Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A körülményekre pedig most nem lehet panasz. Az apróbb és nagyobb sérüléssel bajlódó játékosok is meggyógyultak mára, azaz Frank Rijkaard akkor is erõs csapatot küldhet pályára, ha szem elõtt tartja a rotációs szisztémát. E mellett pedig a legfontosabb tény, hogy az Osasuna hazai pályán egy föltétlenül legyõzendõ együttes, pláne a Barcelona jelenlegi helyzetében. Hasonló lesz majd egyébként a következõ két meccs felvezetése is, mivel a Málaga és Real Sociedad is olyan csapatok, melyeket hazai közönség elõtt le kell gyõzni!
Az állítások akkor is állnak, ha a Barca nincs jó formában, sõt talán éppen ezért van mostantól gyõzelmekre ítélve. Így ma este is az Osasuna ellen, ahol Frank Rijkaard terveirõl elõzetesen nem sokat lehet tudni. A csapat esti összeállítását most szinte teljes homály fedi, s számtalan lehetõség hever a holland elõtt. A védelem két oldalán várhatóan most is Belletti és Gio kezd, de a középsõ posztokon egyáltalán nem lehet tudni, hogy a Puyol, Oleguer, Márquez trióból mely két játékos kerül a csapatba. Az tûnik csak valószínûnek, hogy Márquez mindenképpen játszik, a kérdés csupán az, hogy a védelemben, vagy a középpályán. Egyesek most még Puyol helyét is megkérdõjelezik a kezdõcsapatban, mert Rijkaardnak egyedül most van meg a lehetõsége arra, hogy a rotációt kiterjessze a csapatkapitányra, hiszen erõsebb ellenféllel szemben ez teljes lehetetlenség. Azonban így is jókora meglepetés volna, ha Puyol kimaradta a kezdõcsapatból. A középpálya összeállítása nagyban függ Márquez elhelyezésétõl, de alapvetõen nem lenne meglepetés, ha ismét Van Bommel kezdene Decóval és Xavival, mivel a várhatóan teljes védekezésre berendezkedõ pamplónaiak ellen inkább szükség lenne a kreatív hollandra a középpályán, mint Márquezre.
A támadók fölállására sem lehet mérget venni, bár sokan úgy gondolják, hogy Ludovic Giuly visszafoglalja a helyét a jobboldalon, Ronaldinho és Eto’o helye pedig megingathatatlan. Ezért nem várható, hogy Leo Messi kezdõ lesz, Larssonnak pedig még kevesebb az esélye erre, tekintve, hogy kedden nem igazán sikerült segítenie a gárda támadójátékát. Jelentõs változások tehát nem várhatóak, de most valóban nem lehet belátni Rijkaard jegyzetfüzetébe, azaz a mester bármikor húzhat valami meglepõt.
Talán kicsit túlzásnak tûnik, hogy kizárólag a gyõzelem elfogadható az Osasuna ellen, mert a baszkok csak rosszabb gólkülönbségükkel állnak a második helyen a Real Madrid mögött a tabellán. Ebbõl egyértelmûen kiderül, hogy a tavaly tavasszal szenvedõ piros mezes együttes most igazán jó formában van, s teljesen nem fogja föladni a Nou Campbeli meccset sem, bár talán éppen ez könnyítheti majd meg a Barca dolgát.
FC Barcelona-Osasuna
Barcelona, Nou Camp
22:00
Vezeti: Muñiz Fernández
Barcelona: Valdés, Belletti, Puyol, Márquez, Gio, Xavi, Van Bommel, Deco, Giuly, Ronaldinho és Eto’o.
Osasuna: Ricardo, Izquierdo, Cruchaga, Josetxo, Clavero, Valdo, Puñal, Muñoz, R. García, Delporte, Milosevic.
.ddddddddddd
BUDA > miskolc.
Bár a Spanyol Labdarúgó Liga versenybizottsága már két alkalommal is elutasította Lionel Messi esetleges jogosulatlan szerepléséért benyújtott óvásokat, melyeket az Alavés és a Deportivo nyújtott be, most ismét óvni készül az Alavés. Eddig a két egyesület egyrészt azt kifogásolta, hogy a játékos ifjúsági szerzõdéssel lett nevezve a bajnokságra, másrészt gyanúsnak ítélték, hogy Messi (szerintük) túl gyorsan megkapta a spanyol útlevelet. A Liga elutasította mindkét óvást, de az Alavés máris jelezte, hogy ha a 18 éves támadó játszik a hétvégén az Osasuna ellen, akkor ismét tiltakozni fognak az LFP-nél. Kérdés mi érdeke van ebbõl a tortúrából tabella hátsó régióiba hivatott baszkoknak, így az is elképzelhetõ, hogy a háttérben egy másik klub áll... A Barcánál mindenesetre nyugodtak az illetékesek, s Messi várhatóan játszani fog szombaton.
Labdarúgás: Deco az ujját törte 2005.10.19 22:48
A tegnapi esti Panathinaikosz elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen Deco jobb kezén eltört egy ujj, bár a játékos ettõl függetlenül végigjátszotta a találkozót. A mai röntgenfelvételek kimutatták a törést, viszont az orvosok megnyugtatták a játékost, megfelelõ rögzítéssel nyugodtan játszhat tovább, azaz sem edzéseket, sem mérkõzést nem kell majd kihagynia.
Labdarúgás: A csapat pihent, Giulyék dolgoznak 2005.10.19 22:27
A tegnapi Panathinaikosz elleni 0-0-s döntetlen, majd az utazás után Frank Rijkaard vezetõedzõ ma nem vezényelt edzést a játékosainak, s holnaptól készül a gárda a szombat esti Osasunával szemben vívandó meccsre. Az Athénba el sem utazó Ludovic Giuly kezelése viszont töretlenül folyik, mivel a támadó még nem gyógyult meg teljesen a hétvégén összeszedett izomhúzódásából. A gyorslábú francia ma már futóedzéseket végzett a La Masia gyepén, ezen kívül teremben dolgozott, s továbbra is kap fizioterápiás kezeléseket. Az orvosok azonban továbbra sem mondtak konkrétumokat arról, hogy Giuly bevethetõ lesz-e szombaton. A támadóval együtt dolgozik alkalmanként Damiá Abella, aki hátproblémái miatt nem edzhet immár két hete, de hamarosan õ is teljes értékû munkát végezhet.
Labdarúgás: Koeman nem látja sötéten a Barcát 2005.10.19 09:18
A Benfica jelenlegi edzõje, a Dream Team korábbi kiváló védõje legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy a Barcelona jelenleg valóban nincs csúcsformában, viszont szerinte ez valahol törvényszerû is. A holland úgy értékel, hogy bizonyos fokú visszaesés borítékolható volt. "Logikus, hogy a Barca egy szinttel lejjebb eset. Lehetetlen lett volna fönntartani a tavalyi év teljesítményét, de én hosszú ideje nem láttam csapatot, mely úgy játszott volna, mint a Barca tette az elõzõ idényben. A spanyol liga érdekes" - szólt bíztatóan a tréner, aki egyszer majd még könnyen kiköthet a Nou Camp kispadja mellett is, jelenleg azonban Portugáliában dolgozik a sikerekért.
Labdarúgás: Giuly megsérült, Messi a csapatban? 2005.10.16 22:59
A szombat esti Deportivo ellen mérkõzésen ugyan nem a la corunaiak helyenként durva játéka miatt, de megsérült Ludovic Giuly, s a játékos ezért már biztosan kihagyja a Barcelona keddi, Panathinaikosz elleni BL mérkõzését. A francia támadó izomhúzódás miatt kénytelen edzéseket kihagyni, s fizioterápiás kezelését máris megkezdték, viszont az még kérdéses, hogy meddig nem számolhat vele Frank Rijkaard edzõ. Mindazonáltal valószínûleg Giuly a hétvégére már meggyógyulhat, ez viszont nem garantálja számára a kezdõ tagságot. A csapat kevésbé kombinatív jelenlegi játéka ugyanis erõsen lerontja a szélsõ hatékonyságát, s a francia általánosságban meglehetõsen súlytalannak tûnik. Ezért ha kedden a Panathinaikosz ellen Lionel Messi - vagy más - jó teljesítményt nyújt, könnyen tartósabb váltás is lehet a poszton.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Benfica jelenlegi edzõje, az FC Barcelona egykori védõje legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy a katalán gárda jelenleg valóban nincs csúcsformában, viszont szerinte ez valahol törvényszerû is. A holland úgy értékel, hogy bizonyos fokú visszaesés borítékolható volt.
"Logikus, hogy a Barca egy szinttel lejjebb eset. Lehetetlen lett volna fönntartani a tavalyi év teljesítményét, de én hosszú ideje nem láttam csapatot, mely úgy játszott volna, mint a Barca tette az elõzõ idényben. A spanyol liga érdekes" - szólt bíztatóan a tréner, aki egyszer majd még könnyen kiköthet a Nou Camp kispadja mellett is, jelenleg azonban Portugáliában dolgozik a sikerekért. (eurobarca.hu)
Iniesta mellett nem lehet a kispadon sem az Osasuna ellen Maxi López, Gabri és Motta sem, csakúgy, mint a még gyógyulófélben lévõ Damiá. Ennek értelmében viszont ott lehet a keretben, s minden bizonnyal a pályán is a tegnap bokafájdalmak miatt pihenõ Márquez, s visszatér a keretbe Giuly is. A francia támadó izomsérülése után bár kihagyta a keddi, Panathinaikosz elleni Bajnokok Ligája találkozót, mostanra teljesen meggyógyult. A Barcelona a különbözõ óvási szándékok ellenére nevezi Lionel Messit is mérkõzésre, s a fiatal argentin így mindenképpen esélyes a pályára lépésre is.
Az Osasuna ellen bevethetõ játékosok:
Kapusok: Valdés, Jorquera
Védõk: Puyol, Belletti, Edmílson, Sylvinho, Oleguer, Van Bronckhorst
Középpályások: Xavi, Van Bommel, Deco, Márquez
Támadók: Ronaldinho, Ezquerro, Giuly, Messi, Larsson és Eto'o.
fogadjunk üveg piába ^^
BUDA > miskolc.
So ez lenne az
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Az lenne a kérdésem, hogy akarok venni ebay-rõl egy Ronaldinho mezt.
Csak nem tudom eredeti e, ezért a ti segítségeteket kérném.
Köszi.
Mez
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
A Barcelona megpróbálja bevehetetlen várrá tenni otthonát. A felemás idénykezdet után most egy nagyszerû hazai sorozat ismét a bajnoki tabella élére repítheti a csapatot, s a BL-ben is biztossá teheti a továbbjutást az egylet.
Rijkaard tanítványai megpróbálják megismételni a magabiztos formát, amely az egyik fõ erénye volt a tavalyi bajnokcsapatnak. A keretnek megvan az esélye, hogy visszatérjen a helyes útra, mivel a következõ bajnokikon verhetõ csapatok látogatnak Barcelonába. Vizitál majd az Osasuna, a Malága, és a Real Sociedad is. A megszerezhetõ kilenc pont visszarepítené a Barcát az õt megilletõ helyre a tabellán.
A Bajnokok Ligájában zsinórban két hazai meccs következik. A Panathinaikos és a Werder Bremen ellen már egy gyõzelem elég lehet a továbbjutáshoz. Azonban biztosak lehetünk benne, hogy a gránátvörös-kékek a kettõs gyõzelemért fognak küzdeni, ami biztosítaná számukra a csoportelsõséget. A csapat, ha a kvartett elsõ helyén végez, elõnyt élvez abból a szempontból, hogy a legjobb 16 között a második mérkõzést játszhatja a Nou Campban.
A múlt héten a Fifa már nyilvánosságra hozta 30-as listáját az év végi világ legjobbja szavazáshoz, s lassan készülõdik a harmadik számú díjkiosztó, a World Soccer is. Bár a lapnál nincs hivatalos lista a jelöltekrõl, azt azért már lehet tudni, hogy kik lehetnek az esélyesek az elismerésre.
Ahogy tavaly, úgy most sem lepõdne meg senki, ha Ronaldinho lenne a végsõ gyõztes az újságnál, legalábbis a szakértõk többsége a brazilt tartja esélyesnek. Az elõzõ évben (a FIFA szavazáshoz hasonlóan) Thierry Henry és Andij Sevcsenko maradt le a Barca irányítója mögött, de most mások lehetnek veszélyesek Ronaldinhóra. A BL gyõztes Gerrard, és az angol bajnok Lampard ugyanis inkább befuthat, s ott van a jelöltek között Adriano, Kaká, Riquelme és még Samuel Eto'o is. A döntésre azonban még várni kell decemberig...
Az edzõk között jelölt Frank Rijkaard is, bár a hollandnak nincs sok esélye a gyõzelemre, annál inkább favorit José Mourinho és Rafa Benítez. Újdonság a lapnál, hogy most már meg fogják választani az év legjobb játékvezetõjét és legjobb fiatal játékosát is. Ez utóbbi kategóriában az élmezõnybe várható Lionel Messi is, bár a gyõzelemre legfiatalabbként nem sok esélye van, hiszen olyanok is indulnak itt, mint Robinho, Wayne Rooney, vagy Cristiano Ronaldo. Ezek a játékosok pedig már jóval régebben az elitben játszanak, mint a 18 éves Lionel. Jövõre talán már más lesz a helyzet, de Ronaldinho esetében remélhetõleg megismétlõdik a tavalyi eredmény.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
hát nem lesz ez így jó túl sok gólt kapunk
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
BUDA > miskolc.