33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Robinho14
    Egy vereség miatt nem kell temetni a barcát ti vezetitek a bajnokságot is.
  • Jagi
    jóvan basszameg bejött amitől tartottam...
    kifejteném, de mindenki tudja mi lett anno a Reallal.
    El kell adni mindenkit kell egy nagypofájú angol focista és szívni kell 3 évig, utána jó lesz.
    Fasza thx b+
  • Nuno88
    részvétem srácok, utálom a Poolt szal nektek szorítottam, de sajnos nem jött össze, majd a visszavágón jobak lesztek :)

Valdeznek meg üzenem h hihetetlen egy ember.
  • Robinho14
    szerintem még semi sincs veszve a barcának.Csak össze kell kapniuk magukat a visszavágóra!
  • B0B0
    Az erősen meglehet. Én még alszom :)
  • REALista
    Szerintem a #7779-nek szánta a hsz-t!:D
  • B0B0
    ??
  • NeoMaN
    Hagyd már el, hogy a KELL helyett kellESZ-t írsz, mert kiráz tőle a hideg.
    Főnököm nyomja így, azt néznek rá mint a birkára...
    :D
  • Csaba
    Csak azért kérdeztem, mert rengeteg példa volt rá az elmúlt időszakban, hogy bombaformában lévő játékosaink lesérülnek pár hónapra, és mikor visszatérnek, csak árnyékuk önmaguknak:
    Guily: Eleinte nagyon jó volt, de aztán lesérült pár hétre, és azóta nem az igazi...
    Van Bommel: Mikor végre elkapta a fonalat, lesérült, utána már gyenge volt, el is adtuk.
    Xavi: Egy zseni, iszonyatosan jólment neki a játék, de lesérült fél évre, és hát azóta ő sem az igazi.
    Messi: Sérülése előtt klasszis, most egyelőre meg sem közelíti régi önmagát (bár még csak most tért vissza, van még ideje).

Azt mondom, ez a sok sérülés vágta tönkre a csapatot, ezek nélkül idén sem lenne gondunk...
    Egyetlen játékos, aki sérülése után ugyanolyan jó volt, az Larsson, de hát ő sajnos elment... Hiányzik, nélküle sokkal rosszabbak lettünk...
  • el bruja
    Sőt biztos u.e. lett volna az eredmény.
  • el bruja
    Még szép, gondolod ha Eto'o is játszott volna akkor is 1-2 lett volna a végeredmény? Talán. De mivel még mindig nincs formában (mint Messi, ő sem az igazi még), ha játszott volna se hiszem hogy nyert volna a Barca
  • Csaba
    Nem olyan szar a csapat, csak a kapuhoz érve elfogy a tudomány. Kíváncsi vagyok, ha Eto'o végre méltóztatik visszatérni, megélénkülünk-e elől?
  • Ronaldinhos10
    pontossan ez a BL elment és hihetetlen milyen szar a csapat Cruyffnak igaza volt ezt a Barcát már mindenki kiismerte ide valami frissités kell
  • posse martini
    Na sziasztok! Én barca druker vagyok de kuvra szar ez a barcelona nagyon dühös vagyok.Azt monta Ronaldinho hogy azért nem jáccik olyan jól mert sok mecset játszot és faradt szerintetek jövöre ugyanolyan lesz Ronaldinho mint tavaly??? És szerintem ki eset a barca a bl-ből :@
  • Prince23
    rossz-rossz érzés, kapufa az se ment be.
    Külön köszönet Deconak, mérges vaok Ronaldinhora, szarul játszott.
  • GTheo
    Ien szar hülye gólokkal kikapni...Márquezt mitcsinált a másodiknál? utána rákellett volna ugrania bellamyra...Deco kapufája...Ő volt a legjobb, Bellettit sajnálom, velem is történt ien és borzasztó utána még játszani...
  • Zséé
    Nah lehet a bajnokságra koncentrálni, mert a mostani formánkat tekintve 2 gólt 99% hogy nem fogunk rúgni idegenbe.(az meg egyensen kizárt hogy ne kapjunk)
    A mai meccsen meg egyedül Puyolról mondható el hogy hozta a tőle elvárható átlagot.
    Mostmár nagyon oda kell tenni magunkat a bajnokságban, mert az még nincs elvesztve, de ebből a gödörből ki kell már mászni...
  • b4rc4
    neked is bye
  • B0B0
    Na end skacok, jóccakát
  • b4rc4
    na még krócs eggyet fejel ...
  • b4rc4
    Jah,nemtom de szinte lehetetlen lesz anfield-en 2-t rugni (mionimum..)
    ien játékkal...
  • B0B0
    Azt hiszem gyerekek, ez a párharc elment
  • b4rc4
    Jó hát kikapunk... remélem tnaulunk belőle... vagy én nemis tudom,de sűrgősen változtatni kellesz hacsak nem azt akarjuk,hogy ló***rt se nyerjünk idén..
  • b4rc4
    ÁÁÁÁÁÁÁ Rijkaard már nem színtévesztő:S:S:S:D
  • b4rc4
    Igaza van Reina-nak! ettől a barcától csak picikét lehet félni... a tavalyitől elehetett rettegni...
  • b4rc4
    lehet basszus nálunkis azkéne,hogy Saviola nekimegy Ronaldinhonak egy golfütővel.. aztán ezlenne mint most (bellamy,risee) szal nemtok mit mondani...
  • Zséé
    Várható volt, hogy az előző küjt fejes kimaradt, akkor a következő 100% hogy bemegy :S
  • Mor3llo
    ajjjajjj....
  • b4rc4
    1-2
  • B0B0
    Háááááát ez VICCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zséé
    ezaz hálaisten. kapjunk is ki a faszba...
  • b4rc4
    ...................
  • B0B0
    Messi most azért leadhatta volna
  • Zséé
    na 25 perc után eljutottunk egy helyzetig
  • b4rc4
    nemhiszem el...
  • b4rc4
    BANYEk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zséé
    Hát már azon se lepődnék meg ha kikapnánk. Ritka szarok vagyunk ma :S
  • Mor3llo
    Most Valdez nagyot fogott.
  • zaki
    VV be van rúgva? :o
  • b4rc4
    ufff:S:S:S hazaadás:S