jelenlegi formájukat tekintve ugyanazok. Mindegyik lepkézett mostanában párat. -
#7809 Ha nekünk lenne egy Casillasunk...Casillas a világ 3 legjobb kapusában benne van (buffon,cech+casillas)...
Kül sok külföldi oldal tényként kezeli h nyáron érkezik barcelonába Oscar Ustari. Nagyonnagyon tehetséges srác ! -
#7808 sajnos ikert nem lehet egy kalap alá venni valdikával -
Zséé #7807 Még szerencse hogy nektek meg van egy Ikeretek :P -
#7806 Valdést sosem tartottam jó kapusnak.ő az a fajta kapus,aki képes hihetetlen nagy bravúrokra,meg hihetetlen nagy hibákra is.de nekünk addig jó,míg ő a kapus nálatok :P -
#7805 Hát, sajnáltam, tegnap nem jött össze semmi...Victor Valdes meg nagyon balfék volt! :S -
#7804 még igen de ilyen játékkal nem sokáig -
#7803 ÁÁÁ, Liverpool otthon kibekkeli a meccset. Tudják, hogy nincs jó formában lévő csatár, max Saviola, de ugye láttuk, hogy tegnap neki sem volt elég 2 ordítóan nagy helyzet! -
#7802 az egy dolog, de a hanyatlás az hanyatlás szarul játszunk már régóta, ezen nincs mit szépíteni, de ne legyen igazam...