33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#7801 Egy vereség miatt nem kell temetni a barcát ti vezetitek a bajnokságot is. -
#7800 jóvan basszameg bejött amitől tartottam...
kifejteném, de mindenki tudja mi lett anno a Reallal.
El kell adni mindenkit kell egy nagypofájú angol focista és szívni kell 3 évig, utána jó lesz.
Fasza thx b+ -
#7799 részvétem srácok, utálom a Poolt szal nektek szorítottam, de sajnos nem jött össze, majd a visszavágón jobak lesztek :)
Valdeznek meg üzenem h hihetetlen egy ember. -
#7798 szerintem még semi sincs veszve a barcának.Csak össze kell kapniuk magukat a visszavágóra! -
#7797 Az erősen meglehet. Én még alszom :) -
#7796 Szerintem a #7779-nek szánta a hsz-t!:D -
#7795 ?? -
#7794 Hagyd már el, hogy a KELL helyett kellESZ-t írsz, mert kiráz tőle a hideg.
Főnököm nyomja így, azt néznek rá mint a birkára...
:D -
Csaba #7793 Csak azért kérdeztem, mert rengeteg példa volt rá az elmúlt időszakban, hogy bombaformában lévő játékosaink lesérülnek pár hónapra, és mikor visszatérnek, csak árnyékuk önmaguknak:
Guily: Eleinte nagyon jó volt, de aztán lesérült pár hétre, és azóta nem az igazi...
Van Bommel: Mikor végre elkapta a fonalat, lesérült, utána már gyenge volt, el is adtuk.
Xavi: Egy zseni, iszonyatosan jólment neki a játék, de lesérült fél évre, és hát azóta ő sem az igazi.
Messi: Sérülése előtt klasszis, most egyelőre meg sem közelíti régi önmagát (bár még csak most tért vissza, van még ideje).
Azt mondom, ez a sok sérülés vágta tönkre a csapatot, ezek nélkül idén sem lenne gondunk...
Egyetlen játékos, aki sérülése után ugyanolyan jó volt, az Larsson, de hát ő sajnos elment... Hiányzik, nélküle sokkal rosszabbak lettünk...
-
el bruja #7792 Sőt biztos u.e. lett volna az eredmény. -
el bruja #7791 Még szép, gondolod ha Eto'o is játszott volna akkor is 1-2 lett volna a végeredmény? Talán. De mivel még mindig nincs formában (mint Messi, ő sem az igazi még), ha játszott volna se hiszem hogy nyert volna a Barca -
Csaba #7790 Nem olyan szar a csapat, csak a kapuhoz érve elfogy a tudomány. Kíváncsi vagyok, ha Eto'o végre méltóztatik visszatérni, megélénkülünk-e elől? -
#7789 pontossan ez a BL elment és hihetetlen milyen szar a csapat Cruyffnak igaza volt ezt a Barcát már mindenki kiismerte ide valami frissités kell -
posse martini #7788 Na sziasztok! Én barca druker vagyok de kuvra szar ez a barcelona nagyon dühös vagyok.Azt monta Ronaldinho hogy azért nem jáccik olyan jól mert sok mecset játszot és faradt szerintetek jövöre ugyanolyan lesz Ronaldinho mint tavaly??? És szerintem ki eset a barca a bl-ből :@
-
#7787 rossz-rossz érzés, kapufa az se ment be.
Külön köszönet Deconak, mérges vaok Ronaldinhora, szarul játszott. -
#7786 Ien szar hülye gólokkal kikapni...Márquezt mitcsinált a másodiknál? utána rákellett volna ugrania bellamyra...Deco kapufája...Ő volt a legjobb, Bellettit sajnálom, velem is történt ien és borzasztó utána még játszani... -
Zséé #7785 Nah lehet a bajnokságra koncentrálni, mert a mostani formánkat tekintve 2 gólt 99% hogy nem fogunk rúgni idegenbe.(az meg egyensen kizárt hogy ne kapjunk)
A mai meccsen meg egyedül Puyolról mondható el hogy hozta a tőle elvárható átlagot.
Mostmár nagyon oda kell tenni magunkat a bajnokságban, mert az még nincs elvesztve, de ebből a gödörből ki kell már mászni... -
#7784 neked is bye -
#7783 Na end skacok, jóccakát -
#7782 na még krócs eggyet fejel ... -
#7781 Jah,nemtom de szinte lehetetlen lesz anfield-en 2-t rugni (mionimum..)
ien játékkal... -
#7780 Azt hiszem gyerekek, ez a párharc elment -
#7779 Jó hát kikapunk... remélem tnaulunk belőle... vagy én nemis tudom,de sűrgősen változtatni kellesz hacsak nem azt akarjuk,hogy ló***rt se nyerjünk idén.. -
#7778 ÁÁÁÁÁÁÁ Rijkaard már nem színtévesztő:S:S:S:D -
#7777 Igaza van Reina-nak! ettől a barcától csak picikét lehet félni... a tavalyitől elehetett rettegni... -
#7776 lehet basszus nálunkis azkéne,hogy Saviola nekimegy Ronaldinhonak egy golfütővel.. aztán ezlenne mint most (bellamy,risee) szal nemtok mit mondani... -
Zséé #7775 Várható volt, hogy az előző küjt fejes kimaradt, akkor a következő 100% hogy bemegy :S -
#7774 ajjjajjj.... -
#7773 1-2 -
#7772 Háááááát ez VICCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zséé #7771 ezaz hálaisten. kapjunk is ki a faszba... -
#7770 ................... -
#7769 Messi most azért leadhatta volna -
Zséé #7768 na 25 perc után eljutottunk egy helyzetig -
#7767 nemhiszem el... -
#7766 BANYEk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zséé #7765 Hát már azon se lepődnék meg ha kikapnánk. Ritka szarok vagyunk ma :S -
#7764 Most Valdez nagyot fogott. -
#7763 VV be van rúgva? :o -
#7762 ufff:S:S:S hazaadás:S