33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• b4rc4
    mindig is fura volt nekem az a csákó:)
  • B0B0
    Mert a köcsög Sportklubbal megállapodtak, hogy ugyanannyi Barca meccset adhatnak egy idényben
  • B0B0
    Hát igez, Deco...
  • buldozer99
    :DDD
    köcsög sport1,2 nem tudom mért nem adja:S
  • B0B0
    Szerintem is Belletivel semmi gond. Csak Frankie nem szereti, emlékezzetek vissza, kb. egy éve, amikor mindenki azt hangoztatta, hogy Oleguer mennyire lassú és Belletti milyen jó, akkor sem játszatta. BL döntőn is csere volt
  • b4rc4
    jóez falun:DDDD
  • fernando torres
    nincs Deco milyen jól megy már a játék...

Eto'o passza zseniális volt
  • b4rc4
    2-0 xavi:)
  • buldozer99
    kösz;) jo izgalmas így nézni:D
  • kuci06
    úgy tudom, hogy öngól volt

De most lőtt Xavi egy gólt
    2-0!!!!!!!!!!!! jeeee
  • B0B0
    Nyah, 2:0 :))
  • b4rc4
    öngól:) amugy www.livescore.com ;)
  • buldozer99
    kirugta?:D
  • b4rc4
    sztem felesleges... beletti nagyonjó támadásban... közben 1-0:P
  • GTheo
    Zambrotta....ennyi 1 ember, tegyük fel ő tolja jobb oldalt, Sylvinho és Gio idősek és nem olyan jók, és ha balon tolja akk Belletti vagy Oleguer jobbra? egyikük sem oan jó, egyikük támadásban jó másik védekezésben elmegy...Szal mindenképp kell szélsővédő.
  • b4rc4
    VALENCIA 1-1 !!!!!! muszály nyerni ma skacok!
  • b4rc4
    most vettünk nyáron szélső védőt....
  • GTheo
    Egyetértek veled, annyit hozzáteszek h egy szélső védő kéne, Eboué egész jó, ő (is) jöhetne akár...De sok kiszemelt van szélső védőnek...De Ebouénak az az előnye h jobb és bal oldalt is tud játszani.
    Szerintem ma 2-0 lesz, Zaragoza ellen is, és a pool ellen 2-0 vagy 3-1 szerintem...Kül kupában szerintem továbbjutunk zaragoza nincs vmi nagy formában...bár a valencia se volt...
  • b4rc4
    hát jaja, Ronaldinho,Messi,savi/Eto'O 3massal nagy esély van rá sztem..
  • B0B0
    Skacok!

Sevilla ixelt, Real ixelt, most kell meglógni!
  • Prince23
    Nehéz lesz a nyerés a Bl.visszavágón
    Hajrá Barca
  • b4rc4
    neten lehet vhol nézni a meccset?!
  • buldozer99
    itt nincs sportklub nálunk:(
  • B0B0
    Sportklub adja
  • buldozer99
    adja valahol net-en a meccset?
    mert sport1,2 nem adja:(
  • Zséé
    Hát eddig legalább a hazai bajnoki meccseket hoztuk. Reméljük ez ma sem fog változni. Tehát 1-0.
    Remélem Eto'o már beszáll 10 percnél többre is...
  • Ronaldinhos10
    hát igaz rossz formában van a csapat de azért a Bilbao ellen egy győzelem bennük van(de azért nem iszok előre a medve bőrére)
  • B0B0
    Szerintem Valdes-zel semmi baj. Minden kapus elkövet egy-két hibát nagyritkán. Márpedig Valdes az utóbbi években pazarul védett!
  • olympus
    Ha egy véleményt elfogadtok:)

Valdes az egyik gyenge pont szvsz. Parádézni is tud, meg lepkézni is. Kellene egy kiegy. kapus. Kellene egy szürő a kp.-ra (pl. Appiah).
    Amúgy rendben van a csapat. Meg azért 3 évig folyamatos jó teljesítményt nehéz tartani. És tényleg nem kell itt igazolgatni, de C.Ronaldo azért szvsz jó igazolás lenne. Mert a Premiership nem hozzávaló. Ott is kiemelkedőt nyújt, de mit tudna egy olyan ligában, ahol nem aprítanak mint egy favágócsapat.?:)
  • B0B0
    Tipikus háromesélyes meccs
  • DJ BP
    áhh simán nyertek
  • b4rc4
    Tippek a mai meccsre?
    sztem 1-1 lesz.
  • GTheo
    Ez igaz, Larssont nem tudtuk pótolni és Bommel is maradhatott volna, akkor most nem kéne kp után nézni, mert ha Deco,Xavi,Ini közül vki megsérül nincs csere...És Bommel úgymond romboló is, jó felépítésű, jól lő(lásd realmeccs), Zambrotta pedig szerintem most kezd formába jönni...
  • GTheo
    Nem a csapatfelálláson van a hangsúly, hanem vagy most nyáron vagy jövőre kell egy vérfrissítés ! Kb. 3éve volt egy vérfrissítés, azóta kezdik kiismerni a játékunkat...Azért lehet látni a meccseken, betömörülnek és már is nehéz helyzetünk van, 1 taktikát 3 év alatt nagyon kilehet ismerni...
  • B0B0
    Én meg azt mondom, hogy a tavalyi csapatot meggyengítették. Meggyengítették az igazolások, mert én egy Gudjohnsent nem hasonlítanék semmi esetre sem egy Larssonhoz! De még Saviolát sem! Arról nem is beszélve, hogy ez a Zambrotta egy fasz, rendszeresen eladja a labdákat, sokkal jobb volt Gio, csakhát ugye ez az olasz fasz nagy név a marketingben. Ja! És bárki bármit mond, Van Bommel nagyon hiányzik középről! Ő nem cselezett, mert szórt gólokat, csak éppen állandóan megszűrte a labdákat a középpályán! Nem tudtak rajta átmenni és ez rendkívül hasznos egy olyan csapat esetében ahol legalább 2-3 ember nem megy hátra védekezni állandó jelleggel mert akkora spílerek (Ronaldinho, Eto'o, Messi...). Elég megnézni, a Bayernban is ugyanezt csinálja, csak ugye egy rakkolós német csapatban ezt sokkal jobban értékelik.

Meggyengítették a sérülések, mert ugye amikor Gudjohnsen van a pályán akkor elől a felé rúgott labdák elhalnak. Nem kell ugye ecsetelni mennyire nagy (volt) Eto'o és Messi hiánya!

És bárki bármit mond, szidhatják Ronaldinho-t, kritizálhatják, ebben az idényben ő viszi a hátán a csapatot, középpályás létére több mint 20 gólnál jár, számtalan meccsen az ő gólja ért 3 pontot, vagy továbbjutást!
  • B0B0
    Így is van 3 cselgép a csapatban:
    Ronaldinho, Iniesta, Messi, de igazából Deco-t is idevehetném!
  • buldozer99
    Nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=_C3ZGkjeL-U
    nem ide tartozik de jó videó:DDD
  • b4rc4
    meg sztem 1 csapatban két "cselgép" nem férne el.. sok lenne a csel kevés a passz..
  • b4rc4
    sztem felesleges fiatalt venni meg C-roni-t is. ez ien Margit felfogás:

-Gáz van??? bajban van a csapat?? NEMBAj! veszünk új játékost..fiatalt vagy öreget mind1
    a madrid ezt csinálja kb. Ronadlot emg azé is felesleges megvenni sztem ,mert ez a csapat majnem ugyan az ,mint a tavalyi... egy-két változás volt,de TAVLY mégis megtudtuk csinálni.. mostmeg nem..
    ide semmi nemkell csak csapat összhang és motiváció!
    sztem egy felállás cserék kel:
    VV/jorquera
    Zambrotta/Belletti Puyol/oleguer Thuram/marquez gio/zambr.

marquez/edmilson
    Xavi/iniesta Deco/Iniesta
    Messi/Giuly Ronaldinho/nemtom
    Eto'o/Saviola

csak hát az eddigiekben nem nagyon volt ez a Xavi,Deco,Messi,Eto'O,Dinho 5ös egyszerre a pályán,peidg jól modnta Ronie,hogy ők ismeri kegymás játékát és mozgását.. :) az meg ,hogy kiismerték a játékunkat,ezvan! változtatni kell evvel a játékos kerettel.. ha megvennékn C.Ronie-t akkor kb a passzok száma 10-edére csökkenne.. és hova raknád be? Xavi,Deco,Dinho,MEssi,Eto'O >>nekik bérelt helyük van. 3 védővel meg nemfogunk játszani az tuti a vkp meg kell sztem Marquez.. összekell kovácsolódnia a csapatnak... meg remélem hogy picit változni fog a motiváció is
  • Robinho14
    Tisztelet a kivételnek ugye:D?